|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
23.11.2009 20:49:06   
lucika
w.w., jaz sem tudi o tem razmišljala. sploh ne vem., če se ima smisel kaj javit, ker sem navadno itak "spregledana", kr nekje se izgubim med vsemi posti...pa meni se zdi, da večine ne zanima kaj sem danes kuhala in kaj bom jutri in kaj čez vikend, pol pa tega ne pisarim.
pa ok, mene načeloma ne moti kaj druge pišejo, tudi če je totalno mimo nosečnosti, ko se samo citiralo ne bi tolko, da sam rolaš in rolaš čez vse skupaj...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 251
23.11.2009 20:51:27   
lucika
cepi se tolk malo časa, da resnično ne morejo reči, da je za nosečnice varno. tiste, ki so se cepile, so se morale v 8,9. mesecu, če ne še rodile niso. in če še niso, ne morejo reči, da 100% ne škodi...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 252
23.11.2009 20:54:54   
Tjasa27
Oj!

Pa se vam še jaz mal javim. Tile ponedeljki so čist ubijalski, se komaj privlečem iz službe, pol sem pa tako zmatrana, da sam še počivam. V četrtek imam pregled, upam, da ne bo spet kej narobe zarad kil user posted image .... Drugače pa malemu dogaja sto na uro, brca ob čist različnih urah, tako da sploh ne morem ugotovit, da bi imel kakšen ritem.

matične celice midva sva se odločila da jih bova dala shraniti. Izbrala sva zaenkrat neocelico. Sem pa kar nekaj časa tuhtala bi ,ne bi, bi ampak pol sva se odločila da bova. Glavni razlog proti je seveda cena ampak če bo to rešilo otročka potem 2000 EUr ni tak znesek, ne? In ni res, da je samo za 20 let, po 20 letih lahko podaljšaš.

Ena je omenila, da ji je všeč voziček maxi cosi mura , tud nama je, samo mot me, da je športni del preveč samo sedež, ne vem tako čudno mi zgleda. Sem pa na forumih brala in so vse zelo zadovoljne z njimi.

Smrčanje
tud moj groooooooooooozno žaga in me prov zbuja. Kadar je prehudo, ga zbudim pa ga pošljem spat na kavč. Drugače sva pa kupila sprej smrčin in celo malo pomaga. Me pa tud skrbi kako bo pol, ko bo user posted image . Bom komaj zaspala, pa me bo žaganje zbudilo user posted image Sva tud študirala že o operaciji, mislim pa da je samoplačniška.

lepo se imejte punce, pa čimveč se crkljajte

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 253
23.11.2009 20:55:13   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Ja res se grozno sliši to z nosečnico, ampak ej halo...tok tok... to je lahko katerkoli državljan naše državice. In da se nebi šla res cept zdej zato kr je ena nosečnca v takem stanju, vsak je lahko. Men je tut tašča rekla kolk stane cepivo pa naj se grem cept da ni velik €, pa sm rekla da tut če mi ga dajo zastojn se negrem cept ker ni učinkovito. To je moje mišlenje, vem da se ne boste use strinjale z mano sm tko js razmišlam, use se da doma prebolet, js pa še sploh nism tolk ispostavljena drugim ljudem, razen k gem u trgovino, valda je nebom lih u tiste pou ure dobila.

Ubistvu je zdj tko.
Tudi če bi se šla cepit, ti to cepivo res ne bi pomagalo, ker je gripa že dolgo časa nazaj mutirala, tako da je to cepivo za en drek po domače user posted image .

lucika - saj vem, da bom mogoče butasto vprašala, da si to že probala. Kaj pa si jih probala prekuhati?

w.w.
- amm.. se strinjam z rožco. Drgač jst tut k včasih pridem in če je veliko napisano samo preletim. Problem rešen. Vem, pa da je to najbrš letelo na nas 3 s saro in rožco ker veliko pišemo.
Ostale se pa tudi že prej niso kaj dosti oglašale, so same priznale, da nas berejo vendar se jim ne da pisat.
Tako, da, če se le da probaj preskočiti naše debate.

Vendar moram reči, da včasih pa paše malo klepetat tja v tri krasne. Kakšen dan če ti je res dolgčas, pride pravuser posted image .

Res, pa ne bi rada, da zato ker nekatere klepetamo včasih preveč, da bi se drugim zamerile.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 254
23.11.2009 20:55:30   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

grozno se sliši to z nosečnico in gripo... mi je pa zanimivo, kako je ona zdaj uuu boga, vse nosečnice se cepite, a 1 leto star otrok pa ni, pa je tudi hospitaliziran??? to mi je bilo še bolj grozno slišat....

vprašanje za bodoče mamice drugega otroka: imam en velik predal tetra plenic, ki so po 2letih uporabe, hm, nič kaj preveč bele. mi srce ne da, da bi nekaj veliko novih kupila, ampak tele moram nazaj na belo spravit. kako? ostale boste kupile nove ,ali bodo stare ok? s kakimi se obremenjujem, h?

1. se miljon procent strinjam s tabo. Čeprov se mi zdi, da je vse to mal čez lase prevlečeno - gripa mislim, ne bolna nosečnica, da ne bo pomote. Vsi neki strašijo .... marsikateri pa ne pomisli, da se že sam navadna gripa lahk v kej hujšega spremeni. Pa da ne omenim koliko ljudi je zaradi navadne umrlo user posted image  Še hujš so prometne nesreče, pa noben politik ne naredi nič za to ..... no, razn kazni povečujejo user posted image

2. Glede pleničk pa tako - ne bom jih menala, sej so stare le eno leto user posted image  Drgač jih pa tudi tko ne bi menala, tud če bi jih mela že 5 let iste. Za na previjalko so čist ok, pa za ustka brisat tud. Sej so čiste, sam posivijo zaradi večkratnih pranj. Pa ti se nč ne sekirat, če se s tem obremenjuješ - me smo pač že dale skoz tisto prvo pričakovanje, zdej si pa moramo drugega narediti enako lepega. A ne? user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 255
23.11.2009 20:59:09   
3Sonček3
o kakšnih pleničkah je tukej govora? a o tetra plenicah? če se gre za tetra plenice naj vam povem da jih zvečer operte pa dejte vn sušit na mraz da zmrznejo, preverjeno deluje, so bele ko sneg, bl je mrzlo bolj so bele user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 256
23.11.2009 21:06:31   
rožca26

Ja res se grozno sliši to z nosečnico, ampak ej halo...tok tok... to je lahko katerkoli državljan naše državice. In da se nebi šla res cept zdej zato kr je ena nosečnca v takem stanju, vsak je lahko. Men je tut tašča rekla kolk stane cepivo pa naj se grem cept da ni velik €, pa sm rekla da tut če mi ga dajo zastojn se negrem cept ker ni učinkovito. To je moje mišlenje, vem da se ne boste use strinjale z mano sm tko js razmišlam, use se da doma prebolet, js pa še sploh nism tolk ispostavljena drugim ljudem, razen k gem u trgovino, valda je nebom lih u tiste pou ure dobila.

Men tudi teži od očeta lubica user posted image  Sej jo po eni strani štekam - ker je farmacevtka (pa to ne leti zdej na vse, tiste k ste to študirale), je tolko bolj panična. Pozna ogromno stvari o katerih si me mislt ne mormo oz. se s tem ne ubadamo, ona pa pač se. Zanjo so zdravila bog i batina, čajčki pa sam strup user posted image  Je pa rekla, da je to cepivo narejeno tako, da neko osnovo so že mel, pol pa sam še neki dodajajo (ne vem točno, je vse na približno, ker se na to ne spoznam) in ti stranski učinki so govorjeni za to osnovo user posted image  Ostalo pa sploh ni preverjeno (ti dodatki) ...... in zdej mi pravjo, nej se grem cepit user posted image  Enmu kle ni čist nič jasn user posted image  Vam povem, da je bla že prva smrt tko fajn umeščena, da mam na sumu, da so nam marsikaj "pozabil" povedat. Pa da ne govorimo, da sta oba smrtna primera bila zato, ker sta bila oba rizična bolnika. Pri njiju bi lahko celo štalo nardila pljučnica ali angina ali ...

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 257
23.11.2009 21:07:44   
rožca26

o kakšnih pleničkah je tukej govora? a o tetra plenicah? če se gre za tetra plenice naj vam povem da jih zvečer operte pa dejte vn sušit na mraz da zmrznejo, preverjeno deluje, so bele ko sneg, bl je mrzlo bolj so bele user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  za nasvet. Tega pa nism vedla. Prvič slišim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa prov si mislila - je govora o tetra pleničkah.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 258
23.11.2009 21:12:28   
rožca26

w.w., jaz sem tudi o tem razmišljala. sploh ne vem., če se ima smisel kaj javit, ker sem navadno itak "spregledana", kr nekje se izgubim med vsemi posti...pa meni se zdi, da večine ne zanima kaj sem danes kuhala in kaj bom jutri in kaj čez vikend, pol pa tega ne pisarim.
pa ok, mene načeloma ne moti kaj druge pišejo, tudi če je totalno mimo nosečnosti, ko se samo citiralo ne bi tolko, da sam rolaš in rolaš čez vse skupaj...

joj lucika, a takšen občutek si dobila user posted image user posted image user posted image  veš, mislim, da to ni bilo namerno. So zagotovo vse tvoje poste prebrale (vsaj jest sm), pol pa če je bilo kako vpr. na katerega nism vedla odgovora, pač nism odgovarjala, če sm kej vedla pa nism prec, pa sm lahka kej pozabla napisat ............... pomnenje ni moja vrlina, trenutno pa sploh ne, ko mam možgane na off že 1 leto, pa še user posted image  nič ne pomaga user posted image user posted image user posted image
Če sm pa pozabla kej vnest pri pregledih, me pa spomni še enkrat ..... iz istih navedenih razlogov.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 259
23.11.2009 21:14:51   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

Oj!

Pa se vam še jaz mal javim. Tile ponedeljki so čist ubijalski, se komaj privlečem iz službe, pol sem pa tako zmatrana, da sam še počivam. V četrtek imam pregled, upam, da ne bo spet kej narobe zarad kil user posted image .... Drugače pa malemu dogaja sto na uro, brca ob čist različnih urah, tako da sploh ne morem ugotovit, da bi imel kakšen ritem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa si se le oglasila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dej se poskusi čim večrat - ne pa zdej zaradi tega zanemarit počitka. Kot vidim si še vedno v službi. Boga user posted image user posted image user posted image
Pa super, da je user posted image  tak aktiven - to sam pomen, da se fajn počut notr. user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 260
23.11.2009 21:15:38   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

joj lucika, a takšen občutek si dobila user posted image user posted image user posted image  veš, mislim, da to ni bilo namerno. So zagotovo vse tvoje poste prebrale (vsaj jest sm), pol pa če je bilo kako vpr. na katerega nism vedla odgovora, pač nism odgovarjala, če sm kej vedla pa nism prec, pa sm lahka kej pozabla napisat ............... pomnenje ni moja vrlina, trenutno pa sploh ne, ko mam možgane na off že 1 leto, pa še user posted image  nič ne pomaga user posted image user posted image user posted image
Če sm pa pozabla kej vnest pri pregledih, me pa spomni še enkrat ..... iz istih navedenih razlogov.

Enako!!
Sem vsakič prebrala in če bom mela kaj pametnega za odgovort bom napisala, če pa ne bom pa rajši tiho, da ne napišem kakšne neumnosti. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 261
23.11.2009 21:20:34   
Tjasa27
Hvala Rožca!!!!user posted image user posted image

Jz sem tud razmišljala, kok nam je zdej lušno! V trebuščku user posted image brca tako da vemo da je vse ok, trebušček lepo raste..... Midva z user posted image se tko rada mal pocrkljava zjutraj pa zvečer, res je lepo! user posted image

Drugač pa ja, sem še v službi, še mal, še mal. Z dopustom začnem 17.12. tko da potem se vam pridružim spet na kakšni dopoldanski kavici user posted image user posted image user posted image

pozdravček

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 262
23.11.2009 21:21:00   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

torek, 24.11.2009

Jassika

sreda,25.11.2009

branka28
maja.gal
lucika

četrtek, 26. 11. 2009

Tjasa27
LaMay

petel. 27.11.2009

andra74
sneguljka1

DECEMBER

torek, 1.12.2009

tia78

sreda, 2.12.2009

W.W.

četrtek, 3.12.2009

lunka1
zvezdici
rožca26

petek, 4.12.2009

zoey

torek, 8.12.2009

zoey
TejkaPK

sreda, 9.12.2009

TejkaPK
strumf

četrtek, 10.12.2009

vekybel

petek, 11.12. 2009

soni

ponedeljek, 14.12.2009

Pikapolonica80
sandrica23
sara2007

torek, 15.12.2009

plamen

sreda, 16.12.2009

čmrlika
3vid

petek, 18. 12. 2009

7lina7

ponedeljek, 21.12.2009

mojcej77
meti.v

ponedeljek, 28.12.2009

rožca26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 263
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 21:22:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 264
23.11.2009 21:24:54   
Zvezdici
zimska - ampak Lan ima pa prav en lušten datum rojstva!! user posted image Sem si ga takoj zapomnila, hehe.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 265
23.11.2009 21:24:56   
rožca26
user posted image

user posted image

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), KRAJ PORODA 

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )         user posted image
user posted image  Petra, 24 let               (1.user posted image )             user posted image
user posted image  nivs                            (?user posted image )              user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )             user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image      LJ
user posted image sara2007,22let           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image     PTUJ
user posted image  3vid, 29 let                 (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let             (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image     

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )               user posted image     LJ
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                    (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 36 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image         MB
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image ) user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24 let          (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,1user posted image user posted image )     user posted image         PO

user posted image  Lucika                          (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )              user posted image        PO
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image      
user posted image  pea82                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image                   

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image ) user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama, 26 let  (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  lakaya                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )    user posted image         PO

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 33 let               (1. user posted image )          user posted image        
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )          user posted image          JE

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )          user posted image              

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )   user posted image              

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image
user posted image  testianka, 25 let            (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )            user posted image          LJ

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )        user posted image        KR
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (1.user posted image )              user posted image        LJ       
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )              user posted image  
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image           LJ

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  srečica, 29 let,             (2.user posted image ,1user posted image )      user posted image

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )       user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let,              (1.user posted image )          user posted image        LJ

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )            user posted image
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )          user posted image         LJ

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )          user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                  (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image  

26.3.2010
user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )          user posted image          NM
user posted image  Tonjika, 23 let              (1.user posted image ,1user posted image )  user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27 let                (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image
user posted image  sneguljka1, 29 let         (1.user posted image )          user posted image

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                       (2. user posted image ,1user posted image )   user posted image
user posted image
Anonimen, 29 let          ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )           user posted image    
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Taska74, 35 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image       LJ
user posted image  Lenčy, 22 let                  (1.user posted image )               user posted image          NM

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )            user posted image
user posted image  Maja.Gal, 27 let            (2.user posted image , 1user posted image user posted imageuser posted image         NM

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let                (1.user posted image )           user posted image               

SKUPAJ NAS JE 84 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image   = 18
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image   = 19
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 46

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!!

user posted image  user posted image  

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 266
23.11.2009 21:26:07   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Tok, tok... Rožca, kako si? Te pogrešam pri F. user posted image

Super sm user posted image  A me pogrešaš? Jest sm se na 2. delu že čekirala user posted image  Pridm precej tja. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 267
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 21:26:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 268
23.11.2009 21:26:47   
Zvezdici
Punce vas zapuščam.
Se šibam še malo učit, potem pa spat!

Tako, da lepo spite, kaj lepega sanjejte in božite svoje bušije!

Lahko noč!

user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 269
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 21:26:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
23.11.2009 21:28:19   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

Hvala Rožca!!!!user posted image user posted image

Jz sem tud razmišljala, kok nam je zdej lušno! V trebuščku user posted image brca tako da vemo da je vse ok, trebušček lepo raste..... Midva z user posted image se tko rada mal pocrkljava zjutraj pa zvečer, res je lepo! user posted image

Drugač pa ja, sem še v službi, še mal, še mal. Z dopustom začnem 17.12. tko da potem se vam pridružim spet na kakšni dopoldanski kavici user posted image user posted image user posted image

pozdravček

No, sej to bo pa hitr - slab mesec, pa bomo spet v večjem št. kofetkale.

No, punce, vas jest zdej zapuščam do jutri. Mam občutek, da se sama s sabo pogovarjam, pa rit me od stola že boli. Bi prosila, če preverte seznama (vsaka zase), če je vpisano vse kot mora bit. Hvala in LAHKO NOČ!

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 271
23.11.2009 21:30:16   
strumf
čav punce. vidim da teče debata o novi gripi. danes so tudi pri nas doma naredili paniko. glede na to da delam v šoli, je dokaj velika nevarnost, sploh ker vsi učenci ne ostanejo doma, ko zbolijo user posted image . je pa ista nevarnost za novo gripo, staro gripo, angino, prehlad in še bi lahko naštevala. pač toliko bolj se moramo pazit iz preventive. ne pa ker je neka nova gripa na pohodu. jaz si vsako jutro liter čaja skuham, pa potem vsak odmor popijem eno skodelico, tako da dehidrinana ne bom user posted image . je pa zato večji obisk WC, kar zna biti nadležno. pa pijem železo, ki ga vsako jutro in zvečer splahnem s sokom ene limone-C vitamin. upam da se dobro filam z vitamini, če bo pa v službi prehudo, pa grem tudi lahko na bolniško iz preventive. je rekla G da sploh ni problem, mi jo takoj lahko zrihtauser posted image .

tako da zaenkrat gre, ne bom pa se vnaprej hvalila. teden po teden punce in že bo tukaj miklavž, pa božič, novo leto in glej že naš marec. takrat bo pa tudi že gripa šla ali pa bodo kako drugo paniko naredil.

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 272
23.11.2009 22:41:33   
Anonimen
Ma sploh ne vem, kaj naj si mislim o tej vsesplošni paniki gripeuser posted image
Po eni strani se kr malo bojim da ne bom kej fasala, ker moja mami dela v vrtcu in prinese potem vse bacile domov, moj lubi je tud po cele dneve v pisarni med ljudmi ki kašljajo, smrkajo, tamau pa tamala obadva na faksu...skratka, jaz imam tako delo, da nisem veliko v stiku z ljudmi in nisem dolgo v zaprtem prostoru, tako da je verjetnost z okužbo malo manjša, se pa lahk potem od domačih okužim.
Mislim, da je najbolj pomembna higiena in pa to, da si zvišamo odpornost. Torej punce, veliko zdrave papice in gibanja na svežem zrakuuser posted image .
Drugače bi pa samo komentirala post od lucike in w.w. , ker se meni tudi velikokrat dozdeva, da ko kaj napišem, je tako kot bi pisala stenam, se pa tudi strinjam z ostalimi, da pač ni potrebno vsega brat če ti ne paše. Jaz ne pišem nekaj veliko na RR, samo sigurno se pa oglasim parkrat na teden-odvisno koliko imam časa in sigurno ne berem tistega kar me ne zanima.

(odgovor članu strumf)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
23.11.2009 23:34:42   
7lina7

grozno se sliši to z nosečnico in gripo... mi je pa zanimivo, kako je ona zdaj uuu boga, vse nosečnice se cepite, a 1 leto star otrok pa ni, pa je tudi hospitaliziran??? to mi je bilo še bolj grozno slišat....

vprašanje za bodoče mamice drugega otroka: imam en velik predal tetra plenic, ki so po 2letih uporabe, hm, nič kaj preveč bele. mi srce ne da, da bi nekaj veliko novih kupila, ampak tele moram nazaj na belo spravit. kako? ostale boste kupile nove ,ali bodo stare ok? s kakimi se obremenjujem, h?

jaz bom uporabila kr 16 let stare tetra plenice... sem jih oprala ariel + vanish 90°  pa so spet bele tak kot treba!! jim čisto nič ne manjka..

Lin@

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 274
23.11.2009 23:36:55   
lakaya
Večer punce user posted image

Ste verjetn že šle vse pančat, js mam s tem več problemov, sm prej delala zmeri nočne, pa sm navajena hodt pozno spat, ja zjutri bi pa spala do 11h brez problema user posted image

Ste se razpisale mal o gripi, ja pr men tud ni variante, da bi se šla cepit, 100X rajš bl pazim nase in na higieno. Pa tud preveč negativnih mailov sm dobila o posledicah cepiva tko da NO WAY!!!

EVO še da sporočim datume pregledov: 3.12. uz in 14.12. 3D/4D
Z user posted image nočva vedt spola, sam se bojim, da znava na 3D kej vidt.

Lepo pančkejte, NOČKO user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?