rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: W.W. Čer po dolgem času. Joj jest vas bom pa malo okregala. Ne vem al je res sam men bedno, da ene par komadov od čez 80 tolk nabija ostale pa se sploh raj ne javlja, ker ne sfolga niti prebrat. Jaz vem da me mine, ko vidim, da je toliko novega, pa vedno od enih in istih posti. Kar je pametnega sploh ne najdeš med vsem napisanim. In kaj imate zdaj od tega, da je 2. del pa da ste večino prestrašle in se vas oglaša le peščica? Pa dejte si odpret temo marčevske nabijalke ali pa marčevke, ki preganjajo dolgčas pa tam nabijajte, ker očitno nimate druzga za počet. Pa dejte kej prebrat, pa potem povzetek napisat. Men je full bedno te litanije brat, pa verjetno ne samo meni, ampak jaz sem taka da pač povem kar mislim, ostale so pa ušle. Mislim, da bi bile v temi bolj novice s pregledov pa kakšne uporabne stvari - linki, itd...., da se kaj najde, ne pa da se zdaj vse ponavlja, ker jih večina sploh ne bere in potem sprašuje stvari o katerih je bilo že govora itd... Sej vem, da ne boste zato, sam sem prov mogla dat tole iz sebe, ker vam to probam napisat že več dni. sm ti napisala luškan post, pa ga ni sprejel Skratka .... upam, da se bom spomnila Ti kr vn dej to kar misliš - ni nič narobe če si huda in nič slabega si ne bomo mislile. Bolje zdej, kot pa da se to nabira, a ne? Drgač pa namig - če vidiš, da se ene in iste med sabo izmenjujejo, pomeni, da čvekajo/-mo o raznoraznih zadevah, ki spadajo tudi k pričakovanju - tašče, dragiji, šefi .... če te to ne zanima kar spusti in mislim, da ne boš nič zamudila. Jest tudi sama nekaterih stvari ne berem oz. jih sam preletim, ker me kaj ne zanima ali sm pa utrujena. Pa kr pogumno, reč kar te moti. Ne tega zadrževat zase, da se ti ne bo nabiral. Pa kar se tiče peščice da se oglaša - se že prej niso nekatere ker jih ni ali ker se jim ne da pisat ali imajo preveč dela .... ni nujno da zato, ker smo preveč klepetale.