ursa_p
|
Zivjo! Se tudi jaz strinjam z w.w. in ostalimi ... se sploh ne morem oglasit, ker niti priblizno ne vem kje ste in o cem govorite, ker imam vedno toliko za prebrat. Tako da se vceraj po pregledu itak nisem oglasila, ker nisem vsega prebrala. Danes imam malo bolj frej v sluzbi, zato tudi cas, da vsaj na hitro preletim vse skupaj in probam izluscit kaj je za prebrat in kaj ne. In med drugim "spregledam" tudi kaksno luciko oz. cist za primer, pa se mi potem cez 10 strani res ne da odgovarjat. Da o citiranju sploh ne bi ... gre tudi meni precej na zivce. Maticne celice ... jih bova shranila oz. darovala ... vec ko nas bo, vec moznosti je, da jih bomo takrat, ko bi jih rabile, na voljo (se pravi od vsake, ki jih bo v prihodnje shranila). Kar se pa neocelice tice ... se pa ne ve ali bodo po 20. letih spoh se uporabne, zato se zanje ne bova odlocila - tjasa27 - sta razmisljala tudi o tem, ker podaljsanje ti nic ne pomaga, ce ne bodo vec uporabne - v glavnem se se ne ve kako bo, saj je vse skupaj bolj novost, kot ne. Cepljenje proti gripi ... rozca ... a si jo vprasala s katerim cepivom se cepijo v Leku al Krki ... s tem, ki je nam navadnim smrtnikom na voljo ne!!! To mi je dalo precej mislit, tako da ... ne, ne bom se cepila in tudi nihce drug pri nas doma se ne bo. Se je pa maticeva sestra, ker dela na pediatricni - bomo videli kako in kaj. Gripa ... pri nas je Gal v vrtcu in kot ze veste, se je pri njih ze razpasla nova gripa. Pri nas Gala TAKOJ, ko pride domov, kar na vratih slecemo, sezujemo, ga damo pod tus in preblecemo. Jakne damo ven prezracit, ostale cunje pa oprat. V sluzbi imamo razkuzilo, doma pa si probamo cim veckrat umiti roke. V neko gneco pa zdej ne hodimo ... ne vem pa kako bo decembra. Srecanje v Ljubljani ... sem za ... upam, da bo kaksen fajn termin, glede na to, da se ze bliza december in se bomo verjetno malo tezje uskladile. Da zdej napisem kako in kaj. Ste me ene ze sprasevale kako je s krci ... prejsnji vikend sem malo bolj pocivala kot ponavadi, tako da jih res ni bilo oz. vsaj tistih bolecih ne in si ginekologinjo sploh nisem upala poklicat, ker bi me dala na bolnisko. Je rekla, da ce bo pocitek pomagal, moram na bolnisko. V sluzbi se jim pa zmesa, ce grem. No, ce bi bila res nuja, ok, drugace pa probam doma malo bolj pocivat. Upam, da mi bo uspelo. Sem imela pa iste tezave tudi ze v 1. nosecnosti. Zdej ne vem kako mi bo uspelo hodit na telovadbo, glede krcev. Na plesne se hodiva, ampak se pri tistih bolj poskocnih raje usedem in pleseva samo bolj ta pocasne al pa tiste, ki mi ni treba glih skakat. Na sprehodih je pa tako, da tudi mene precej dajejo krci, pa sem pogruntala, da morm samo mal tempo upocasnit, pa je prec bolje. Rada hodim s psi na sprehode, tako da jih ne zelim ukinit. 3D UZ ... iskreno povedano cist razocarana!!! Naredila mi je se enkrat morfologijo, ki mi je kr precej povedala, ampak jaz sem si zelela se mal 3D UZ, ne pa da sem samo obrazek videla, pa se je imel roko pred obrazem in je spal - takrat, ko je najmanj treba, drugac pa cel dan zurka v trebuhu. V glavnem sem tistih 110 EUR bolj ali ne vrgla stran. Pri Galu imava res lep spomin, tukaj pa ... ah ... dost jamranja, ker res nisem zadovoljna. Aja ... guzvo je imela, pa naju je na hitro odpikala, se meni zdi. Rozca ... kolk casa je trajala tvoj 3D UZ ... pri nas je bilo vse skupaj kakih 20 min. Toliko zdej od mene. Vem, da je moje sporocilo malo daljse, ampak rada odgovorim vsem v enem sporocilu, ce se le da. Pa nadoknadit sem mogla od 2. strani. Lp, Ursa
|