|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
23.11.2009 19:26:39   
Anonimen
Rožca kje pa si???????????????????????????????????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 226
23.11.2009 19:35:15   
plamen
Aloha večerniceuser posted image

Lenčy pozdravljena med nami! Jaz pridno pijem vsak dan 1 tabletko magnezija in zaenkrat mi trebuh nič ne otrdeva, nimam krčev, občasno pa še vedno kaj špikne, ampak ni hudega.

zoey, velja, bova uredila drug teden, na začetku decembra. Prosim ti mi samo na ZS daj še 1x (sem listek stran vrgla, med uno zmešnjavouser posted image za borbo 2. dela se mi pa ne da brskat), točno voziček, pa bo moj po italjansko jih prepričal, da ti dajo božični popustuser posted image

sara2007 čestitke user posted image Matevžu, res je pravi borec! Full lepo in želim vam veliko uživanja sedaj, ko bo končno na svojem, pri svojihuser posted image

Moje počutje je trenutno malček utrujeno od službe, za kosilce sem delala skutine palačinke, pomila kopalnico in zložila nekaj cunj. Sedaj pa vi in knjiga, TV in spanje. Drugače pa se počutim superuser posted image

Nosečnica z gripo
- kakor pravijo je v prvem tromesečju, takrat je pa tako ali tako nevarno ali fašeš rdečke, pljučnico ali "navadno gripo", ne samo tele nove. Upam, da se zmažeta oba z bejbijem, sam so spet napihnili.
Jaz se malo bolj pazim, panike pa še ne delam. SIcer imam kakšna predavanja, ko je več ljudi, ampak sem na primerni distanci - pred katedromuser posted image . Veliko pijem, jem vitaminčke in to je to,...

Večerne klepetulje, uživajte v debati, se še vrnem kaj nazaj, drugače bo jutri spet prehudauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 227
23.11.2009 19:37:17   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Kje pa je zvezdici???

Mislim, da je šla tud na štrajk user posted image user posted image user posted image

Ah kje.. jaz ne štrajkam.. Sem se zadnje 2 dni bolj sama s sabo pogovarjala pa sem morala malo počivat user posted image . Ne sj ne.
Pri zdravniku sem bila, pol je blo pa treba še neki za jest nardit, hhee.

Vidim, da sta vidve rožca in sara spet ble pridne pri pisanju! user posted image

Sara - jeeej za Matevža, ga boste imeli koončno doma user posted image user posted image

lenčy - dobrodošla med marčevskemi čvekami user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 228
23.11.2009 19:39:07   
rožca26

Rožca kje pa si???????????????????????????????????

Videka sm hranila in ga stuširala, zdej mu pa oči mlekca da, pol gre pa v postlo in me ne bo do okol pol devetih zvečer oziroma do takrat ko trdno ne zaspi. 

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 229
23.11.2009 19:41:50   
Anonimen
ooo zvezdici welcome homeuser posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
23.11.2009 19:42:40   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

Aloha večerniceuser posted image

Nosečnica z gripo - kakor pravijo je v prvem tromesečju, takrat je pa tako ali tako nevarno ali fašeš rdečke, pljučnico ali "navadno gripo", ne samo tele nove. Upam, da se zmažeta oba z bejbijem, sam so spet napihnili.
Jaz se malo bolj pazim, panike pa še ne delam. SIcer imam kakšna predavanja, ko je več ljudi, ampak sem na primerni distanci - pred katedromuser posted image . Veliko pijem, jem vitaminčke in to je to,...

Večerne klepetulje, uživajte v debati, se še vrnem kaj nazaj, drugače bo jutri spet prehudauser posted image

ja, vem ................. mi gredo ti ldje z nakladanjem fuuuuuuuuuuuul na živce. Če mene vprašaš nas strašijo sam zato, ker so preveč cepiva zakupil, pa se nben noče cepit user posted image

Ja, pa kr pridi nazaj. Sej si slišala saro - boste dobile kaznske, če se ne bote oglašale user posted image user posted image user posted image

Glede telovadbe - mislim, da kr ne bom mogla hodit. Komaj stojim pokonc - in s pomočjo pasu, pa še G je napisala, da svetuje počitek. Nism ji pa tega omenla, ker se bojim, da bi bla spet slabe vole. Je lohka zlo hitr. user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 231
23.11.2009 19:43:19   
Anonimen
No zdej vas pa jst zapuščam do jutri, grem dol iz računalnika ker me trebuh nekam čudno boli.user posted image user posted image

No matineja danes z moje strani odpadeuser posted image , ampak se vam bom pridružila kdaj drugič.

Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 232
23.11.2009 19:44:13   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Kje pa je zvezdici???

Mislim, da je šla tud na štrajk user posted image user posted image user posted image

Ah kje.. jaz ne štrajkam.. Sem se zadnje 2 dni bolj sama s sabo pogovarjala pa sem morala malo počivat user posted image . Ne sj ne.

kaj si šele zdej jedla? Al si že prej kej? Če nisi, te bom "zbrcala" osebno do hladilnika pa jest. Pupa mora rast!!!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 233
23.11.2009 19:44:54   
Zvezdici

ooo zvezdici welcome homeuser posted image user posted image

Hvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 234
23.11.2009 19:44:59   
rožca26

No zdej vas pa jst zapuščam do jutri, grem dol iz računalnika ker me trebuh nekam čudno boli.user posted image user posted image

No matineja danes z moje strani odpadeuser posted image , ampak se vam bom pridružila kdaj drugič.

Lahko noč

Oh božica. Ti kr počivej. Je bolš, kot pa čvekat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 235
23.11.2009 19:45:47   
Zvezdici

Lahko noč

Upam, da te neha boleti kmalu!
Spočij se in uživaj ob Ncis-u user posted image .
Lahko noč sara!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 236
23.11.2009 19:47:02   
Zvezdici

Kje pa je zvezdici???

kaj si šele zdej jedla? Al si že prej kej? Če nisi, te bom "zbrcala" osebno do hladilnika pa jest. Pupa mora rast!!!!

Ah kjee.. jedla sem, hmm že kar nekaj časa nazaj, potem pa sem še malo bluzila in si morala odpočiti od obroka. user posted image
Saj se bom, pa tudi morala it malo nazaj učit, da ne bo joj.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 237
23.11.2009 19:49:26   
rožca26

Kje pa je zvezdici???

Ah kjee.. jedla sem, hmm že kar nekaj časa nazaj, potem pa sem še malo bluzila in si morala odpočiti od obroka. user posted image
Saj se bom, pa tudi morala it malo nazaj učit, da ne bo joj.

Kaj, pol dons ne bo nič z debato. Sej, če po pravici povem, sem jest še vedno bolj tako tako. Sam še za v postlo user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 238
23.11.2009 19:52:13   
vekybel
Čer!
Evo mene, me celo popoldne ni bilo. Polagamo laminat v spalnico pa tako v glavnem delamo ne.

sara2007: čestitke za Matevža, upam da jih nič več ne razdvoji.
Pa počivaj in božaj bušija. Morda malo preveč visiš na tem netu user posted image  pa sediš in user posted image  ne paše konstantna poza.
POČIVAJ!!!!!!!! Pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zvezdici: kaj je s teboj - roko? Ni me bilo pa nevem? Je malo preveč strani za brat user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 239
23.11.2009 19:54:46   
vekybel
lenčy: dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image  in večkrat se javi!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 240
23.11.2009 19:56:09   
zoey
Čer!
Plamen -sem ti poslala ZS, čeprav ne razumem, zakaj bi težko našla user posted image Se heeeecam user posted image
Lenčy - welcome user posted image user posted image user posted image Pa magnezij je fajn. Pa še mal kalcija. Pa C vitamin. Pa železo. Pa še kaj user posted image   Jaz jemljem zdaj Elevit, pa mi za1x zadostuje, sem pa nekaj časa še ful Donat pila, pa kalcijeve + magnezijeve tabletke pila, zdaj mi pa ne paše, tako da sklepam, da telo ne rabi.
Je pa prejle po izi zdravi večerji potreboval burek in je user posted image šibal ponj. Ga že ni user posted image
Sara - lepo počivaj, matineja prestavljena, razen če bosta Rožca in Zvezdici sami zagrabili user posted image .
Zvezdici - kako je prstek? Upam, da bo današnji večer brez bolečin user posted image
Če bo debata in bom lahko sledila, se priključim user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 241
23.11.2009 19:58:19   
zoey
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Matevža!!!!! Mali je pravi borec. Vse naj naj njemu in njegovi družinici!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 242
23.11.2009 19:59:42   
Zvezdici

Kaj, pol dons ne bo nič z debato. Sej, če po pravici povem, sem jest še vedno bolj tako tako. Sam še za v postlo user posted image

Potem, pa le šibaj v posteljo. Boljše, da se spočiješ. Bomo maraton udarile kdaj drugič user posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 243
23.11.2009 20:03:51   
W.W.
Čer po dolgem času. user posted image

Joj jest vas bom pa malo okregala. Ne vem al je res sam men bedno, da ene par komadov od čez 80 tolk nabija ostale pa se sploh raj ne javlja, ker ne sfolga niti prebrat. Jaz vem da me mine, ko vidim, da je toliko novega, pa vedno od enih in istih posti. Kar je pametnega sploh ne najdeš med vsem napisanim. In kaj imate zdaj od tega, da je 2. del pa da ste večino prestrašle in se vas oglaša le peščica?

Pa dejte si odpret temo marčevske nabijalke ali pa marčevke, ki preganjajo dolgčas pa tam nabijajte, ker očitno nimate druzga za počet. Pa dejte kej prebrat, pa potem povzetek napisat. Men je full bedno te litanije brat, pa verjetno ne samo meni, ampak jaz sem taka da pač povem kar mislim, ostale so pa ušle.

Mislim, da bi bile v temi bolj novice s pregledov pa kakšne uporabne stvari - linki, itd...., da se kaj najde, ne pa da se zdaj vse ponavlja, ker jih večina sploh ne bere in potem sprašuje stvari o katerih je bilo že govora itd...

Sej vem, da ne boste zato, sam sem prov mogla dat tole iz sebe, ker vam to probam napisat že več dni.

< Sporočilo je popravil W.W. -- 23.11.2009 20:04:12 >

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 244
23.11.2009 20:04:07   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

zvezdici: kaj je s teboj - roko? Ni me bilo pa nevem? Je malo preveč strani za brat user posted image user posted image

Haha, vrjamm.
Ubistvu ni roka, je prst na nogi.
Sem očitno kšne 3 tedne nazaj nekam ornk usekala in je noht poču. JSt sm prvo misnla, da je vraščen, pa sem odrezala, pa je bilo potem samo še slabše in slabše (jaz seveda čakala 2 tedna in pol) in je bil vedno bolj moder, tako, da sem v soboto šla na urgenco kjer so mi odrstranili polovico nohta (toliko kolikor je bil počen) in zrihtali vse tako kot je bilo treba.
Danes sem šla previt, ampak meni osebno zgleda bolj tako tako. Saj vem, da je še prekmalu, vendar me boli za znoret, se mi tako zdi kot da se samo še bolj gnoji. Bomo videli. V petek moram nazaj.

zoey - taca je bolj tako tako. Ampak se, da HB preživeti brez tablet. Sem jih res vzela samo tisti večer ker je bilo neznosno. Od tedaj se pa pridno držim brez.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 245
23.11.2009 20:18:29   
vekybel
zvezdici: no samo da si rešila. Pa nogo v zrak da bo bolje in hitreje zaceljeno.

w.w. se je razjezila, ups..... sej po eni strani ima prav. Sej nismo tukaj da klofamo strani ampak ko ima katera kdaj čas da se javi in si izmenjamo kako novico.
Sej to je bilo samo zdej proti koncu prvega dela pa so punce mal pohitele nič druzga.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 246
23.11.2009 20:32:48   
3Sonček3
čau punce dns sm mal pozna, ampak upam da mi je oproščeno, sva zutrej z user posted image letala okol zobarjev kr ga zob boli, pol sm šla u  trgovino da sm mal hladilnik nafilala zdej sm pa šamrole delala in evo me...so tko dobre šamrole da mi je že slabo od njih user posted image , bom jutr zutrej recept gor prpopala, zdej se mi neda razmišlat kok sm jih delala mam usega čez glavo že.
meti.v user posted image user posted image user posted image za user posted image in pregled
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Matevžauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lenčy dobrodošla med nami in user posted image da je s tvojim user posted image vse uredu.
W.W. vrjamm da se ti ne da brat useh postov (pa marsikateri tut ne) ampak to je Čvekanje v pričakovanju, Pomenkovanje o naših vsakdanjih dogodkih in pripetljajih,... tuki smo zato da nam bo čas do marca čim hitreje miniu, tko da ni nč narobe če se pogovarjamo o taščah, kužkih, avtomobilih, rožicah in podobno. Če bi se pogovarjale samo o nosečnosti nebi blo tko zanimivo. Zakaj si nebi izmenjale še kakšna druga znanja, naprimer recepti, ki nam bojo prav prišli da bomo svojo novo družinico lahko presenetili in razvajali z nečim novim...Oprosti iz te debate nebi rada razvila krega!!!! ampak sm tut js mogla dat vn iz sebe. Drgač se tut js strinjam da je biu tale maraton zadnjih strani malo nepotreben, ampak punce so mele čas in so delale nekaj pozitivnega za svoje počutje kar je v nosečnosti važno, zato jim oprostim tut tiste 2 dobesedne ure k sm jih brala da sm se prebila skozi.

No punce upam da je še kera prisotna in da se mi bo prdružla pr debati, da skurm kalorije od smetane user posted image . Aha sej je pol devetih zdej kmal bo rožca prsopihala, če ji bo Vid dovolil, a js mislm da mali dns kt zanalašč nebo hotu zaspat (upam da se motm user posted image ).

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu meti.v)
Neposredna povezava do sporočila: 247
23.11.2009 20:42:11   
lucika
grozno se sliši to z nosečnico in gripo... mi je pa zanimivo, kako je ona zdaj uuu boga, vse nosečnice se cepite, a 1 leto star otrok pa ni, pa je tudi hospitaliziran??? to mi je bilo še bolj grozno slišat....

vprašanje za bodoče mamice drugega otroka: imam en velik predal tetra plenic, ki so po 2letih uporabe, hm, nič kaj preveč bele. mi srce ne da, da bi nekaj veliko novih kupila, ampak tele moram nazaj na belo spravit. kako? ostale boste kupile nove ,ali bodo stare ok? s kakimi se obremenjujem, h?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 248
23.11.2009 20:47:05   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: W.W.

Čer po dolgem času. user posted image

Joj jest vas bom pa malo okregala. Ne vem al je res sam men bedno, da ene par komadov od čez 80 tolk nabija ostale pa se sploh raj ne javlja, ker ne sfolga niti prebrat. Jaz vem da me mine, ko vidim, da je toliko novega, pa vedno od enih in istih posti. Kar je pametnega sploh ne najdeš med vsem napisanim. In kaj imate zdaj od tega, da je 2. del pa da ste večino prestrašle in se vas oglaša le peščica?

Pa dejte si odpret temo marčevske nabijalke ali pa marčevke, ki preganjajo dolgčas pa tam nabijajte, ker očitno nimate druzga za počet. Pa dejte kej prebrat, pa potem povzetek napisat. Men je full bedno te litanije brat, pa verjetno ne samo meni, ampak jaz sem taka da pač povem kar mislim, ostale so pa ušle.

Mislim, da bi bile v temi bolj novice s pregledov pa kakšne uporabne stvari - linki, itd...., da se kaj najde, ne pa da se zdaj vse ponavlja, ker jih večina sploh ne bere in potem sprašuje stvari o katerih je bilo že govora itd...

Sej vem, da ne boste zato, sam sem prov mogla dat tole iz sebe, ker vam to probam napisat že več dni.

user posted image user posted image user posted image user posted image  sm ti napisala luškan post, pa ga ni sprejel user posted image user posted image user posted image user posted image

Skratka .... upam, da se bom spomnila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti kr vn dej to kar misliš - ni nič narobe če si huda in nič slabega si ne bomo mislile. Bolje zdej, kot pa da se to nabira, a ne?

Drgač pa namig - če vidiš, da se ene in iste med sabo izmenjujejo, pomeni, da čvekajo/-mo o raznoraznih zadevah, ki spadajo tudi k pričakovanju - tašče, dragiji, šefi .... če te to ne zanima kar spusti in mislim, da ne boš nič zamudila. Jest tudi sama nekaterih stvari ne berem oz. jih sam preletim, ker me kaj ne zanima ali sm pa utrujena.

Pa kr pogumno, reč kar te moti. Ne tega zadrževat zase, da se ti ne bo nabiral.

Pa kar se tiče peščice da se oglaša - user posted image  se že prej niso nekatere ker jih ni ali ker se jim ne da pisat ali imajo preveč dela .... ni nujno da zato, ker smo preveč klepetale.

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 249
23.11.2009 20:47:17   
3Sonček3
Ja res se grozno sliši to z nosečnico, ampak ej halo...tok tok... to je lahko katerkoli državljan naše državice. In da se nebi šla res cept zdej zato kr je ena nosečnca v takem stanju, vsak je lahko. Men je tut tašča rekla kolk stane cepivo pa naj se grem cept da ni velik €, pa sm rekla da tut če mi ga dajo zastojn se negrem cept ker ni učinkovito. To je moje mišlenje, vem da se ne boste use strinjale z mano sm tko js razmišlam, use se da doma prebolet, js pa še sploh nism tolk ispostavljena drugim ljudem, razen k gem u trgovino, valda je nebom lih u tiste pou ure dobila.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?