Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 [link=http://www4.slikomat.com/07/1029/gj-chinesecabbage.jpg][/link] ....še vedno mi ne gre v glavo, da je BEBIII v prvo pociljala kaj bi to bila za ena zelenjava...ma halooo....a Gretka, pa je pisalo v kitajščini... tist ta drugo pa praviš da je kitajska rukola al blitva??? Evooooooo, sva prbremzala domov ... juh je blo fajn včeraj ... ma mi je moj že na Razdrtem vpil da greva nazaj, ker da morje in taka blazna megla pa ne gresta skupaj, saj v naših koncih je "kugla prbijala" da je kej ... dons dopoldne sva se podrzala do ene prjatlce v Sežano, se tresemo in čakamo kaj bo pokazal test z zamrznjenčki in pol še naprej do še enih prjatlov (z RR-a) tako da sva še kr nadaljevala v slogu IVF-RR variante tudi danes ... skratka fajn vikend ... Jaaaaaaaaaaa Lana, tisto drugo je KITAJSKA RUKOLA ... definitivno ... ma naša Bebika je itak mali kmet poljuprivrednik in kako nebi s prve ugotovila kaj to je, itak se pa ona druži s tistimi Kitajci, ma haloooo, bi bla sramota da ne ve Krucek, lepo je blo spoznat celo tvojo familijo, sladki ste ... pa hvala ker si mi dal priliko da sva se s Karolinco pomenle vse tiste babje čvek zadeve, se je nepopisno zabavala ... Mausika tud vi ste tk lušni da je le kej, pa še z mojga konca ste, tko da ste fasal še bonus za povrh Miklarom, štrudlc je že naredu svoje, zdej sta pa vidva na vrsti ... za vse podrobnosti se pa kr na Sončico obrni, on ima detajle načez , lepo vaju je blo spoznat, pa magari za to it v Koper Lana ma ti da bi se razlezla ... ne verjamem ... zdej že mogoče ko si trudnica, ma drugače bi po vsakem grizu letela tri đirote okol vasi , tvoja dva fanta sta zlata in pobožaj mi Liziko ... Bebiii in tvoj N. ... vidva sta pa maherja ... kera fešta halooooooo ... organizacija vrhunska, na lušnem koncu, skratka svaka čast ... in in ... kako je naša prijateljica LI, je že našla muco ???? ... aja. madona, čestitam za lep izvid in stopko ... zdej pa pestke in go Bebi go mamamija , sem pozabla kako je ime eni simpatični bejbi s skodranimi laski ki je tam čisto blizu doma, ma je blo fajn te spoznat in bit v tvoji družbi, za pozabljivost se opravičavam, je emšo in teta roza kriva ... je dete že bolj zdravo ???? Vse ostale zlate punce, pa, ki niste zaradi tehničnih zadev uspele prit, je blo lušno, ampak bo še bolj, ko boste na naslednje srečanje pršle 2v1 al pa celo 3v1, to mi bo v večje veselje ... torej Gigi, Mismis, Kajsica, Kiwi, Naska, Tanja_Je...,Barbara .... pa vse ki jih nisem omenla ... stiskamo pesti tud na nožicah, sam da bo uspeh !!!!!!!!!!