|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
22.11.2009 23:24:03   
Sempervivum
Ojla!

Bravo Alja za obračanje user posted image  To je veselje, ane mami user posted image  Za zelenjavo bo pa že še ugotovila, da je fajn ... Stiskam pesti tudi za vašega kužka.

Naš fant se je pa danes tako glasno smejal, da mi gre še zdaj na smeh, ko se spomnim user posted image user posted image user posted image  Sem mu dala un hipp-ov reklamni roza balon, mu je strašansko smešen user posted image

Jutri mu bo pa očka posteljico sestavi, gremo iz zibke, mu je že premajhna user posted image  Komaj čakam, da mu naštimam novo posteljico user posted image

Upam, da ste preživeli lepo nedeljo in da štartamo v čudovit nov teden user posted image

Nočko še z moje strani

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
23.11.2009 10:31:56   
Serendipity
Jutro miškolini in miškolinke!

Ena kafica, da se vam učke odprejo:

user posted image

lučka - boljše, boljše. Se je nagrmadil en kup žalosti pa dodatnega sr* nad našo hiško, pa sem večino že razpihala user posted image Hvala user posted image

goldy - ja, glej jo vašo lepotičko! Suuupeeercaaa! Eh, zelenjava - bljk. user posted image user posted image user posted image user posted image No, ne ne. ZDaj sem mama - Mmmmmm, fino, fino user posted image user posted image user posted image

semper* - hehe, smeško sladek. A slikico pokažeš kašno? Sem že pozabila kak fejst fletkan je.

sunshine33 - a z nami pa ne boš delila infota o Lovru? user posted image
Reby - kak je pa tvoj lepotec?
Bumo - ti ZS pošljem za FB user posted image

Obi - jaz se prav isto sprašujem user posted image

Naša mala miss pa zadnje čase sesa zgornjo ustnico user posted image . Prstki so že tak nekaj časa in, ampak tole z zgornjo ustnico pa ne vem, kak ji je potegnilo user posted image user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
23.11.2009 15:31:51   
Bumo
Dan, mi smo pa vreduuser posted image user posted image ne vem ,kaj je to bilo vse v tej mažici ampak je pomagala in pikic a flekci so izginili.
Imam pa full sum na Pamperske. Običajno kupujem one v belem pakiranju, takrat zdaj pa sem parkrat dala gor navadne s tistim gelom in ne vem ,ce ni to vse skupaj zakuhalo teh pikic :-((( SEdaj smo spet na sensitive varianti, pa je kar OK, kremice tudi vec ni potrebno mazat,
ta teden se še 1x gremo pokazat k P in upam, da bo vse vredu še naprej. Hval apunce, da ste držale pesti za nas!!!!user posted image

Goldy, bravo za obrat tvoje pupe in upam ,da bo s kužkom vse OK.
Se, ti samo poslji ZS
Lep dan punceuser posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
23.11.2009 15:34:27   
sonček33
Se*, o bom bom delila, ampak a veš, da se mi zdi, da kelle me pa kar mal spregledate, tudi akdar kaj napišem...tko da bolj redko zdej sploh kaj javim.. Ne, sej nisem užaljena, samo mogla sem povedatuser posted image

No torej, naš Lovro je danes naredil 10 korakov in mamici vzel sapo... sicer sem bila zelo vesela, hkrati mi je šlo pa kar na jok -  tole gre vse skupaj čist preveč hitro.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1429
23.11.2009 15:50:21   
lučka 25
sonček, itak smo vesele za tebe, za Lovrota pa še posebej. ma res je pohitel ta vaš fant s hojo. Pa nismo hude,....zdaj te spregledamo k si gotov shujšala zarad diete, Reby se pa nič ne jav, se je zgleda že posušila od hujšanja. Brez zamere, vaju moram mal pohecat.user posted image

Goldy, super za obratuser posted image user posted image user posted image

se*, sam da je bolje.

Bumo, samo da je bolje.

No naša Neža je pa po torkovem prvem cepljenju (smo ga prestavili zaradi alergije) 2 dni zeleno kakala, pa mal se ji je ritem porušil, no upam da smo vspostavili nazaj.
a katera ve, a je v tem cepivu jajce, a ga ni?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
23.11.2009 15:50:27   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Naša mala miss pa zadnje čase sesa zgornjo ustnico user posted image . Prstki so že tak nekaj časa in, ampak tole z zgornjo ustnico pa ne vem, kak ji je potegnilo user posted image user posted image

no, naša pa spodnjo ustnico. da o tem, da ves čas dela mehurčke, no jih "pljuva", da je kaj. To bo še hrana letela ven, bom stuširana,...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1431
23.11.2009 16:56:00   
Reby
Dan user posted image

Bumo in Se* - a se še zdej niste našle na FB? user posted image
lučka - ni panike, ni cajta za hujšat. Sem se odločla, da dokler še dojim, ne bom nč hujšala, ko bo pomlad, bodo pa tud lepši dnevi in več sprehodov user posted image  A vi ste že probali kaj GH?
sonček - ja to je pa super novička, bravo za Lovrenca, ta pa je tapravi korenjak, le tako naprej, pa bo mami še prej shujšala user posted image  Od moje sestre tadruga punčka je shodila pri 7,5 mesecev, še zdej ne morem verjet. Je pa moja sestra tut mal hecna, jo je pri 4 mesecih in pol dala že v hojco user posted image
goldy - upam, da bo z Goldy-jem vse ok. Tut jaz morm našo peljat k veterinarju, ker ima na zizeku neko bulo, srčno upam, da ni tumor user posted image  Super za malo razvajenko, zdej ko je to poštudirala, bo še večji žur user posted image
Bumo - no to pa fino, da so mozoljčki izginili, še ena lepa novička danes user posted image
Semper - a ni lušno, ko se tamali tako smejijo. Naš je tut taprav smejko, men gre kr na jok, ko ga gledam, ko je takšen dobrovoljček in se ful naglas iz srca smeji. Vsak dan pogruntava kakšno novo igrico.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
23.11.2009 17:06:48   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
No torej, naš Lovro je danes naredil 10 korakov in mamici vzel sapo... sicer sem bila zelo vesela, hkrati mi je šlo pa kar na jok -  tole gre vse skupaj čist preveč hitro.

user posted image user posted image user posted image kar prehitro gre!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
23.11.2009 17:48:04   
Serendipity

Se*, o bom bom delila, ampak a veš, da se mi zdi, da kelle me pa kar mal spregledate, tudi akdar kaj napišem...tko da bolj redko zdej sploh kaj javim.. Ne, sej nisem užaljena, samo mogla sem povedatuser posted image   Daj, da te ne bom po riti! user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz prizanam, da včasih preletim, pol pozabim in potem še katero pupo nehote zanemarim user posted image Ampak man vas pa vse lada user posted image user posted image user posted image user posted image

No torej, naš Lovro je danes naredil 10 korakov in mamici vzel sapo... sicer sem bila zelo vesela, hkrati mi je šlo pa kar na jok -  tole gre vse skupaj čist preveč hitro. Sem pa tak ponosna na vašega fantina! user posted image user posted image user posted image Si mi prejšnjič v grdo siv dan lepega sončka poslala. Hvala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Naša mala miss pa zadnje čase sesa zgornjo ustnico . Prstki so že tak nekaj časa in, ampak tole z zgornjo ustnico pa ne vem, kak ji je potegnilo

no, naša pa spodnjo ustnico. da o tem, da ves čas dela mehurčke, no jih "pljuva", da je kaj. To bo še hrana letela ven, bom stuširana,...

user posted image user posted image user posted image
Ha, potem se še pa zraven držijo, kot da so Ameriko odkrili user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dan

Bumo in Se* - a se še zdej niste našle na FB?

user posted image user posted image user posted image
Napredujeve.

goldy - sestričnin kuža ima že nekaj let probleme s temi napadi. Je pač na teh tabletah. user posted image Vaš kuža je tak trdoživ, da mu to ne bo problem...

Reby - držim pestke za vašo Ajkušku user posted image user posted image user posted image (ali je z i-jem? Ajka al Aika?)

Hm, grem si zaj nutello vrčt na kruh. Sem spet lačnaaaaaaaaaa user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
23.11.2009 19:10:03   
blanč
Zdravo punce in fantuser posted image
Čisto premalo se vam oglašam ampak vam moram povedat, da berem redno potem ko pa hočem kaj komentirat me pa kaj zmoti potem pa pozabim itd.
Vidim, da se pogovarjate o darilih in se moram pohvalit, da sem danes preko ameriškega E baja naročila tiste čedne copatke, ki ste jih zadnjič tule reklamirale in sicer 6 komadov in skupaj s poštnino so prišli 54 eurov. Zelo, zelo ugodno s tem, da so  dvojni od 5-6 let ki so malo dražji. Prilagam vam link, če se jih bo še kateri zaluštalouser posted image
http://stores.ebay.com/Shoes-Zoo

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
23.11.2009 21:07:09   
Sempervivum

Jutro miškolini in miškolinke!

Ena kafica, da se vam učke odprejo:

Hvala za kavico, njami je pasala user posted image  

Se je nagrmadil en kup žalosti pa dodatnega sr* nad našo hiško, pa sem večino že razpihala user posted image Hvala user posted image
Kakšna žalost, kakšno sr.anje??? A sem jaz kej spregledala user posted image  No, sam da je že burja odnesla user posted image

Evo, jaz sem pa ravno danes opazila, da ta mali tudi sesa ustnico user posted image  No, pri nas je spodnja aktualna user posted image

sonček, itak smo vesele za tebe, za Lovrota pa še posebej. ma res je pohitel ta vaš fant s hojo. Pa nismo hude,....zdaj te spregledamo k si gotov shujšala zarad diete, Reby se pa nič ne jav, se je zgleda že posušila od hujšanja. Brez zamere, vaju moram mal pohecat.user posted image

Podpis user posted image user posted image user posted image user posted image

No naša Neža je pa po torkovem prvem cepljenju (smo ga prestavili zaradi alergije) 2 dni zeleno kakala, pa mal se ji je ritem porušil, no upam da smo vspostavili nazaj.
a katera ve, a je v tem cepivu jajce, a ga ni?

Meni se zdi, da je laktoza user posted image

Ekola, naš fant menda že spančka. Vmes je bila intervencija, k je duda ven padla, zdaj bo pa imela mami spet žurko z likalnikom ... a nisem ravno včeraj pisala, da likam user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1436
23.11.2009 21:09:02   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Zdravo punce in fantuser posted image
Čisto premalo se vam oglašam ampak vam moram povedat, da berem redno potem ko pa hočem kaj komentirat me pa kaj zmoti potem pa pozabim itd.
Vidim, da se pogovarjate o darilih in se moram pohvalit, da sem danes preko ameriškega E baja naročila tiste čedne copatke, ki ste jih zadnjič tule reklamirale in sicer 6 komadov in skupaj s poštnino so prišli 54 eurov. Zelo, zelo ugodno s tem, da so  dvojni od 5-6 let ki so malo dražji. Prilagam vam link, če se jih bo še kateri zaluštalouser posted image
http://stores.ebay.com/Shoes-Zoo

Oh, Blanči, pa ne že spet s temi copatki .... Komaj sem pozabila nanje, pa spet lušte delaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
23.11.2009 23:01:33   
Goldy
Zdravo!

Dete spi, mami pa za čarunalnikom. user posted image Moram še eno pogodbo o donatorstvu sestavit oz. jo bom kar preplonkala.user posted image  Pa še neke stvari za društvo bi morala preverit, sam še nisem prepričana, če se mi bo dal, ker bi rada še mal Razočarane gospodinje pošpegala.

semper* - a spet likaš? Pridna, pridna.... Bravo za selitev iz zibke v posteljico. In za glasni smehec - kolk so kjut, bi se človek kar razjokal zraven.... user posted image Danes se naša ni hotela nič obračat, neki je poskušala pa ji ni ratal. Hvala za pestke za našega Goldy-ja (no zdej vam je jasn od kod moj nick). Kr ima ok, tak da danes še ni dobil nobenih zdravil, če bi se pa zadeva ponavljala, bo pa dobil zdravila za epilepsijo.

seren* - ja, mami si, njami, njami se reče.user posted image  Hruška je tut ok, za jutri še pa ne vem. Moj samo pravi, pa ti probi, če pa res nima nobenega okusa hrana. Kje pa je Zarja našla zgornjo ustnico???user posted image  Naša je imela obdobje, ko je delala balončke, al pa če pije vodo, dela balončke.

bumo - jaz sem zadnjič testirala plenice, ko je imela vneto ritko, pa sem devala gor pamperske, moj pa Mullerjeve, tko da nisva nič ugotavljala, ker zmenila se pa nisva, samo vsak zase je neki probavu.user posted image

sonček - 10 korakov!!! Vauuu in da je Lovro samo 4 mesece starejši kot naša.

reby - kako kaj princ Tomi? Upam, da Ajka nima tumorja. Naš bo dobil tablete, če se bi zadeva ponavljala. Je pa kao dehidriran, pa ful pije, nima pa sladkorne...

blanči - komaj sem se skulirala s temi copatki, pa opet....user posted image

Šibam, ker mala miss že 2 večer misli, da imamo zvečer žur in da se v eni uri naspi za celo noč.
Nočko!

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1438
24.11.2009 6:59:12   
miska73
A vas še jst mal s šopingom... user posted image
Sem končno nardila nakup na nextu.
Tole sem vzela za moja dva črička

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
24.11.2009 7:19:10   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

A vas še jst mal s šopingom... user posted image
Sem končno nardila nakup na nextu.
Tole sem vzela za moja dva črička

user posted image

Mmmmmmmmm lušti. Pa kaj ko nimam pravice kej kupituser posted image user posted image ko smo tolk cotk dobiliuser posted image . Do zdaj sem kupla samo na začetku tiste 42 in 46. Komaj čakam, da bosta stara kakšno leto, ker za pol pa ni več zaloge ( no ja, mogoče mi bo pa še žal za zalogouser posted image )

(Mark Twain)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
24.11.2009 8:52:04   
Reby
Miška - super cotke, a ne user posted image  Spet bota tvoja dva škrata ful lepa user posted image
blanči - sej je super, da dobimo cotke, ampak za lušte je pa fajn kaj novega kupt, a ne? user posted image
Goldy - no, super, da ni hujšega s kužkom. Kako je Alja? Ste že zdravi? Mi smo vsak dan bolj čvekljivi, vse igrače prijemamo in takoj grejo tud v usta. Vsak dan kaj novega. Smeh pa vedno bolj glasen in takšen iz srca.

Pa še kavica

user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
24.11.2009 9:52:54   
blanč
Reby, sem dobila take luštne iz avstrije, da tu pri nas takšnih sploh ni. Tam imajo že za dojenčke S.Oliver, esprit... in ko bi tu rada kaj kupila ugotovim, da imam boljše domauser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
24.11.2009 12:51:13   
anci banci
ojla punce...
tudi jaz se poredkoma javljam... Svit je tako živahen pobič da mi vzeme veliko časa, pa faks tudi tako da samo vaš čvek nahitro preletim, pišem pa nič...
no tudi nam čas hitro leti in v zadnjem tednu smo opazili napredek pri mulčku... kar šok

dala sem ga v ležalnik včeraj in glej ga zloma čez minutko pogledam in on samostjno sedi (ležalnik je bil v polsedečem položaju) in se drži za lok in igračke potem pa spusti lok in se samo še igra z igračkami...
pa jezik se je naučil kazati (ti ti ati ki ga uči neumnosti)... no tukaj je še slikica našega 4 in pol mesečnega sladkorčka

user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
24.11.2009 13:13:39   
blanč
anči banči, kolk je sladek tale tvoj Svitiuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
24.11.2009 15:20:34   
anci banci
ja blanč hvala za kompliment,,

kako pa kaj tvoji

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
24.11.2009 18:30:28   
lučka 25
anci banci, ja fejst je tale vaš Svit. No naša neža pa tud že dober teden ustvarja to kot tvoj Svit. user posted image

Da še na hitro poročam. Danes je bilo na UZ kolkov vse super, je bila P prezadovoljna. user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
24.11.2009 20:34:07   
obayifo
anci, fejst poba, pa taka lepa okrogla lička ma!

no, mi smo končno enkrat od dohtarjev šli ven in si oddahnil, ker so kolki super. mislm, če bi blo pa še to... je bil pa mali car med dvema punčkama, ko smo se slačl in je ful gledal sosedico. se bo treba začet kej družit z dojenčki...

lučka, user posted image tut vam za kolke

mi pa zmer bol poredko visimo na joškah čez dan, ponoč oz.proti jutru (ko bi mama najbl spala) pa tut na eno uro, če je treba. zdej je komi komi zaspal po dveh urah totalne zaspanosti in mencanja učk. je blo treba očka zbudit, da ga je mal nosu, k mene že hrbet boli. očka je pršou pa toook zmatran domov, da ga je zmankal...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
24.11.2009 20:36:55   
sonček33
user posted image

Evo, še našga fletkota nalimam.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
24.11.2009 20:37:34   
sonček33
ancibanci luštn poba in močan

Neposredna povezava do sporočila: 1449
24.11.2009 21:29:20   
ledenka

user posted image

Evo, še našga fletkota nalimam.

kaki lepotko user posted image user posted image user posted image

obi, naš tudi visi na joški po eno uro, ko se zjutraj zbudi, jaz kar zaspim user posted image

lučka, super za kolke user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.