Goldy
|
Zdravo! Dete spi, mami pa za čarunalnikom. Moram še eno pogodbo o donatorstvu sestavit oz. jo bom kar preplonkala. Pa še neke stvari za društvo bi morala preverit, sam še nisem prepričana, če se mi bo dal, ker bi rada še mal Razočarane gospodinje pošpegala. semper* - a spet likaš? Pridna, pridna.... Bravo za selitev iz zibke v posteljico. In za glasni smehec - kolk so kjut, bi se človek kar razjokal zraven.... Danes se naša ni hotela nič obračat, neki je poskušala pa ji ni ratal. Hvala za pestke za našega Goldy-ja (no zdej vam je jasn od kod moj nick). Kr ima ok, tak da danes še ni dobil nobenih zdravil, če bi se pa zadeva ponavljala, bo pa dobil zdravila za epilepsijo. seren* - ja, mami si, njami, njami se reče. Hruška je tut ok, za jutri še pa ne vem. Moj samo pravi, pa ti probi, če pa res nima nobenega okusa hrana. Kje pa je Zarja našla zgornjo ustnico??? Naša je imela obdobje, ko je delala balončke, al pa če pije vodo, dela balončke. bumo - jaz sem zadnjič testirala plenice, ko je imela vneto ritko, pa sem devala gor pamperske, moj pa Mullerjeve, tko da nisva nič ugotavljala, ker zmenila se pa nisva, samo vsak zase je neki probavu. sonček - 10 korakov!!! Vauuu in da je Lovro samo 4 mesece starejši kot naša. reby - kako kaj princ Tomi? Upam, da Ajka nima tumorja. Naš bo dobil tablete, če se bi zadeva ponavljala. Je pa kao dehidriran, pa ful pije, nima pa sladkorne... blanči - komaj sem se skulirala s temi copatki, pa opet.... Šibam, ker mala miss že 2 večer misli, da imamo zvečer žur in da se v eni uri naspi za celo noč. Nočko!