san
|
za zaprtje pomaga tudi košček mila v zadnjično odprtino - se sliši mogoče bljak, ampak sem že slišala da deluje. pa namočene suhe slive čez noč, pa kefir ali kislo mleko z lanenimi semeni. v glavnem veliko vlaknin in tekočine na dan. jaz hb nimam teh težav. nogomet - itak da smo navijal, pa čeprav noben od naju doma ni navdušenec, ampak to tekmo sva pa spremljala in bila seveda na koncu pozitivno presenečena in srečna. upam, da jim tudi v jar kaj od tega uspe pokazat. vozički...sem prav vesela, da so okusi različni, ker bi bil res en dolgcajt, če bi imele vse iste . jaz nimam pojma kakšnega bom imela, al kar to marelo od peg perega, al bom kaj ddrugega kupila, dobila... se mi niti ne da ukvarjat še s tem. se vidi, da je to že moj četrti otrok . tudi oblačilca in vse ne mislim kupovat do dopolnjenega 7. meseca, se mi zdi prezgodaj. itak jih opereš tik pred zdajci, da so lepa, čista, pa kupiš glede na letni čas, zdej so večinoma zimska in topla... no, ne vem, itak bom večino dobila. nannygirl, super, da je bilo doma ve ok in bravo za voziček telovadba, jaz sem si danes snela iz neta tisto telovadbo, k je zadnjič ena linke pripopala. tadrugo in tretjo, nisem pa še preiskusila, sem pa pogledala, pa mi je prav mešno. si ne predstavljam sebe, da bi to sama doma delala . me vleče tista bolj zgodnja ura v zd fužine... sam ne vem kolk časa pa traja in pol je verjetno gužva na cesti iz fužin proti centru oz. poljanam, ane? diskretno/ indiskretno mnenje... sploh ne štekam vsaka ima svoje mnenje in to je to, vsak po svoje.
|