|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
21.11.2009 9:14:40   
MiniMiska
Dobro jutro. Po nekaj dneh se spet malo oglasim, ni bilo časa...
Ja, jaz sem tista, ki sem imela kot Kratka biopsijo horionskih resic... in tudi čakam DOBER izvid, še 10 dni pa moram izvedeti dobro novico, pričakujem, da jo bo prinesel Miklavž user posted image zato kittyyy, glavo gor, verjeti moraš, da je vse OK z user posted image in seveda user posted image user posted image user posted image tudi od mene, ki vem, kako to je, in če te še kaj zanima, kar vprašaj mene ali Kratko...
kaj Kratka, je poštar našel do tebe?

Uhančki/tatto: nič, je bila želja po tattoju, pa je ni več, mogoče še bo user posted image

Strije: žal že lastnica nekaj "lepih" prog, ki so posledica pubertete - takrat se mi zdi, da sem na hitro dobila nekaj kg preveč in tudi pričakujem (kljub mazanju), da bom ena tistih "srečnic", ki se bodo ubadale s strijami... je pač stranski produkt user posted image , le da bova user posted image in jaz zdrava... no pa moj lubi, ane.

Zaprtje: tudi s tem sem se že ubadala, sem že večkrat napisala, da pomaga Mg šumeča tableta na tešče, pa Activia in veliko vlaknin. Včasih še ne grem čisto vsak dan gladko, ampak je res odvisno tudi od tega, kaj pojem...

Smučala že nisem 3 sezone, tudi letos ne bom, odkar me je nekdo z veliko hitrostjo podrl na smučišču, nimam več velikega užitka se poganjat po belih strminah.. mi je ljubše hodit po snegu in se kepat ...

Tako, roman napisan, sončno soboto vam želim.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
21.11.2009 9:27:11   
Kratka
Ma čakam pošto še vedno!!!!
Zdej me pa še net nekaj zafrkava....ni moj danuser posted image

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
21.11.2009 9:30:11   
bubolin
Pozdravljene souser posted image

Uuuuu kakšen lep dan bo danes user posted image Pri nas že veselo sije sonček - jupiiiiii (končno je sonček že zjutraj). Bo danes zeloo primeren dan za kakšen fajn sprehod. Čeprav na sprehod itak hodim vsak dan - je lepše hoditi ko sije sonček user posted image

Glede smučanja - mi ni panike, itak ne smučam, tako da...user posted image Se pa odločam za plavanje (fuuul rada plavam) sam mi je na začetku G odstevtovala (zaradi kakšnih infekcij) zdej pa ne vem, al to za celo nosečnost al samo za začetek. Ne vem, jo bom na pregledu še enkrat povprašala, ker bi res rada šla (sam uni tamponi za plavanje pri meni odpadejo - ne morem uporabljati tamponov) user posted image

Novo leto - smo se neki menili da bi naredili kakšno večerjico pri kolegici, nič pretiranega, lahko pa da še celo ostaneva z mojim doma. Ne vem se še nismo nič določenega zmenili.

Glede uhančkov in tatoojev - imam samo luknje v ušesih, drugje nikjer. Ne vem se nikakor nisem nikoli odločila še za kje drugje, čeprav v nosu mi je fuul lepo, ampak ne vem kako bi bilo to pri men. Drugače če pa ima katera kje uhanček mi je ponavadi čisto všeč (samo da ni pretiravanja user posted image ). Tatooja tudi nimam ampak se bom po moje za kakšnega odločila kdaj v prihodnosti - noo bomo vidli.

Danes me čaka pisanje diplome - upam, da mi bo ratalo kej narediti, ampak malo dvomim, ko pa je tak lep sonček zunaj user posted image Bi bil pa zelo primeren dan, ker mojega user posted image cel dan ni (dela na najini hiški).

Noo danes sem se pa kar malo razpisala, tako da vam samo še zaželim lep dan (pa peljite kam svoje pikice)    user posted image user posted image user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
21.11.2009 9:34:13   
bubolin
Aja pa še to:
Kittyy  par user posted image user posted image user posted image za srečo. Verjemi vse bo ok. Samo verjeti moraš v to.

Glede strij - zaenkrat imam še srečo. Nimam trenutno še nobene.

Pa pa

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
21.11.2009 10:06:26   
Melia
Jutro!

Srečnice...pri vas je že sonček....pri nas pa taaaakaaaa meglauser posted image .....upam, da se sonce čimprej prebije tudi k nam.

Zaprtje: kaj je to? user posted image  hvala bogu nimam s tem problemov in nikoli jih nisem imela....res pa pojem vsak dan jogurt, veliko sadja in veliko pijem....ne vem, mogoče to pomaga.

Strije: hja, ....ne bom se mogla kr tak uvrstit na tekmovanje ker ni in ni strij....bi me po moje diskvalificiraleuser posted image ....ko pa kakšno pridelamo(no, upam da ne) pa se javimuser posted image

KITTY....VSE BO VREDU, BODI POZITIVNA!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan želim vsem!user posted image user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
21.11.2009 10:50:06   
chicitita
Pozdravljene, user posted image !

Jaz sem iz Grosuplja in se vam tudi pridružujem na tem forumu; rok imam 15.5.2010. V bistvu imam en kup vprašanj za vas...

V 14. tednu sem imela NS, ampak zaradi slabe slike na UZ nismo nič ugotovili.. baje, da sem slabo prevodna kljub normalni (ne debeli) postavi, tako da smo jo ta teden, v sredo ponovili.. zdaj je bila slika v redu, nuhalna zelo majhna 1:7867, vendar je ginekologa zaskrbelo, ker naj bi bil baby velik 75 mm, kar je za konec 15. tedna premalo.. je rekel, da bo verjetno treba samo PDP prestaviti za en teden, lahko pa da je tudi kaj genteskega.. user posted image
No, in sem se odločila za drugo mnenje.. Šla sem v ambulanto dr. Strahove, kjer je ni skrbela njegova velikost (pač datum bi prestavila na 23.5.), ampak to, da se kao premalo premika.. rekla je da ima zelo nežne gibe, šele ko ga je malo zdramila, je začel brcati in migati z rokicami.. ampak oba sta mi pa rekla, da posamezni organi in deli njegovega teleščka so čudovito razviti.. kar neki.. tako da mi je rekla, da ona bi šla na genetski posvet in amniocintezo za ugotavljanje prizadetosti, ker je tako miren... ali je imela kera podobno izkušnjo.. user posted image jaz sploh ne vem, kaj si naj mislim, ker se mi mirnost otročička ne zdi tako panična.. sploh ob tako majhni NS...

zelo sem zaskrbljena, in imam že polno glavo teh pregledov.. Ima kera kakšno mnenje o tem? user posted image
drugače se pa super počutim, malo preveč kilc sem si nabrala (do zdaj 5), ampak zdaj vsak dan plavam in je krasno.. user posted image , uživajte in lepo skrbite za svoje trebuščke..user posted image

p.s: kako velike imate že trebuščke, ker meni se že kakšna dva tedna kar dobro pozna.. že vsi opazijo mojo nosečnost... user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
21.11.2009 11:03:29   
Teja K
Kitty user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... vem, da smo se pogovarjali o tvoji NS in ugotovili da si ti zadnja, verjetno pa smo en dan prej spregledali, da imaš NS, sorry user posted image ...

Jaz pa vidim, da kljub pozitivnim izkušnjam večine z NS, sem se prav  odločila, da nisem šla... Moram rečt, da v prvi nosečnosti, pol toliko stvari nisem vedela kot sedaj in sem bolj uživala, sedaj pa se kar nekaj sekriam, brezveze..., mogoče pa sedaj, ko sem začela redno čutit metuljčke bom bolj pozitivno naravnana.

so pa me danes ponoči lovile nočne more user posted image , pri prvih sem jokala, pri drugih pa sem se z grozo zbudila user posted image .. verjetno je bilo povezano z nervozo pred izpitom..., no sedaj je za mano, sedaj bo samo še nervoza ali sem prvi del izpita naredila ali ne user posted image user posted image .. prosim za pikapolnice za srečo user posted image ...

Ej meni pa ni šla tista telovadba dol potegnit, ko sem se hotela registrirat so kar hoteli plačilo user posted image , pa sem potem še po torrentih izkala, e-mula pa mi itak nekaj šteka. Našla je že, ampak dol pa mi nič noče vlečt...user posted image

no sedaj, vas lepo pozdravljam, dobrodošle nove majčice (chicita-sorry glede tega da se kateri otrok premalo giblje še nismo debatirale user posted image  - poskusi malo pri drugih nosečkah preverit, aprilčicah, julijkah... ali pa pogooglaj)...

Sedaj pa počasi na Cerknico na vikend... mmm obožujem naravo user posted image

(odgovor članu chicitita)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
21.11.2009 11:19:00   
MiniMiska
Teja K - user posted image user posted image za izpit...

Chicitita - upam, da je le bolj lene sorte tvoj user posted image in da je zdravstveno vse OK! Pri meni je bil problem, ker se je pa na NS non stop premikal, kar "prevale" delal, tako da se je G prav trudila vse pregledat... in tudi zato sem šla na biopsijo horionskih resic, ker se je lahko pri merjenju NS zmotila... in zdaj čakam izvide...
kar se amniocenteze tiče, če dobiš napotnico, pojdi, boš vsaj zihr, da je (ob dobrem izvidu) genetsko vse OK. Držim pesti user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
21.11.2009 15:07:07   
Melia
CHICITITA ....dobrodošla med nami! user posted image  Vse bo vredu, nič se ne sekiraj....user posted image user posted image

zdaj sem malo po netu gledala vozičke in sem našla HAUCK APOLLO 4 ALL IN ONE....ki stane cel komplet okoli 320 eur.....je pa res da ga je potrebno naročit iz tujine, torej še stroški poštnine.....

No, mene bi zdaj zanimalo če poznate ta voziček ali koga ki ga ima in izkušnje s tem vozičkom....in pa če slučajno veste če ga vseeno prodajajo kje pri nas....morda jaz nisem zasledila....

Lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
21.11.2009 16:39:35   
bubolin
Ojlaa.

Melia a bi bila tako prijazna pa bi pripopala link od tega kompleta vozička ki stane 320 eur, da si ga malo ogledam - prossiiiimmmm.

Hvala. Pa pa user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
21.11.2009 16:55:21   
frcefela
Punce,

jaz sem pa tako grozno zaprta, da mi nič ne pomaga user posted image user posted image user posted image Spila ne vem kolk litrov Donata, pojedla ene 10 jogurtov Activia, spila ogromno Prorektal S sirupa, jedla laneno seme ...

Zaprta sem že od nuhalne, ki sem jo imela 11. novembra!!! Torej 10 dni!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Kaj naj še naredim? user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
   [Brisano sporočilo]
21.11.2009 17:02:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frcefela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2912
21.11.2009 17:08:08   
bubolin
Oooo hvala Zivepo.
Ja sej je kr luštn ja, sam pri meni tudi ne pride v poštev zaradi terena user posted image Sem mislila da je to en drug. Noo ja se bo že kaj pametnega našlouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
   [Brisano sporočilo]
21.11.2009 17:10:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2914
21.11.2009 17:11:49   
Melia
Bubolin, sory šele zdaj sem vidla.....pa ti je ZIVEPO pomagala.....hvala ZIVEPO....user posted image

Zivepo, daj napiši mi malo več o Hauckovi lupinici....nisem se tak daleč poglabljala, pa če ti veš, bi te prosla za nasvet....kaj tisto glede terena pa misliš na makadam? no, pri nas ga sicer ni, ampak nikoli ne veš kam greš....kaj se ne obnese na makadamu?

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
   [Brisano sporočilo]
21.11.2009 17:14:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2916
21.11.2009 17:20:29   
Melia
aha....torej malo denarja, malo muzike....al kak že?user posted image

hja, bo res treba premislit, zato pa tolk sprašujem in prosim za nasvete ker bo to moj prvi otrok in seveda prvi voziček in priznam-nimam pojmauser posted image

drugače pa je problem, ko si omejen s financami....nikakor pa ne pride v poštev rabljen voziček....kljub temu da so nekateri res lepo ohranjeni...mogoče se sliši čudno in ošabno, ampak za prvega otroka si kljub omejenim financam (samo moj dela, jaz sem brez službe) želim nov voziček...pa sem drugače zelo skromna, ampak pri vozičku pa se ne dam

Neposredna povezava do sporočila: 2917
   [Brisano sporočilo]
21.11.2009 17:23:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Melia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2918
21.11.2009 17:30:26   
Melia
HVALA ZIVEPO!user posted image

Jaz sicer ne bi rada imela premajhnih koles...kaj pri tem Haucku Apollo so zelo majhna....ker drugače so meni na splošno všeč vozički z malo večjimi kolesi, pa pogoj da so sprednja kolesa vrtljiva, pa obvezno mora bit 4kolesnik, pa rada bi imela cel komplet, ....poznaš kakega takega?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2919
21.11.2009 17:30:55   
Sky3
frcefela za prebavo bi ti jst svetovala tako kot sm anjuši. prašek lepicol, ki pomaga, da se zadeve premaknejo proti izhodu. popiješ ga 2krat na dan po cca 2 čajni žlički in je super. ni odvajalo (zato tudi ne deluje pri vseh takoj in isti dan) ampak se pa kmalu poznajo rezultati. in je tut super za ohranjanje dobre presnove. bistvo praška so balastne snovi, je praktično brez okusa, samo pustit ga je fino kako minutko "namočenga" predno ga spiješ (priporočam da s sokom), ker so potem kosmiči mahkajši in ne motijo. ne vem no, meni ga je priporočala sošolka, ki je mela full težav in ji je pomagal. sm se odločila zanj, ker se mi zdi še najhitreje in za prštimat. deluje in nima stranskih učinkov, ker ni na osnovi odvajal itd.

povpraši v lekarni, če te bo zanimalo. mislim, da se splača probat, ker tut drag ni. user posted image

lp!

Neposredna povezava do sporočila: 2920
21.11.2009 17:37:56   
Sky3
sm drgač šele zdele pršla do kompa... berem za nazaj... ko tkole pišete o trebuščkih, pa včeraj, ko je ena napisala, da celo že vidi kako se mali premika... meni se je zazdelo par dni nazaj, da sm nekej začutila, ampak očitno to še ni to, ker potem ni bilo več nič. nobenih "mehurčkov"... trebušček pa ja... sej se mi že vidi, samo zaradi mojih pridobljenih kilc v tem letu vsi bolj ko ne mislijo, da sm se samo zelo zredila user posted image sm ko ena ogromna čufta že user posted image user posted image

PS. komi čakam na naslednji pregled v petek.. upam, da bo spet UZ, da mi potrdi spol! user posted image ... se pa kr mal bojim, da mi bo povedala, da sm od 1. pregleda nabila še dodatnih 2-3 kg. user posted image v življenju si nism mislila, da bom mela 8 spredaj (čeprov nikoli nism bla drobna suhica)... se bojim, da se bo to kr kmalu zgodilo user posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
   [Brisano sporočilo]
21.11.2009 18:11:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Melia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2922
21.11.2009 18:32:45   
Melia
hvala, zivepo

HARTAN je že od prej moj favorit.....ostali pa mi niso preveč všeč....
so pa občutno predragi vozički.....hartan se mi zdi zeloooo drag, sploh ker bi rada imela cel komplet, tak da bo treba kar krepko razmislituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2923
21.11.2009 18:45:11   
Sky3
zivepo full se lepo potrudiš za linke in info! hvala user posted image

sm gledala mal vozičke. tale hartanov 3kolesnik je tudi meni všeč... maxicosi tudi ni slab user posted image
sm hotla pokazat mojmu, pa niti pogledat ni hotu user posted image je reku, če smo se spet kej premislil, ker naj bi imela že izbranega. je pol sam še dodal, da če se že karkoli premišljujem, naj nazaj prešaltam na chicco S3, ki je njega baje edini navdušu (sicer najina 1. izbira, ki je bila potem pri meni spodrinjena z implastom). je zdej fajn znižan, če kero zanima, pa se kr splača vzet komplet:

- kraljevo modri je tule http://soncek.si/si/chicco-trio-s3-top-black-topazio-vozicek-kosara-avtosedez-nahrbtnik-kolekcija-2009-i18092.shtml/sdata/YTo1OntzOjQ6InBhZ2UiO3M6Njoic2VhcmNoIjtzOjM6ImNtZCI7czo2OiJzZWFyY2giO3M6MTA6ImNhdGVnb3JpZXMiO2E6MTp7aTowO3M6MDoiIjt9czo1OiJxdWVyeSI7czoyMDoiY2hpY2NvIHMzIGJsYWNrIDIwMDkiO3M6MToibyI7aTowO30=

- pa še rdeča varianta http://soncek.si/si/chicco-trio-s3-top-black-fuego-vozicek-kosara-avtosedez-nahrbtnik-kolekcija-2009-i18093.shtml/sdata/YTo1OntzOjQ6InBhZ2UiO3M6Njoic2VhcmNoIjtzOjM6ImNtZCI7czo2OiJzZWFyY2giO3M6MTA6ImNhdGVnb3JpZXMiO2E6MTp7aTowO3M6MDoiIjt9czo1OiJxdWVyeSI7czoyMDoiY2hpY2NvIHMzIGJsYWNrIDIwMDkiO3M6MToibyI7aTowO30=

se mi pa zdi tale kolekcija lepša od kolekcije 2010, ki se ni kaj dosti spremenila v barvi in funkcionalnosti. samo dizajn je malenkost spremenjen, nič posebnega. je pa tudi nova kolekcija na tej strani cenejša kot pa v trgovinah (tu je 600 eur komplet, v BCju je pa mislim da celo čez 700 eur in še to neka neprivlačna barvna kombinacija)

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
21.11.2009 18:47:11   
m_o_i
chicitita nas đunior je bil tudi cisto pri miru na NS, tak daje mogla s sondo dregat po trebuhu, da se je prestavu v polozaj za merjenje...hmm, pa ni nic rekla, da je zarad tega kaj narobeuser posted image  filmcek mi je tudi 5 sekundni posnela, ker drugace je skoz spal (al meditiraluser posted image )

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

katero ime vam je od navedenih najbolj všeč?
paloma33

Izberite samo eno ime od spodaj navedenih

IZA (43%)

VITA (44%)

OTA (10%)

PERINA (3%)

Število vseh glasov: 311

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!