MiniMiska
|
Dobro jutro. Po nekaj dneh se spet malo oglasim, ni bilo časa... Ja, jaz sem tista, ki sem imela kot Kratka biopsijo horionskih resic... in tudi čakam DOBER izvid, še 10 dni pa moram izvedeti dobro novico, pričakujem, da jo bo prinesel Miklavž zato kittyyy, glavo gor, verjeti moraš, da je vse OK z in seveda tudi od mene, ki vem, kako to je, in če te še kaj zanima, kar vprašaj mene ali Kratko... kaj Kratka, je poštar našel do tebe? Uhančki/tatto: nič, je bila želja po tattoju, pa je ni več, mogoče še bo Strije: žal že lastnica nekaj "lepih" prog, ki so posledica pubertete - takrat se mi zdi, da sem na hitro dobila nekaj kg preveč in tudi pričakujem (kljub mazanju), da bom ena tistih "srečnic", ki se bodo ubadale s strijami... je pač stranski produkt , le da bova in jaz zdrava... no pa moj lubi, ane. Zaprtje: tudi s tem sem se že ubadala, sem že večkrat napisala, da pomaga Mg šumeča tableta na tešče, pa Activia in veliko vlaknin. Včasih še ne grem čisto vsak dan gladko, ampak je res odvisno tudi od tega, kaj pojem... Smučala že nisem 3 sezone, tudi letos ne bom, odkar me je nekdo z veliko hitrostjo podrl na smučišču, nimam več velikega užitka se poganjat po belih strminah.. mi je ljubše hodit po snegu in se kepat ... Tako, roman napisan, sončno soboto vam želim.
|