Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:16:47
|
|
|
|
Najaa
|
Tija še ni prišla... Nika pa... ja, nočna ptička po novem, ker prej je lepo spala. Lija že spi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:22:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tija še ni prišla... Nika pa... ja, nočna ptička po novem, ker prej je lepo spala. Lija že spi? Lija spi že ja. Danes je v celem dnevu spravla glih 1 uro skup, tak da je zaspala. Jaz pa bi mogla peglat pa mi ni, imaš kaj časa?? Nika pa verjetno še aktivna a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:25:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer! Jaz sem že zlikala, sedaj pa jem in malo net čekiram. Aja, Valentin ima nahod in rahel kašelj a bo že. Pa tukaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:31:23
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - ne boš verjela ampak sem dobila prijazen odgovor.To sem ,pa jaz
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:32:34
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica - a ješ kaj pametnega jaz bi nekaj pa ne vem kaj .Sladko itak
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:35:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - a ješ kaj pametnega jaz bi nekaj pa ne vem kaj .Sladko itak sedaj sem pojedla polnoznato štručko pa sir in klobaso, pa domači jabolčni sok zraven, za naprej pa še ne vem kaj bo padlo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:35:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Organizator slik prosim za zamenjavo:Hvala!!! Svetovno!!!! Sedaj pa bosta tako hitra, da ju mama ne bo mogla več dohajati.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:35:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Glasovanje pa še vedno poteka. sem že opravila dolžnost....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:35:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - ne boš verjela ampak sem dobila prijazen odgovor.To sem ,pa jaz Aja?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:38:56
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - ne boš verjela ampak sem dobila prijazen odgovor.To sem ,pa jaz Aja? Aha
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:39:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! Jaz sem že zlikala, sedaj pa jem in malo net čekiram. Aja, Valentin ima nahod in rahel kašelj a bo že. Pa tukaj? prideš še meni zlikat?? Pliiissss, mi je T. nabavl čokoladni liker tak da za pit bomo meli. Imam pa še Cockto za Valentina
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:39:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - ne boš verjela ampak sem dobila prijazen odgovor.To sem ,pa jaz Aja? Aha jah, to pa ni kuj tak a ne??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:39:42
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - a ješ kaj pametnega jaz bi nekaj pa ne vem kaj .Sladko itak sedaj sem pojedla polnoznato štručko pa sir in klobaso, pa domači jabolčni sok zraven, za naprej pa še ne vem kaj bo padlo Če ni sladkega bi to tudi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:40:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - a ješ kaj pametnega jaz bi nekaj pa ne vem kaj .Sladko itak sedaj sem pojedla polnoznato štručko pa sir in klobaso, pa domači jabolčni sok zraven, za naprej pa še ne vem kaj bo padlo Če ni sladkega bi to tudi šiša, te pa pridi k meni..mam omaro polno sladkarij.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:41:10
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! Jaz sem že zlikala, sedaj pa jem in malo net čekiram. Aja, Valentin ima nahod in rahel kašelj a bo že. Pa tukaj? prideš še meni zlikat?? Pliiissss, mi je T. nabavl čokoladni liker tak da za pit bomo meli. Imam pa še Cockto za Valentina Jaz bi tudi liker samo likala ,pa nebi .Sem svoje cote nesla na mansardo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:42:18
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - a ješ kaj pametnega jaz bi nekaj pa ne vem kaj .Sladko itak sedaj sem pojedla polnoznato štručko pa sir in klobaso, pa domači jabolčni sok zraven, za naprej pa še ne vem kaj bo padlo Če ni sladkega bi to tudi šiša, te pa pridi k meni..mam omaro polno sladkarij. A nebi ti rajši do mene saj Lija Tomaža pazi ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:44:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! Jaz sem že zlikala, sedaj pa jem in malo net čekiram. Aja, Valentin ima nahod in rahel kašelj a bo že. Pa tukaj? prideš še meni zlikat?? Pliiissss, mi je T. nabavl čokoladni liker tak da za pit bomo meli. Imam pa še Cockto za Valentina Ne, hvala, lahko pa pridem le na liker!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:51:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne, hvala, lahko pa pridem le na liker! pridi, pridi,...lahko pa prideta z Valentinom kak dan jaaaa :))) Midve sva vsak dan doma, razen jutri, ko ima Lija posvetovalnico, pol pa grema z tašćo meni darilo iskat (bolj pravim, da ne rabim nič za oblečt, bolj ona meni o trenerki ali pa pidžami )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:53:11
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne, hvala, lahko pa pridem le na liker! pridi, pridi,...lahko pa prideta z Valentinom kak dan jaaaa :))) Midve sva vsak dan doma, razen jutri, ko ima Lija posvetovalnico, pol pa grema z tašćo meni darilo iskat (bolj pravim, da ne rabim nič za oblečt, bolj ona meni o trenerki ali pa pidžami ) Kupi si XXXL trenerko jaz kupim seveda po sindikalni ceni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:53:25
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Organizator slik prosim za zamenjavo:Hvala!!! kak sta dobra. Spominjata na vlakca Tomaža. Nika bo tud jutri poganjalčka dobila v posest. Zato pa danes pospravljava igrače, da se bo mela kje vozit. ful sta dobra vlakec Tomaž ja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:54:04
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Večer, kako smo? Mi za silo. Blo že bolje..sploh v trebuščku (mojem) persida..a Tomažu je od Anžeta "avto" bolj všeč.Že gleda kaj bo lahko zamenjal trinity a to se greste kopat? Jaz sem v petek zmenjena s kolegicami okoli 17h, da gremo na drink za moj.roj,dan, tak da žal.. Razen če bo v dop. urah v kar pa dvomim.. cita kako ste vi? Najaa pa zdravje pr vam? pocka kako je film bil? mama_m uživajte na dopustuuu ja, pa saj to je v četrtek in ja menle smo se za dopoldan ... ne vem kak bodo punec rekle, ko bomo dorekle ti pošlem sporočilo na FB, pa boš vidla, če ti paše ja, al ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:54:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne, hvala, lahko pa pridem le na liker! pridi, pridi,...lahko pa prideta z Valentinom kak dan jaaaa :))) Midve sva vsak dan doma, razen jutri, ko ima Lija posvetovalnico, pol pa grema z tašćo meni darilo iskat (bolj pravim, da ne rabim nič za oblečt, bolj ona meni o trenerki ali pa pidžami ) Sedaj bom dva dni brez avta, tak da škoda. Te pa ti naj denar da, pa si boš sama kupila kaj rabiš.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:54:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jaz bi tudi liker samo likala ,pa nebi .Sem svoje cote nesla na mansardo pridi, pridii. Kdaj ste kaj v Mb.?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:55:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kupi si XXXL trenerko jaz kupim seveda po sindikalni ceni okey :D
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:55:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ja, pa saj to je v četrtek in ja menle smo se za dopoldan ... ne vem kak bodo punec rekle, ko bomo dorekle ti pošlem sporočilo na FB, pa boš vidla, če ti paše ja, al ne oki doki
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......