Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 21.11.2009 22:18:40
|
|
|
|
Najaa
|
Ne mislit, da se to sam v Ameriki dogaja. Poznam eno, ki se ji je to zgodilo. S topom je zgubila nedolžnost in tud pomisla ni, da je mogoče noseča. Pa še M je mela par mescov. Pri ene 6m pa ji je le potegnil, da se sam v trebuh redi. Pa je tud bolj obilna tak da se ji do konca nos. ni kej dost poznalo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 21.11.2009 22:22:07
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Dober večer .. toliko da se javim, da ne bo neupravičenih Mi smo danes tudi uživali, zjutraj smo šli na kavo, pa do babice v službo čez celo mesto, tam je bilo itaq ful teh mamic s katerimi sedaj skupaj hodimo na telovadbo, tako da je bilo kar pestro, pa pol smo šli v trgovino, pa na kosilo in domov,pa še na en dolg sprehod s Trinom smo šli, potem smo dobili obisk po obisku pa smo vsi trije(ups štirje) malo odspali je ful pasalo Najaa ti še kar počivaj in se čuvaj, da se ti organizem nazaj okrepi MamaM uživajte na dopustu ... Lolita ti kar treniraj zavijanje, pol boš lahko prišla pa še k meni cita ti pa si nam danes s samimi dobrotami postregla Najaa,Feliks, Yania ta teden se vidimo a ne pride še katrea zraven, Lolita, cita, tasa a to v LJ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 21.11.2009 22:41:14
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ajaaaaaaa, sem pozabla, da moram ob 21h TV gledat... na Discovery Travel&Living bo nova serija "I didn't know I was pregnant". To me pa res zanima... Hahahahaha ma dej... brezveze. Ženska, 29 let, brez zaščite. Nima M že dva meseca, ful je utrujena in ji je slabo. Btw, je ful izobražena. Ampak ji ne potegne, da je mogoče noseča. Po devetih mesecih jo začne pa fuuuuul trebuh bolet in gre na urgenco. In RODI! Aja, to se itak v Ameriki dogaja... pa bila je res obilna, ene 150 kg je mogla met, tko da se ji ni nič poznal. ma malo za lase privlečeno al ne?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 21.11.2009 22:48:50
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Dober večer .. toliko da se javim, da ne bo neupravičenih Mi smo danes tudi uživali, zjutraj smo šli na kavo, pa do babice v službo čez celo mesto, tam je bilo itaq ful teh mamic s katerimi sedaj skupaj hodimo na telovadbo, tako da je bilo kar pestro, pa pol smo šli v trgovino, pa na kosilo in domov,pa še na en dolg sprehod s Trinom smo šli, potem smo dobili obisk po obisku pa smo vsi trije(ups štirje) malo odspali je ful pasalo Najaa ti še kar počivaj in se čuvaj, da se ti organizem nazaj okrepi MamaM uživajte na dopustu ... Lolita ti kar treniraj zavijanje, pol boš lahko prišla pa še k meni cita ti pa si nam danes s samimi dobrotami postregla Najaa,Feliks, Yania ta teden se vidimo a ne pride še katrea zraven, Lolita, cita, tasa a to v LJ? ne tokrat na Štajerskem ... verjetno v Laškem ... lahko pa prideš zraven
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 21.11.2009 23:26:04
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne mislit, da se to sam v Ameriki dogaja. Poznam eno, ki se ji je to zgodilo. S topom je zgubila nedolžnost in tud pomisla ni, da je mogoče noseča. Pa še M je mela par mescov. Pri ene 6m pa ji je le potegnil, da se sam v trebuh redi. Pa je tud bolj obilna tak da se ji do konca nos. ni kej dost poznalo. kok je bla pa punca stara?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 21.11.2009 23:48:55
|
|
|
|
mmmc
|
Tuki pa dons bl mal dogaja! :) Ma na štajersk, brez zamere, se mi pa ne da. Ta teden imam dva nečaka na inštrukcijah, tko da mi bo to kr neki živcev požrl, pa mogoče konc tedna moja fanta peljem na dolenjsko, prvič na koline. Ne na zakol, ampak na vse ostalo. Tko, da bo kr neki prestavljanja. V Lj. bi mi pa kej sedl, v bližnji prihodnosti. Aja pa v pondelk grem na masažico Pa v petek s prjatlcami žurat, prvič!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 8:32:00
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Dober večer .. toliko da se javim, da ne bo neupravičenih Mi smo danes tudi uživali, zjutraj smo šli na kavo, pa do babice v službo čez celo mesto, tam je bilo itaq ful teh mamic s katerimi sedaj skupaj hodimo na telovadbo, tako da je bilo kar pestro, pa pol smo šli v trgovino, pa na kosilo in domov,pa še na en dolg sprehod s Trinom smo šli, potem smo dobili obisk po obisku pa smo vsi trije(ups štirje) malo odspali je ful pasalo Najaa ti še kar počivaj in se čuvaj, da se ti organizem nazaj okrepi MamaM uživajte na dopustu ... Lolita ti kar treniraj zavijanje, pol boš lahko prišla pa še k meni cita ti pa si nam danes s samimi dobrotami postregla Najaa,Feliks, Yania ta teden se vidimo a ne pride še katrea zraven, Lolita, cita, tasa a to v LJ? ne tokrat na Štajerskem ... verjetno v Laškem ... lahko pa prideš zraven Kdaj je že to???No po moje skoraj ziher, če ne pa itak enkrat gremo na pijačo. ker zgleda se bo vreme poslabšalo za sprehode.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 8:36:07
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Evo mi smo avf ati pa tjaša plešeta, mala je čist nora Kosila ne bomo delalal ga dela tašča, tako da bomo mal avto umil, pa malo se sprehajal. lepo nedeljo vsem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 9:28:01
|
|
|
|
mediuhec
|
jaz sem tud AUF- že celo noč!!! vsako uro smo imeli zbujanje, tudi po 3. uri, ko je jedel (ponavadi se vsaj takrat umiri), pa še to z jokom- pomagalo ni nič, ne zibanje, duda, čaj, spal pri nama. zgleda da bo spet zob???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 9:31:55
|
|
|
|
mediuhec
|
Mala Čebelica: a ti si drugač s Prlekije? mojga v bloku zafrkavajo, da je prlek, ker je imel deda v Ščavnici . ee, drugač pa tudi tu je megla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 9:36:02
|
|
|
|
spps
|
Alo! Kako ste kaj? Pri nas je pa tako lep dan, da ga bo treba izkoristit ;D. Sem kaj zamudila v teh dneh? :D
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 10:09:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne mislit, da se to sam v Ameriki dogaja. Poznam eno, ki se ji je to zgodilo. S topom je zgubila nedolžnost in tud pomisla ni, da je mogoče noseča. Pa še M je mela par mescov. Pri ene 6m pa ji je le potegnil, da se sam v trebuh redi. Pa je tud bolj obilna tak da se ji do konca nos. ni kej dost poznalo. kok je bla pa punca stara? 17 let.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 10:10:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Alo! Kako ste kaj? Pri nas je pa tako lep dan, da ga bo treba izkoristit ;D. Sem kaj zamudila v teh dneh? :D veliko veliko veliko preveč vsega si zamudila. Le kako boš nadoknadla? Kako si spps?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 10:19:49
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Kdaj je že to???No po moje skoraj ziher, če ne pa itak enkrat gremo na pijačo. ker zgleda se bo vreme poslabšalo za sprehode. ja menile smo se za 26. v četrtek, zdaj morjo pa punce povedat, če so še zmeri za
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 10:36:48
|
|
|
|
Najaa
|
Glasovanje pa še vedno poteka.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 11:33:36
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Kdaj je že to???No po moje skoraj ziher, če ne pa itak enkrat gremo na pijačo. ker zgleda se bo vreme poslabšalo za sprehode. ja menile smo se za 26. v četrtek, zdaj morjo pa punce povedat, če so še zmeri za No sej če gremo, greva lahk midve z enim avtom.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 13:07:30
|
|
|
|
pocka
|
ojla! Kako ste kaj? Tu na obali je še vedno tako dolgočasno vreme,da je joj. Se pa trenutno sonček nekaj ven sili,ampak več ali manj brez uspeha. felix - a si pol gledala včeraj tisto na travel & living? Jaz ponavadi gledam tista dva,ki imata 8 otrok...pride prav, sploh,ko se mi zdi,da imam z dvem veliko dela,pogledam njih in si mislim, mala malica, z dvema sploh ni panike ...grem, je moj film naštimal, danes je 2012 na sporedu lepo nedeljo vam želim
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 16:54:57
|
|
|
|
PERSIDA
|
Organizator slik prosim za zamenjavo:Hvala!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 18:32:34
|
|
|
|
PERSIDA
|
KLIK;KLIK ZA NIKICO PIKICO IN MARUŠO ,GO;GO;GO; .......................
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 18:58:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pa še ena na temo fuzbala: Dan po tekmi pošlje Medvedjev telegram Tűrku:....Čestitam za zmago STOP Dobro ste igrali STOP Nafta STOP Plin STOP...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 18:58:37
|
|
|
|
tasa_m
|
Večer, kako smo? Mi za silo. Blo že bolje..sploh v trebuščku (mojem) persida..a Tomažu je od Anžeta "avto" bolj všeč.Že gleda kaj bo lahko zamenjal trinity a to se greste kopat? Jaz sem v petek zmenjena s kolegicami okoli 17h, da gremo na drink za moj.roj,dan, tak da žal.. Razen če bo v dop. urah v kar pa dvomim.. cita kako ste vi? Najaa pa zdravje pr vam? pocka kako je film bil? mama_m uživajte na dopustuuu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:02:28
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m persida..a Tomažu je od Anžeta "avto" bolj všeč.Že gleda kaj bo lahko zamenjal Ne on študira kak ga bo dol vrgo ,da bo imel oba
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:03:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Organizator slik prosim za zamenjavo:Hvala!!! kak sta dobra. Spominjata na vlakca Tomaža. Nika bo tud jutri poganjalčka dobila v posest. Zato pa danes pospravljava igrače, da se bo mela kje vozit.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:04:26
|
|
|
|
Najaa
|
tasa hvala, zdravje je že Sam Nika spet kašlja. Pa mal ga svira te dni. Zvečer bedi do nekululturnih ur, zjutraj pa žaga do 10h. Jaz pa z njo, seveda. PERSIDA veš kaj sem te hotla vprašat, a ti je katera od punc, ko si jim poslala zs, odpisala? Sej ni treba povedat kaj, sam zanima me če vsaj na zs-je odgovarjajo.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 22.11.2009 19:05:28 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 22.11.2009 19:09:25
|
|
|
|
tasa_m
|
Najaa pol je pač Nikica nočna ptička (kot ati ). A Tijo imate doma ali je še na holidays? Lija pa je vsak dan auf od 6.30..sredi noči. Ko je bilo poletje pa je spala do 8h Aja, Feliška sem te hotela vprašat, kdaj približno imate vi namen 29. v Mb. se ustavit? Da vemo ali bomo šli mi na kosilo v sob. ali v nedeljo?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......