|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
22.11.2009 21:32:22   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Zdaj nama kuham gres. S KM. user posted image Bomo vidli, kako bo šlo dol. A ti ji že delaš te stvari na KM?
Hmmm, ne nimam časa. Mam zmenek pol, ko mala zaspi. user posted image

Jaz ji vse delam s KM, AM dobi smo zvečer pred spanjem in ponoči. Drugače ne.

No, neki takega sem mela tud jaz v mislih. Enostavno ne znam naredit gresa z AM. user posted image

KOKICA, sama s sabo... oz. z vami vsemi na čveku. Mojega ni doma.

Narediš ga na vodi, pol k se pa mal shladi pa daš notr AM.   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
22.11.2009 21:36:46   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

Zdaj nama kuham gres. S KM. user posted image Bomo vidli, kako bo šlo dol. A ti ji že delaš te stvari na KM?

No, neki takega sem mela tud jaz v mislih. Enostavno ne znam naredit gresa z AM. user posted image

Narediš ga na vodi, pol k se pa mal shladi pa daš notr AM.   user posted image user posted image user posted image

Pa to ni to no. To še men ni dobro, kaj bo šele tamali. A veš kaka madam je naša Nika!
No misija gres ni uspela. Očitno je najboljše, da ji dam svoj krožnik in žlico, pa naj je sama. Ker zadnjič je pa jedla, ko sem ji od sebe mal dajala... Čudna je, a ni? user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
22.11.2009 21:36:59   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Najaa - kam še ni prišla Nika, Tija pa že?

user posted image Kje sem to napisala? aJA... zgoraj... ne, pravim da Tije ni doma, Nika pa da je nočna ptička. Sam čudno sem napisala.user posted image

aha. nisem najbolj razumela user posted image user posted image user posted image kaj zbujat se je začela ponoči al kaj? Nika mislim

Ne ponoči, ampak še preden grem jaz spat. user posted image Pol pa po več ur žura...

a tak celo. kaj pa jo je te zdaj to naenkrat prijelo? če je pa bila res med bolj pridnimi za spanje....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
22.11.2009 21:37:50   
MalaČebelica

jaz sem tu.

PERSIDA, a si rada dopisuješ?

sem videla, da si napisala, da maš danes žur z nami user posted image user posted image

s kom si pa Persida dopisuje?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
22.11.2009 21:44:17   
MalaČebelica

Pa to ni to no. To še men ni dobro, kaj bo šele tamali. A veš kaka madam je naša Nika!
No misija gres ni uspela. Očitno je najboljše, da ji dam svoj krožnik in žlico, pa naj je sama. Ker zadnjič je pa jedla, ko sem ji od sebe mal dajala... Čudna je, a ni? user posted image

Najaa pri nas je stvar zelo podobna. Meni se že blede od te GH. Dalje od 60-80ml na obrok pa tak nismo prišli. Pa če ma Klara take finte - če ji dam krhelj npr. jabolka, ga ful lepo cuza in je koščke in celo nekaj poje. Če pol to isto jabolko zmiksam v kašico, mi pa vse ven pošpuka user posted image user posted image user posted image user posted image Ne vem več kaj naj. Saj zdaj ji dajem v koščkih zadeve, da prime v roko - krhlje pa kruh pa tudi sir sem ji že dala za glodat. In zelo lepo pogloda. Ampak res fuuuul malo poje.

In zdaj sem si sposodila tehnico od kolegice in sem jo tehtala in seje v dveh mesecih zredila enih 300-400g. Saj vem, da se potem otroci ne redijo več tak hitro, kot na začetku. Ampak meni je to fuuuul malo. Al ni? Sicer mi je patronažna že zdavnaj rekla, da pri uvajanju GH lahko otrok stagnira pri teži nekaj časa in da to ni nič takega. Ampak dva meseca user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo me je strah, da bi bila mogoče slabokrvna... Zdaj ji bom kar dajala sok od rdeče pese preventivno. Pol pa mamo 15. posvetovalnico pa bom videla....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
22.11.2009 21:56:39   
PERSIDA
Najaa  a ti moram napisat - zs

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
22.11.2009 21:58:09   
PERSIDA
Čebelica- šla sem po hlače prišla pa s tem hudičemuser posted image ,je treba bone pokurit

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
22.11.2009 22:02:11   
PERSIDA
GH - tukaj pa ti ne morem pomagat mč ,ker pri nas je povpraševanje prevelikouser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
22.11.2009 22:09:18   
leo**tia

tia je tud malo jedla pa se je izkazalo da je slabokrvna..sedaj na obrok poje 190gramov....včasik manj..večinoma samo kašice,pa juhico samo druge stvari noče lih...včeraj je zvečer pojedla le 1monte ob 8 in do jutra ni jedla..celo noč spi in noče nič razen čaja..prej pa je spila 180mleka pa pred 1uro pojedla celo perutkouser posted image

Najaa pri nas je stvar zelo podobna. Meni se že blede od te GH. Dalje od 60-80ml na obrok pa tak nismo prišli. Pa če ma Klara take finte - če ji dam krhelj npr. jabolka, ga ful lepo cuza in je koščke in celo nekaj poje. Če pol to isto jabolko zmiksam v kašico, mi pa vse ven pošpuka user posted image user posted image user posted image user posted image Ne vem več kaj naj. Saj zdaj ji dajem v koščkih zadeve, da prime v roko - krhlje pa kruh pa tudi sir sem ji že dala za glodat. In zelo lepo pogloda. Ampak res fuuuul malo poje.

In zdaj sem si sposodila tehnico od kolegice in sem jo tehtala in seje v dveh mesecih zredila enih 300-400g. Saj vem, da se potem otroci ne redijo več tak hitro, kot na začetku. Ampak meni je to fuuuul malo. Al ni? Sicer mi je patronažna že zdavnaj rekla, da pri uvajanju GH lahko otrok stagnira pri teži nekaj časa in da to ni nič takega. Ampak dva meseca user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo me je strah, da bi bila mogoče slabokrvna... Zdaj ji bom kar dajala sok od rdeče pese preventivno. Pol pa mamo 15. posvetovalnico pa bom videla....

Neposredna povezava do sporočila: 3584
22.11.2009 22:12:41   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Čebelica- šla sem po hlače prišla pa s tem hudičemuser posted image ,je treba bone pokurit

ha ha ha. si me pa zdaj nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image kaj oen avtosedeže pa si potem dobila, ko so ti jih rezervirali?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
22.11.2009 22:13:27   
MalaČebelica

GH - tukaj pa ti ne morem pomagat mč ,ker pri nas je povpraševanje prevelikouser posted image

user posted image user posted image user posted image bavca. bote mogli priti večkrat na obisk, da se še Klara malo naleze lakote user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
22.11.2009 22:15:27   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

felix - a si pol gledala včeraj tisto na travel & living? Jaz ponavadi gledam tista dva,ki imata 8 otrok...pride prav, sploh,ko se mi zdi,da imam z dvem veliko dela,pogledam njih in si mislim, mala malica, z dvema sploh ni panikeuser posted image

...grem, je moj film naštimal, danes je 2012 na sporeduuser posted image

ja, sem gledala, ma dej no, pa sej mora ženska čutit brce, a ne??? Drugače pa une Jon, Kate + 8 že mal s težavo gledam, ker se mi zdi ona tok polna same sebe. Z vsako oddajo bolj. Kot da je neka huda zvezda. Dobijo pa za vsako predvajano oddajo 75.000 USD...

Joj, za 2012 sem pa vidla reklamo. Dej boš povedala, kakšen film je. Samo če je strašen, ga raj ne gledam, ker se pol samo obremenjujem user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
22.11.2009 22:15:30   
felix7

Aja, Feliška sem te hotela vprašat, kdaj približno imate vi namen 29. v Mb. se ustavit? Da vemo ali bomo šli mi na kosilo v sob. ali v nedeljo?

draga moja, žal je padlo v vodo user posted image user posted image user posted image nič toplic ne bo za ta vikend, ker gre B. na koline h kolegom. No, bomo vsaj salame pa mast imeli... čeprav mene to ne gane, salam itak ne jem user posted image zdaj je ena druga varianta, da gremo v toplice tist vikend pred božičem. Bom pravočasno javila.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
22.11.2009 22:15:59   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

tia je tud malo jedla pa se je izkazalo da je slabokrvna..sedaj na obrok poje 190gramov....včasik manj..večinoma samo kašice,pa juhico samo druge stvari noče lih...včeraj je zvečer pojedla le 1monte ob 8 in do jutra ni jedla..celo noč spi in noče nič razen čaja..prej pa je spila 180mleka pa pred 1uro pojedla celo perutkouser posted image

ja, se spomnim, da si ti pisala za to slabokrvnost. a potem se je res izkazalo, da je bilo to na stvari - da ti ni jedla zaradi slabokrvnosti...

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
22.11.2009 22:17:20   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

felix - a si pol gledala včeraj tisto na travel & living? Jaz ponavadi gledam tista dva,ki imata 8 otrok...pride prav, sploh,ko se mi zdi,da imam z dvem veliko dela,pogledam njih in si mislim, mala malica, z dvema sploh ni panikeuser posted image

...grem, je moj film naštimal, danes je 2012 na sporeduuser posted image

ja, sem gledala, ma dej no, pa sej mora ženska čutit brce, a ne??? Drugače pa une Jon, Kate + 8 že mal s težavo gledam, ker se mi zdi ona tok polna same sebe. Z vsako oddajo bolj. Kot da je neka huda zvezda. Dobijo pa za vsako predvajano oddajo 75.000 USD...

Joj, za 2012 sem pa vidla reklamo. Dej boš povedala, kakšen film je. Samo če je strašen, ga raj ne gledam, ker se pol samo obremenjujem user posted image

mene tudi zanima za ta film. sicer sem rekla mojemu, da ga dol potegne. ampak če je strašen, ga raje ne bom gledala user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
22.11.2009 22:18:09   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Aja, Feliška sem te hotela vprašat, kdaj približno imate vi namen 29. v Mb. se ustavit? Da vemo ali bomo šli mi na kosilo v sob. ali v nedeljo?

draga moja, žal je padlo v vodo user posted image user posted image user posted image nič toplic ne bo za ta vikend, ker gre B. na koline h kolegom. No, bomo vsaj salame pa mast imeli... čeprav mene to ne gane, salam itak ne jem user posted image zdaj je ena druga varianta, da gremo v toplice tist vikend pred božičem. Bom pravočasno javila.

tak le glej, da rezerviramo termin user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
22.11.2009 22:22:07   
PERSIDA

ha ha ha. si me pa zdaj nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image kaj oen avtosedeže pa si potem dobila, ko so ti jih rezervirali?

boljše da ne veš prodali so mi jih.Nebom o tem več ker lahko spet pop****user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3592
22.11.2009 22:40:25   
Najaa

ja sej zato pa sprašujem. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
22.11.2009 22:40:46   
Najaa

a tak celo. kaj pa jo je te zdaj to naenkrat prijelo? če je pa bila res med bolj pridnimi za spanje....

Eh... sej zjutri pa spima do 10h. user posted image
Zdej je spet bila budnica... si še tu?

Ti, a pol ko ti npr poje sam 60ml obroka, i daš še mleko?

Neposredna povezava do sporočila: 3594
22.11.2009 22:49:36   
Steffi
Dober večer po sedmih rjavih letih user posted image . Ma ni časa za RR, me naš Taj hoče samo zase, me skoraj noče več deliti z nobenim user posted image user posted image user posted image .

Moram malo pohvalit našega požeruščka. Ne morem verjeti, da sem mu nadela nadimek požerušček, ko pa sem še nekaj tednov nazaj jokala kako noče nič jesti. Naš fant je čudežno začel jesti prav vse kar mu ponudim. Pridno je zelenjavo, meso... celo krompir ob katerem se mu je prej obračal želodček je začel jesti z veseljem user posted image user posted image . Hrane mu sploh ne rabim več pasirat, ampak samo malo pretlačim z vilicami. Prej pa je bilo treba vse temeljito pasirat, ker če je njegov jeziček zaznal kak košček je takoj vse pljunil ven.

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
22.11.2009 23:00:49   
PERSIDA

A rabiš očala user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
22.11.2009 23:01:51   
PERSIDA
Niste za akcijo .LaHkO NOČ.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
22.11.2009 23:16:38   
MalaČebelica

boljše da ne veš prodali so mi jih.Nebom o tem več ker lahko spet pop****user posted image

pa daj. svinje jedne user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
22.11.2009 23:16:58   
felix7
punce, ene ste rekle, da boste za darila delale koledarje s svojimi malčki. A mi lahko poveste, kako?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
22.11.2009 23:17:16   
MalaČebelica

kaj mate to. kar lepo tu povejte. mene tudi zanima user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......