|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
21.11.2009 22:18:40   
Najaa
Ne mislit, da se to sam v Ameriki dogaja. Poznam eno, ki se ji je to zgodilo. S topom je zgubila nedolžnost in tud pomisla ni, da je mogoče noseča. Pa še M je mela par mescov. Pri ene 6m pa ji je le potegnil, da se sam v trebuh redi. user posted image Pa je tud bolj obilna tak da se ji do konca nos. ni kej dost poznalo.

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
21.11.2009 22:22:07   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Dober večer .. toliko da se javim, da ne bo neupravičenihuser posted image

Mi smo danes tudi uživali, zjutraj smo šli na kavo, pa do babice v službo čez celo mesto, tam je bilo itaq ful teh mamic s katerimi sedaj skupaj hodimo na telovadbo, tako da je bilo kar pestro, pa pol smo šli v trgovino, pa na kosilo in domov,pa še na en dolg sprehod s Trinom smo šli, potem smo dobili obisk po obisku pa smo vsi trije(ups štirje) malo odspaliuser posted image je ful pasalouser posted image

Najaa ti še kar počivaj in se čuvaj, da se ti organizem nazaj okrepiuser posted image user posted image
MamaM uživajte na dopustu ...user posted image user posted image

Lolita ti kar treniraj zavijanje, pol boš lahko prišla pa še k meni user posted image
cita ti pa si nam danes s samimi dobrotami postreglauser posted image
Najaa,Feliks, Yania ta teden se vidimo a neuser posted image pride še katrea zraven, Lolita, cita, tasauser posted image

a to v LJ?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
21.11.2009 22:41:14   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

ajaaaaaaa, sem pozabla, da moram ob 21h TV gledat... na Discovery Travel&Living bo nova serija "I didn't know I was pregnant". To me pa res zanima... user posted image

Hahahahaha

ma dej... brezveze. Ženska, 29 let, user posted image user posted image user posted image  brez zaščite. Nima M že dva meseca, ful je utrujena in ji je slabo. Btw, je ful izobražena. Ampak ji ne potegne, da je mogoče noseča. Po devetih mesecih jo začne pa fuuuuul trebuh bolet in gre na urgenco. In RODI! user posted image user posted image user posted image  Aja, to se itak v Ameriki dogaja... pa bila je res obilna, ene 150 kg je mogla met, tko da se ji ni nič poznal.

ma malo za lase privlečeno al ne?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
21.11.2009 22:48:50   
trinity22

Mi smo danes tudi uživali, zjutraj smo šli na kavo, pa do babice v službo čez celo mesto, tam je bilo itaq ful teh mamic s katerimi sedaj skupaj hodimo na telovadbo, tako da je bilo kar pestro, pa pol smo šli v trgovino, pa na kosilo in domov,pa še na en dolg sprehod s Trinom smo šli, potem smo dobili obisk po obisku pa smo vsi trije(ups štirje) malo odspaliuser posted image je ful pasalouser posted image

Najaa ti še kar počivaj in se čuvaj, da se ti organizem nazaj okrepiuser posted image user posted image

Lolita ti kar treniraj zavijanje, pol boš lahko prišla pa še k meni user posted image
Najaa,Feliks, Yania ta teden se vidimo a neuser posted image pride še katrea zraven, Lolita, cita, tasauser posted image

a to v LJ?

ne tokrat na Štajerskem ... verjetno v Laškem ... lahko pa prideš zravenuser posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
21.11.2009 23:26:04   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ne mislit, da se to sam v Ameriki dogaja. Poznam eno, ki se ji je to zgodilo. S topom je zgubila nedolžnost in tud pomisla ni, da je mogoče noseča. Pa še M je mela par mescov. Pri ene 6m pa ji je le potegnil, da se sam v trebuh redi. user posted image Pa je tud bolj obilna tak da se ji do konca nos. ni kej dost poznalo.

kok je bla pa punca stara?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
21.11.2009 23:48:55   
mmmc
Tuki pa dons bl mal dogaja!
:)
Ma na štajersk, brez zamere, se mi pa ne da.user posted image user posted image
Ta teden imam dva nečaka na inštrukcijah, tko da mi bo to kr neki živcev požrl, pa mogoče konc tedna moja fanta peljem na dolenjsko, prvič na koline. Ne na zakol, ampak na vse ostalo. user posted image
Tko, da bo kr neki prestavljanja. V Lj. bi mi pa kej sedl, v bližnji prihodnosti.
Aja pa v pondelk grem na masažico user posted image user posted image user posted image
Pa v petek s prjatlcami žurat, prvič!!!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
22.11.2009 8:32:00   
Lolita23

a to v LJ?

ne tokrat na Štajerskem ... verjetno v Laškem ... lahko pa prideš zravenuser posted image

Kdaj je že to???No po moje skoraj ziher, če ne pa itak enkrat gremo na pijačo.user posted image user posted image user posted image user posted image ker zgleda se bo vreme poslabšalo za sprehode.user posted image

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3507
22.11.2009 8:36:07   
Lolita23
Živjo!!!

Evo mi smo avf ati pa tjaša plešeta, mala je čist norauser posted image user posted image user posted image Kosila ne bomo delalal ga dela tašča, tako da bomo mal avto umil, pa malo se sprehajal.

lepo nedeljo vsemuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
22.11.2009 9:28:01   
mediuhec
jaz sem tud AUF- že celo noč!!! vsako uro smo imeli zbujanje, tudi po 3. uri, ko je jedel (ponavadi se vsaj takrat umiri), pa še to z jokom- pomagalo ni nič, ne zibanje, duda, čaj, spal pri nama. zgleda da bo spet zob???

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
22.11.2009 9:31:55   
mediuhec
Mala Čebelica: a ti si drugač s Prlekije? mojga v bloku zafrkavajo, da je prlek, ker je imel deda v Ščavnici user posted image .
ee, drugač pa tudi tu je megla

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
22.11.2009 9:36:02   
spps
Alo!
Kako ste kaj?
Pri nas je pa tako lep dan, da ga bo treba izkoristit ;D.

Sem kaj zamudila v teh dneh? :D

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
22.11.2009 10:09:46   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

kok je bla pa punca stara?

17 let.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
22.11.2009 10:10:25   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Alo!
Kako ste kaj?
Pri nas je pa tako lep dan, da ga bo treba izkoristit ;D.

Sem kaj zamudila v teh dneh? :D

user posted image veliko veliko veliko preveč vsega si zamudila. Le kako boš nadoknadla? user posted image
Kako si spps?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
22.11.2009 10:19:49   
trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Kdaj je že to???No po moje skoraj ziher, če ne pa itak enkrat gremo na pijačo.user posted image user posted image user posted image user posted image ker zgleda se bo vreme poslabšalo za sprehode.user posted image

ja menile smo se za 26. v četrtek, zdaj morjo pa punce povedat, če so še zmeri zauser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
22.11.2009 10:36:48   
Najaa
Glasovanje pa še vedno poteka. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3515
22.11.2009 11:33:36   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

ja menile smo se za 26. v četrtek, zdaj morjo pa punce povedat, če so še zmeri zauser posted image

No sej če gremo, greva lahk midve z enim avtom.user posted image

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3516
22.11.2009 13:07:30   
pocka
ojla!

Kako ste kaj? Tu na obali je še vedno tako dolgočasno vreme,da je joj. Se pa trenutno sonček nekaj ven sili,ampak več ali manj brez uspeha.user posted image

felix - a si pol gledala včeraj tisto na travel & living? Jaz ponavadi gledam tista dva,ki imata 8 otrok...pride prav, sploh,ko se mi zdi,da imam z dvem veliko dela,pogledam njih in si mislim, mala malica, z dvema sploh ni panikeuser posted image

...grem, je moj film naštimal, danes je 2012 na sporeduuser posted image

lepo nedeljo vam želimuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
22.11.2009 16:54:57   
PERSIDA
Organizator slik prosim za zamenjavo:Hvala!!!
user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
22.11.2009 18:32:34   
PERSIDA
KLIK;KLIK ZA  NIKICO PIKICO IN MARUŠO ,GO;GO;GO; .......................user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
22.11.2009 18:58:23   
tasa_m

pa še ena na temo fuzbala: Dan po tekmi pošlje Medvedjev telegram Tűrku:....Čestitam za zmago STOP Dobro ste igrali STOP Nafta STOP Plin STOP... user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
22.11.2009 18:58:37   
tasa_m
Večer, kako smo?
Mi za silo. Blo že bolje..sploh v trebuščku (mojem) user posted image user posted image

persida
..a Tomažu je od Anžeta "avto" bolj všeč.Že gleda kaj bo lahko zamenjal user posted image user posted image
trinity a to se greste kopat? Jaz sem v petek zmenjena s kolegicami okoli 17h, da gremo na drink za moj.roj,dan, tak da žal.. Razen če bo v dop. urah v kar pa dvomim..
cita kako ste vi?
Najaa pa zdravje pr vam?
pocka kako je film bil? user posted image
mama_m uživajte na dopustuuu user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
22.11.2009 19:02:28   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

persida
..a Tomažu je od Anžeta "avto" bolj všeč.Že gleda kaj bo lahko zamenjal user posted image user posted image

Ne on študira kak ga bo dol vrgo ,da bo imel obauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
22.11.2009 19:03:00   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Organizator slik prosim za zamenjavo:Hvala!!!
user posted image

user posted image user posted image user posted image kak sta dobra. Spominjata na vlakca Tomaža. user posted image
Nika bo tud jutri poganjalčka dobila v posest. Zato pa danes pospravljava igrače, da se bo mela kje vozit. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
22.11.2009 19:04:26   
Najaa
tasa hvala, zdravje je že user posted image Sam Nika spet kašlja. user posted image Pa mal ga svira te dni. Zvečer bedi do nekululturnih ur, zjutraj pa žaga do 10h. user posted image Jaz pa z njo, seveda. user posted image

PERSIDA veš kaj sem te hotla vprašat, a ti je katera od punc, ko si jim poslala zs, odpisala? Sej ni treba povedat kaj, sam zanima me če vsaj na zs-je odgovarjajo.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 22.11.2009 19:05:28 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
22.11.2009 19:09:25   
tasa_m
Najaa pol je pač Nikica nočna ptička  (kot atiuser posted image ). A Tijo imate doma ali je še na holidays? Lija pa je vsak dan auf od 6.30..sredi noči. Ko je bilo poletje pa je spala do 8h user posted image

Aja, Feliška sem te hotela vprašat, kdaj približno imate vi namen 29. v Mb. se ustavit? Da vemo ali bomo šli mi na kosilo v sob. ali v nedeljo?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......