|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
20.11.2009 9:34:24   
Tanja_
Prijateljice, ki imajo otroke, mi v glavnem pravijo, da so se zbujali, dokler so se dojili. Ena, ki ima zdaj 3. otroka, je pri prvi ponoči vstajala do 14. meseca, pri drugi do 9. meseca in sedaj, ko je mali na AM spijo, pa je star slabe 4 mesece. Prvi dve sta se zbujali dokler jih je dojila ponoči.Mislim, da nekaj je na tem.

majana H. se zbudi in joka, in potem se res tko prisesa, kot da že teden dni ni dobila jesti, ampak spije bistveno manj, kot čez dan,potem me pa boža po roki. pa tko zadovoljno vzdihuje, da vidim, da je to crkljanje. Samo nimam srca ji dat vode ponoči. Oz. zdej, ko smo tok neprespani, nimam niti energije-mi je lažje jo dat na joško, pa je mir pol za nekaj časa.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
20.11.2009 9:36:42   
eelyy
jutro!

evo tian spal do pol 9h....ponoči se je zbudil ob 2h in sploh ni hotel jesti,ampak prstek cuza,no potem čez nekaj časa sem ga vzela k sebi in je malček zaspal do zjutrajuser posted image ...zdej se je navadil,da ga vzamem ko se zbudi in da potem pri nama spančka do konca,še to je bolj,kot pa da se zbuja nonstop.

kati to s tvojo sestro je pa res resna zadeva,da je v tako depresijo padla po porodu......uboga res sploh pa otroček in mož!pomoje bo res najboljš,da jo odpeljete k zdravniku tudi če ona noče...bo treba neki nardit.
prav smili mi se pa še otroček,ki potrebuje mamico....kaj pa pravi patronažna sestra,ko je hodila na domuser posted image

majuška;bravo za kilice,lepo napreduje teo.....odšla sem nekaj pred 1h domov,vsi so se že odpravljali počasi..ena za drugo! aha...lepo se sprehajate 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
20.11.2009 9:37:14   
Leela
Moj Luka je bil od začetka na AM pa se je tudi skoz zbujal. Ponoči pa je bil lačen do enega leta. Včasih se je zbujal tudi 20x na noč. kasneje je bilo olajšanje, ker je sam znal dude najdit, samo potem je hotel imeti še dve v roki in če ni imel tri je spet težil. Mislim, da je v največji meri odvisno od otroka koliko potrebuje bližino mame, koliko zna biti sam. Eni se naučijo eni ne, eni preprosto radi spijo. Tudi pri zobkih je tako, da enim delajo ful probleme enim pa zelo malo, odvisno kako je otrok občutljiv.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
20.11.2009 9:40:02   
petrazg
Taji bravo user posted image user posted image user posted image za sedenje in plazenje... Super hitri sta.... Mamici pa ne bit takšni važički user posted image user posted image user posted image

K.tja.... kdaj gremo na eno vožnjo? Srečno pot z avtom...

Tanja... če nas pogledam, da bi šli na eno dolgo pot, se mi zdi da bi imeli z Anžetom večje težave kot z Lukcem. On bi lepo pančal, jedel se malo igral, ni tako zahteven. Anže bi pa po moje skoz rabil animacijo in bi se morali šetkati po letalu, norčije zganjat, pa vse bi ,oral vedeti - vprašanja kako, zakaj.... Kar pogumno, mislim da je najležje ko so tako majhni, oz. potem ko so ene 10 let stari....

Dudi... sem šla včeraj pogledat onega psa, ki hodi in je na vrvici... a veš kako je grd v resnici user posted image Sicer so imeli samo roza barvo... Zdaj moram poiskati še onega Pipija. Mi je pa trgovka rekla, da teh rozekov prodajo full...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
20.11.2009 9:40:16   
Blueeyes
lep pozdrav še so mene

Tanja_, lake in PapuaNG.. lepo vas je blo včeri vidt... Tebe še posebej PapuaNG ker je blo to najino prvo srečanje :) moj dec je pa jezn ker vas nisem predstavla user posted image mislm, k da sem vedla da mu je to interesantno.. k ponavad bolj pljuva k sem na forumu user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 20.11.2009 9:41:01 >

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
20.11.2009 9:40:34   
eelyy
punce pri men je tian spal od 2 meseca se sploh ni zbujal nič za hrano tam do 3 pa pou mes.(prespal je od 10h zvečer pa do 6h zjutraj) zdej pa odkar uvajava GH bi pa še ponoči skos jedel...se skos zbuja!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
20.11.2009 9:40:40   
majana79
Se pravi da čudežnega recepta ni user posted image Glede na to, da že podnevi ne mara spat, niti ni čudno da se tut ponoči zbuja... Najboljše da se kar navadim user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
20.11.2009 9:44:28   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Se pravi da čudežnega recepta ni user posted image Glede na to, da že podnevi ne mara spat, niti ni čudno da se tut ponoči zbuja... Najboljše da se kar navadim user posted image

Ne, ni recepta. Samo to, da se čimprej sprijaznimo, da pač tako je in da bo enkrat bolje.user posted image Do takrat pa imamo druga drugo, da jamramo in se tolažimo.

petrazg sej maš prav glede letala in otrok. Sigurno je najlažje, dokler še ne hodijo. Bomo videli, kaj bova ukrenila.Kako ste vi?Je Luka že bolje?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
20.11.2009 9:45:58   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Dudi... sem šla včeraj pogledat onega psa, ki hodi in je na vrvici... a veš kako je grd v resnici user posted image Sicer so imeli samo roza barvo... Zdaj moram poiskati še onega Pipija. Mi je pa trgovka rekla, da teh rozekov prodajo full...

Ja sej z roza mašno so vsi...tko da so res bolj za punčke pomojem...

Si tega za 38€ tud videla mogoče,samo hodi ne tale:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=193295

Potem pa je še ta pipi max
user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
20.11.2009 10:02:35   
Leela
kakšen lep pipi max, a lula tud user posted image

kar se tiče knjig in nasvetov o vzgoji je tako, da je na trgu poplava teh knjig. Ene ne samo, da ne koristijo ampak po moje celo škodijo saj neki forsirajo kar sploh ne paše k tebi in tvojemu otroku. Meni je ta Pantlyjeva fajn, ker mi je blizu njen način in samo bolj svetuje in ni nadležna. Pa Otrok od rojstva do šole mi je tud fajn.
V ameriki je ena napisala knjigo, da že starejšega otroka kaznuješ tako, če te ne uboga in to, da mu daš na jezik tabasco user posted image . Sem na youtubu vidla.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
20.11.2009 10:04:09   
Leela
Pri nas je vreme za kozlat, megleno, vlažno. saj bi se zapeljala drugam pa se mi ne da.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
20.11.2009 10:07:45   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Pri nas je vreme za kozlat, megleno, vlažno. saj bi se zapeljala drugam pa se mi ne da.

pr nas pa full sonček sije... prov čakam da se gaja zbudi da greva nekam na sprehod

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
20.11.2009 10:08:56   
Tanja_

Tudi pri nas!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
20.11.2009 10:09:36   
majana79

V ameriki je ena napisala knjigo, da že starejšega otroka kaznuješ tako, če te ne uboga in to, da mu daš na jezik tabasco user posted image . Sem na youtubu vidla.

OMG user posted image

Tuki se počaaaaasi sonček kaže, čez kako uro bo že.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
20.11.2009 10:14:10   
Leela
http://www.youtube.com/watch?v=OwB5jNNe9rY

če koga zanima kaznovanje s tabascom.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
20.11.2009 10:16:30   
maja1488
user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
20.11.2009 10:18:32   
majana79
o maja user posted image

kako ste spali?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
20.11.2009 10:18:57   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

user posted image

Kaj je maja ni bila tok dobra noč kot včeraj?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
20.11.2009 10:19:01   
Dudica1

kakšen lep pipi max, a lula tud user posted image

lula ja,to pomen da bom mela vse polulan po hiši user posted image
Ne vem katerega naj ...

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
20.11.2009 10:24:31   
BBAJA
Da se še jst mal pohvalmuser posted image ;Jurij se je začel pa kotalituser posted image user posted image user posted image .Zdej moram pa ful pazit,da se mi kam ne odkotali ta moj štrukeljčekuser posted image .

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
20.11.2009 10:27:31   
Dudica1
Mi gremo na sončka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
20.11.2009 10:27:45   
Anonimen
jou, jou, jou babuške, madonca a že take kužke delajouser posted image user posted image user posted image user posted image

no jz sem od dr. tako da grem drug teden na polikliniko na pregled za ščitnico, ker mi ne deluje pravilnouser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2322
20.11.2009 10:31:58   
Leela
bravo Jurij user posted image

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
20.11.2009 10:32:04   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA

Da se še jst mal pohvalmuser posted image ;Jurij se je začel pa kotalituser posted image user posted image user posted image .Zdej moram pa ful pazit,da se mi kam ne odkotali ta moj štrukeljčekuser posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
20.11.2009 10:32:40   
Leela
cveka potem si imela prav. fajn da si šla na pregled.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?