Anonimen
|
d.večer! sem malo lažja danes (tudi finančno )... O. prišel iz vrtca z zatečenim očesom (takšnega je imel en dan na morju...), sem mu dala žličko claritina in zvečer ga je moj namazal z bivacinom. upam, da jutri zjutraj zatekline ne bo (da bo šel lahko v vrtec). je bil danes vesel, ker si je v vrtčevski knjižnici izbral knjigico (sem se ves teden pripravljala na to, da ja ne bi pozabila vrečke oz. da se le-ta ne bi kam založila... uspelo mi je!) in pa seveda se je otroško veselil "novega" kavarana ( ...) Dudica, zdaj imamo fiata stila karavana (prvotno sva se odločala med Kangoojem in Berlingom, potem pa sva nekako... ne me vprašat kako,... prišla na izbor med ford focusom karavanom in fiatom stilom karavanom... na koncu je moj zmagal. no, upam, da se bo obnesel... vsaj za kakšnih 7 let!!! mi je zelo zelo stresno kupovanje avta pa še stanovanje moramo menjati čez kakšno leto, dve... (še en stres... se že pripravljam )... sem bila hecna na tehničnem pregledu, ko mi je tisti stric rekel, da se lahko usedem in zapeljem avto na parkirišče, jaz pa v sebi vsa prestrašena, kako bom to kravo sploh peljala v box (mu nisem upala povedati, da ga še nisem peljala)... pa sem kar lepo parkirala. tudi pred blokom (no... sosednja dva parkir-placa sta bila sicer frej,...) mi vsi pravijo, da se bom prec navadila. upam, da res... U. imel rahlo vročino, ko sem se vrnila domov in rdeča lička. upam, da bo zobek kmalu zunaj,... vročina že izginila, lačen je stalno (sem omenila, da smo imeli pošastno jokajočo noč? sem že premišljevala, kako skočiti skozi okno... sem mislila, da so ušeska, ker je tako jamral,... in stalno sem ga nosila po stanovanju... napol v snu ) zjutraj je kakal okej, popoldne pa je imel temno zeleno blato ... lahko da ga je "šraufalo" (sem mu dala za pit metin čaj pa me skrbi, da ga ni to zvilo... ) sem pa danes svoje fante prepustila "lastni" oskrbi (self-service) in šla na nek seminar... sem se počutila kar dobro, ko sem prišla nazaj. ravno prav za U. prvo hranjenje, O. je spal, moj pa pripravljen na poslušanje (pogrešam tele najine pogovore...) plavalke... upam, da se vam naslednji teden pridruživa - podvodnih plavalcev ne bi rada zamudila! upam, da bova z U. okej do naslednjega tedna. zdaj pa hitim v mižalčke. jutri bo še zanimiv dan! lepo sanjajte in sladko spite... pa za bolančke, da se čimprej pozdravij(m)o!!! lahko noč
|