|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
19.11.2009 22:00:15   
majana79
zoja, bravo za Tajo! user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
19.11.2009 22:02:28   
ajetam*
Prav, se slišmo. Grem jest tud v mižule, mi primajkuje spanca.
Nočko.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
19.11.2009 22:08:26   
maja1488
Bravo Taja! user posted image

Mati, ti si pa kr zrastla za eno glavo od tega hvalisanja user posted image user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
19.11.2009 22:14:11   
lake
No evo mene, se nisem utopilauser posted image , sva s Tanjo ugotavljale da sta najine šele dons začele prov uživat v vodi, Taja se je šele dons mal nasmihala ko je plavala.

Popoldan sm pa mal pospravljala, pa z mami sva šle na en sprehod, zdej sta mela pa mojedva eno žurkico, pa sm mal pomagala pospravt.

K.tja user posted image user posted image za avto.

Pokica
super za šivčke

KatMat iz kje je tvoja sestrica, a k psihiatru pa noče?

Da se ne bo samo Maja hvalila, tud moja Taja se je dons enkrat uspela sama vsest, samo  ne vem kako ker sm šla v kuhinjo, in ko sm nazaj pršla je sedela. Ampak to ji je samo enkrat ratal.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
19.11.2009 22:16:03   
Leela
Zdajle sem poguglala tega bubla in je res fajn user posted image .

Meni se zadnje čase ful dogaja, sem utrujena od vsega. Kri imam vredu, levkocite povišane, čeprav mi načeloma nič ni. ne pridem na zeleno vejo, človek bi se rabil naspat, par dni mir pa ne gre, kaj čmo takle mamo.

Lina user posted image  za jutri, vse bo ok.

Katmat sestro peljite k zdravniku. Sama iz tega ne vem če bo pršla. Najboljš, da se pozanimaš kam jo peljat. Menda niti napotnice ne rabiš za psihiatra. jaz depresije nisem imela pa mi je bilo pri prvem isto zmeraj zoprno, ko se je zbudil, jutra so mi bila grozna, noči pa tudi. Potem, ko se navadiš in ti steče je ok. Sem si zmeraj govorila kakšna mama sem, potem sem pa enkrat rekla klinc rada ga imam, skrbim zanjga po najboljših močeh, lačen ni... vsak človek dela napake in znat si jih moraš odpustit.
Deca pa enkrat pusti samga s tamalo, daj mu točna navodila kaj naj naredi in pejd za dve urci. Tamala se ti ne sme smilit, bosta že preživela. Drugače ste pa že vse povedale o decih. Prejle me je moj razp..., ker sem šalco pusla na pisalni mizi in mi je rekel naj pospravljam za seboj. Halooo mi je kar para iz ušes šla.

Aja pa takrat, ko mi je bilo težko s tamalim so mi šle najbolj na živce kakšne zgodbe iz revij, ko so mame pisale da jim je kar mavrica sijala, pa metuljčki so leteli user posted image . Meni bi takrat najbolj pomagale iskrene izpovedi kot smo se zadnjič menile, da nisem sama v tem in da sem normalna, ker tako čutim.

Flaska ti kar limaj slikce o stanovanju. Nič ne težiš.

Včeraj nismo gledali fuzbala, ampak krokodil dandee. Sem ga že ene 4x gledala.

Tako zdaj pa pritožbo pisat user posted image , nivo levkocitov se povečuje.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
19.11.2009 22:17:05   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

zoja, bravo za Tajo! user posted image user posted image

hudooo user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
19.11.2009 22:18:05   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Da se ne bo samo Maja hvalila, tud moja Taja se je dons enkrat uspela sama vsest, samo  ne vem kako ker sm šla v kuhinjo, in ko sm nazaj pršla je sedela. Ampak to ji je samo enkrat ratal.

hudooo user posted image

(ne maja, zoja)

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
19.11.2009 22:25:29   
majuška10
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

vse ok, edino, da se malo puhlasto drži, me je vprašala ali smo ga preveč pokonci nosili, ma se ne spomnim da bi gauser posted image  kej preveč.... tko da itak mu podložim blazine, ko sedi,... bomo vidli.

majuška men je na ntf rekla da ne smemo počet  tega .. z blazinami otroke zalagat da sedijo (tudi v naročju jih držat da sedijo - mislim jasno ga lahko posedeš 2 minutke sploh ni pene sam da ne sedi dlje časa)...

Povedali so mi : otrok naj sedi šele takrat, ko se bo sposoben sam usest (in držat dlje časa) šele takrat ima dovolj močne mišice za držat trup sicer se lahko začne hrbtenica posedat, zategnejo se določene mišice itd. sej vsi preživijo in so zdravi in močni otročički, da ne boste rekli da sam kompliciram, ampak lahk pa ma dejansko težave če ga prehitro "siliš" v položaje ki jim telo še ni dorasel.

Poznam primere ki ponosno govorijo da njihov 4mesečnik že stoji .. tudi youtube je poln takih primerov. Otroke se da naučit sedet in stat, ampak jasno kaj se zgodi otroku se mišice zategnejo zato da lahko drži težo trupa in te mišice se zategnejo na račun drugih mišic ki švohnijo. Jaz nisem ekspert ampak nekak štekam da je res pomembno da se mišice pri otroku sorazmerno krepijo, vidim kako je našega zabremzalo da je imel ramenski obroč zategnjen ... vse je začel delati vsaj 2 meseca kasneje kot drugi zmajčki. Pa smo začeli s FTH zelo zgodaj in smo se zelo trudili odpravit probleme...

ojla, ja sej mogoče sem  malo pomanjkljivo opisala situacijo... v bistvu so me tam vprašali, ali že kaj sam sedi, pa sem rekla, da sam ne, ker še nima ravnotežja, ko pa že sedi ga ali jaz podpiram ali  pa mu dam blazine, in doc mi je rekel da naj mu kar podložim blazine, načeloma pa ga k ničemur ne silim,
vendar je pa res da ga vsake tolko cajta postavim tudi v sedeči položaj, on pa potem grabi igrače, svoje nogice,...  vendar se hitro ali prevali na trebuh, ali ga pustim ležati na hrbtu...
v vozičku npr. je v pol sedečemu položaju, vendar kar sam rine naprej, pa tudi ko ga držim v naročju nikakor noče bit drugače kot v sedečem in da gleda naprej....user posted image user posted image

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
19.11.2009 22:36:44   
lake
To vsak drgač reče. Men je na FTH rekla, da jo naj držim v naročji v sedečem položaju, in z obema rokama držim za medenico, da se naui sedet, v vozičku jo mam pa praktično lahko že čist pokonc. 

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
19.11.2009 22:38:10   
maja1488

Jst se nič ne hvalim, moja še ne sedi user posted image Zoja se hvali user posted image

Lake, pejdi spat, ker si že utrujena. Tvoje oči so težke, vedno težje. Počasi ti lezejo skupaj. Čisto počasi lezejo. Se zapirajo. Pojdi spat lake. Pojdi.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
19.11.2009 22:42:03   
maja1488
Ja Leela, sej ima B. prav...če pa ne pospravljaš za sabo. A misliš, da bo on al kaj? user posted image

Se mi je kr filmček odvrtel, kako pihaš zraven in bi ga najraj s tisto šalco odzadej po glavi kresnla, da nebi vedu od kje ga je zadelo user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
19.11.2009 22:44:56   
lake
Maja se opravičujem user posted image . Zakaj me pa spat podiš, mam še ful kmetije za zihtat. user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
19.11.2009 22:47:29   
maja1488

Maja se opravičujem user posted image . Zakaj me pa spat podiš, mam še ful kmetije za zihtat. user posted image

A nisi nič zaspana user posted image jst komej gledam.

Zdej pa grem, ker me firbec matra kako bomo danes spali. Lahko noč.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
19.11.2009 22:49:38   
lake
Najbrž za en k... user posted image user posted image Lahko noč! Jst morm še solato posadit. 

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
19.11.2009 22:53:22   
maja1488
Ne vem, prejšnjo noč je blo kr OK. Se nebi pritoževala, če bi ponovila.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
19.11.2009 22:58:56   
lake
Grem tud jst.

Lahko noč!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
19.11.2009 23:06:44   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Ja Leela, sej ima B. prav...če pa ne pospravljaš za sabo. A misliš, da bo on al kaj? user posted image

Se mi je kr filmček odvrtel, kako pihaš zraven in bi ga najraj s tisto šalco odzadej po glavi kresnla, da nebi vedu od kje ga je zadelo user posted image

ja mende.user posted image
On hoče, da jaz pospravim TAKOJ za seboj. To je prioriteta. Če kakšen otrok kaj takrat teži mora lepo počakat, da jaz za sabo pospravim, da oča ne bo hud.

Sem rekla, da on lahko za sabo pospravlja, ker itak samo zase skrbi. Ko bom pa jaz samo zase skrbela bom pa tudi za sabo TAKOJ pospravljala.

lahko noč

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
19.11.2009 23:48:01   
Anonimen
d.večer!

sem malo lažja danes (tudi finančnouser posted image )...
O. prišel iz vrtca z zatečenim očesom (takšnega je imel en dan na morju...), sem mu dala žličko claritina in zvečer ga je moj namazal z bivacinom. upam, da jutri zjutraj zatekline ne bo (da bo šel lahko v vrtec).
je bil danes vesel, ker si je v vrtčevski knjižnici izbral knjigico (sem se ves teden pripravljala na to, da ja ne bi pozabila vrečke oz. da se le-ta ne bi kam založila... user posted image uspelo mi je!) in pa seveda se je otroško veselil "novega" kavarana (user posted image ...)
Dudica, zdaj imamo fiata stila karavana (prvotno sva se odločala med Kangoojem in Berlingom, potem pa sva nekako... ne me vprašat kako,... prišla na izbor med ford focusom karavanom in fiatom stilom karavanom... na koncu je moj zmagal. no, upam, da se bo obnesel... vsaj za kakšnih 7 let!!! mi je zelo zelo stresno kupovanje avta pa še stanovanje moramo menjati čez kakšno leto, dve... (še en stres... se že pripravljamuser posted image )...

sem bila hecna na tehničnem pregledu, ko mi je tisti stric rekel, da se lahko usedem in zapeljem avto na parkirišče, jaz pa v sebi vsa prestrašena, kako bom to kravo sploh peljala v box (mu nisem upala povedati, da ga še nisem peljala)... pa sem kar lepo parkirala. tudi pred blokom (no... sosednja dva parkir-placa sta bila sicer frej,...) mi vsi pravijo, da se bom prec navadila. upam, da res...

U. imel rahlo vročino, ko sem se vrnila domov in rdeča lička. upam, da bo zobek kmalu zunaj,... vročina že izginila, lačen je stalno (sem omenila, da smo imeli pošastno jokajočo noč? sem že premišljevala, kako skočiti skozi okno... sem mislila, da so ušeska, ker je tako jamral,... in stalno sem ga nosila po stanovanju... napol v snuuser posted image )
zjutraj je kakal okej, popoldne pa je imel temno zeleno blatouser posted image ... lahko da ga je "šraufalo" (sem mu dala za pit metin čaj pa me skrbi, da ga ni to zvilo...user posted image )

sem pa danes svoje fante prepustila "lastni" oskrbi (self-service) in šla na nek seminar... sem se počutila kar dobro, ko sem prišla nazaj. ravno prav za U. prvo hranjenje, O. je spal, moj pa pripravljen na poslušanje (pogrešam tele najine pogovore...)

plavalke... upam, da se vam naslednji teden pridruživa - podvodnih plavalcev ne bi rada zamudila! upam, da bova z U. okej do naslednjega tedna.

zdaj pa hitim v mižalčke. jutri bo še zanimiv dan!
lepo sanjajte in sladko spite... pa user posted image  za bolančke, da se čimprej pozdravij(m)o!!!

lahko nočuser posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2268
20.11.2009 6:18:07   
christiana21
user posted image

Jutro!

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
20.11.2009 6:48:29   
Anonimen
dobro jutro

(odgovor članu christiana21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2270
20.11.2009 7:24:07   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
babe sej vem da se sam hvalim sam, Taja se je sama usedla iz vseh štirih...user posted image
Aja katera je pisala da ima stolček ki se pritrdi na mizo sa hranjenje? (kolk časa je pa uporaben.?
Flaška ti maš unga z ikee a je tud za tko majhne? lepo sedi Maja v njem?

Jakata sem imela od začetka tam. Stol je super. Maja pa še ne sedi sama in je ne posedam še noter.

Drugač pa super! Ful je hitra da že sama sediuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
20.11.2009 7:27:57   
Anonimen
d.jutro.

Zoja, sem pozabila čestitati Tajiuser posted image user posted image user posted image

O. danes ostane doma... uček še ni okej....
pa smo trije bolančki doma (noč je bila poleg običajnih spečih hranjenj kar mirna! HB vsaj za to!), čajkali bomo in upam da bomo pozitivno naravnaniuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2272
20.11.2009 7:44:05   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

d.jutro.

Zoja, sem pozabila čestitati Tajiuser posted image user posted image user posted image

O. danes ostane doma... uček še ni okej....
pa smo trije bolančki doma (noč je bila poleg običajnih spečih hranjenj kar mirna! HB vsaj za to!), čajkali bomo in upam da bomo pozitivno naravnaniuser posted image

Držim pesti, da boste čimprej ok!user posted image
Pa čestitke za avtekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
20.11.2009 7:49:09   
lake
Dobro jutro!

Upam da bo sonček, da gremo lahko kej ven. Tivoli velja.

Sm Taji zdele namontirala vrečko za urin, ker bi ga mogla že pred dvema tednoma nest, pa kri dat. Upam da se čimprej polula.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
20.11.2009 7:52:50   
Dudica1
DOBRO JUTRO

user posted image Taji in Taji user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?