|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
20.11.2009 10:36:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA

Da se še jst mal pohvalmuser posted image ;Jurij se je začel pa kotalituser posted image user posted image user posted image .Zdej moram pa ful pazit,da se mi kam ne odkotali ta moj štrukeljčekuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz pa kosilo skuham pol grem pa tud ven z nikouser posted image

(odgovor članu BBAJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2326
20.11.2009 10:36:36   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

user posted image

Kaj je maja ni bila tok dobra noč kot včeraj?

Ma noč je še nekako bla. Bi pa zdej rada 5 minut miru in tišine, pa ga ni. Tok je zaspana, da še sama ne ve kaj bi in sam tuli in teži. Zdej greva ven v to meglo.
Očitno sem od Maše razvajena. Pri njej sem lahko počela karkoli sem hotela. zarja je pa mal bolj zahtevna.

Je pa danes prvič spala na trebuhu user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
20.11.2009 10:38:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

cveka potem si imela prav. fajn da si šla na pregled.

ja na žalost je blo res neki na tem, sam HB je šele na začetku, mi je rekla da to zelo malo mamic uporajta da je kaj narobe z njimi, sploh pa k so prc po rojstvu, tako da grem v polikliniko in tam mi bojo povedal a me bojo zdravel al samo z prehrano, k se baje da uravnavit da začne normalno delovatuser posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2328
20.11.2009 10:40:01   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

user posted image

Kaj je maja ni bila tok dobra noč kot včeraj?

Ma noč je še nekako bla. Bi pa zdej rada 5 minut miru in tišine, pa ga ni. Tok je zaspana, da še sama ne ve kaj bi in sam tuli in teži. Zdej greva ven v to meglo.
Očitno sem od Maše razvajena. Pri njej sem lahko počela karkoli sem hotela. zarja je pa mal bolj zahtevna.

Je pa danes prvič spala na trebuhu user posted image

pr men je pa glih kontra je bil pa sinko bolj zahteven, nike pa kot da je niuser posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2329
20.11.2009 10:51:56   
majana79
bbaja user posted image

cveka, sam da so odkril kaj je, to se da vse pozdravit oziroma uredit

Midva greva pa okol 12 ven, ko prideta še lake pa Taja.

ajetam, ob 12 ti je kul?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
20.11.2009 11:17:36   
petrazg
Lukec je začel spat dopoldan zelo pridno. Spi najmanj 2 urici, pa potem še popoldan vsaj uro. Očitno ga te nočne žurke utrudijo. Drugače je naše zdravstveno stanje tako tako... ne vem točno... vročine nima, dva dni mu ne teče iz noska , potem mu spet začne. Parkrat na dan kašlja, ampak ne skoz... Ne vem, nisem dovolj pametna. Zdravnica mu je pregledala kri je vse ok, ušeska so ok, grlo tudi... Samo prehlad in to naj bi bilo vse zaradi zobkov... Kaj pa vem... Čebula ne pomaga, materina dušica ne pomaga, operil ne pomaga, calpol (je rekla p da naj mu dam zaradi zobkov) ne pomaga, calgel tudi ne, nosek mu čistim...Sem odpovedala in nimam več idej. Zdaj mu dajem smrekove vršičke in se mi zdi, da se potem lažje izkašlja... ali se mi pa samo zdi...

Punce, ki greste na sprehod po Tivoliju... lepo se imejte. Upam, da se naslednji teden pridruživa...

Cveka... sej boste zrihtal user posted image user posted image user posted image

Nič, zdej pride prijateljica s svojim malčkom, se oglasim zvečer...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
20.11.2009 11:58:47   
FLASK_A
Čveki, saj bo vse vredu. Še dobro, da si šla na preiskave in bodo lahko ukrepaliuser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
20.11.2009 12:00:09   
FLASK_A
Petrazguser posted image  Kolk smotano, da ne znaš pomagat več... Ko ne veš kaj narest.. Naj se čimprej pozdravi user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
20.11.2009 12:19:37   
Leela
petrazg user posted image , boščki so majhni bolančki. meni osebno je najboljši inhalator. infalira se pa fiziološko iz nivea ampulc. predvsem je pomembno, da je fiziološka sterilna in ne neki stara.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
20.11.2009 12:29:35   
zoja10
ej babe taja je shodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kuham koren,...najbrž ga bom zažgala tko kot veliko stvari,... user posted image ....

Maja smo na istem, se mi zdi da je skoz hujše, kje so cajti ko so spali čez dan, zdej pa takouser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
20.11.2009 12:39:23   
Dudica1
zoja bla bla bla user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa iz sprehoda sm bla še z dvema mamicama,je bla polhna cesta user posted image user posted image ...zdej pa mal spat pol pa spet ven z atijem user posted image user posted image user posted image

Za kosilo pa bojo zrezko v smetanovi omaki pa široki rezanci in cvrtki

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
20.11.2009 12:54:30   
zoja10
zgleda da samo jaz gnijem doma, vse se po soncu sprehajate,... kolk sem vam fouš user posted image , no ja Maji nisem ker vem da se sprehaja po megli user posted image

morm lovit tajo je že na hodniku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kr neki, če ti ni všeč me pa useki tole je kr neki (al kako že user posted image )

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
20.11.2009 12:56:28   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
20.11.2009 13:13:16   
zoja10
dudi a M spi? ....

kuham koren bučko in krompir, Taja končno spi...
a se bomo kej dobili ta tedn? tko mal bla bla bla hi hi hi user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
20.11.2009 13:45:05   
Dudica1
Maj spi ja,jaz pa šibam v vrtec in trgovino.

Ej v sredo mam jaz alergologa,še sploh ne vem kako bom šla ker mam zjutri...pa enkrat greva za avto pogledat nč ne vem še sploh.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
20.11.2009 14:05:11   
eelyy
Evo midva sva bila zunaj,šla sva v trgovino in v knjižnico po pravljice,ker zelo rad posluša,ko mu jih beremo!
Zdej pa spančka,tako da bom šla jst tudi malo zadremat..če bom sploh lahko,ker soseda tok nabija muzikouser posted image ......

cveka;upam,da se bo dobro izteklo s ščitnico in ledvicamiuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
20.11.2009 15:00:56   
majana79
Midva sva s sprehoda, jedu je neki mal... Zdej se krega spet v igralnem centru.

lake
, a so te spustil pol ven?!

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
20.11.2009 15:01:53   
Tanja_
petrazg to je pa res bedno,da mu nič ne olajša težav.Smrekovi vršički pa so za izkašljevanje,tko da je možno,da mu pomaga.Kaj mu daš kr po žlički za spit?

Midve z mami sva ble pa na Šmarni.Super je blo.Zdej sm pa tko prijetno utrujena-glih za spat, sam kaj, ko Hana niuser posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
20.11.2009 15:32:27   
eelyy
Evo mi nismo nič spali....se je T takoj zbudi(potem sem mu skuhala korenček in rižo)in je nekaj pojedel..zdej se pa sestra igra znjim....in teče ker ga v hojici sploh nemore ujetiuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
20.11.2009 16:16:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

Evo midva sva bila zunaj,šla sva v trgovino in v knjižnico po pravljice,ker zelo rad posluša,ko mu jih beremo!
Zdej pa spančka,tako da bom šla jst tudi malo zadremat..če bom sploh lahko,ker soseda tok nabija muzikouser posted image ......

cveka;upam,da se bo dobro izteklo s ščitnico in ledvicamiuser posted image user posted image

ja sej zdej se bo zrihtal, k so mi pogruntal kaj je narobeuser posted image tako da zdej sam čakam kako bo v torekuser posted image

(odgovor članu eelyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2345
20.11.2009 16:25:19   
Dudica1
Evo midva z Majem sva notr in že malcava jabolko banana piškot...ati in T. sta pa še zunaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
20.11.2009 16:26:45   
miska2004
Jaz vam moram NUJNO nekaj pokazat!!! Kako dodam sliko?
ne bo vam žaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
20.11.2009 17:14:22   
Dudica1
GREŠ NA STRAN shrani.si in si jo izbereš pa shraniš pol pa kopiraš kodo sem...probajuser posted image

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
20.11.2009 18:21:45   
majana79
kolk naj dam j riževe kašice za prvič?
mu je všeč riž+banana

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
20.11.2009 18:34:03   
tubby
Pozdravljene...

Sem nekaj prehlajena pa švoh user posted image zato ni nič z mano.
Pa me skoz ganjajo na okol user posted image , po trgovimnah pa po sprehodih...
m je bols, mene pa na kašelj draži sploh k ležim.

katmat kako je sestra? Lahko ji das mojo št, pa naj me pokliče, vem kako hudo ji je, ampak resnično rabi pomoč, vsak dan bo samo še huje in to je nevarno. Iz depresije lahko pride do psihose... user posted image za njo in vse bližnje

PetraZg user posted image tebi in Lukcu da se čimprej pozdravi. A mu lahko daš sirup oskolistnega tropotca? ta se mi zdi še najbolši za kašelj.
kok časa se mu to že vleče?

K.tja user posted image za avtek

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?