|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
20.11.2009 7:57:48   
Tanja_
Jutro!
Že od pol šestihuser posted image Zdej pa kriči v igralnem centru-od kje ji tok energije?. Jst mam pa že ene 14 dni srbeče oko, pa občasno pordelo, dons pa še mal motno vidim. Ne vem, kaj je zdej to.

Sem mislna, da nas bo jutri moj peljal v Italijo v šoping, pa je reku, da je brezveze, ker bo sitenuser posted image

lake prjatlcauser posted image smo že res mislile, da so vas kr v Atlantisu obdržal.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
20.11.2009 7:58:49   
Tanja_
zoja bravo Tajiuser posted image -že kr sami se usedajo. Hitri so tile otročki!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
20.11.2009 8:13:48   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Sem mislna, da nas bo jutri moj peljal v Italijo v šoping, pa je reku, da je brezveze, ker bo sitenuser posted image

user posted image

To lahko sam moški prijavi, majke mi...

Dej ga vprašej, če ga bo PMS dajal?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
20.11.2009 8:15:32   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

user posted image

To lahko sam moški prijavi, majke mi...

Dej ga vprašej, če ga bo PMS dajal?

user posted image user posted image user posted image
Mislim,da je kriza srednjih let.
Največja fora je to,da je on reku,da bi mogl it,k bi si rad novo obleko kupu.user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
20.11.2009 8:20:04   
majana79
Jutro!

Zdej pa po vrsti... Včerej sem kar zginla, nisem bla pr volji.

leela, kot bi brala sebe, od počutja, do desca...  Včasih bi ga res mahnila, ker moj ma iste fore. Zakaj puščaš šalce tuki? Da se budale čude. user posted image   user posted image

lake, bravo Taja user posted image user posted image pol se danes vidmo user posted image Tanja, ti že maš voziček?

A sem še kej pozabila?

No ta noč spet ni bla naš dan. Sem misla  da bo tistih 100ml dodatka kej pomagalo, pa je za en k... Ob 12 se je spet zbudu, ob 3, ob 5, ob 7... Wuhu

Pol pa še odprem uno knjigo otroško spanje in notr piše da taki sami od sebe ne začnejo spat celo noč, ampak jih je treba navadit user posted image Upam da mi jo uspe čez vikend prebrat user posted image

No tko, zdej pa še kej lepga povejte.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
20.11.2009 8:22:14   
Kasija
dobro jutro!

tanja jaz sem že dvakrat staknila vneto oko od gala. a je lahko to?

katmat a sestra noče k zdravniku?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
20.11.2009 8:25:36   
BBAJA
Jutro!

Mi se še kr velik zbujamo ponoč ,čeprav zgornja dva zobka že nekaj dni kukata ven.Je pa ful hecn,k škrta z zobkiuser posted image user posted image .Upam,da bo danes spet en sončen in topel dan,da bomo lahko velik vzunajuser posted image user posted image .

Aja,pa sedežno smo naročiluser posted image user posted image user posted image ,sam jo bomo mogl čakat do konc januarjauser posted image .Ah,bomo že zdržal-je pa fuuuul lepauser posted image .

Taja,ti pa si caricauser posted image user posted image user posted image

K.tja,upam,da se vsi hitr pocajtateuser posted image user posted image user posted image

Tanja,ti mu pa reč,da če bo pa jutr sitn,morte pa itak it,ker ga boš doma bistveno težje prenašala sitnegauser posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
20.11.2009 8:29:08   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

Flaška ti maš unga z ikee a je tud za tko majhne? lepo sedi Maja v njem?

Če misliš antilopa, ga imam in je super. Zelo lahko se pomije, se razstavi in mi smo ga povsod vlačili s sabo - tudi kdaj v restavracijo. Je pa v redu nekje do 1 leta, ko je otrok že prevelik in se preveč prenmika, potem rabiš kaj podobnega trip trapu.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
20.11.2009 8:32:01   
BBAJA
Majana,ktero knjigo maš ti to?A je ok,al kr neki nakladajo?Jst berem Povezovalno starševstvo,pa je zelo dobra knjigca-toplo priporočam vsem.

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
20.11.2009 8:33:07   
lake
Sm tko "strokovno" namontirala vrečko da je vse ven stekl user posted image . Zdej pa ponovi vajo. 

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
20.11.2009 8:44:49   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Sm tko "strokovno" namontirala vrečko da je vse ven stekl user posted image . Zdej pa ponovi vajo. 

user posted image user posted image Tud najboljšim se zgodi.

majana mene tud zanima, katero knjigo imaš to?Jaz bi si jo tud prebrala.

kasija sem že razmišljala, če bi lahko od Hane dobila vnetje, samo pri njej ni nič videt, da bi blo z očesom kaj narobe.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
20.11.2009 8:48:46   
Dudica1
majana pol pa mal okvirno napiš ko boš kaj pametnega prebrala kako ga navadiš da spi celo noč...ker jaz ne vem da bi koga navajala da spita celo nočuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
20.11.2009 8:52:56   
Leela
ja lake, če kdo bi glih ti mogla to obvladat. user posted image  Sem se spomnila, da se takoj polulajo, če jim nogice v vodo pomočiš.

k.tja user posted image  pocajtite se. lahko, da je  U. zvijal čaj.

Upam, da danes tudi tukaj sonce posije.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
20.11.2009 8:54:44   
majuška10
dobro jutro!
s spanjem ista pašta, zdej še ponoči imamo flaško, 2x smo spili po 180ml. a je to normalno da ponoči tolk poje???? (dojenja je definitivno konec) joške so sam še za crkljanjeuser posted image user posted image   v 3 urah smo se 3x previli in 3x pokakali (od 6.30 dalje) - napa prebava je hitrejša od tekočega trakuuser posted image user posted image user posted image

in ati je domauser posted image user posted image  in gremo naokrog
lepo se imejte, pridem kej zvečer vas brat, zdej ni cajta.
grem kuhat kafe pol pa akcijauser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
20.11.2009 8:57:39   
ledenka
jutro! user posted image moram še moj čaj spit, da se zbudim... je bil M. zvečer z varuško, pa nekako ni bil navdušen, da bi mu ona dajala kašico user posted image ko sva prišla domov, je bil pa itak sam še čas za joško in spat, ponoči pa se mi je 2x zbudil user posted image ojoj... sem se že navadla spanja user posted image

k.tja, super za avto user posted image

pridem, ko bom mal bolj pri sebi... grem na zajtrk user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
20.11.2009 9:09:44   
majana79
dudi, tvoji otroc so pač taki da prespijo takoj celo noč, jaz pa očitno neki narobe delam, da ne spi... kaj vem user posted image

Je pa to knjiga Otroško spanje - brez solz v spanje. Mislim da jo papua tut bere.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
20.11.2009 9:14:41   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

dudi, tvoji otroc so pač taki da prespijo takoj celo noč, jaz pa očitno neki narobe delam, da ne spi... kaj vem user posted image

Ne ni tuki fora da neki narobe delaš...ker jaz nism nč takega delala da bi spali a veš...zvečer zaspi in spi,ne vem jaz kaj bi delala da mi spi.

Itak pa bo prej al slej začel sej pomojem so še vsi enkrat,vem pa da je zoprno

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
20.11.2009 9:17:34   
KatMat
jutro

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
20.11.2009 9:20:08   
majana79
Bom vidla kaj piše, pa sporočim user posted image

Zdej je zaspal, da lahko kej pojem.

Danes mam tole, mi je včeri moj kupu zvečer. On tako prijazen, jst ga pa tlele kregam user posted image

Huh, slikca mi nagaja... No, rogljiček je, sam mi ga ne gre prilepit

< Sporočilo je popravil majana79 -- 20.11.2009 9:22:24 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
20.11.2009 9:22:25   
petrazg
Dobro jutro....

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
20.11.2009 9:22:49   
majana79
Jutro punce

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
20.11.2009 9:23:36   
Dudica1
Jutrček 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
20.11.2009 9:26:28   
Tanja_
Dobro jutro punce!

majana
če ti narobe delaš, potem nas večina tukaj neki narobe dela...Jst mislim, da dojeni otroci pač ne spijo kmalu ponoči zato, ker se crkljajo. Tistim ki imajo AM je le-to od začetka bolj hranljivo in se posledično že kot novorojenčki ne rabijo zbujat na 3 ure, ker je mleko dovolj nasitno, da niso lačni, pozneje, ko pri dojenih otrocih večinoma to zbujanje preide v navado in crkljanje pa nedojeni pač te navade oz.potrebe po crkljanju nimajo. To je moje mnenje.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
20.11.2009 9:30:06   
majana79
Tut to je možno, ker ko je J. dobival ponoči en obrok flaške, se je res manj zbujal. Potem sem pa rekla da mam zdej dost mleka in smo šli čist na dojenje je pa tako ratalo...
Sam, a se vaši tut prou z jokom zbudijo, ne tisto da duda pomaga, ampak res jok za lakoto? Ker očitno je res lačen...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
20.11.2009 9:30:35   
petrazg
Se podpišem pod tole o spanju kar je napisala Tanja... Pri nas to definitivno velja... Anže, ki je bil na am zvečer je lepo spančkal in nisva imela nobenih problemov, Luka, ki se pa samo doji se mi pa zbuja ponoči. Sicer imamo obsedeno stanje zadnje tedne, zaradi prehlada in zobkov, ampak verjamem, da bi se manjkrat zbudil če bi dobil umetno mleko.... No, včeraj ga je in se je prvič zbudil ob 1.30, drugače se mi že 2x do takrat... In sedaj bo po dojenju zvečer dobil še flaško in bomo videli kako bo...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?