Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 19.11.2009 21:17:28
|
|
|
|
Tanja_
|
Čer! Michael Buble-super je on!Just havent met U yet mi je ful dobr komad. Sam nisem se še opogumla si CD kupt- majanči a maš kakega?Se splača?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 19.11.2009 21:20:06
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Mmmmm, flaska, kaj mi skomine delaš Pevc je pa Michael Bublé. Sem lih našla da bo 25.5.2010 spet v Muenchnu. Odlično! všečno majana...dober okus :) O, še ena oboževalka? Ma nov cd, sam ne vem zakaj ga na radijih nč ne vrtijo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 19.11.2009 21:22:36
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Čer! Michael Buble-super je on!Just havent met U yet mi je ful dobr komad. Sam nisem se še opogumla si CD kupt- majanči a maš kakega?Se splača? Dooooh, sem ga na amazonu naročila že v predprodaji Pa Call me irresponsible mam tut original, ostale pa mp3. Moram še kolekcijo nardit. Dobiš kopijo za poslušat, pa boš vidla, če se ti splača
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 19.11.2009 21:23:49
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Po moje bi mojga kap, ko bi pršou domov. En trop rahlo 'v rožicah' bab U ja!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 19.11.2009 21:24:49
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Čer! Michael Buble-super je on!Just havent met U yet mi je ful dobr komad. Sam nisem se še opogumla si CD kupt- majanči a maš kakega?Se splača? Dooooh, sem ga na amazonu naročila že v predprodaji Pa Call me irresponsible mam tut original, ostale pa mp3. Moram še kolekcijo nardit. Dobiš kopijo za poslušat, pa boš vidla, če se ti splača Super!Hvala! Sem ga gledala, ko je bil pred kratkim pri uni babi k ma talk show pa kuha zraven-ne spomnim se zdele imena- je kuhal testenine-ma fuuuulll je simpatičen. flaska-hvala za link. Sem si že načekirala. Bonaire naju že nekej časa mika. Samo polet z malo ne vem...Bi se mogla opogumit in kar it.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 19.11.2009 21:30:05
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Čer! Michael Buble-super je on!Just havent met U yet mi je ful dobr komad. Sam nisem se še opogumla si CD kupt- majanči a maš kakega?Se splača? Dooooh, sem ga na amazonu naročila že v predprodaji Pa Call me irresponsible mam tut original, ostale pa mp3. Moram še kolekcijo nardit. Dobiš kopijo za poslušat, pa boš vidla, če se ti splača Super!Hvala! Sem ga gledala, ko je bil pred kratkim pri uni babi k ma talk show pa kuha zraven-ne spomnim se zdele imena- je kuhal testenine-ma fuuuulll je simpatičen. flaska-hvala za link. Sem si že načekirala. Bonaire naju že nekej časa mika. Samo polet z malo ne vem...Bi se mogla opogumit in kar it. Rachel Ray? A njen šov je še? Sploh ne gledam več tv od J. druzga mesca
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 19.11.2009 21:31:29
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Čer! Michael Buble-super je on!Just havent met U yet mi je ful dobr komad. Sam nisem se še opogumla si CD kupt- majanči a maš kakega?Se splača? Dooooh, sem ga na amazonu naročila že v predprodaji Pa Call me irresponsible mam tut original, ostale pa mp3. Moram še kolekcijo nardit. Dobiš kopijo za poslušat, pa boš vidla, če se ti splača Super!Hvala! Sem ga gledala, ko je bil pred kratkim pri uni babi k ma talk show pa kuha zraven-ne spomnim se zdele imena- je kuhal testenine-ma fuuuulll je simpatičen. flaska-hvala za link. Sem si že načekirala. Bonaire naju že nekej časa mika. Samo polet z malo ne vem...Bi se mogla opogumit in kar it. Rachel Ray? A njen šov je še? Sploh ne gledam več tv od J. druzga mesca Ja ona. Ne vem kje sem vidla. Neki časa je bil na POPu?Zdej je pa na Piki-se mi zdi...Kako si majana?Jure spi?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 19.11.2009 21:37:36
|
|
|
|
majana79
|
Ja spi... Sicer je zaspal ob pol 7 med dojenjem, potem se je čez eno uro zbudil, sem mu dala 100ml flaške (ker me zanima, če je slučajno lačen in se zato zbuja na 3 ure tudi ponoči), je rabil ene 15 minut da je spet zaspal, vmes je bil ful nemiren (nimam pojma zakaj) in zdej spet spi. Jaz pa bluzim tukej in se mi ne da nič delat. Sej mojega tut ni pa se ma fino zunej, jst pa že ne bom ta čas garala doma. Sem se tako odločila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 19.11.2009 21:40:49
|
|
|
|
Tanja_
|
Pravilna odločitev. Jst sm pa tok zmatrana-pa namest da bi šla spat v ekran buljim.Kje pa je lake?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 19.11.2009 21:41:31
|
|
|
|
majana79
|
NImam pojma... Sem vaju obe že pogrešala Kako je bilo na plavanju?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 19.11.2009 21:43:26
|
|
|
|
FLASK_A
|
Tanja, hudo! Tam mora biti tudi lepo! Saj z malimi otroci pa non stop potujejo. Ni vrag, da boste tudi vi uživali
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 19.11.2009 21:46:59
|
|
|
|
pokica_
|
nič babuške, grem jst pod tuš in se stisnit malo. Jutri pa peteeeeeeeeeek! Jupiiiiiiii!!!! Nočko in lep večer!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 19.11.2009 21:47:19
|
|
|
|
Tanja_
|
Na plavanju je blo fino. Danes so jih potapljali. Od majčic se je samo papua opogumila, me smo ble bolj reve, jih bomo naslednjič. Ampak ful dobro zgleda in niti eden ni jokal. flaska ja ful lepo je.Pa surfarija, to nama je tud pomembno. V glavnem take destinacije izbirava. Pa še Nizozemski antili so, kar pomeni, da je zdravniška oskrba taka kot v Evropi, kar je super, če potuješ s tako malim otrokom. Samo letalo-to me pa skrbi. Na Margarito sva letela skora 12 ur- ne vem,. kako bi H. to zdržala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 19.11.2009 21:47:22
|
|
|
|
majana79
|
NOčko poki!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 19.11.2009 21:49:20
|
|
|
|
ajetam*
|
Večer, pa sem spet tu . Smo bili z mami danes na Šmarni, super vreme. Zdaj me pa neki grlo boli, kok je to zoprn. Potovanja, mmmm, zaenkrat samo v sanjah. Buble je pa tud men ful hud, mam tud 2 njegova cd-ja. Pri nas tud slabo spimo oz. ne spimo. Po ta novem ob 5-ih vstajamo. GH pa že boljše jemo, zadnje 2 dneva se mu je apetit zelo povečal. Kdaj se spet dobimo, vas že pogrešam? Nočko, miren spanec.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 19.11.2009 21:50:03
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Na plavanju je blo fino. Danes so jih potapljali. Od majčic se je samo papua opogumila, me smo ble bolj reve, jih bomo naslednjič. Ampak ful dobro zgleda in niti eden ni jokal. Še dobro da ga bo moj Če bomo sploh prišli do tam... Moram ga nekako navadit, da se prej naspi, če ne rata tam utrujen in joka, tako kot zadnjič...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 19.11.2009 21:50:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
Poki, lahko noč! Tanja, saj bo spala, pa mal jedla, pa spet spala... Pa malo okrog gledala... Nevem no? Se bosta že odločila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 19.11.2009 21:51:00
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Večer, pa sem spet tu . Smo bili z mami danes na Šmarni, super vreme. Zdaj me pa neki grlo boli, kok je to zoprn. Potovanja, mmmm, zaenkrat samo v sanjah. Buble je pa tud men ful hud, mam tud 2 njegova cd-ja. Pri nas tud slabo spimo oz. ne spimo. Po ta novem ob 5-ih vstajamo. GH pa že boljše jemo, zadnje 2 dneva se mu je apetit zelo povečal. Kdaj se spet dobimo, vas že pogrešam? Nočko, miren spanec. A pridete jutri v Tivole pa gremo mal vozičkat po sončku, dokler je še? Al pa mal do mesta obrnit?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 19.11.2009 21:52:10
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ajetam!!!! Lepo da si se mal javila! Kdaj kej prideš? Jaz sem takoj za eno kavico v Supernovi!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 19.11.2009 21:53:31
|
|
|
|
ajetam*
|
Majana jaz sem za.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 19.11.2009 21:53:46
|
|
|
|
FLASK_A
|
V tivoli pa ne bom mogla skočit... Žal. Če se dobite v tivoliju, fajn vozičkajte Grem jaz spat, sem koma. Če se dobite na kofetu, mi sporočite na mobi. Nočko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 19.11.2009 21:54:38
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Poki, lahko noč! Tanja, saj bo spala, pa mal jedla, pa spet spala... Pa malo okrog gledala... Nevem no? Se bosta že odločila. Ja, sej maš prou. K sva šla na poročno potovanje je bla na letalu ena punčka stara kaki 13 mesecev. Ponoči so ji naštimali postlco na steno in je vse turbulence prespala. Zjutrej se je zbudila in bla od vseh nas najbolj spočita.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 19.11.2009 21:57:06
|
|
|
|
Tanja_
|
Nočko punce!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 19.11.2009 21:57:49
|
|
|
|
zoja10
|
babe sej vem da se sam hvalim sam, Taja se je sama usedla iz vseh štirih... Aja katera je pisala da ima stolček ki se pritrdi na mizo sa hranjenje? (kolk časa je pa uporaben.? Flaška ti maš unga z ikee a je tud za tko majhne? lepo sedi Maja v njem?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 19.11.2009 21:58:49
|
|
|
|
majana79
|
ajetam, se slišimo dopoldne? Po moje pred 11, 12 ne bo šlo, če bo megla. Nočko flaska, Tanja!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.