|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 21:43:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4551
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 21:52:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 4552
   RE: Julijke 2008, 2. del
19.11.2009 21:59:31   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Ja, v Obrazih pa je Nuška Drašček v Evinem kostumu: KLIKNI

Ja in zelo lepa je user posted image    populis, a boš rabila revijo? user posted image

Ksenči, čestitam za diplomo!!! user posted image

HD, tebi tudi, da je končno le uspelo, a ne user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4553
19.11.2009 22:16:27   
glugluglu
metuljcek, bi se jaz tudi priporočala za test za 5 razred, samo mi imamo Hi Thereuser posted image . Ne z dragim se nisva uspela videt, še slišat komaj, danes sem slamnata vdova, pa hvala za linkeuser posted image

rebeca
, pri nas v skupini je vzgojiteljica zelo hitro ukinila flaške, trudi se, da imajo dude samo za zaspati, vse to ravno iz teh higienskih razlogov. In zaradi prehlajenosti na žalost ne dobimo bolniške in otroci taki hodijo v vrtce. Sem pa jaz že ostala doma na bolniški ko se mi je zdelo, da Tian čudno kašlja in, da je preveč prehlajen kljub temu, da ni imel vročine. Vendar mi je spet zdravnica dala samo 3 dni, potem je pa še tašča prišla za 2 dni, na srečo, vendar te možnosti nimam redno na razpolago.

Potem sem vprašala zdravnico kako je s temi izcedki iz nosa in mi je tako odgovorila: izcedek iz nosa po preboleni virozi ni tako kužen kot je takrat ko otroku teče prozoren izcedek tisti dan predno resno zboli. Gost izcedek in moker kašelj prideta po preboleni bolezni in lahko trajata tudi 2 tedna. Takrat se zadeva čisti. Naloga okolice: staršev in vzgojiteljic pa naj bi bila, da čimbolj pazijo na higieno in čiščenje in čimprej otroka naučijo, da se zna useknit v robček.

Danes je pa Eros Ramazzotti, vidim, da kar niste šle na ta koncert, vam ni? Jaz bi pa šla, naslednjič pa res gremuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4554
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 22:16:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4555
19.11.2009 22:17:10   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo
pa ksenci je danes diplomirala! bravo mami!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam, bravo ksenči!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image se pridružujem čestitkam!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4556
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 22:27:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4557
19.11.2009 22:28:54   
anikabd
Ojla Julijke,

Oglašam se po dolgem, dogem času.

Čestitke ksenci za diplomouser posted image user posted image user posted image

rebeca - Delam v vrtcu. Tudi jaz sem se spraševala, kako lahko starši pripeljejo prehlajene oz. še ne do konca pozdravljene otroke v vrtec. 
Moj Filip je 9 dni v vrtcu, en teden doma, spet 9 dni v vrtcu, spet doma. Ta teden smo bili doma zaradi angine. Čeprav še ni čisto vredu, nima apetita, neraspoložen, še vedno mu teče iz nosa, v ustih ima še vse okoli rdeče, pije zelo zelo malo, mi je hotela pediatrinja danes zaključiti bolniško ker otrok že drugi dan nima vročine?!!  Po pravilih gre lahko otrok v vrtec, če nima dva dni vročine v vrtec!!?? In potem  naj se čudim zakaj je moj že petič na antibiotikih? Moji nadrajeni se jezijo, ker sem na boniški.  Kot si že sama pravila je to začaran krog.

metuljček - user posted image test ?!

HD - vso srečo na zagovoru diplome.

Zimska - sem zelo vesela zate, da ti je uspelo urediti bolniško.

Neposredna povezava do sporočila: 4558
19.11.2009 22:32:32   
anikabd
rebeca - glede higiene v vrtcu, v našem vrtcu peremo in razkužujemo igrače, mize.. večkrat na teden oz. zdaj ko so razna obolenja vsak dan. 

Neposredna povezava do sporočila: 4559
19.11.2009 22:53:27   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: anikabd

rebeca - glede higiene v vrtcu, v našem vrtcu peremo in razkužujemo igrače, mize.. večkrat na teden oz. zdaj ko so razna obolenja vsak dan. 

mislim, da pri nas tudi, samo to je samo en del ukrepov

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
   [Brisano sporočilo]
20.11.2009 7:31:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4561
20.11.2009 7:33:34   
Majuska
'jutro drage dame,

kako ste kaj spale? Jaz premalo ... joj kolk se že ponavljam. Glih dobro sem se ulegla, ko je mali začel stokat, no ampak nekako nam je uspelo prespati noč.

Grem po kofi, ker sem čisto zalepljena ...

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4562
   [Brisano sporočilo]
20.11.2009 8:36:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4563
20.11.2009 8:41:35   
3jeMi
napisala post... in je šlo vse v maloro... sicer copy-paste, ampak mi je ta kanta cel explorer ven zabrisala in pozabila, da sem dala copy... sploh ne morem verjet... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem pa res razp****** zdele... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 20.11.2009 8:50:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 4564
20.11.2009 8:52:29   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

napisala post... in je šlo vse v maloro... sicer copy-paste, ampak mi je ta kanta cel explorer ven zabrisala in pozabila, da sem dala copy... sploh ne morem verjet... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se pa res razp****** zdele... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

druga varianta ko ti napiše we are sorry, da greš nazaj,(desni klik inback) potem pa kopiraš

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
   [Brisano sporočilo]
20.11.2009 8:58:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4566
   [Brisano sporočilo]
20.11.2009 9:01:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4567
20.11.2009 9:02:07   
glugluglu
drugače pa dobro jutro, user posted image user posted image user posted image
moja dva ta starejša sta bolje, nova gripa je sedaj dokončno izključena, - next timeuser posted image .
Čakam kdaj se bo še Tian nalezel, zaenkrat se kar drži, včeraj mu je malo iz nosa teklo, danes je pa spet bolje. Ponoči je pa samo pil, in tako lulal, da sem ga ob 4.30 morala previti in celega preobleči.user posted image   Tudi Tian se je takrat zbudil, ampak je na srečo pri meni v postelji lepo nazaj zaspal do 7.15.user posted image Priden. user posted image Potem zjutraj je pa spet spil 1,5 dcl čaja, se pokakal že ko je bil obut v superge, tako, da je sledilo ponovno previjanje, potem pa šele v vrtec.
Saj mu poskusim dati tudi mleko, pa ga noče. Odkar je imel tisto trebušno viorozo zelo malo mleka spije. Včasih zvečer ko odspi že kakšne 3 ure.

Lep dan, danes ko sta tavečja dva malo bolje moram pa izkoristit - za pospravljanjeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4568
20.11.2009 9:03:32   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam**

Džizus, kakšno besedilo je napisal Artur ... Kmetija je res odbita do konca!

no sedaj so itak ugotovil da s kmetijo kršijo zakoni in jo morajo v enem mesecu ukinit...smola je le, da bo kmetije čez 14 dni konec...so nori ti birokratiuser posted image

tole pa ne razumem...

čez 14 dni naj bi bilo itak konec predvajanja kmetije - po planuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4569
   [Brisano sporočilo]
20.11.2009 9:04:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4570
   [Brisano sporočilo]
20.11.2009 9:08:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4571
   [Brisano sporočilo]
20.11.2009 9:11:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4572
20.11.2009 9:14:01   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Ja, v Obrazih pa je Nuška Drašček v Evinem kostumu: KLIKNI

men je pa všeč.
pa mi se tud sprehajamo doma goli, pa hodimo na nudistične plaže - bi rada naučila moje dete, da naj ceni in ima rada svoje telo, ne glede na obliko. je najlepše in edino, ki ga imamo.

Ja meni so slike všeč, ravno prav,

mojcek, če bi tvoja teorija držala, bi plastiki imeli bolj malo dela, shujševalni tretmaji in ostalo pa še manjuser posted image

Moji starši so sploh naravnani tako kot ti praviš in so želeli to prenesti tudi name vendar ko so me pri mojih 10, 11. letih peljali v nudistični kamp so 14 dni imeli najbolj zoprnega otroka na svetuuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4573
20.11.2009 9:34:57   
Majuska
Hehe, kaj mi je prišlo na misel ... danes je 2 leti, odkar sem zagledala plusek na testu user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4574
20.11.2009 10:30:58   
AAA
Dan,

da se še jaz malo po dolgem času malo oglasim.

Jaz trenutno na bolniški imela ta teden virozo,ki se je začela z groznim bruhanjem, glavobolom,....
Anej je tudi doma, ker ima ponoči žurke s kašljem, čez dan je pa čisto ok. Sploh ne vem kaj naj mu dam. Ne pomaga mu nič, ne sirup, pa med, pa materina dušica od justa, pa inhalacije, nič od nič. Imate kakšno čudežno stvar, da mi jo priporočate?

No, sicer pa jutri moj starejši praznuje 4. letauser posted image in bo spet naporen vikend. Čisto sem brez kondicije, utrujena,...user posted image . Od kar sem iz bolnice in tistega dolgega ležanje sem čisto iz forme, brez volje,.. groza. Upam, da me bo tale prednovoletni čas kaj v boljšo voljo spravil.

Ne vem katera je že spraševala od AVENE kozmetike. Mi smo imeli tudi probleme s kožo in sem aktivno mazala z eno kremo iz te kozmetike, ki mi jo je priporočila pediatrinja in nam ni bilo potrebno iti na dermatološko, ker smo težavo odpravili.

Sicer pa vse po starem. Na vsake toliko vas malo preberem, za pisanja pa žal....V službi pa nekako nimam časa.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......