|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
19.11.2009 11:24:20   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

mali je padel za svobodo, gre še tale mama se mal k atu stiskat, hči pa TV gleda, tako da je poudarek na stiskanju, user posted image .

treba izkoristit vsako prosto urcouser posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 11:45:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4502
19.11.2009 12:18:30   
neboglasnica

http://contest.tikka2.com/photo.php?id=5499a6ccda56e65337f5bab3a82f658a&page=12

Punce, en kolega me je prosil za pomoč - če se vam da. Odprite link, na fotki sta dve buči, poleg piše, da je avtor Kacnje..., pod VOTE so narisane zvezdice. Prosim, prosim, kliknite na skrajno desno (se mi zdi). So fotke s celega sveta.

Hvala, zlate ste. user posted image user posted image

Evo, baje lahko vsak dan klikaš.. Še malce morim... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4503
19.11.2009 12:19:22   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

ekole diplomska poslana...že 127ič...kosilce v pečici - stefani pečenka in pečen krompirček... otrok v vrtcu... cunje se perejo, ene sušijo, ydej me pa še ene kličejo da jih zložim...danes je moj mrožek spal do 11h!!! priden bogi revček..postelje nismo stestirali ker sem jst zakomirala, jo je pa stestirala kali ki je imela ponoč žurko..ob 1h se je odločla da ima dovolj spanja..in je klicala mamiiiii, mamiiii, mamiiiii...atiii atiiii

Kolk s pa ti pridna, te je škoda za vsak dan. Še k meni pridi, plosim...

Evo, Staš kliče Saro.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 13:03:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4505
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 13:06:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4506
19.11.2009 13:06:37   
glugluglu

http://contest.tikka2.com/photo.php?id=5499a6ccda56e65337f5bab3a82f658a&page=12

Punce, en kolega me je prosil za pomoč - če se vam da. Odprite link, na fotki sta dve buči, poleg piše, da je avtor Kacnje..., pod VOTE so narisane zvezdice. Prosim, prosim, kliknite na skrajno desno (se mi zdi). So fotke s celega sveta.

Hvala, zlate ste. user posted image user posted image

Evo, baje lahko vsak dan klikaš.. Še malce morim... user posted image user posted image

pridno klikamo, včeraj 21 glasov, danes že 50user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4507
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 13:07:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4508
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 13:08:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4509
19.11.2009 13:12:19   
3jeMi
bejbe, imejte se... jaz bom kar popihala iz centra... ob 14h se obeta gužva na Prešercu, pa ne bi, hvala, tega rada doživela... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4510
19.11.2009 14:00:09   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu
pridno klikamo, včeraj 21 glasov, danes že 50user posted image

TX, user posted image user posted image

Populis: ok, naj ti bo, pa bova drugič dvojno čvekali. Kot da kdaj samo enojno, LOL.

3jeMi: ja, kar hitro popihaj, drugače boš šele pozno popoldne doma. Uživajte in upam, da Lovro nič več ne user posted image .

Možek, Sara in Staš so šlo na sprehod, pa mimogrede še po Ano, jaz sem pa pospravila in malce v revijo Obrazi pokukala. Je bilo Sari nerodno, ker je morala kupiti revijo. Nisem vedela, da je to pot Nuška (gola) na naslovnici. Mi je žbljkrat rekla, da to je pa višek. Se vidi, da je puberteta na pohodu, ker doma običajno ne skrivamo golote, se sprehajamo (ja, kljub kg viška) kar nagi, dokler ne navlečemo kaj nase.

Neposredna povezava do sporočila: 4511
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 14:06:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4512
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 14:16:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4513
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 14:26:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4514
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 14:39:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4515
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 14:52:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4516
19.11.2009 16:05:53   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

ni rečeno. jaz sem oddala dimplomsko in imela čez 14 dni že zagovor.

mislim, da bo kr hitr akcija user posted image

Zdaj pa navijamo za HD, user posted image user posted image .

sem gledala, pravzaprav smo vsi gledali sprejem na Prešernovem trgu - sem imela kar solzne očke, smrk smrk. 3jeMi: pravilno si se odločila, da si jo pobrisala prej iz službe.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4517
19.11.2009 16:11:19   
nanka

Zdaj pa navijamo za HD, user posted image user posted image .

sem gledala, pravzaprav smo vsi gledali sprejem na Prešernovem trgu - sem imela kar solzne očke, smrk smrk. 

Tudi jaz, tudi jaz.

Še dobro da je zame že konec delovnega tedna, jutri me namreč čaka en seminar. Upam da bo kratek

HD navijam za čimprejšnji zagovoruser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4518
19.11.2009 16:15:08   
neboglasnica
http://www.ljubljana.si/si/mol/novice/1454/detail.html

Sicer stare novice, ampak.....

Neposredna povezava do sporočila: 4519
19.11.2009 17:08:48   
glugluglu

http://www.ljubljana.si/si/mol/novice/1454/detail.html

Sicer stare novice, ampak.....

,user posted image

mi imamo pa novoletno kočerjo naslednji teden v tej gostilni.

Neposredna povezava do sporočila: 4520
19.11.2009 17:11:07   
glugluglu
HD, saj se bo zdaj to premaknilouser posted image user posted image user posted image ,

grem stavit , da boš diplomiranka leta 2009user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 4521
19.11.2009 17:46:19   
Netta
hojla,

se javim le na hitro...

moja mala je spet bolana...driska in vročinauser posted image   upam da bo tokrat tole šlo mimo mene

sem imela pa pregled danes in ima naša bebica že skoraj 3 kguser posted image   je vse ok

aha pa še frizerja sem si privoščila po pol leta...sem bila zaraščena kot tom hanks v brodolomuuser posted image user posted image

aja...pa BRAVO NAŠI!!!user posted image user posted image user posted image user posted image   je še mene not potegnilo pa sem čisto antišportni tip.

lep večer vsem, pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 4522
19.11.2009 19:04:08   
3jeMi
evo... naš frajer že eno uro spi, je zahteval, da ga dava spat... smo se skopali, popili flašo in zdaj šlafa, midva pa ne veva kaj bi počela user posted image , nama je čisto ritem zrušil... v vrtcu je bilo ok, je bil sicer rahlo odsoten na momente, je pa spal skoraj tri ure s presledki... naš vzgojitelj se kar zabava, ko naši malčki spijo... user posted image

... zadnjič se je Gaber, ki je med najmlajšimi, odločil, da se bo po eni uri spanja glasno pogovarjal sam s sabo, pa so se začeli vsi po vrsti zbujat... no, in ko se prebudi še zadnji, Gaber sam takoj mrkne nazaj v hrčkovo deželo... vzgojitelj pa ne bodi len, hitro pomaga še ostalim, da gredo z njim... ampak, on to tako z veseljem in z nasmehom na obrazu razlaga, se mi zdi, da full uživa s tem malimi škratki...

neboglasnica... sem jaz to videla ja... super sem tole speljala... so se pa ljudje vsepovod "pripravljali" na ta sprejem... eni fantje so si že v Trnovem delali zalogo pira... user posted image
p.s. a na oni sliki z linka, na skrajni desni si ti? vprašam, ker nisem ziher... user posted image

in ja, čisto razumem Saro... ker mi je tole kar malo tu mač, me je skoraj kap, ko sem zagledala revijo... pa no, priznam, mi tudi Nuška ni ne vem kako pri srcu...

in ko smo ravno pri goloti... naš Lovro je pa full firbec... najprej je mene, zdaj je že minilo, full gledal, pa včasih kar za jošk prijel in zraven rekel: Oooo!... no, mu vedno rečem, da kaj čem, če ne ve kaj je to, ker jih ni nikoli pretirano maral (op. kar se dojenja tiče)... no, zdaj pa hodi za očkom, ko gre le-ta lulat... user posted image

HD... super, zdaj si "not"... user posted image user posted image user posted image

rebeca, mirjam... user posted image user posted image user posted image  

... ajdi... grem gledat kaj te pravijo o fuzbalu...

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
19.11.2009 19:09:13   
Inigo
flower in mojcek - a ste probale ve tut kako drugo kremco za AD al sam to kar so vam dermatologi napisal? in če, kero? naš ma blago obliko AD. zimsko obliko (beri zaradi temperaturnih razlik in centralne) in mi je zdj kolegica poslala testerje od Avene. me zanima če je mela kera to...

drgač je pa naše zdravstveno stanje veliko boljše! kašlja še zelo malo v primerjavi s prej, tk da ... tele termoterapije res pomagajo. user posted image  jutri gremo že v vrtec. po terapiji ob 9ih. v pondelek enako, pol pa pun šus!

aurorra - HVALAAAAAAAAAA! sm šele dans dobla. js paket je pršu prej, ampak je babica šla po njega in na vse pozabila. dokler je nisem včeraj spomnila, če je šla po paketek. ti si tako sonce... ko ti res ne bi bilo treba... mogoče se nam pa v naslednji nagradni igri posreči! hvala ti še enkrat! user posted image user posted image user posted image user posted image

hruška - super za diplomo!

pa ksenci je danes diplomirala! bravo mami!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
19.11.2009 19:16:16   
nanka
Vau, Ksenci čestitke, za diplomo, bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......