|
RE: Julijke 2008, 2. del 19.11.2009 19:04:08
|
|
|
|
3jeMi
|
evo... naš frajer že eno uro spi, je zahteval, da ga dava spat... smo se skopali, popili flašo in zdaj šlafa, midva pa ne veva kaj bi počela , nama je čisto ritem zrušil... v vrtcu je bilo ok, je bil sicer rahlo odsoten na momente, je pa spal skoraj tri ure s presledki... naš vzgojitelj se kar zabava, ko naši malčki spijo... ... zadnjič se je Gaber, ki je med najmlajšimi, odločil, da se bo po eni uri spanja glasno pogovarjal sam s sabo, pa so se začeli vsi po vrsti zbujat... no, in ko se prebudi še zadnji, Gaber sam takoj mrkne nazaj v hrčkovo deželo... vzgojitelj pa ne bodi len, hitro pomaga še ostalim, da gredo z njim... ampak, on to tako z veseljem in z nasmehom na obrazu razlaga, se mi zdi, da full uživa s tem malimi škratki... neboglasnica... sem jaz to videla ja... super sem tole speljala... so se pa ljudje vsepovod "pripravljali" na ta sprejem... eni fantje so si že v Trnovem delali zalogo pira... p.s. a na oni sliki z linka, na skrajni desni si ti? vprašam, ker nisem ziher... in ja, čisto razumem Saro... ker mi je tole kar malo tu mač, me je skoraj kap, ko sem zagledala revijo... pa no, priznam, mi tudi Nuška ni ne vem kako pri srcu... in ko smo ravno pri goloti... naš Lovro je pa full firbec... najprej je mene, zdaj je že minilo, full gledal, pa včasih kar za jošk prijel in zraven rekel: Oooo!... no, mu vedno rečem, da kaj čem, če ne ve kaj je to, ker jih ni nikoli pretirano maral (op. kar se dojenja tiče)... no, zdaj pa hodi za očkom, ko gre le-ta lulat... HD... super, zdaj si "not"... rebeca, mirjam... ... ajdi... grem gledat kaj te pravijo o fuzbalu...
|
|
|