|
RE: Julijke 2008, 2. del 20.11.2009 11:53:29
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Jutro. majuska;se ti pridružim pri skrajšanem spancu. Ob 04 00 bi ona kr auf, ji ponudim čaj za pit, mi vzame lonček in z njim odide v dnevno sobo na kavč, se uleže in brunda nina nina nana, pol je malo skakala, na kar mi je uspelo da sem jo prepričala da je zaspala vsaj do 06 00 z vmesnimi motnjami tako, da sem kljub kavici še kr zalimana. klele bom samo tole "rekla"... Lara ... mami... http://www.radiohit.si/si/novice/14382/default.html na linku je še ena resnica na temo nogomet in Hrvaška :). ... in dodatek: Gospa, imate kaj za prijavit? ... Aha, karto za ogled fuzbala v Južni Afriki. ... drugače sem se pa jaz na troli včeraj komaj zadrževala, zdaj imajo busi one velike ekrane, kjer izpisujejo reklame, pa folk SMSe pošilja... ej, kakšne so eni imel... najbolj mi je ostal oni od Mastercarda in še en zgodovinski: Napoleonu, niti Hitlerju, ni uspelo kar je nam... premagali smo Rusijo... pa še enkrat na hitro od prej... sem še zmeri : ksenci... čestitammm!!! majuska... danes zjutraj sem mislila nate... ob 5.20 sem prilezla nazaj v posteljo, ker je mali po 11 urah spanja hotel pit... pogledam na uro in si rečem: Dobro jutro, Majuska. rebeca... za tvoja piška... prehlajeni v vrtec... kaj pa naj, če ne bom pa skoz doma in dala odpoved... naš se pozdravi, čez tri dni mu že svečka iz noska visi... kaj čem... higiena v vrtcu... se mi zdi, da imajo kar dobro poštimano... redno umivanje rok, vzgojitelja sproti pospravljata, pometata, čistita mize... ... flašk tudi že dolgo nisem videla, sta malčke kar hitro navadila na šalčke... dude pa tudi ne, ne vem, mogoče, da jo ima kateri še za spat, drugače pa ne... mirjam... našemu so tudi modrčki všeč , ne vem, zgleda mu je všeč material, gladek metuljcek... kako Anja, danes boljše volje? anikabd... za Filipa, revček mali... glugluglu... ah, tale moj računalnik je ... p.s. si staršem "polepšala" dopust... ta prava leta so izbrali, za prvič te peljat v nudistični kamp... AAA...
|
|
|