|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
20.11.2009 11:29:38   
Netta
populis - smrk, smrk, nič nisem dobila...

tole se je nanašalo na tvoj seznam zmagovalk v nagradni igri za tefal posodouser posted image user posted image

brez skrbi...nič nisi dolžnauser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
   [Brisano sporočilo]
20.11.2009 11:47:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4577
   [Brisano sporočilo]
20.11.2009 11:52:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4578
20.11.2009 11:53:29   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Jutro.

majuska;se ti pridružim pri skrajšanem spancu. Ob 04 00 bi ona kr auf, ji ponudim čaj za pit, mi vzame lonček in z njim odide v dnevno sobo na kavč, se uleže in brunda nina nina nana, pol je malo skakala, na kar mi je uspelo da sem jo prepričala da je zaspala vsaj do 06 00 z vmesnimi motnjami tako, da sem kljub kavici še kr zalimana.

klele bom samo tole "rekla"... Lara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... user posted image  mami...

http://www.radiohit.si/si/novice/14382/default.html na linku je še ena resnica na temo nogomet in Hrvaška :).

... in dodatek: Gospa, imate kaj za prijavit? ... Aha, karto za ogled fuzbala v Južni Afriki. ... user posted image

drugače sem se pa jaz na troli včeraj komaj zadrževala, zdaj imajo busi one velike ekrane, kjer izpisujejo reklame, pa folk SMSe pošilja... ej, kakšne so eni imel... najbolj mi je ostal oni od Mastercarda in še en zgodovinski: Napoleonu, niti Hitlerju, ni uspelo kar je nam... premagali smo Rusijo... user posted image

pa še enkrat na hitro od prej... sem še zmeri user posted image :

ksenci... čestitammm!!! user posted image

majuska... danes zjutraj sem mislila nate... ob 5.20 sem prilezla nazaj v posteljo, ker je mali po 11 urah spanja hotel pit... pogledam na uro in si rečem: Dobro jutro, Majuska. user posted image

rebeca... user posted image user posted image  za tvoja piška...
prehlajeni v vrtec... kaj pa naj, če ne bom pa skoz doma in dala odpoved... naš se pozdravi, čez tri dni mu že svečka iz noska visi... kaj čem...

higiena v vrtcu... se mi zdi, da imajo kar dobro poštimano... redno umivanje rok, vzgojitelja sproti pospravljata, pometata, čistita mize...
... flašk tudi že dolgo nisem videla, sta malčke kar hitro navadila na šalčke... dude pa tudi ne, ne vem, mogoče, da jo ima kateri še za spat, drugače pa ne...

mirjam... našemu so tudi modrčki všeč user posted image , ne vem, zgleda mu je všeč material, gladek user posted image

metuljcek... kako Anja, danes boljše volje?

anikabd... user posted image  za Filipa, revček mali...

glugluglu... ah, tale moj računalnik je user posted image ...
p.s. user posted image user posted image user posted image  si staršem "polepšala" dopust... ta prava leta so izbrali, za prvič te peljat v nudistični kamp... user posted image

AAA... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4579
20.11.2009 12:19:50   
neboglasnica
Hellooooo!

Metuljčica: pri Sari uporabljajo U Reach for teh stars 5 od M. Novak, J. Nuč in D.Š. Novosel. Kaj poznaš?

Mirjam:
sem moža poslala na NZS (ima tam veze) vprašat, koliko bodo karte v JAR-u. Za belce od 80 do 160 € bo vstopnica za tekmo, plus nastanitev, let....

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

napisala post... in je šlo vse v maloro... sicer copy-paste, ampak mi je ta kanta cel explorer ven zabrisala in pozabila, da sem dala copy... sploh ne morem verjet...

se pa res razp****** zdele...

druga varianta ko ti napiše we are sorry, da greš nazaj,(desni klik inback) potem pa kopiraš

Ja, ampak samo pri Mozilli. baje. O tem smo tu že razpravljale.

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

drugače sem se pa jaz na troli včeraj komaj zadrževala, zdaj imajo busi one velike ekrane, kjer izpisujejo reklame, pa folk SMSe pošilja... ej, kakšne so eni imel... najbolj mi je ostal oni od Mastercarda in še en zgodovinski: Napoleonu, niti Hitlerju, ni uspelo kar je nam... premagali smo Rusijo...

Tale je meni tudi full všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 4580
20.11.2009 12:45:19   
Netta
Mirjam: sem moža poslala na NZS (ima tam veze) vprašat, koliko bodo karte v JAR-u. Za belce od 80 do 160 € bo vstopnica za tekmo, plus nastanitev, let....

o super...hvala ti""user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
20.11.2009 12:47:51   
ksenci
heloo!
pridem na rr z namenom da povem veselo novičko, pol pa še dobr da prej preberem za nazajuser posted image hvala punce za čestitke!user posted image sm bla včeri res v user posted image oh dans pa uživam!!!!! sm mela zagovor kr 14 dni po oddaji diplomse, tak da HD upam, da boš ti tud kmal zrihtala. je pa blo na zagovoru zlo prijetno-presentljivo sploh treme neke nism mela. sestra me je poslušala in je rekla da sm govorila ko vlkauser posted image nardila pa sm z 9. zdaj mam pa tak vesele, da bi še kr šla študrat naprej, upam, da me drugo leto ne bo to miniluser posted image

nasledn tedn mama z aljažem še cepljenje(pri 1.letu) pol pa lahko v miru rihtam za user posted image - cepljenje ima v sredo v bolnci-zarad alergije na jajca bo hospitaliziran in če ne bo posebnih reakcij greva že isti dan domov.

sam za kosilo pa bi blo fajn it neki nardit...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4582
   [Brisano sporočilo]
20.11.2009 13:22:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4583
   [Brisano sporočilo]
20.11.2009 13:24:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4584
   [Brisano sporočilo]
20.11.2009 13:27:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4585
   [Brisano sporočilo]
20.11.2009 13:28:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4586
   [Brisano sporočilo]
20.11.2009 13:30:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4587
20.11.2009 13:51:44   
Netta
...pr nas je pravkar po celem tednu nizke oblačnosti pokukalo sonce na plan....jupiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image  

se mi je razpoloženje popravilo za 100%user posted image

sicer pa ne vem kaj naj si mislim...ana je mela včer cel dan vročino tam do 38,2 in dvakrat bolj driskast kakec...
danes o ničemer ne duha ne sluhauser posted image   kaj bi to lahko blo?? enodnevna viroza??

Neposredna povezava do sporočila: 4588
20.11.2009 13:56:03   
neboglasnica
Še dobr, da sem imela letos samo na petih oknih rože. Sem jih pometala dol, pomila okna, okenske police in sem že čisto hin. Čaka me še ostalih osem oken plus dva balkona. user posted image user posted image . Pa saj bo še sonce, aneda?

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
20.11.2009 14:11:33   
Netta
Še dobr, da sem imela letos samo na petih oknih rože. Sem jih pometala dol, pomila okna, okenske police in sem že čisto hin. Čaka me še ostalih osem oken plus dva balkona. user posted image user posted image . Pa saj bo še sonce, aneda?

vidiš to je pa prednost malega stanovanja...jaz mam vsega skup le 5 oknovuser posted image

sicer pa si pridna pridna...pa ne se naprezatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4590
20.11.2009 14:14:08   
Netta
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Ja, v Obrazih pa je Nuška Drašček v Evinem kostumu: KLIKNI

men je pa všeč.
pa mi se tud sprehajamo doma goli, pa hodimo na nudistične plaže - bi rada naučila moje dete, da naj ceni in ima rada svoje telo, ne glede na obliko. je najlepše in edino, ki ga imamo.

Ja meni so slike všeč, ravno prav,

mojcek, če bi tvoja teorija držala, bi plastiki imeli bolj malo dela, shujševalni tretmaji in ostalo pa še manjuser posted image

Moji starši so sploh naravnani tako kot ti praviš in so želeli to prenesti tudi name vendar ko so me pri mojih 10, 11. letih peljali v nudistični kamp so 14 dni imeli najbolj zoprnega otroka na svetuuser posted image .

ja, nerodna leta so si zbrali tvoji. mi smo hodili v tak kamp od mojega rojstva, pa sm v puberteti 2 leti hodila okol pr 35 stopinjah zavita v šestnajst brisač user posted image da se ja ni kje kaj videlo.
pol pa prerasteš, vidiš, da imaš, kar imaš.

plastiki in kozmetika pa... hja. kaj čmo. nekak nas pa morjo prepričat, da smo grdi user posted image

jaz sem pa tak sramežljiva da je joj...bi pomoje mogla se ga mal nalit, da bi moderček dol odvrglauser posted image

jap sem tud jaz kot najstnica hodila ovita z brisačo okrog...nora letauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4591
20.11.2009 14:16:12   
Netta
mirjam... našemu so tudi modrčki všeč user posted image , ne vem, zgleda mu je všeč material, gladek user posted image

ja to bo to...materialuser posted image user posted image user posted image

nisem pa še doživela da bi jo zanimale atkove spodnjice...hihihi mogoče mu bo pa božiček prinesel kakšne luštne boksarce s slikcouser posted image user posted image user posted image user posted image

uf ti hormoni...grem rajš mal pojestuser posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
   [Brisano sporočilo]
20.11.2009 14:16:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4593
20.11.2009 14:25:52   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: AAA

Ne vem katera je že spraševala od AVENE kozmetike. Mi smo imeli tudi probleme s kožo in sem aktivno mazala z eno kremo iz te kozmetike, ki mi jo je priporočila pediatrinja in nam ni bilo potrebno iti na dermatološko, ker smo težavo odpravili.

AAA in INIGO - dajte linke, kira kozmetika je primerna.

ne bom rekla, da dela čudeže... ker je zdaj komaj prvi dan... ampak danes zjutraj ni blo več rdečice!!! user posted image  http://www.avene.com.au/ http://www.lekarnar.com/iskalnik?q=&proizvajalec=Avene 

mi mažemo zdaj s tem http://www.lekarnar.com/izdelki/avene-trixera-selectiose-krema. to je za zvečer. zjutraj pa s tem http://www.lekarnar.com/izdelki/avene-cold-cream-krema-40-ml

zdaj pa upamo, da se bo še naprej tk fajn obneslo.

Neposredna povezava do sporočila: 4594
20.11.2009 14:42:20   
Netta
ana spi že od 11huser posted image

avene...mam jaz kremo proti kapilaram in je super...za otroke pa ne vem

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
20.11.2009 15:17:55   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam**

ana spi že od 11huser posted image

avene...mam jaz kremo proti kapilaram in je super...za otroke pa ne vem

ohohoooooooo!!! punca rabi spanec! mami pa tut lahk počiva user posted image

meni je prijatlca poslala en kup testerčkov za obraz od Avene in zdj poskušam. mi vse paše. je fajn kozmetika.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
20.11.2009 15:58:52   
glugluglu

Mirjam: sem moža poslala na NZS (ima tam veze) vprašat, koliko bodo karte v JAR-u. Za belce od 80 do 160 € bo vstopnica za tekmo, plus nastanitev, let....

o super...hvala ti""user posted image

hehe, a če se fajn sončmo, bo kej ceneje? user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image ,
ampak glede na razmere tam bi rekla, da bi potem bilo še dražje

Neposredna povezava do sporočila: 4597
20.11.2009 16:02:07   
glugluglu

...pr nas je pravkar po celem tednu nizke oblačnosti pokukalo sonce na plan....jupiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image  

se mi je razpoloženje popravilo za 100%user posted image

sicer pa ne vem kaj naj si mislim...ana je mela včer cel dan vročino tam do 38,2 in dvakrat bolj driskast kakec...
danes o ničemer ne duha ne sluhauser posted image   kaj bi to lahko blo?? enodnevna viroza??

mirjam, si ziher, da nisi pozabila prej čez okno pogledatuser posted image , ti nisi daleč od nas, pa je pri nas  že včeraj bilo sonceuser posted image , danes pa že od dopoldneva (okoli10-11)

možno, da je Ana imela enodnevno virozo

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
   [Brisano sporočilo]
20.11.2009 17:00:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4599
20.11.2009 17:19:33   
neboglasnica
Almera: sem ravno prej razmišljala kdaj se vračaš. In evo, srečno pot!

v      hzk,ž431š-p ghsyxzđ   Stašev pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......