|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
19.11.2009 20:19:49   
Netta
ahoj...

mala spi, možek pravi da gre na off, jaz mam pa čas za vasuser posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
19.11.2009 20:29:09   
Netta
ksenci - uauuuuu, bravo...čestitke za diplomo!!!!!!user posted image user posted image

inigo - kakšne termoterapije mu to delaš??

HD - uau še ena almost diplomirankauser posted image user posted image   a si že kdaj omenila kaj je tema...nisem zasledila?

3jemi - kako je lepo, če si lahko miren glede vzgojiteljev ane...sicer pa moške v tem poklicu kar pohvalijo

jap, tud ana je firbec...zadnjič sem ji razlagala kaj je to moderček...in sedaj vedno ko se preoblačim začne na glas vpiti MOOOOOOOOOO...in kazati s prstomuser posted image user posted image

nanka - kako ste zdravstveno?? upam da bolje...

rebeca - ojej, že bolna...držite se
glede napačnih navodil - no comment

neboglasnica - ojej nuška...tititi...evo en link da malo popravi vtis

http://www.youtube.com/watch?v=zUZRTalrKyo

populis - smrk, smrk, nič nisem dobila...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
19.11.2009 20:29:45   
metuljcek321
Hej!

Rabim malo pavze med sestavljanjem testa za 5. razred ...

Kako ste kaj? Proslavile zmago? Wiiii ... pa gredo fantje res na svetovno prvenstvo - kapo doluser posted image  Sosed je bil na tekmi in je bil čist impresioniran in oh in sploh navdušen. Prišel domov sredi noči, danes pa je že šibal na nogomet - mal s frendi špilajo. Kul, ni kej.

glugluglu, ja, se mi zdijo mal tanki ti copatki za v vrtec, glih zato sem vprašala. Naša ima pa zajčke za kindergartenuser posted image  Thanks, zimska, bom zavila v Cicibana po novo cifro. Praviš, da ima Lan že 25-26 ---> uau, to je pa res big foot. Mi smo na 20-kiuser posted image  Hi, hi, berem, da jih nosi tudi Jan - očitno so prav trendyuser posted image  3x hura za zajčke .... hura, hura, hura. Džanika, kakšno barvo ima pa Jan?
hruška, evo, pa je ratalo. Yeeeees!user posted image  user posted image  user posted image

Almera, how are you? How's Prague?

3jemi, oh, what a night, a ne?user posted image  Dober pogovor je to bil, ni kaj. Kako Lovro? Any better?

Krokodil Dundee - ja, je fletno za gledat, se strinjam. A to veste, da sta glavna igralca poročena - med sabo mislimuser posted image  (Paul Hogan & Linda Kozlowski) ... KLIKNI ... sem šla pa prav pošpegat, kolk razlike v letih sta, ker ona izgleda tkoooo mlada (še posebej v 1. delu je taka pupika) - no in sta kar narazen - on je letnik 1939, ona pa 1958 ... ni kar tko, a ne? Še nekaj slikic: KLIKNI In jima stvari prav fajn laufajo, saj sta skupaj že 19 let.

glugluglu, sta imela z dragim že "soočenje" al je že švignil na žurkico? Kako mladina? Naša je bla danes nekaj tečkala & sem ji potem zmerila vročino - 37,1°C ... nič takega, ampak dost, da je bla mal znervirana. Pomiril jo je šele doooooolg sprehod po Barju. Fine by meuser posted image

Džizus, kakšno besedilo je napisal Artur ... Kmetija je res odbita do konca!

zimska, kako boš pa do 21. 1. uredila?

populis, he, he, he, ugodno inštruiranje kartic v denarnici 3jemi - sem se nasmejala.

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Se vidi, da je puberteta na pohodu, ker doma običajno ne skrivamo golote, se sprehajamo (ja, kljub kg viška) kar nagi, dokler ne navlečemo kaj nase.

Ti to resno?

Ja, v Obrazih pa je Nuška Drašček v Evinem kostumu: KLIKNI

Thanks, rebeka, tudi jaz upam, da bo v nekem doglednem časuuser posted image

lep vikend - to mi deliiiii!

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Še dobro da je zame že konec delovnega tedna, jutri me namreč čaka en seminar. Upam da bo kratek

O, blagor! Tudi jaz imam seminar. Jutri in v soboto.

Ampak so pa tako organizirali, da se začne ob dveh - se pravi, da letim direkt to pouku. Potem do 7-ih zvečer.

Sobota: 8.30-19.15.

Uf, uf, bo kar pestro. Upam, da tudi zanimivo, poučno, motivacijsko in inovativno. Poročam soon.

Opa, gr, kera slikca - bravo!
mirjam, nova frizurca - opala - kakšna pa? Ani pa user posted image user posted image user posted image

O, ksenči, user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  kako kaj dipl. ga. Ksenči? To pa ni kar tko ... uživaj zdaj!!! Pa javi se nam kaj, a prav?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
19.11.2009 20:31:25   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam**

neboglasnica - ojej nuška...tititi...evo en link da malo popravi vtis

http://www.youtube.com/watch?v=zUZRTalrKyo

Hi, hi, jaz sem pa dala link do Nuške-nagiceuser posted image  user posted image  user posted image  ... eh, ravnovesje mora bit ...user posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
19.11.2009 20:31:43   
Netta

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Lanu so copati kitare že premajhni, sem mu kupila take zajčke:

http://www.shrani.si/f/1F/0/3c5rztwM/1/copati.jpg

mi mamo tut take copatke. Men so super. user posted image

tud ana jih je dobila ampak ji tako drsi v njih...se kar vozi po parketu sem in tja...tak da če katera želi naj sporoči in jih pošljem...so pa v modri barvi...hmmm velikost...grem premerit

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
19.11.2009 20:33:32   
Netta
a vam povem, kako sem jaz zvedela za zmago, sem šla prej spat... najprej ozadnje pogovora... naš mali žabec je imel včeraj popoldne na sporedu bruhanje, izbruhal celo vrtčevsko kosilo, bil blazno žejen, hotel pit in jasno vse izbruhal, je bil zmatran in omagal, med spanjem sem mu samo malo po požirkih dajala čaj... ob 21.30 se spokam spat (gooool sem še videla), mojemu naročim, da me zbudi, če bo mali kaj jambral, ko pa pride spat pa naj me zbudi, da dam čepke iz ušes, da bom malega slišala... no, pa pride polnoč... moj prileze v posteljo... se zbudim, vprašam, če je Lovro kaj jambral... reče, da ja, da mu je en petkrat dal malo zapit in da se mu zdi, da je mali full lačen... v tistem mali zacivka, letim k njemu in mu dam konkretno za pit čaj (mleka si nisem upala dat), sem si rekla, če bo obdržal v sebi bo, če ne, bo šlo pa ven in jutri via P... ok, pridem nazaj v posteljo, mojemu povem kako in kaj, dobro, mir... čez ene 15 minut moj reče, jaz že dremam: ZMAGAL SMO! Je full pokal. 1:0 smo zmagal! ... jaz pa: Ja, res smo zmagal, če Lovru uspe tale čaj obdržat v sebi, revček mali. ... moj pa spet: Ej, so res face, so Ruse nabil. Pahor je čist znoru. ... jaz: Samo zgleda, da mu bo kar ostal v želodčku. ... ok, moj kar odneha, čez ene 5 minut pa meni klikne: A FUZBAL SMO ZMAGAL? Super, dobri so, svaka čast. A je Kek že nazaj na tleh?... moj pa: Danes je pa fantom cena zrastla. ... jaz: Res ja. No, upam, da bo Lovro mirno spal. ... in smo tako spali do 5.40, spet stankali čaj in podaljšali še za eno uro... poglodali zajtrk in še malo več user posted image

user posted image user posted image user posted image

pr men je blo nekaj podobnega...me je mož prav nesramno ponesreči zbudil ob 4h in se začne opravičevati...ajz pa čist zaspana: "KDO JE PA ZMAGU?"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
19.11.2009 20:38:47   
Netta
Kako ste kaj? Proslavile zmago? Wiiii ... pa gredo fantje res na svetovno prvenstvo - kapo doluser posted image Sosed je bil na tekmi in je bil čist impresioniran in oh in sploh navdušen. Prišel domov sredi noči, danes pa je že šibal na nogomet - mal s frendi špilajo. Kul, ni kej.

sem razmišljala da bi mojmu ko ima ravno takrat enkrat rojstni dan častila potovanje v afriko na tekmo...bi lahko vsa žlahta sodelovala...pomoje bi dol padel od presenečenja...hmmm le toliko to staneuser posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
19.11.2009 20:38:50   
Netta

Džizus, kakšno besedilo je napisal Artur ... Kmetija je res odbita do konca!

no sedaj so itak ugotovil da s kmetijo kršijo zakoni in jo morajo v enem mesecu ukinit...smola je le, da bo kmetije čez 14 dni konec...so nori ti birokratiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4533
19.11.2009 20:38:54   
Netta
mirjam, nova frizurca - opala - kakšna pa? Ani pa user posted image user posted image user posted image

nč drugačna...le malo krajše lase in obliko mi je naredila...bom poslala sliko iz porodne sobe, če ne bom vsa prešvicanauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4534
19.11.2009 20:40:49   
metuljcek321
The sexiest man alive in 2009: Johnny Depp: KLIKNI

Brad Pitt je bil tudi (celo 2x - leta 1995 in 2000), danes pa zgleda mal slabše ... naš family man, jauser posted image : KLIKNI

(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
19.11.2009 20:44:02   
metuljcek321

no sedaj so itak ugotovil da s kmetijo kršijo zakoni in jo morajo v enem mesecu ukinit...smola je le, da bo kmetije čez 14 dni konec...so nori ti birokratiuser posted image

točno tako

še linkec: KLIKNI

(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
19.11.2009 21:12:26   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

p.s. a na oni sliki z linka, na skrajni desni si ti? vprašam, ker nisem ziher... user posted image

Jap, davnega leta 2005, ko sem z lahkoto oblekla uniformo.

Ksenci: well done!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi jaz sem diplomirala, ko sem bila dva v enem, takrat gre vse lažje. Razumeš, HD? user posted image user posted image

Kako ste kaj? Proslavile zmago? Wiiii ... pa gredo fantje res na svetovno prvenstvo - kapo doluser posted image Sosed je bil na tekmi in je bil čist impresioniran in oh in sploh navdušen. Prišel domov sredi noči, danes pa je že šibal na nogomet - mal s frendi špilajo. Kul, ni kej.

sem razmišljala da bi mojmu ko ima ravno takrat enkrat rojstni dan častila potovanje v afriko na tekmo...bi lahko vsa žlahta sodelovala...pomoje bi dol padel od presenečenja...hmmm le toliko to stane

Verjetno ste že dobile na sms štos:

1000 € karta za letalsko karto, 500 € za vstopnico, 200 € za hrano in pijačo, 300 € za hotel.. za vse je tu Mastercard. Da pa nas bodo Hrvatje gledali na SP s kavča - NEPRECENLJIVO. user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Ti to resno?

Jap, saj s ene oblečem takoj, ko odprem oči. Pozimi se pa umivam in verjemi mi, da so redka jutra, ko se lahko uredim v miru, ne da bi kateri od članov uletel v kopalnico in mami, žena, kje imam to in to...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
19.11.2009 21:14:57   
metuljcek321

Jap, saj s ene oblečem takoj, ko odprem oči.

Pr3edvidevam torej, da spiš slečena?user posted image  Vedno ready for actionuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
19.11.2009 21:17:55   
neboglasnica

Jap, saj s ene oblečem takoj, ko odprem oči.

Pr3edvidevam torej, da spiš slečena?user posted image  Vedno ready for actionuser posted image

Odvisno od akcije. Ne, hecam se. Jaz sem vedno oblečena in pokrita do vratu. Res pa je, da mi je velikokrat vroče proti jutru in se slečem. Dragi pa spi brez oblačil vse letne čase. Kadar obleče majico ali celo pižamo, vem, da je resno bolan.

BTW: test za 5. r?? Mi bi tudi kakšnega.

Neposredna povezava do sporočila: 4539
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 21:22:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4540
19.11.2009 21:22:43   
Netta
1000 € karta za letalsko karto, 500 € za vstopnico, 200 € za hrano in pijačo, 300 € za hotel.. za vse je tu Mastercard. Da pa nas bodo Hrvatje gledali na SP s kavča - NEPRECENLJIVO. user posted image user posted image

hmmm... potem mu bom pa rajši privoščila kar NEPRECENLJIVO darilouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4541
19.11.2009 21:23:08   
metuljcek321

Kateri učbeniški komplet pa imajo?

Mi uporabljamo Happy Street II.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4542
19.11.2009 21:26:47   
neboglasnica
Ravnokar jamram, da ne vem kaj bi delala, ko zastoka malček palček.

Torej, nočka,

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4543
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 21:27:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4544
19.11.2009 21:28:10   
neboglasnica

Kateri učbeniški komplet pa imajo?

Mi uporabljamo Happy Street II.

Ma se zdajle ne morem spomniti, imam pa občutek, da moja pupa nima pojma, čeprav hodi na ang že od šestega leta. Včasih smo več znali, čeprav danes ne znam ničesar več. Ti ju3 napišem.

Neposredna povezava do sporočila: 4545
19.11.2009 21:29:53   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Jap, saj s ene oblečem takoj, ko odprem oči. Pozimi se pa umivam in verjemi mi, da so redka jutra, ko se lahko uredim v miru, ne da bi kateri od članov uletel v kopalnico in mami, žena, kje imam to in to...

Samo pozimi? user posted image user posted image user posted image user posted image

O, groza, user posted image user posted image user posted image , kaj sem napisala. Hotela sem napisati, da se pozno, torej kot zadnja, umivam in verjemi...bla bla bla... Eto, to je prevelika brzina.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 21:32:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4547
19.11.2009 21:35:23   
metuljcek321
Medtem ko je Brad ves bradat in starikav, je pa njegova wifey zelo sexy na plakatu za njen novi film Salt, ki pride v kino poleti 2010 - in to glih julija, k bodo naši sončki stari 2 leti: KLIKNI

Johnny je bil tud 2x izbran za najbolj seksi moškega ... 2003 in zdaj ... opala, le kako mi je pa tole ušlo? KLIKNI ... Le Brad, Johnny in George Clooney so bili 3x na zmagovalni stopnički ... eni pač znajouser posted image

Vidiš, neboglasnica, zdaj pa vidim, v čem je težava pri naju ... nič čudnega, da ni bilo še kakšnega pluska, ko pa sva kot Eskima vsako nočuser posted image  user posted image  user posted image

neprecenljivo darilo - lol, slišala po radiu, je fleten štosek.

Kliče me test ... pa, pa ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4548
19.11.2009 21:39:02   
Netta
oke se mi zapirajo...upam da bo mirna noč...lepe sanje vsem:=)

Neposredna povezava do sporočila: 4549
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 21:39:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......