|
RE: Julijke 2008, 2. del 19.11.2009 20:29:45
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hej! Rabim malo pavze med sestavljanjem testa za 5. razred ... Kako ste kaj? Proslavile zmago? Wiiii ... pa gredo fantje res na svetovno prvenstvo - kapo dol Sosed je bil na tekmi in je bil čist impresioniran in oh in sploh navdušen. Prišel domov sredi noči, danes pa je že šibal na nogomet - mal s frendi špilajo. Kul, ni kej. glugluglu, ja, se mi zdijo mal tanki ti copatki za v vrtec, glih zato sem vprašala. Naša ima pa zajčke za kindergarten Thanks, zimska, bom zavila v Cicibana po novo cifro. Praviš, da ima Lan že 25-26 ---> uau, to je pa res big foot. Mi smo na 20-ki Hi, hi, berem, da jih nosi tudi Jan - očitno so prav trendy 3x hura za zajčke .... hura, hura, hura. Džanika, kakšno barvo ima pa Jan? hruška, evo, pa je ratalo. Yeeeees! Almera, how are you? How's Prague? 3jemi, oh, what a night, a ne? Dober pogovor je to bil, ni kaj. Kako Lovro? Any better? Krokodil Dundee - ja, je fletno za gledat, se strinjam. A to veste, da sta glavna igralca poročena - med sabo mislim (Paul Hogan & Linda Kozlowski) ... KLIKNI ... sem šla pa prav pošpegat, kolk razlike v letih sta, ker ona izgleda tkoooo mlada (še posebej v 1. delu je taka pupika) - no in sta kar narazen - on je letnik 1939, ona pa 1958 ... ni kar tko, a ne? Še nekaj slikic: KLIKNI In jima stvari prav fajn laufajo, saj sta skupaj že 19 let. glugluglu, sta imela z dragim že "soočenje" al je že švignil na žurkico? Kako mladina? Naša je bla danes nekaj tečkala & sem ji potem zmerila vročino - 37,1°C ... nič takega, ampak dost, da je bla mal znervirana. Pomiril jo je šele doooooolg sprehod po Barju. Fine by me Džizus, kakšno besedilo je napisal Artur ... Kmetija je res odbita do konca! zimska, kako boš pa do 21. 1. uredila? populis, he, he, he, ugodno inštruiranje kartic v denarnici 3jemi - sem se nasmejala. IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Se vidi, da je puberteta na pohodu, ker doma običajno ne skrivamo golote, se sprehajamo (ja, kljub kg viška) kar nagi, dokler ne navlečemo kaj nase. Ti to resno? Ja, v Obrazih pa je Nuška Drašček v Evinem kostumu: KLIKNI Thanks, rebeka, tudi jaz upam, da bo v nekem doglednem času lep vikend - to mi deliiiii! IZVIRNO SPOROČILO: nanka Še dobro da je zame že konec delovnega tedna, jutri me namreč čaka en seminar. Upam da bo kratek O, blagor! Tudi jaz imam seminar. Jutri in v soboto. Ampak so pa tako organizirali, da se začne ob dveh - se pravi, da letim direkt to pouku. Potem do 7-ih zvečer. Sobota: 8.30-19.15. Uf, uf, bo kar pestro. Upam, da tudi zanimivo, poučno, motivacijsko in inovativno. Poročam soon. Opa, gr, kera slikca - bravo! mirjam, nova frizurca - opala - kakšna pa? Ani pa O, ksenči, kako kaj dipl. ga. Ksenči? To pa ni kar tko ... uživaj zdaj!!! Pa javi se nam kaj, a prav?
|