3jeMi
|
jutro! madoniš, klele je pa bilo napeto sinoči... ej, pa niti ena si ni za zmago privoščila sladoleda... ej, res je bilo napeto, da ste nanj pozabile čestitam, dame, dobro ste navijale za naše pobe... a vam povem, kako sem jaz zvedela za zmago, sem šla prej spat... najprej ozadnje pogovora... naš mali žabec je imel včeraj popoldne na sporedu bruhanje, izbruhal celo vrtčevsko kosilo, bil blazno žejen, hotel pit in jasno vse izbruhal, je bil zmatran in omagal, med spanjem sem mu samo malo po požirkih dajala čaj... ob 21.30 se spokam spat (gooool sem še videla), mojemu naročim, da me zbudi, če bo mali kaj jambral, ko pa pride spat pa naj me zbudi, da dam čepke iz ušes, da bom malega slišala... no, pa pride polnoč... moj prileze v posteljo... se zbudim, vprašam, če je Lovro kaj jambral... reče, da ja, da mu je en petkrat dal malo zapit in da se mu zdi, da je mali full lačen... v tistem mali zacivka, letim k njemu in mu dam konkretno za pit čaj (mleka si nisem upala dat), sem si rekla, če bo obdržal v sebi bo, če ne, bo šlo pa ven in jutri via P... ok, pridem nazaj v posteljo, mojemu povem kako in kaj, dobro, mir... čez ene 15 minut moj reče, jaz že dremam: ZMAGAL SMO! Je full pokal. 1:0 smo zmagal! ... jaz pa: Ja, res smo zmagal, če Lovru uspe tale čaj obdržat v sebi, revček mali. ... moj pa spet: Ej, so res face, so Ruse nabil. Pahor je čist znoru. ... jaz: Samo zgleda, da mu bo kar ostal v želodčku. ... ok, moj kar odneha, čez ene 5 minut pa meni klikne: A FUZBAL SMO ZMAGAL? Super, dobri so, svaka čast. A je Kek že nazaj na tleh?... moj pa: Danes je pa fantom cena zrastla. ... jaz: Res ja. No, upam, da bo Lovro mirno spal. ... in smo tako spali do 5.40, spet stankali čaj in podaljšali še za eno uro... poglodali zajtrk in še malo več ma, ej, samo, da smo zmagal... kavica time...
|