|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
18.11.2009 23:03:08   
neboglasnica
Evo, to so trenutki, ko tudi moški jokajo, user posted image user posted image .

Almera, si kaj navijala??

Babe žabe, grem pred TV, počakam na moža in ....

Nočka,

user posted image user posted image

P.S.: Hvala, ker ste navijale.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 23:03:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4477
18.11.2009 23:04:04   
neboglasnica
BTW: katera odpira nov del, počasi lezemo, lezemo tja.... Namesto čveke smo lahko polžki, user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4478
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 23:07:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4479
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 23:19:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4480
18.11.2009 23:19:54   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

diploma v pdf...zahteve faksa..,.poleg tega da nimajo urejeno točno določeno kako mora diplomska izgledat...danes sem ji recimo spet poslala pdf verzijo in dobim nazaj odgovor: našla sem še dve napakici (da bi jo za bučo spekla ko mi to napiše) in sicer da morajo bit priloge napisane z pisavo 12 čeprav je to poglavje (in v navodilih piše da morajo biti poglava pisava 14) mislim what the ****!!!!! no in sedaj se lahko jutri spet zajebava in urejam in prebacim v pdf... DEBILI...za posladek je pa to ena pupca, ki si nikakor ne vzame čas in enkrat odgovori kaj je za popravit in ji pošiljam že SEDMIČ!!!!!!

zimska...jeeeejjjj za bolniško....spočij si in se lepo pocartajta z lanom in se lepo pripravi na prihod novega bebija

ti tale se pa res norca dela, jo bom zatožla,....

Neposredna povezava do sporočila: 4481
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 23:21:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4482
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 23:23:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4483
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 0:00:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4484
19.11.2009 7:27:27   
Majuska
'jutro,

evo nas ... danes naju je Aleksander prezgodaj zbudil, ob 5h ga je vrglo pokonci in je joookaaal ... čisto je bil neutolažljiv. Od doma sva šla sama, dragi je ostal doma v družbi bolečega grla. No, upam da mu bo spanje pomagalo.

Popoldne moram (SPET) v banko ... ma so smotani, ne vem zakaj tako zavlačujejo. Zgleda, k da en oddelek ne pozna dela drugega oddelka no user posted image

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4485
19.11.2009 7:37:09   
nanka
dobro jutro,
jaz bi pa še spalaaaaaaaaauser posted image ( matr bo dolg dan)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
19.11.2009 7:52:02   
dzanika
Očitno bom jaz še nekaj časa živela. Ker če sem prežvela včerajšnjo tekmo mam očitno dobro srce. Da bi ve vidle kolk sem bla js živčna. In BTW sem videla dragega pred začetkom tekme na TV. Je bil tik za golom k se je ogreval naš vratar in ga je prov lepo pokazalo. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

http://contest.tikka2.com/photo.php?id=5499a6ccda56e65337f5bab3a82f658a&page=12

Punce, en kolega me je prosil za pomoč - če se vam da. Odprite link, na fotki sta dve buči, poleg piše, da je avtor Kacnje..., pod VOTE so narisane zvezdice. Prosim, prosim, kliknite na skrajno desno (se mi zdi). So fotke s celega sveta.

Hvala, zlate ste. user posted image user posted image

urejeno. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Lanu so copati kitare že premajhni, sem mu kupila take zajčke:

http://www.shrani.si/f/1F/0/3c5rztwM/1/copati.jpg

mi mamo tut take copatke. Men so super. user posted image

zimska super za bolniško! Zdaj pa uživaj kolkor se le da!! user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
19.11.2009 8:33:32   
3jeMi
jutro!

madoniš, klele je pa bilo napeto sinoči... user posted image user posted image user posted image

ej, pa niti ena si ni za zmago privoščila sladoleda... ej, res je bilo napeto, da ste nanj pozabile user posted image

čestitam, dame, dobro ste navijale za naše pobe... user posted image

a vam povem, kako sem jaz zvedela za zmago, sem šla prej spat... najprej ozadnje pogovora... naš mali žabec je imel včeraj popoldne na sporedu bruhanje, izbruhal celo vrtčevsko kosilo, bil blazno žejen, hotel pit in jasno vse izbruhal, je bil zmatran in omagal, med spanjem sem mu samo malo po požirkih dajala čaj... ob 21.30 se spokam spat (gooool sem še videla), mojemu naročim, da me zbudi, če bo mali kaj jambral, ko pa pride spat pa naj me zbudi, da dam čepke iz ušes, da bom malega slišala... no, pa pride polnoč... moj prileze v posteljo... se zbudim, vprašam, če je Lovro kaj jambral... reče, da ja, da mu je en petkrat dal malo zapit in da se mu zdi, da je mali full lačen... v tistem mali zacivka, letim k njemu in mu dam konkretno za pit čaj (mleka si nisem upala dat), sem si rekla, če bo obdržal v sebi bo, če ne, bo šlo pa ven in jutri via P... ok, pridem nazaj v posteljo, mojemu povem kako in kaj, dobro, mir... čez ene 15 minut moj reče, jaz že dremam: ZMAGAL SMO! Je full pokal. 1:0 smo zmagal! ... jaz pa: Ja, res smo zmagal, če Lovru uspe tale čaj obdržat v sebi, revček mali. ... moj pa spet: Ej, so res face, so Ruse nabil. Pahor je čist znoru. ... jaz: Samo zgleda, da mu bo kar ostal v želodčku. ... ok, moj kar odneha, čez ene 5 minut pa meni klikne: A FUZBAL SMO ZMAGAL? Super, dobri so, svaka čast. A je Kek že nazaj na tleh?... moj pa: Danes je pa fantom cena zrastla. ... jaz: Res ja. No, upam, da bo Lovro mirno spal. ... in smo tako spali do 5.40, spet stankali čaj in podaljšali še za eno uro... poglodali zajtrk in še malo več user posted image

ma, ej, samo, da smo zmagal...

kavica time... user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
19.11.2009 8:42:50   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

kavica time... user posted image

privošči si user posted image   si me pa prav nasmejala z vašo zmago user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 8:45:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4490
19.11.2009 9:30:09   
glugluglu
Dobro jutro,

danes smo se zbudili malo bolje, Mark ima samo še 37 vročine oz. še manj, user posted image   brez zdravil, Nina ima še vedno malo problema z nosom, Tian se je danes tudi kar nekaj zbujal in veliko pil ponoči, če mu ne dam za pit se pa joka. Posledično ima potem plenico čisto razmočeno tako, da sem ga morala danes sredi noči previjat. Mogoče se pa zbuja, ker je lačen ponoči. Zjutraj se je namreč grozno lačen zbudil, je že jedel zajtrk pred vrtcem, potem 8.00 bo pa očitno bolj slabo jedel.

Z dragim se sploh nisva videla, je prišel enkrat sredi noči in tudi šel v službo še sredi noči (ob 5.30user posted image ), ker je bil vezan na prevoz. Danes imajo pa službeni žur in se spet ne vidiva. Blagor njemu. No saj tudi mene čakata najmanj 2 žurki in upam, da bomo dovolj zdravi, da grem.

Neposredna povezava do sporočila: 4491
19.11.2009 9:31:56   
3jeMi
rebeca... user posted image  za uvajanje...
nova gripa... pa kaj vem, sem mislila dat malega cepit za navadno gripo, pa sem si premislila... če bo gripa obiskala tudi nas, nas pač bo, če ne, pa še toliko bolje... itak, sem se odločila, če bo kaj samo letim k P... aja, testirajo pa ne več kar tako, ker je testiranje full drago, te pa testirajo tudi samoplačniško, kar pa stane 150 €... user posted image

majuska... tale rana ura pa ni zate, ej, ti si zaspanka, ej... user posted image
pri nas gre nekako tako, če nam uspe, jaz imam uro naštimano za ob 6.30, igram podaljšek do 6.40, vstanem, se grem zrihtat (10 minut imam dovolj), ta čas očka zbudi Lovra, ko se uštimam, uštimam še malega in potem ga očka nahrani, jaz pa pičim v službo, dostavo v vrtec ima čez očka... jaz sem v službi že ob 7.15, očka pa najkasneje ob 7.30... Lovrove stvari naštimam prejšnji dan, kaj bom pa sama oblekla se pa sprot zmišljujem v kopalnici, itak sem v stilu neboglasnice in majuske... dvoje kavbojke (modre, črne) in nekaj bombažnih majčk... user posted image
aja, s katero banko imaš ti težave? NLB?... mojemu sodelavcu so živce požrli ta teden... na centralni banki (Trg republike) se je lahko vse zmenil (račun in kredit za stanovanje, je pa samozaposlen), prej pa v 2 NLBjevih poslovalnicah nič (Tavčarjeva in BTC), je gospa na Trgu republike čist ven padla, ko ji je povedal kakšne težave je imel s poslovalnicami... user posted image

neboglasnica, nanka, zimska... ste še žive?... kap, pa to?... joj, eksplozija?... user posted image

metuljcek... vabila... upam, da bo šlo, jaz vedno rabim več časa, da kaj resno zanimivega spravim iz sebe... saj bo šlo...

zimska... user posted image  za bolniško... super, zdaj pa kar malo na off... Lana pa le daj v vrtec, tako kot ti je svetovala glugluglu... za njega fajn, bo šel malo med vrstnike in zate tudi, da si odpočiješ in koneckoncu tudi v miru pripraviš na še enega fantiča user posted image ... drugače ti pa lahko P napiše zdravstveno potrdilo za rezervacijo vrtca, samo ne vem za koliko časa...

glugluglu... a možiček kaj mijavka danes? user posted image

HD... čestitke za novo posteljo user posted image , kakšna je bila noč?

populis... user posted image  za prostovoljno izgnanstvo... no, pa saj je Dundee tudi fejst za pogledat, a ne... user posted image

... zdaj grem pa kaj naredit... skoz kar malo cvikam, če bo mobitel zazvonil - klic iz vrtca... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4492
19.11.2009 9:32:27   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Popoldne moram (SPET) v banko ... ma so smotani, ne vem zakaj tako zavlačujejo. Zgleda, k da en oddelek ne pozna dela drugega oddelka no user posted image

kaj je bilo pa potem z otroškim dodatkom? A te to še zeza?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
19.11.2009 9:38:34   
glugluglu

aja, s katero banko imaš ti težave? NLB?... mojemu sodelavcu so živce požrli ta teden... na centralni banki (Trg republike) se je lahko vse zmenil (račun in kredit za stanovanje, je pa samozaposlen), prej pa v 2 NLBjevih poslovalnicah nič (Tavčarjeva in BTC), je gospa na Trgu republike čist ven padla, ko ji je povedal kakšne težave je imel s poslovalnicami... user posted image

glugluglu... a možiček kaj mijavka danes? user posted image

ja to je res, mislim,eni se še vedno obnašajo po liniji najmanjšega odpora, še za isti kredit se lahko v eni poslovalnici bolje zmeniš kot v drugi, na žalost

možeka sploh nisem videla, oz. sem ga z enim učem na hitro, se morava še slišatuser posted image .

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
19.11.2009 9:41:55   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Sem pozabila na Kliku preverit ... iz službe ne morem, ker imam Klik samo doma. Moram pa spet na mojo poslovalnico, gumpci so vmes spremenili neke pogoje za Karanto in moram menda vse papirje na novo podpisat. Ma pojma nimajo! user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4495
19.11.2009 9:42:58   
Majuska

majuska... tale rana ura pa ni zate, ej, ti si zaspanka, ej... user posted image

jest sem ena ornk zaspanka, res je user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
19.11.2009 10:06:04   
glugluglu

Sem pozabila na Kliku preverit ... iz službe ne morem, ker imam Klik samo doma. Moram pa spet na mojo poslovalnico, gumpci so vmes spremenili neke pogoje za Karanto in moram menda vse papirje na novo podpisat. Ma pojma nimajo! user posted image

jaz sem karanto že dolgo časa nazaj odpovedala, imam samo maestro in mastercard, (še to je prevečuser posted image ), aja pa mercator pika tisto, ki ti 1x na mesec račun pride in to je res dovolj kartic zame za zapravit

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
19.11.2009 10:25:35   
3jeMi
dr. Türk diktiral tempo včerajšnjega after party-ja pred Ljudskim vrtom... user posted image ... ne bi si mislila...

http://24ur.com/novice/slovenija/bodo-ruski-mogocnezi-videli-poraz-svojih.html

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4498
19.11.2009 10:30:04   
3jeMi

jaz sem karanto že dolgo časa nazaj odpovedala, imam samo maestro in mastercard, (še to je prevečuser posted image ), aja pa mercator pika tisto, ki ti 1x na mesec račun pride in to je res dovolj kartic zame za zapravit

joj, pssstt... kartice so žleht, mi vseprevečkrat rade uidejo iz denarnice user posted image ... pa sem si kupila novo denarnico in sem mislila, da jim bo tam udobno, ne bodo hotele nikamor it, ne, one še vedno ven rinejo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4499
19.11.2009 11:03:15   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis
Ajde čauči bejebe, si grem bučko oprati, danes imama šele ob 10 30 službouser posted image user posted image user posted image

In me nisi nič poklicala? user posted image

3jeMi:
zanimiv dialog, ni kaj, user posted image user posted image .

Jaz sem tudi do 0.40 zjutraj buljila v TV... Ma fuzbal, BZ.

mali je padel za svobodo, gre še tale mama se mal k atu stiskat, hči pa TV gleda, tako da je poudarek na stiskanju, user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......