|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
19.11.2009 8:13:51   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

čebel@....jauz obožujem matematiko.. kaj rabiš????
IMAM 17 NALOG ZA REŠIT(MORAJO BITI 100% PRAV)ups črke.....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
19.11.2009 8:17:08   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

A imaš skener? Mi po skeniraj in pošlji na mail... drugače pa...user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
19.11.2009 8:18:09   
Čebel@

A imaš skener? Mi po skeniraj in pošlji na mail... drugače pa...user posted image
nimamuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
19.11.2009 8:20:47   
Urša08
Čebel@ če nimaš skenerja pa s fotkotom poslikaj in pošlji po mailuuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
19.11.2009 8:21:17   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Čebel@ če nimaš skenerja pa s fotkotom poslikaj in pošlji po mailuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
19.11.2009 8:21:24   
Urša08
Onasiss a me ti ignorirašuser posted image user posted image user posted image še vedno čakam odgovor

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
19.11.2009 8:28:22   
Onasiss

Onasiss a me ti ignorirašuser posted image user posted image user posted image še vedno čakam odgovor

kakšen????user posted image user posted image user posted image  moji možgani delajo zdajle 60 %user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
19.11.2009 8:28:57   
simonakr
Jutro punce! Hvala za čestitke, sej sploh ne morm verjet da ima že 9 mesecev! user posted image user posted image

Nočke ne bom hvalila, ker bo potem dons zvečer spet žurka user posted image

Grem mal pospravlat da ne bo moj reku da je bajta čist v razsulu!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
19.11.2009 8:29:54   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ah pol je povsod priblizno isto. menda da zato ne zalepijo, ker je bolje ce drzis, da ni modrice.

pri nas z otročki ni treba v labaratorij mu kr tam sestra vzame in zadnič je ona pol poslala še v lab. ker je misla da kej ni vredu in je hotla da se ornk pogleda..... previjalne so pa tud čisteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v bistvu so kr v čakalnici in so gor iz blaga in večkrat vidim da jih menjajouser posted image user posted image user posted image user posted image
aha vatico mu pa lepo prilepi na prsteka in ni treba nič držat (ker bi blo itak nemogoče)user posted image user posted image user posted image

debate
, tud men paše, ker se res lahko meniš k da si nekje na kavi in res je zanimivo brat.... ampak ko gre za dojenje me pač boli, ne morem si kej vem, da nisem sama kriva ampak boli kot da bi te nekdo z iglami pikal naravnost v srceuser posted image

fuzbal/šport od rojstva velika športnica po duši, če ne drugačeuser posted image user posted image user posted image .... no v mladih letih (sredna šola) ogromno prešpilala obožujem timske športeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (trenirala košarko) navijala v glavnem sem jst tista ki zasede TV ko je šport na programuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
19.11.2009 8:31:58   
Urša08

Onasiss Žiga še vedno čaka Evito, da mu pokaže kako je treba shodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eto Onasiss da ne boš iskala
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
19.11.2009 8:34:37   
Onasiss

Onasiss Žiga še vedno čaka Evito, da mu pokaže kako je treba shodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja.....jutr?? bi šlo????

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
19.11.2009 8:40:17   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa se bo sploh videlo?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
19.11.2009 8:43:34   
MIHAILO
EVO TI MLEA SAMO ZATE
IZVIRNO SPOROČILO: claud

A hoferjeve plenice kupujes? in ce ali so ok in kaksna je cena?

Mi smo kr na pamperskah in se to samo mullerjeve in samo vijolcne ali te nove bele.....pr ostalih ma prec rdeco rit....

So ...56 oz 50 komadov 6 €.... jim nič ne manjka....

Tamika...pri nas je imel Vito 5 tik preden se je odvadil od njih..... on ima itak full malo ritko.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
19.11.2009 8:45:00   
Urša08

aja.....jutr?? bi šlo????

Če bosta prišli bomo doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
19.11.2009 8:45:03   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

EVO TI MLEA SAMO ZATE

Mi smo kr na pamperskah in se to samo mullerjeve in samo vijolcne ali te nove bele.....pr ostalih ma prec rdeco rit....

Tamika...pri nas je imel Vito 5 tik preden se je odvadil od njih..... on ima itak full malo ritko.....

ja pač se je zmotila za 2€ a zdej bo cel joj zarad tegauser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
19.11.2009 8:46:16   
Urša08

pa se bo sploh videlo?

Čebela vidlo se bo če boš dobr fotkala, nej bo na svetlobi, pa glej da ne bo kakih odsevov, ma parkrat fotkej sej boš vidla. Men je vedno rataluser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
19.11.2009 8:48:08   
MIHAILO

EVO TI MLEA SAMO ZATE

Kdo je pa rekel da bo joj?sem mogoce kaj hudega rekla...HECALA SEM SE !!!sploh pa nisem tebi nic rekla in ce ONASIS ne bo vsec ta sala mi bo ona kaj rekla ne pa ti,ker ti nic nisem rekla....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
19.11.2009 8:53:50   
Ajvy
Urša...jst res nisem jutranji človek...to je groza...sem bolj nočna ptica....zat osem tut skoz delala nočne...ni ga lepšga k večina LJubljane vstane, jst grem pa spat user posted image

MIhailo...waw...fajn se potepajte...
Maš doma JOmelop G za opekline...če ne si ga dol kupi...neprecenljiva krema za opekline....resuser posted image

Onasiss....jah--ni navajen revček....morta mal več vadit user posted image user posted image

Čebela...jst sem ta del pr maematiki preskočilauser posted image upam,da ti uspe najdit pomoč

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
19.11.2009 8:59:53   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Urša...jst res nisem jutranji človek...to je groza...sem bolj nočna ptica....zat osem tut skoz delala nočne...ni ga lepšga k večina LJubljane vstane, jst grem pa spat user posted image

Maš doma JOmelop G za opekline...če ne si ga dol kupi...neprecenljiva krema za opekline....resuser posted image

Onasiss....jah--ni navajen revček....morta mal več vadit user posted image user posted image

Čebela...jst sem ta del pr maematiki preskočilauser posted image upam,da ti uspe najdit pomoč

Nisem vedela za to kremo...potepal se pa bomo fajnuser posted image pridejo se sorodniki iz Avstrije tko da verjamem ,da bo fajn..mal me je sam trema kak bo Mihailo v avtosedezu,upam,da ne bo hotel ven kot je hotel poleti iz lunice...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
19.11.2009 9:00:52   
Urša08

Ajvy nočne ja, sem jih jaz tud delala sam glede na to da sem jutranji človek mi niso bile najbolj po godu, mi je bilo pa všeč tisti teden po nočni ko si bil frejuser posted image user posted image Kje pa delaš če smem vprašat? A sedaj boš mela tud nočne ?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
19.11.2009 9:01:09   
Pikica_82
Jutro!
Ja, baje je blo noro včeraj v mBju, mi je prav žal, da nisem več tam user posted image

Za seznamček: Aleks stoji (in naredi par korakov) ob opori 18.11.2009.
Pa mislim da je še napaka pri datumu pregleda: 8.3.2010.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
19.11.2009 9:02:05   
Čebel@

EVO TI MLEA SAMO ZATE

Kdo je pa rekel da bo joj?sem mogoce kaj hudega rekla...HECALA SEM SE !!!sploh pa nisem tebi nic rekla in ce ONASIS ne bo vsec ta sala mi bo ona kaj rekla ne pa ti,ker ti nic nisem rekla....
pa kaj neki skačeš!!!????a zdej pa se ne sme več komentirat postov ki niso meni namenjeni??ok,torej te bom ignorirala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
19.11.2009 9:02:34   
Urša08

Nisem vedela za to kremo...potepal se pa bomo fajnuser posted image pridejo se sorodniki iz Avstrije tko da verjamem ,da bo fajn..mal me je sam trema kak bo Mihailo v avtosedezu,upam,da ne bo hotel ven kot je hotel poleti iz lunice...

Mihailo ne boj se vožnje, če bo Mihailo bošček pa mal več pavz nardite pa bouser posted image Uživajte

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
19.11.2009 9:03:04   
Čebel@

hvala,tudi jaz upamuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
19.11.2009 9:04:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Jutro!
Ja, baje je blo noro včeraj v mBju, mi je prav žal, da nisem več tam user posted image

Za seznamček: Aleks stoji (in naredi par korakov) ob opori 18.11.2009.
Pa mislim da je še napaka pri datumu pregleda: 8.3.2010.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še malo pa bo orenk hodil

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?