Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 8:13:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@....jauz obožujem matematiko.. kaj rabiš???? IMAM 17 NALOG ZA REŠIT(MORAJO BITI 100% PRAV)ups črke.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 8:17:08
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@....jauz obožujem matematiko.. kaj rabiš???? IMAM 17 NALOG ZA REŠIT(MORAJO BITI 100% PRAV)ups črke..... A imaš skener? Mi po skeniraj in pošlji na mail... drugače pa...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 8:18:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@....jauz obožujem matematiko.. kaj rabiš???? IMAM 17 NALOG ZA REŠIT(MORAJO BITI 100% PRAV)ups črke..... A imaš skener? Mi po skeniraj in pošlji na mail... drugače pa... nimam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 8:20:47
|
|
|
|
Urša08
|
Čebel@ če nimaš skenerja pa s fotkotom poslikaj in pošlji po mailu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 8:21:17
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Čebel@ če nimaš skenerja pa s fotkotom poslikaj in pošlji po mailu
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 8:21:24
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss a me ti ignoriraš še vedno čakam odgovor
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 8:28:22
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Onasiss a me ti ignoriraš še vedno čakam odgovor kakšen???? moji možgani delajo zdajle 60 %
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 8:28:57
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro punce! Hvala za čestitke, sej sploh ne morm verjet da ima že 9 mesecev! Nočke ne bom hvalila, ker bo potem dons zvečer spet žurka Grem mal pospravlat da ne bo moj reku da je bajta čist v razsulu!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 8:29:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot ah pol je povsod priblizno isto. menda da zato ne zalepijo, ker je bolje ce drzis, da ni modrice. pri nas z otročki ni treba v labaratorij mu kr tam sestra vzame in zadnič je ona pol poslala še v lab. ker je misla da kej ni vredu in je hotla da se ornk pogleda..... previjalne so pa tud čiste v bistvu so kr v čakalnici in so gor iz blaga in večkrat vidim da jih menjajo aha vatico mu pa lepo prilepi na prsteka in ni treba nič držat (ker bi blo itak nemogoče) debate, tud men paše, ker se res lahko meniš k da si nekje na kavi in res je zanimivo brat.... ampak ko gre za dojenje me pač boli, ne morem si kej vem, da nisem sama kriva ampak boli kot da bi te nekdo z iglami pikal naravnost v srce fuzbal/šport od rojstva velika športnica po duši, če ne drugače .... no v mladih letih (sredna šola) ogromno prešpilala obožujem timske športe (trenirala košarko) navijala v glavnem sem jst tista ki zasede TV ko je šport na programu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 8:31:58
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Onasiss Žiga še vedno čaka Evito, da mu pokaže kako je treba shodit eto Onasiss da ne boš iskala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 8:34:37
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Onasiss Žiga še vedno čaka Evito, da mu pokaže kako je treba shodit eto Onasiss da ne boš iskala aja.....jutr?? bi šlo????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 8:40:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Čebel@ če nimaš skenerja pa s fotkotom poslikaj in pošlji po mailu pa se bo sploh videlo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 8:43:34
|
|
|
|
MIHAILO
|
EVO TI MLEA SAMO ZATE IZVIRNO SPOROČILO: claud A hoferjeve plenice kupujes? in ce ali so ok in kaksna je cena? Mi smo kr na pamperskah in se to samo mullerjeve in samo vijolcne ali te nove bele.....pr ostalih ma prec rdeco rit.... So ...56 oz 50 komadov 6 €.... jim nič ne manjka.... Tamika...pri nas je imel Vito 5 tik preden se je odvadil od njih..... on ima itak full malo ritko.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 8:45:00
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Onasiss Žiga še vedno čaka Evito, da mu pokaže kako je treba shodit eto Onasiss da ne boš iskala aja.....jutr?? bi šlo???? Če bosta prišli bomo doma
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 8:45:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO EVO TI MLEA SAMO ZATE IZVIRNO SPOROČILO: claud A hoferjeve plenice kupujes? in ce ali so ok in kaksna je cena? Mi smo kr na pamperskah in se to samo mullerjeve in samo vijolcne ali te nove bele.....pr ostalih ma prec rdeco rit.... So ...56 oz 50 komadov 6 €.... jim nič ne manjka.... Tamika...pri nas je imel Vito 5 tik preden se je odvadil od njih..... on ima itak full malo ritko..... ja pač se je zmotila za 2€ a zdej bo cel joj zarad tega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 8:46:16
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Čebel@ če nimaš skenerja pa s fotkotom poslikaj in pošlji po mailu pa se bo sploh videlo? Čebela vidlo se bo če boš dobr fotkala, nej bo na svetlobi, pa glej da ne bo kakih odsevov, ma parkrat fotkej sej boš vidla. Men je vedno ratal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 8:48:08
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO EVO TI MLEA SAMO ZATE IZVIRNO SPOROČILO: claud A hoferjeve plenice kupujes? in ce ali so ok in kaksna je cena? Mi smo kr na pamperskah in se to samo mullerjeve in samo vijolcne ali te nove bele.....pr ostalih ma prec rdeco rit.... So ...56 oz 50 komadov 6 €.... jim nič ne manjka.... Tamika...pri nas je imel Vito 5 tik preden se je odvadil od njih..... on ima itak full malo ritko..... ja pač se je zmotila za 2€ a zdej bo cel joj zarad tega Kdo je pa rekel da bo joj?sem mogoce kaj hudega rekla...HECALA SEM SE !!!sploh pa nisem tebi nic rekla in ce ONASIS ne bo vsec ta sala mi bo ona kaj rekla ne pa ti,ker ti nic nisem rekla....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 8:53:50
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša...jst res nisem jutranji človek...to je groza...sem bolj nočna ptica....zat osem tut skoz delala nočne...ni ga lepšga k večina LJubljane vstane, jst grem pa spat MIhailo...waw...fajn se potepajte... Maš doma JOmelop G za opekline...če ne si ga dol kupi...neprecenljiva krema za opekline....res Onasiss....jah--ni navajen revček....morta mal več vadit Čebela...jst sem ta del pr maematiki preskočila upam,da ti uspe najdit pomoč
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 8:59:53
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Urša...jst res nisem jutranji človek...to je groza...sem bolj nočna ptica....zat osem tut skoz delala nočne...ni ga lepšga k večina LJubljane vstane, jst grem pa spat MIhailo...waw...fajn se potepajte... Maš doma JOmelop G za opekline...če ne si ga dol kupi...neprecenljiva krema za opekline....res Onasiss....jah--ni navajen revček....morta mal več vadit Čebela...jst sem ta del pr maematiki preskočila upam,da ti uspe najdit pomoč Nisem vedela za to kremo...potepal se pa bomo fajn pridejo se sorodniki iz Avstrije tko da verjamem ,da bo fajn..mal me je sam trema kak bo Mihailo v avtosedezu,upam,da ne bo hotel ven kot je hotel poleti iz lunice...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 9:00:52
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Urša...jst res nisem jutranji človek...to je groza...sem bolj nočna ptica....zat osem tut skoz delala nočne...ni ga lepšga k večina LJubljane vstane, jst grem pa spat MIhailo...waw...fajn se potepajte... Maš doma JOmelop G za opekline...če ne si ga dol kupi...neprecenljiva krema za opekline....res Onasiss....jah--ni navajen revček....morta mal več vadit Čebela...jst sem ta del pr maematiki preskočila upam,da ti uspe najdit pomoč Ajvy nočne ja, sem jih jaz tud delala sam glede na to da sem jutranji človek mi niso bile najbolj po godu, mi je bilo pa všeč tisti teden po nočni ko si bil frej Kje pa delaš če smem vprašat? A sedaj boš mela tud nočne ?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 9:01:09
|
|
|
|
Pikica_82
|
Jutro! Ja, baje je blo noro včeraj v mBju, mi je prav žal, da nisem več tam Za seznamček: Aleks stoji (in naredi par korakov) ob opori 18.11.2009. Pa mislim da je še napaka pri datumu pregleda: 8.3.2010.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 9:02:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO EVO TI MLEA SAMO ZATE IZVIRNO SPOROČILO: claud A hoferjeve plenice kupujes? in ce ali so ok in kaksna je cena? Mi smo kr na pamperskah in se to samo mullerjeve in samo vijolcne ali te nove bele.....pr ostalih ma prec rdeco rit.... So ...56 oz 50 komadov 6 €.... jim nič ne manjka.... Tamika...pri nas je imel Vito 5 tik preden se je odvadil od njih..... on ima itak full malo ritko..... ja pač se je zmotila za 2€ a zdej bo cel joj zarad tega Kdo je pa rekel da bo joj?sem mogoce kaj hudega rekla...HECALA SEM SE !!!sploh pa nisem tebi nic rekla in ce ONASIS ne bo vsec ta sala mi bo ona kaj rekla ne pa ti,ker ti nic nisem rekla.... pa kaj neki skačeš!!!????a zdej pa se ne sme več komentirat postov ki niso meni namenjeni??ok,torej te bom ignorirala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 9:02:34
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Urša...jst res nisem jutranji človek...to je groza...sem bolj nočna ptica....zat osem tut skoz delala nočne...ni ga lepšga k večina LJubljane vstane, jst grem pa spat MIhailo...waw...fajn se potepajte... Maš doma JOmelop G za opekline...če ne si ga dol kupi...neprecenljiva krema za opekline....res Onasiss....jah--ni navajen revček....morta mal več vadit Čebela...jst sem ta del pr maematiki preskočila upam,da ti uspe najdit pomoč Nisem vedela za to kremo...potepal se pa bomo fajn pridejo se sorodniki iz Avstrije tko da verjamem ,da bo fajn..mal me je sam trema kak bo Mihailo v avtosedezu,upam,da ne bo hotel ven kot je hotel poleti iz lunice... Mihailo ne boj se vožnje, če bo Mihailo bošček pa mal več pavz nardite pa bo Uživajte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 9:03:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Čebela...jst sem ta del pr maematiki preskočila upam,da ti uspe najdit pomoč hvala,tudi jaz upam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 9:04:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Jutro! Ja, baje je blo noro včeraj v mBju, mi je prav žal, da nisem več tam Za seznamček: Aleks stoji (in naredi par korakov) ob opori 18.11.2009. Pa mislim da je še napaka pri datumu pregleda: 8.3.2010. še malo pa bo orenk hodil
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?