|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
18.11.2009 21:13:53   
Urša08
Onasiss Žiga še vedno čaka Evito, da mu pokaže kako je treba shodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
18.11.2009 21:16:25   
Urša08
Eto je že večer. Današnji dan super, otroka kar pridna. Všeč mi je tole vreme ko smo lahko zunaj na sončku. Jaz morm pa mal spanca not prinest, sedaj je še samo vprašanje kdajuser posted image Upam da bo današnja nočka boljša in se naspim.

šibam nočkat

vsem želim mirno nočko

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
18.11.2009 21:17:25   
Jutta
Sunny - od šefa rabim dovoljenje (en obrazec mi mora podpisat), če želim zaprosit za podaljšanje porodniške. Ker pa imam pogodbo samo do februarja se vsa stvar malo zakomplicira... Drugače nisem nervozen človek, ampak danes pa se kar ne morem pomirit, ker se ne odziva na klice, na maile, čeprav vem, da je bil v pisarni...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
18.11.2009 21:18:03   
Ajvy
KAjtuša...jst bi šla tut počas že mal ven...čepraj kle skoz neki piha al je pa mraz...

Surf..
.jst sem za železo jemala tablete od Amwaya ker so dobre, pa eno tablezko cedevita.....
P je pa rekla pr Tarji...sirup, pol pa kakšen sokec s C vitaminom...in šele čez nekaj časa mleko...ker če bo takoj mleko...po samo pokakala železo, nič pa ne bo koristi od tega...midve sva se tega lepo držali..pa je šlo....Sirup sem ji dala v šprico in ga je kar sama spila....
PO mojem je dost če ji daš mal sokca ki je obogaten s C vitaminom

Glede odvisnost....niti ne komentirauser posted image se ne upauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny..super za Gajin pogumuser posted image user posted image
hi hi ...kolk sem se nasmejala...si kar predstavljam Puser posted image

PIškot..
pr nas je pr laboratoriju popolnoma isto...bolni in zdravi skupaj....previjalne pa sploh ni

ONasiss..ne gledam fuzbala

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
18.11.2009 21:18:29   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Čer! No sm našo preveč hvalila da je pridna in pridno zaspi, pa imam zdele že 2 dni dretje! user posted image

Simonakr a še vedno vztrajaš pri metodi z jokom? Upam, da ti rata spanje spet v red spravituser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
18.11.2009 21:19:07   
Maksi1

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

maksi, si prebrala k sm napisala da sm dobila cifro za zobarja za user posted image u Gorici? Ti dam jutri na plavanju al pa te pokličem zjutri če se češ naročit! user posted image Je v ta novem ZD v 2. štuku.
A jutri bo pa tvoj dragi čofotal...Vem zakaj si njega poslala na plavanje...Ker bo treba 11 dolžin preplavat, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ...ma veš kolko je 11 dolžin! Aja, nč nisi napisala glede prevoza...moj bo šou s svojim avtom kr direkt z dela, tako da mam plac.

A boš šla k uni Jurjevčič al neki tazga, ane? Jaz se bom naročila enkrat januarja, ker glede na to, da zdej še nimamo zobkov, nima še kej gledat. Bi blo pa fajn, da bi imeli pregled pr 1 letu, da ti vsaj pove, kako pucat, pa to. Tako, da bi blo res fino, če mi daš cifro.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
18.11.2009 21:20:58   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Sunny - od šefa rabim dovoljenje (en obrazec mi mora podpisat), če želim zaprosit za podaljšanje porodniške. Ker pa imam pogodbo samo do februarja se vsa stvar malo zakomplicira... Drugače nisem nervozen človek, ampak danes pa se kar ne morem pomirit, ker se ne odziva na klice, na maile, čeprav vem, da je bil v pisarni...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
18.11.2009 21:21:36   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

cer.

otroci spijo, ati je sel fuzbal gledat s kolegi. mama pa pred masino, pa vecerja. luxus.

martin pravi da ga uho ne boli vec. pojma nimam, upam da ne bo ponoci spet panika.

moram vam pa se malo pojamrat glede tega kako na ZD skrbijo za mulcke. podn. vsaj v kranju. sistematski pregled, torej je otrok zdrav. potem moras pa v laboratorij, kjer stoji v vrsti 25 odraslih, od katerih jih je po moji logiki tam ene 20 ki se bojijo da imajo ta novo gripo. in pol pridem tja, vprasam ce moram cakat vrsto, pa mi recejo da naj se kar vrinem. okej, to smo dali skoz. pol mi da tisto vatko, pa rece, drzte ji na prstku 5 minut. ekskjuz mi!? a se ji zdi da bo otrok 5 minut pri miru drzal prst!? okej, pol se prebijeva na hodnik, ze vse krvave, je tam ena previjalna (sem ji morala se vrecko odmontirat), pa razmaze kri tudi po previjalni (sicer sem imela se tetra plenicko gor), vzamem robcke da pobrisem. obrnem robcek okrog. rjav. tako svinjska previjalna da ... mislim res ful super no. upam da imate drugje boljse.

jutri ima sistematskega martin. prednost v vrsti imajo samo otroci do 2 leta. se ze vidim kako bom user posted image

Piskot mi mamo to malce boljše poštimano. Vrečko namontira sestra in jo tudi ko se otrok polula odnese, tako da nimaš nobenega stika z laboratorijem. Kri gremo pa en teden prej dat. So pa otročki ki imajo posvetovalnico itak ločeni od bolnih.

...sem se zdaj spomnila, da ko sva bila z Vidom v laboraotriju, sem mogla vodo iz ambulante nest tja (se pravi sem z vrečko v ledvički šla ven in na drug vhod do laboratorija) in se mi je voda razlila po ledvički/posodici. Valda potem te vode niso hoteli sprejet, češ da je okužena in mi tudi nove vrečke niso hoteli dat... Sem jo mogla it kupit v lekarno...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
18.11.2009 21:22:26   
Maksi1
Jutta - a za podaljšanje porodniške rabiš dovoljenje? A ni kot pri porodniški, da ga s situacijo samo seznaniš. Res, da mora seznanitev podpisat, sam to pa ni dovoljenje. Konec koncev ti podaljšanje odobri komisija.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
18.11.2009 21:23:31   
Jutta

Eto je že večer. Današnji dan super, otroka kar pridna. Všeč mi je tole vreme ko smo lahko zunaj na sončku. Jaz morm pa mal spanca not prinest, sedaj je še samo vprašanje kdajuser posted image Upam da bo današnja nočka boljša in se naspim.

šibam nočkat

vsem želim mirno nočko

Tebi tudi čimmanj zbujanjauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
18.11.2009 21:23:55   
Ajvy

šibam nočkat

vsem želim mirno nočko

pejt ujet veliko spanjauser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
18.11.2009 21:24:23   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Čer! No sm našo preveč hvalila da je pridna in pridno zaspi, pa imam zdele že 2 dni dretje! user posted image

Simonakr a še vedno vztrajaš pri metodi z jokom? Upam, da ti rata spanje spet v red spravituser posted image

Ne ne vedno, čeprov bi blo bolše če bi vztrajala pri eni metodi.

Je pa velika možnost da jo dajejo zobki ker je že ene 2 dni tečka

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
18.11.2009 21:24:24   
sjmm
fuzbal že laufa......pri nas sploh ni mogoče dons enga miru vzpostavit, pa glih dons k je mali zgodi mrknil.ah, sem bla zdele že mal huda mislim, da je vsak vsaj 5x še prišel ven iz sobe, ko smo se že na dolgo in široko poslovili...ko da grem v Avstralijouser posted image user posted image

no, zdej upam, da bo mal miru, sem hotla met zmenk s pegleznam...odpadlo...sm čist cunjasta...bo zdej zdej prlaufala...user posted image , sicer pa sem imela popoldne delovni napad, se kuhna svet k 100 user posted image user posted image user posted image , sem še po tleh zapodila močota, tko da bo Majči lahk jutri tud po tleh lupčkaluser posted image user posted image user posted image

potem je pa moj nekam tekel, smo pa na sredo dnevne duplo stresli, pa smo se vsi igrali k otročki...je bil Maj čist happy, smo skor na večerjo pozabli...smo eno družinsko hišo sestavl z vso opremo in prebivalci, pa sem jz ta malo punčko igrala, pa smo se took nasmejal, sej ni čudn, da se nemorjo umirit,no, zdej zgleda, da bo...počas...

no, mi2 imava pregled v petek....dobr, da veva kaj naju čakauser posted image user posted image user posted image user posted image , bi pa zdej res bli lahk mal bol preudarni in ločili bolne in sistematske...no, mi imamo zgodaj zjutraj, takrat P drugih ne sprejema...sam laboratorij je pa druga pesemuser posted image user posted image ,no, grem mal navijat!! AJD!! se še tipkamo!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
18.11.2009 21:24:57   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Jutta - a za podaljšanje porodniške rabiš dovoljenje? A ni kot pri porodniški, da ga s situacijo samo seznaniš. Res, da mora seznanitev podpisat, sam to pa ni dovoljenje. Konec koncev ti podaljšanje odobri komisija.

jaz bi tudi rada si podaljšala porodniško, pa mi ne uspe.. :( moj otrok je zdrav... :)

boma2 :)

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
18.11.2009 21:25:23   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Ja podpisat ti mora obrazec, da je s tem seznanjen. Sem se malo narobe izrazila. Se pardoniramuser posted image . Vendar pa je pri meni tako, da morava dorečt, kako bo z mojo zaposlitvijo, glede na to, da bi se mi pogodba sredi porodniške izteklauser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
18.11.2009 21:29:05   
boma2

čer....

eno vprašanje imam... in sicer sem full žalostna, mojmu Žigatu raste nov zobrk juhu vse ok in prov... sam sem full žalostna ker se mi zdi da mu enka spodaj raste full spredaj dvojka pa full zadaj.. a mislite da mu je dlesen tolk zatekla? full se bojim... :(

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
18.11.2009 21:30:59   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

čer....

eno vprašanje imam... in sicer sem full žalostna, mojmu Žigatu raste nov zobrk juhu vse ok in prov... sam sem full žalostna ker se mi zdi da mu enka spodaj raste full spredaj dvojka pa full zadaj.. a mislite da mu je dlesen tolk zatekla? full se bojim... :(

poznam, a pri nas je blo sam tko videt, ko je dobro izrasel je blo vse v liniji...upam, da bo pri vas isto!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
18.11.2009 21:31:42   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

šibam nočkat

vsem želim mirno nočko

pejt ujet veliko spanjauser posted image

urša...hitro ajat...pa mirno nočko!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
18.11.2009 21:33:36   
sunny24
maksi, sm pozabla, ne rabim prevoza, bo tašča zategnla-sm se že prej zmenla predn sm prebrala...Ker moj dragi je malo pozabu na tehnični in zavarovanje za makino...user posted image

Grem pa h zobarci Jurečič...

jutta, aja za to se gre...Ma cela štala s temi pogodbami...Upam, da se ugodno razreši zate!!! user posted image
sjmm, o to ste pa meli žurko s kockami! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
18.11.2009 21:36:27   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

a drugace lahko jejo vso sadje razen mandarin in pomaranc?

jaz sem mojmu Žigatu že dla pomarančo, manadarino, kivi... Pa je vse ok... :) Sam lažje je kakal po mandarini.. Sem nisem pretiravala na dva dni mu dam pol mandarine.. :)

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
18.11.2009 21:39:01   
Jutta
Jaz sem Vidu tudi dala danes mandarino, da jo je sam jedel...
Ima pa po telesu neke izpuščajčke. Je jedel včeraj prvič šparglje. A so alergeni?

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
18.11.2009 21:39:46   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Dojenje: punce ve se ne strinjate o tem koliko časa dojit jst bi pa vse dala za en sam samcat podoj pa mi ni bil danuser posted image user posted image user posted image user posted image in vsak dan ko katerakoli karkoli napiše o dojenju meni tečejo krokodilje solze..... tako me to razžalosti, da če bi vedla, da katera piše o dojenju sploh nebi tist dan gledala te teme....... noben mi ne more dat tega kar nisem imela in tud če bom imela še enga user posted image in mi bo tega ratal dojit bom imela v sebi nek občutek "slabe mame" za moja Florčija in Benija. pri florjanu vem da sem se ful trudla no pri beniju se nisem tolk ker sme se bala depresije, ki me je zajela pri florjanu in sem zato bla 3 mesece kot da me ni.... samo najnujnejše sem delala ostalo pa vse možek ko je bil doma..... noben mi ne more dat tega kar mi manjka in nobena beseda me ne more potolažit...... vem da boste pisale, da jima nič ne fali in da nisem slaba mama ampak jst jokam v srčku, ker mi manjka in vsaka k je dojila mesec ali 2 ali pa 10 je dobila to kar jst nisem nikoli in kar bom do groba nosla kot bolečino v sebi.....
Prosim vas ne se prerekat kdaj je pravi čas za konec dojenja vsaka pri sebi ve kdaj je to in mislim da tud otrok nazorno pokaže..... jst vas občudujem in ste zame vzor in upam, da mi bo v tretje uspelo ker drgač me bo razneslo od same žalostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAZ VEM ,DA TI BO V TRETJE USPELO!!!Jaz sem zelo tesko zacela dojiti,ker Mihailo SPLOH NI HOTEL VLECT ,ceprav so ga medicinske sestre pristavljale ni slo...zato sem si jaz crpala z aventovo crpalko in si navijala uro na vsake 3h,najprej so tekle kapljice potem pa curki kot bi kravo molzel user posted image user posted image user posted image ...tako sem v bolnici Mihaila hranila po flaski z mojim mlekom,mogoce parkrat ,da je jedel pri meni ,ko sem pa prisla domov in je bil cas za jesti je brez problemov jedel pri meni-dojil...sem ga dojila 6mesecev in v teh 6-ih mesecih je se veckrat to naredil kar je v bolnici ampak je potem spet slo....hotla sem ti rect ,da vem da bos uspela ampak ,da se ne bat teh zadev npr ce takoj ne uspe tako kot meni ni ,ker imas primer npr mene da sem potem dojila..tretjic bodi pozitivna ,brez strahu in vprasanj(kaj pa ce ne bom zmogla) ti poskusi in jaz verjamem da ti bo slo samo moras bit vztrajna,pozitivna in ko ti bo hudo se na nas obrni,za kak nasvet -SKUPAJ SMO MOCNEJSE user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz mislim, da smo februarčiče ZAKON mamice.. z dojenjem ali brez.. pa tudi zame velja, čeprav je moj Žigec marčevski... :)

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
18.11.2009 21:41:43   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

dan....

brkn......jaz imam tudi narejen tečaj za refleksno masažo stopaluser posted image user posted image user posted image

jutta.......Vid je pravi angelčekuser posted image

sjmm.......tebi se pa samo klanjam da imaš živčke za tvoje mulčkeuser posted image user posted image user posted image ......pride kakšen dan ko so lahko pridni ali pa mali user posted image user posted image user posted image user posted image

onasiss.....upam da se boš pravilno odločila glede ceplenja-je težka odločitevuser posted image ......mi se ne bomo cepili.......user posted image user posted image user posted image  za uspešno spanje

kolumbo......user posted image user posted image user posted image  za šoping.......sem bolj malo pri učenju-bi mogla biti več ker me čakajo še 4 je izpitiuser posted image

boma......a vi nimate zobarja v bližini?.....zidava(oz. je že sezidano) v sosednji hiši tko da grem samo na drugo stran dvoriščauser posted image

barbara.....user posted image user posted image user posted image  Eli za plezanje

urša.....upam da se ti bo uspelo vsaj malo spočiti čez danuser posted image user posted image user posted image ......uživaj v kavici s prijateljicouser posted image user posted image user posted image

katjuša......super da jeFlori boljši,upam pa da ne bo preveč sitkanuser posted image ......se strinjam z uršo da je bilo kar je bilo in glej naprej pozitivno in z upanjem da v tretje boš dojila-si pa itak super mamica(kot vse ostale)user posted image user posted image user posted image

dojenje.......jaz sem Hano dojila 2 meseca in mi je žal da se nisem bolj potrudila......vem pa kje sem delala napake in jih pri drugem definitivno ne bom ponovila......bi se pa mogli v MŠ in v P več ukvarjat okoli te teme in spodbujat mamice-ne samo da jim solijo pamet,ampak tudi pokazat(sploh če je prvi user posted image )......drugače pa ploskamuser posted image user posted image user posted image vsem vam ki vam je uspelo toliko časa dojiti

baki....user posted image user posted image user posted image  za kosilo-si pridna

ajvy.....super da so pikice že šle in da se vrnete na stare tireuser posted image user posted image user posted image

glede zobarja imamo, sam ne sprejemajo do treh oziroma štirih let... :(

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
18.11.2009 21:42:19   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Jaz sem Vidu tudi dala danes mandarino, da jo je sam jedel...
Ima pa po telesu neke izpuščajčke. Je jedel včeraj prvič šparglje. A so alergeni?

nisem se nikoli slisala da bi bili. upam da mu izpuscajcki kmalu izginejo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
18.11.2009 21:43:06   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

DAN.
bolnišnica še vedno odprta user posted image user posted image user posted image user posted image . mai in tristan user posted image . vsi user posted image user posted image

4. zobek 12.11.
9 mesecev 11350 g in 77 cm

toliko iz bolnišnice rantaša user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?