Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 7:02:50
|
|
|
|
Urša08
|
Jutro Nočka super Je Žiga spal brez zbujanja do 5.15 , tako da sem se naspala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 7:05:41
|
|
|
|
Urša08
|
Vidim da ste ful navdušene nad fuzbalom no jaz sem neki čist anti športnik in me te tekme sploh ne ganejo Glede debat moram reči da so mi zanimive in mi je po svoje ravno to všeč ko ima vsaka svoje mnenje in potem z veseljem prebiram druga mnenja in včasih moram priznati da se tudi zamislim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 7:07:12
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo super za zapolnjene dneve Tanci je pa že doma sam ji računalnik ne dela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 7:10:04
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy super da gre Tarja danes v vrtec, tebi se bo pa prileglo dopoldansko spanje Boma kaj si tok huda sjmm super za igro s kockami
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 7:13:31
|
|
|
|
Urša08
|
Larissi (od Simonekr) in Maju (od sjmm) vse naj naj za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 7:39:18
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Larissi (od Simonekr) in Maju (od sjmm) vse naj naj za obmesečnico
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 7:40:01
|
|
|
|
MIHAILO
|
jutro...nocka kar ok sam ob 1h se je zbudil in kr neki jokcal,se premetaval po postelji...na koncu sem mu dala zlicko calpola in je zaspal do 6:30h... MLEA ti si pisala ,da so v hoferju plenice 50kom 6e????Vsaj jaz sem tko prebrala...sem sla vceraj gledat pa so 8e ...a je bila takrat kaksna akcija al si se zmotla?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 7:44:19
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro.... TIsa je bila danes nekam zgodnja....20 do sedmih ..no, 20 minut prekmal ... Tarja je bila tolk vesela...k je šla v vrtec...res..nepopisno... NOčka...OK....če bi šla mami mal prej spat Urša...jjjjjeee..superca da si se naspala.....sem zelo vesela..... Šport....sem kot Desa MUck...nisem športnik ... KOlumbo...tebi pa dogaja....res Debate....rada si izmenjavam mnenja...se mi zdi ,da se veliko naučim...sploh zato, ker je full zanimivo, kako nekaj za nekoga velja, pa drugemu niti na misel ne pride...pa tko... KOlumbo...ne vem zakaj se ne bi smele pogovarjat o dojenju,...in na sploh...ne vem...včasih imam občutek,da za take resne in občutljive stvari ni prostora na tem forumu...pa kaj potem če se ne stinjamo in mal pobockamo med seboj...takrat se odpirajo naša obzorja...in ko se bomo znašli v precepu...bomo imeli tako veliko rešitev..namesto nobene, ker je pač lepo biti v popolni harmoniji... KOlkr sem že napisala...se mi zdi ,da med takimi orenk debatami ljudje pokažejo pravi obraz....in to je najbolj zanimivo brat..saj se rišejo nepredvidljive podobe...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 7:45:05
|
|
|
|
Ajvy
|
MIhailo..a mu zobki rastejo??
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 7:44:53
|
|
|
|
Urša08
|
Pijem čajčka, Nejc je zajtrk, Žiga spi Mihailo v Hofru so plenice 7,99e - 50 kom, če je bila kdaj akcija pa pojma nimam Pa sej men se zdi to čist ok cena. Maš pa Mullerjeve mislim da 6e - je pa 44 kom - vsaj mislim.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 7:45:56
|
|
|
|
Ajvy
|
joj...kolk komaj čakam tale december...upam,da nam bo dan še snegec
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 7:51:12
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy joj...kolk komaj čakam tale december...upam,da nam bo dan še snegec Jaz tudi, mi je to en lep mesec, no sej men se začne že s prvo adventno nedeljo, ko postavimo adventni venček, pa vsak dan eno čokoladko pojemo. Potem pa ves mesec nekaj pečem, pa študiram kako bi stanovanje okrasili, kake voščilnice bomo nardili,... Pa seveda rada nakupujem darila oz. darilca, pa sprehod po okrašeni Ljubljani,... joj sej bi kr naštevala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 7:51:28
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Pijem čajčka, Nejc je zajtrk, Žiga spi Mihailo v Hofru so plenice 7,99e - 50 kom, če je bila kdaj akcija pa pojma nimam Pa sej men se zdi to čist ok cena. Maš pa Mullerjeve mislim da 6e - je pa 44 kom - vsaj mislim. Ja Ursa tako je...jaz imam mulerjeve pa od lidla sem tut mela in cena je obeh ok...sam ko sem sla vceraj gledat,ker se mi zdi da je mlea pisala da so 6e...al sem pa kaj zamesala... AJVY ne vem vidit ni,imAMO tre kakece,mogoce je to problem...zjutraj je ze kakal pa ravnokar tudi upam da ne bo trd kakec...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 7:52:59
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Jutro.... TIsa je bila danes nekam zgodnja....20 do sedmih ..no, 20 minut prekmal ... Tarja je bila tolk vesela...k je šla v vrtec...res..nepopisno... NOčka...OK....če bi šla mami mal prej spat Urša...jjjjjeee..superca da si se naspala.....sem zelo vesela..... Šport....sem kot Desa MUck...nisem športnik ... KOlumbo...tebi pa dogaja....res Debate....rada si izmenjavam mnenja...se mi zdi ,da se veliko naučim...sploh zato, ker je full zanimivo, kako nekaj za nekoga velja, pa drugemu niti na misel ne pride...pa tko... KOlumbo...ne vem zakaj se ne bi smele pogovarjat o dojenju,...in na sploh...ne vem...včasih imam občutek,da za take resne in občutljive stvari ni prostora na tem forumu...pa kaj potem če se ne stinjamo in mal pobockamo med seboj...takrat se odpirajo naša obzorja...in ko se bomo znašli v precepu...bomo imeli tako veliko rešitev..namesto nobene, ker je pač lepo biti v popolni harmoniji... KOlkr sem že napisala...se mi zdi ,da med takimi orenk debatami ljudje pokažejo pravi obraz....in to je najbolj zanimivo brat..saj se rišejo nepredvidljive podobe... Ajvy kaj bi jaz dala za tako zgodnjo uro, pri nas smo vstali 5:45 Glede napisanega od debatah pa lahko samo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 7:53:52
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy joj...kolk komaj čakam tale december...upam,da nam bo dan še snegec Jaz tudi, mi je to en lep mesec, no sej men se začne že s prvo adventno nedeljo, ko postavimo adventni venček, pa vsak dan eno čokoladko pojemo. Potem pa ves mesec nekaj pečem, pa študiram kako bi stanovanje okrasili, kake voščilnice bomo nardili,... Pa seveda rada nakupujem darila oz. darilca, pa sprehod po okrašeni Ljubljani,... joj sej bi kr naštevala ja, pa vse je tolk pravljično...še skrbi.... PA otročki....pa snegec..pa sanke....pa ...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 7:54:36
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Pijem čajčka, Nejc je zajtrk, Žiga spi Mihailo v Hofru so plenice 7,99e - 50 kom, če je bila kdaj akcija pa pojma nimam Pa sej men se zdi to čist ok cena. Maš pa Mullerjeve mislim da 6e - je pa 44 kom - vsaj mislim. Ja Ursa tako je...jaz imam mulerjeve pa od lidla sem tut mela in cena je obeh ok...sam ko sem sla vceraj gledat,ker se mi zdi da je mlea pisala da so 6e...al sem pa kaj zamesala... AJVY ne vem vidit ni,imAMO tre kakece,mogoce je to problem...zjutraj je ze kakal pa ravnokar tudi upam da ne bo trd kakec... ne, k si napisala da si mu dala Calpol..pol sem pa misnla
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 7:57:00
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša..no upam, da nam ne bo treba tolk zgodi vstajat....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 7:59:56
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy mislim da vam ne bo treba Pri meni sta pa oba zgodaj pokonci, sicer ne tok zgodi kot dons ampak ponavadi med 6 in pol sedmo. Sedaj grem pa iz pidžame vn, potem pa mal po stanovanju pospravit, da bomo šibali vn ko Žiga sadje poje Se še tipkamo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 8:01:45
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Pijem čajčka, Nejc je zajtrk, Žiga spi Mihailo v Hofru so plenice 7,99e - 50 kom, če je bila kdaj akcija pa pojma nimam Pa sej men se zdi to čist ok cena. Maš pa Mullerjeve mislim da 6e - je pa 44 kom - vsaj mislim. Ja Ursa tako je...jaz imam mulerjeve pa od lidla sem tut mela in cena je obeh ok...sam ko sem sla vceraj gledat,ker se mi zdi da je mlea pisala da so 6e...al sem pa kaj zamesala... AJVY ne vem vidit ni,imAMO tre kakece,mogoce je to problem...zjutraj je ze kakal pa ravnokar tudi upam da ne bo trd kakec... ne, k si napisala da si mu dala Calpol..pol sem pa misnla nekaj ga je bolelo,ker calpol je pomagal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 8:03:44
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy joj...kolk komaj čakam tale december...upam,da nam bo dan še snegec Jaz tudi, mi je to en lep mesec, no sej men se začne že s prvo adventno nedeljo, ko postavimo adventni venček, pa vsak dan eno čokoladko pojemo. Potem pa ves mesec nekaj pečem, pa študiram kako bi stanovanje okrasili, kake voščilnice bomo nardili,... Pa seveda rada nakupujem darila oz. darilca, pa sprehod po okrašeni Ljubljani,... joj sej bi kr naštevala ja, pa vse je tolk pravljično...še skrbi.... PA otročki....pa snegec..pa sanke....pa ... men je tudi december vsec,tiste luci,nakupovanja...itd...mi gremo pa jutri v Bosno cez vikend
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 8:05:58
|
|
|
|
Onasiss
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 8:08:09
|
|
|
|
Onasiss
|
Naša noč..... ...ga je stari okrog lomu in ropotal, da je vse zbudu.... MOŠKIM NI ZA DAT NE DALINCA NE PIRA V ROKE.... ....se ga je pir prjel pol je pa ob dveh ropotal u shrambi pa še zdaj ne vem kva je iskal..... ...no tud on ne ve.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 8:09:49
|
|
|
|
Onasiss
|
Mihailo...ne vem...mislim da sem napisala cca 7 €....pa sem tud napisala, da nisem sigurna... ne me za jezik držat... ljudje smo zmotljivi.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 8:10:01
|
|
|
|
Čebel@
|
JUTRO..... se, prebrala in si zapomnila le da je salt naredila izpit-BRAVOOOOOO drugače me je pa ob 23.00 vrglo iz postelje ker sem mislila da se pred bajto strelajo .....pa sem ugotovila da je fuzbala konc........pokalo je čisto nad bajto,Hana pa spala ko top NUJNO RABIM NEKOGA(LAHKO SEVEDA TUDI VEČ LJUDI) KI RAZTURA POLINOME,KOTE IN LIKE!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 8:12:11
|
|
|
|
Onasiss
|
čebel@....jauz obožujem matematiko.. kaj rabiš????
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......