|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
19.11.2009 7:02:50   
Urša08
Jutro

Nočka super user posted image user posted image user posted image user posted image Je Žiga spal brez zbujanja do 5.15user posted image , tako da sem se naspalauser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
19.11.2009 7:05:41   
Urša08
Vidim da ste ful navdušene nad fuzbalomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no jaz sem neki čist anti športnik in me te tekme sploh ne ganejouser posted image

Glede debat moram reči da so mi zanimive in mi je po svoje ravno to všeč ko ima vsaka svoje mnenje in potem z veseljem prebiram druga mnenja in včasih moram priznati da se tudi zamislimuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
19.11.2009 7:07:12   
Urša08
Kolumbo super za zapolnjene dneveuser posted image user posted image user posted image user posted image Tanci je pa že doma sam ji računalnik ne delauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
19.11.2009 7:10:04   
Urša08
Ajvy super da gre Tarja danes v vrtec, tebi se bo pa prileglo dopoldansko spanjeuser posted image

Boma
kaj si tok hudauser posted image

sjmm super za igro s kockamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
19.11.2009 7:13:31   
Urša08
Larissi (od Simonekr) in Maju (od sjmm)  vse naj naj za obmesečnico

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
19.11.2009 7:39:18   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Larissi (od Simonekr) in Maju (od sjmm)  vse naj naj za obmesečnico

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
19.11.2009 7:40:01   
MIHAILO
jutro...nocka kar ok sam ob 1h se je zbudil in kr neki jokcal,se premetaval po postelji...na koncu sem mu dala zlicko calpola in je zaspal do 6:30h...

MLEA ti si pisala ,da so v hoferju plenice 50kom 6e????Vsaj jaz sem tko prebrala...sem sla vceraj gledat pa so 8e ...a je bila takrat kaksna akcija al si se zmotla?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
19.11.2009 7:44:19   
Ajvy
Jutro....

TIsa je bila danes nekam zgodnja....20 do sedmihuser posted image ..no, 20 minut prekmaluser posted image ...
Tarja je bila tolk vesela...k je šla v vrtec...res..nepopisno...
NOčka...OK....če bi šla mami mal prej spatuser posted image

Urša...jjjjjeee..superca da si se naspala.....sem zelo vesela.....
Šport....sem kot Desa MUck...nisem športnik ...user posted image user posted image

KOlumbo...tebi pa dogaja....res

Debate....rada si izmenjavam mnenja...se mi zdi ,da se veliko naučim...sploh zato, ker je full zanimivo, kako nekaj za nekoga velja, pa drugemu niti na misel ne pride...pa tko...
KOlumbo...ne vem zakaj se ne bi smele pogovarjat o dojenju,...in na sploh...ne vem...včasih imam občutek,da za take resne in občutljive stvari ni prostora na tem forumu...pa kaj potem če se ne stinjamo in mal pobockamo med seboj...takrat se odpirajo naša obzorja...in ko se bomo znašli v precepu...bomo imeli tako veliko rešitev..namesto nobene, ker je pač lepo biti v popolni harmoniji...
KOlkr sem že napisala...se mi zdi ,da med takimi orenk debatami ljudje pokažejo pravi obraz....in to je najbolj zanimivo brat..saj se rišejo nepredvidljive podobe...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
19.11.2009 7:45:05   
Ajvy
MIhailo..a mu zobki rastejo??

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
19.11.2009 7:44:53   
Urša08
Pijem čajčka, Nejc je zajtrk, Žiga spiuser posted image

Mihailo v Hofru so plenice 7,99e - 50 kom, če je bila kdaj akcija pa pojma nimamuser posted image Pa sej men se zdi to čist ok cena. Maš pa Mullerjeve mislim da 6e - je pa 44 kom - vsaj mislim.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
19.11.2009 7:45:56   
Ajvy
joj...kolk komaj čakam tale december...upam,da nam bo dan še snegecuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
19.11.2009 7:51:12   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

joj...kolk komaj čakam tale december...upam,da nam bo dan še snegecuser posted image user posted image

Jaz tudi, mi je to en lep mesec, no sej men se začne že s prvo adventno nedeljo, ko postavimo adventni venček, pa vsak dan eno čokoladko pojemo. Potem pa ves mesec nekaj pečem, pa študiram kako bi stanovanje okrasili, kake voščilnice bomo nardili,... Pa seveda rada nakupujem darila oz. darilca, pa sprehod po okrašeni Ljubljani,... joj sej bi kr naštevalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
19.11.2009 7:51:28   
MIHAILO

Mihailo v Hofru so plenice 7,99e - 50 kom, če je bila kdaj akcija pa pojma nimamuser posted image Pa sej men se zdi to čist ok cena. Maš pa Mullerjeve mislim da 6e - je pa 44 kom - vsaj mislim.

Ja Ursa tako je...jaz imam mulerjeve pa od lidla sem tut mela in cena je obeh ok...sam ko sem sla vceraj gledat,ker se mi zdi da je mlea pisala da so 6e...al sem pa kaj zamesala...

AJVY ne vem vidit ni,imAMO tre kakece,mogoce je to problem...zjutraj je ze kakal pa ravnokar tudi upam da ne bo trd kakec...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
19.11.2009 7:52:59   
Urša08

Jutro....

TIsa je bila danes nekam zgodnja....20 do sedmihuser posted image ..no, 20 minut prekmaluser posted image ...
Tarja je bila tolk vesela...k je šla v vrtec...res..nepopisno...
NOčka...OK....če bi šla mami mal prej spatuser posted image

Urša...jjjjjeee..superca da si se naspala.....sem zelo vesela.....
Šport....sem kot Desa MUck...nisem športnik ...user posted image user posted image

KOlumbo...tebi pa dogaja....res

Debate....rada si izmenjavam mnenja...se mi zdi ,da se veliko naučim...sploh zato, ker je full zanimivo, kako nekaj za nekoga velja, pa drugemu niti na misel ne pride...pa tko...
KOlumbo...ne vem zakaj se ne bi smele pogovarjat o dojenju,...in na sploh...ne vem...včasih imam občutek,da za take resne in občutljive stvari ni prostora na tem forumu...pa kaj potem če se ne stinjamo in mal pobockamo med seboj...takrat se odpirajo naša obzorja...in ko se bomo znašli v precepu...bomo imeli tako veliko rešitev..namesto nobene, ker je pač lepo biti v popolni harmoniji...
KOlkr sem že napisala...se mi zdi ,da med takimi orenk debatami ljudje pokažejo pravi obraz....in to je najbolj zanimivo brat..saj se rišejo nepredvidljive podobe...

Ajvy kaj bi jaz dala za tako zgodnjo uro, pri nas smo vstali 5:45user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede napisanega od debatah pa lahko samo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
19.11.2009 7:53:52   
Ajvy

Jaz tudi, mi je to en lep mesec, no sej men se začne že s prvo adventno nedeljo, ko postavimo adventni venček, pa vsak dan eno čokoladko pojemo. Potem pa ves mesec nekaj pečem, pa študiram kako bi stanovanje okrasili, kake voščilnice bomo nardili,... Pa seveda rada nakupujem darila oz. darilca, pa sprehod po okrašeni Ljubljani,... joj sej bi kr naštevalauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, pa vse je tolk pravljično...še skrbi....
PA otročki....pa snegec..pa sanke....pa ...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
19.11.2009 7:54:36   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Ja Ursa tako je...jaz imam mulerjeve pa od lidla sem tut mela in cena je obeh ok...sam ko sem sla vceraj gledat,ker se mi zdi da je mlea pisala da so 6e...al sem pa kaj zamesala...

AJVY ne vem vidit ni,imAMO tre kakece,mogoce je to problem...zjutraj je ze kakal pa ravnokar tudi upam da ne bo trd kakec...

ne, k si napisala da si mu dala Calpol..pol sem pa misnla

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
19.11.2009 7:57:00   
Ajvy
Urša..no upam, da nam ne bo treba tolk zgodi vstajat....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
19.11.2009 7:59:56   
Urša08
Ajvy mislim da vam ne bo trebauser posted image Pri meni sta pa oba zgodaj pokonci, sicer ne tok zgodi kot dons ampak ponavadi med 6 in pol sedmo.

Sedaj grem pa iz pidžame vn, potem pa mal po stanovanju pospravit, da bomo šibali vn ko Žiga sadje pojeuser posted image Se še tipkamo

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
19.11.2009 8:01:45   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

ne, k si napisala da si mu dala Calpol..pol sem pa misnla

nekaj ga je bolelo,ker calpol je pomagal

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
19.11.2009 8:03:44   
MIHAILO

ja, pa vse je tolk pravljično...še skrbi....
PA otročki....pa snegec..pa sanke....pa ...

men je tudi december vsec,tiste luci,nakupovanja...itd...mi gremo pa jutri v Bosno cez vikenduser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
19.11.2009 8:05:58   
Onasiss
user posted image

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
19.11.2009 8:08:09   
Onasiss
Naša noč..... user posted image user posted image ...ga je stari okrog lomu in ropotal, da je vse zbudu.... MOŠKIM NI ZA DAT NE DALINCA NE PIRA V ROKE....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....se ga je pir prjel pol je pa ob dveh ropotal u shrambi pa še zdaj ne vem kva je iskal.....user posted image user posted image user posted image user posted image ...no tud on ne ve.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
19.11.2009 8:09:49   
Onasiss
Mihailo...ne vem...mislim da sem napisala cca 7 €....pa sem tud napisala, da nisem sigurna... ne me za jezik držat...user posted image ljudje smo zmotljivi.....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
19.11.2009 8:10:01   
Čebel@
JUTRO.....

se, prebrala in si zapomnila le da je salt naredila izpit-BRAVOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače me je pa ob 23.00 vrglo iz postelje ker sem mislila da se pred bajto strelajouser posted image .....pa sem ugotovila da je fuzbala konc........pokalo je čisto nad bajto,Hana pa spala ko topuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NUJNO RABIM NEKOGA(LAHKO SEVEDA TUDI VEČ LJUDI) KI RAZTURA POLINOME,KOTE IN LIKE!!!!!!!!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
19.11.2009 8:12:11   
Onasiss
čebel@....jauz obožujem matematiko.. kaj rabiš????

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......