Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 9:06:22
|
|
|
|
Čebel@
|
LEP DAN
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 9:11:45
|
|
|
|
MIHAILO
|
CEBELA ne bodi otrocja,ne zelim se prerekati ,ker nimam casa in ne razloga za to...zelo grdo si mi napisala in zato sem ti napisala ,da ,ce ONASIS ne bo vsec moja sala mi bo ona napisala ,ker sem se z njo hecala in ne s teboj ,da me imas pravico obtozevati... Dugac pa tole ni prvic ,da tkole NAPADAS punce na forumu in potem napises da gres ,da se ne bos javila en teden itd ...tako ,da se ne sekiram,vem da nisemm nic narobe naredila...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 9:11:55
|
|
|
|
sjmm
|
Dobro jutro!!! hvala za čestitke, Maj pošilja pozdravčke ...je bil tko priden ponoč, sam zvečer k sva navijala , sem pa skoz skakala dnevna-spalnica...so kr stopinje v podnu, ne vem kva mu je blo, pol po enajsti je bil pa mir, pa nisva imela nč naglas No, jaz sem kao ful naspana...k če mi ga ne serje ta mal,pa kej ta star organizira....tkole :se mu je prejšen teden gsm pokvaru, pa ga nese popravt, kartico pa v eno starino vtakne, včeri dobi nazaj, prerihta kartice, naštima alarm in mi prinese na nočno omarco...ok, vse lepo in prav....pa se jz zbudim k zvoni alarm..ura 6.30...joj, Maj se ni nč zbudu, nč mleka pil...a še diha...no, je bil ok...pol grem v kuhno, zuni ful tema, nardim mlek in končno v kzhni pogledam na uro..pol treh...pa še na drugo...pol treh?????no, pa sem ugotovila, da je moj sam alarm nastavu, uro pa je pozabu na frišn naštimat!!!!!!!!pol ga zbudim in mu povem...itak ni registreru...mu zjutri še 1x povem...pa me sam debel gleda grem na:
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 9:15:16
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Urša...jst res nisem jutranji človek...to je groza...sem bolj nočna ptica....zat osem tut skoz delala nočne...ni ga lepšga k večina LJubljane vstane, jst grem pa spat MIhailo...waw...fajn se potepajte... Maš doma JOmelop G za opekline...če ne si ga dol kupi...neprecenljiva krema za opekline....res Onasiss....jah--ni navajen revček....morta mal več vadit Čebela...jst sem ta del pr maematiki preskočila upam,da ti uspe najdit pomoč Ja saj bomo pa pauze delali...upam,da bo vecino spal ,ker bomo sli bolj proti veceru,po mozevi sluzbi,njegova ura pa je ob 20h za spanje...mal mam treme ,ker je bilo tako poleti ampak to je bilo verjetno zaradi vrocine kljub klimi je bil ves moker v lunici ,zdaj je bolj prijetno,ko ni vec tko vroce... Nisem vedela za to kremo...potepal se pa bomo fajn pridejo se sorodniki iz Avstrije tko da verjamem ,da bo fajn..mal me je sam trema kak bo Mihailo v avtosedezu,upam,da ne bo hotel ven kot je hotel poleti iz lunice... Mihailo ne boj se vožnje, če bo Mihailo bošček pa mal več pavz nardite pa bo Uživajte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 9:15:37
|
|
|
|
Katjusa
|
tule je pa vroče
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 9:16:47
|
|
|
|
MIHAILO
|
URSA kam je pa sel moj odgovor upam,da si ga nasla...se sibam zrihtat dokler se mihailo spancka in pripravit sadje potem pa greva na sprehodeka in na soncka... Lepo se imejte..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 9:19:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO CEBELA ne bodi otrocja,ne zelim se prerekati ,ker nimam casa in ne razloga za to...zelo grdo si mi napisala in zato sem ti napisala ,da ,ce ONASIS ne bo vsec moja sala mi bo ona napisala ,ker sem se z njo hecala in ne s teboj ,da me imas pravico obtozevati... Dugac pa tole ni prvic ,da tkole NAPADAS punce na forumu in potem napises da gres ,da se ne bos javila en teden itd ...tako ,da se ne sekiram,vem da nisemm nic narobe naredila... veš kaj:misli si kar si želiš-ti si začela......ne mislim iti za 1 teden zato ker imaš TI slab dan......jaz sebe nimam za tako da napadam,in mi je vseeno če me ti tako vidiš!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 9:19:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tule je pa vroče nisem opazila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 9:40:13
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Onasiss Žiga še vedno čaka Evito, da mu pokaže kako je treba shodit eto Onasiss da ne boš iskala aja.....jutr?? bi šlo???? Če bosta prišli bomo doma ja....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 9:45:19
|
|
|
|
simonakr
|
Čebela, Mihajlo - NEHITA SE KREGAT!!!! RESNO MISLIM DRUGAČ PRIDEM PA OBEMA RITE IZPRAŠIM!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 9:52:48
|
|
|
|
Onasiss
|
Bom probala na hitro in lepo.... glede na to, da si si Mihailo vzela čas in poiskala moj post, kjer si mi jasno pokazala, da sem se zmotila, se ti opravičujem.... še dobr da ni kaka večja vsota.... ...sicer pa jaz tega ne razumem kot šalo....sory... čebel@....ne sekiraj se... sedaj se osredotoči na matematiko.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 10:02:20
|
|
|
|
sjmm
|
Midva z Majem pošiljava Larissi...vse naj naj za obmesečnico !!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 10:07:31
|
|
|
|
sjmm
|
Glede prepirov...ne vem točno kako tole tukaj laufa...se pač tudi različna mnenja krešejo...nikar pa tok vroče krvi...sej vse pride...vse mine prjatli so pa za zmer!!!! Pa včeri dojenje.....dans.....ah sej bo...jz sem tud mojmu skalp pustila k me je tkole ponoč pokonc metal...on ima ful srečo...zaspi še preden se uleže..jaz pa ene 5x 1000 ovčk preštejem,pa pol knjige preberem, pa lulat, pa pit, pa cajtng...pa še mam filing , da ne morm spat...se mi zdi spanje že od nekdaj stran metanje cajta....k sem bla mejhna je moj oči pol k me je uspavu tam ob 11 zvečer po kolenih iz sobe lezu...ha,ha No, bom tele dva moja k sta doma dons mal vn peljala, sej Jana že vse boli od poležavanja...je bl moje nespalne sorte....pa mormo mal na luft No, pa pridne bodite tak cajt, da se ne bo spet vse kadil....mal heca
< Sporočilo je popravil sjmm -- 19.11.2009 10:09:04 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 10:09:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@....ne sekiraj se... sedaj se osredotoči na matematiko..... sem ti poslala mail
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 10:10:59
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo........a ti tudi rasturaš mato???????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 10:11:24
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@....ne sekiraj se... sedaj se osredotoči na matematiko..... sem ti poslala mail sem vidla...morm najprej fasungo pospravt....pol se bom pa lotila zadeve....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 10:11:48
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm Midva z Majem pošiljava Larissi...vse naj naj za obmesečnico !!!!!! Midve tid vama ghiupšžizuetqeerttui pa pa
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 10:13:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@....ne sekiraj se... sedaj se osredotoči na matematiko..... sem ti poslala mail sem vidla...morm najprej fasungo pospravt....pol se bom pa lotila zadeve.... sloh ni panike,te ne bom čisto nič priganjala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2009 10:24:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2009 10:27:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 10:36:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kolumbo........a ti tudi rasturaš mato??????? Kje si še vidla enga k obvlada ingliš in mato ...to je druga polovica možganov k men ne dela DEJ POŠLJI ŠE MEN NALOGE, ti bom probala kej zrihtat....mam eno kolegico učiteljico matematike na OŠ, mislm d bi mogla znat rešit....OD KATJUŠE MOŽEK mislm d mato inštruira.....ti kr pošlji vsem....SEJ VEŠ, VEČ GLAV VEČ ZELJA dej mi plis na ZS pošli tvoj mail pa ti bom poslala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 10:36:55
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo URŠA tvoji otroc mi pošiljajo prazne SMSje Mogoče je pa Urša..... ji je dolgčas....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 10:38:09
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kolumbo........a ti tudi rasturaš mato??????? Kje si še vidla enga k obvlada ingliš in mato ...to je druga polovica možganov k men ne dela DEJ POŠLJI ŠE MEN NALOGE, ti bom probala kej zrihtat....mam eno kolegico učiteljico matematike na OŠ, mislm d bi mogla znat rešit....OD KATJUŠE MOŽEK mislm d mato inštruira.....ti kr pošlji vsem....SEJ VEŠ, VEČ GLAV VEČ ZELJA dej mi plis na ZS pošli tvoj mail pa ti bom poslala GA maš na seznamu.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 10:43:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kolumbo........a ti tudi rasturaš mato??????? Kje si še vidla enga k obvlada ingliš in mato ...to je druga polovica možganov k men ne dela DEJ POŠLJI ŠE MEN NALOGE, ti bom probala kej zrihtat....mam eno kolegico učiteljico matematike na OŠ, mislm d bi mogla znat rešit....OD KATJUŠE MOŽEK mislm d mato inštruira.....ti kr pošlji vsem....SEJ VEŠ, VEČ GLAV VEČ ZELJA dej mi plis na ZS pošli tvoj mail pa ti bom poslala GA maš na seznamu..... ....sem najdla seznam in poslala mail
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2009 10:46:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?