|
RE: Julijke 2008, 2. del 18.11.2009 22:10:58
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Majuška, kako je bilo v službi? So te kaj pogrešali? En malo pa ... so me računovodkinje ful hodile spraševat (smo na istem hodniku), kako je bilo na posegu. Na srečo me ni prav veliko dela počakalo, kar je fajn. hruška, kako pa to, da moraš dipl. dat še v .pfd? Naj ti čim prej rata popedenat stvari , ker tole so pa res že skor kurja čreva ... No pri nas se od študentov zahteva, da je diploma v wordu, večina pa se potrudi in naredijo še pdf-je rondo Tomačevo - kaj pa tam pravzaprav dogaja, da je toliko nesreč? Kot po tekočem traku Mislim da folku še vedno delajo preglavice krožišča ... ne znajo se vključevat in peljat ven, izsiljujejo en drugega, zjutraj so še vsi v komi in potlej sploh ni čudno, da prihaja do nesreč Majuška, kdaj si potem ready za službo - mislim pred vrati stanovanja, moška v avtu? Kolk časa porabiš od 5.20, ko vstaneš, do takrat? Me zanima, k sem brala, pa ne znam zračunat Tkole, vstanem ob 5.20, nekje ob 5.45 sem v kuhinji, Aleksander dobi mleko nekje med 6.10-6.20, če sem sam zbudi, potem tudi prej. Nekje med 6.40 - najkasneje 7.00 se odpravimo od doma. Včasih bolj mečkamo, včasih nam rata hitro se zrihtat čez čas se kar navadiš, no. Dedek Mraz - pri meni v službi ga imamo glih na 8.12., ko imava midva obletnico (ne poroke, kolikor sva skupaj). Imamo pa res eno kratko predstavo z dedkom Mrazom in podelitev daril, vse skupaj traja slabo uro. Večerja - no danes sem malemu ponudila umešan jajček in kruh, je prav veselo pomlatil. Punce, hvala za nekatere ideje, zdaj gremo na polno dalje Takole, pripravila sem maso za kruhove cmoke, zdaj grem pa lahko mal počivat ... še pomivalca zalaufam, pa bom zadovoljna. Aja, dragi se slabo počuti, še ne vem, ali bo šel jutri delat ali ne. Bomo videli, kakšen bo zjutraj.
|