|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 13:25:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4376
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 13:29:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4377
   RE: Julijke 2008, 2. del
18.11.2009 13:35:53   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

glugica..maš kako idejo kak bi rešla kazalo da mi nebi dvojnih številk kazalo, ker ročno že lahko zbrišem ampak ko dam v pdf so pa spet tam....tole se vleče za popenit...

mi pošlješ ali imam jaz že zadnjo varianto?

Neposredna povezava do sporočila: 4378
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 14:19:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4379
18.11.2009 14:33:46   
3jeMi
oj, lejdis!

v službi imamo divje, ker bo menda kmalu novo leto (op. ma nemoj, vsako leto nas preseneti user posted image ) , zdaj imam pa točno pol urce časa preden dirkam po Lovra...

najprej enega za dober dan...

Pred davnimi časi je v deželi daleč od tod, za sedmimi gorami in tremi
jezeri, lepa, samostojna in samozavestna princesa naletela na žabo. Žaba
je skočila princesi v naročje in rekla: Sladka gospa, nekoč sem bil čeden
princ, potem pa me je hudobna čarovnica začarala. En sam tvoj poljub je
potreben, pa se bom spet spremenil v prisrčnega mladega princa, kakršen
sem v resnici. Potem, ljuba moja, se lahko poročiva in si narediva dom v
tvojem gradu, kjer mi boš lahko kuhala, prala, prenašala moje otroke in
mi boš za vse večne čase hvaležna in srečna, ker lahko tako živiš.

Ko se je tistega večera princesa mastila z rahlo ocvrtimi žabjimi kraki,
se je hehetala sama pri sebi in si mislila: ma ko te jebe!

najprej za vse bolančke veliko user posted image  in user posted image

imam pa eno kratko vprašanjce... ali je katero od vaših malih bitjec kdaj začelo gristi notranjo stran ličnic?... Lovro je imel danes zopet malo krvav povštrček, zadnjič je to bilo med popoldanskim spanjem in se je videlo, da si je zgrizel jezik ob strani, danes pa ni bilo na jeziku nič videti zato predvidevam, da si je grizel ličnice... predvidevem, da je to zaradi rasti zob, samo... user posted image

duda... Lovro se je je "odvadil" že v štartu... ni šla ravno "v slast"... user posted image

zaspati zvečer... jah, moram potrkat, da nam kar lepo gre že od 4. meseca dalje... obvezni večerni ritual, flaška v posteljici, ko ima dovolj, jo odrine, se obrne na stran, vzame svojo muco, jaz ga poljubčkam, pobožam, povem, da ga imam rada in rečem lahko noč, grem ven... ne bu ne mu... sem pa zadnjič doživela šok, ko sem pol ure po tistem, ko sem mislila, da je zaspal, šla v njegovo sobo nekaj iskat in slišim cingljanje mačka, potem pa njega, ko vstaja in začne pihat... gledam, rečem: Lovro, še ne spiš? Lej koliko je ura, spat je treba.... mali se smeji, ga lepo pobožam, poležem nazaj, pokrijem, še enkrat poljubčkam, pobožam in grem ven... pojma nimam kdaj je potem zaspal user posted image

aja, in zadnjič ste imele debato o govoru naših otrok... včeraj sem v vrtcu dobila anketo oz. Listo razvoja sporazumevalnih zmožnosti za dojenčke in malčke, stare od 8 do 16 mesecev... gre za pomoč pri pripravi (prevod in priredba) nekega priročnika... ej, lejdis... naš Lovro je po tisti raziskavi glede govora rahlo "tupi glupi", razume sicer vse, samo govorit oz. ponovit besede pa noče... vse je ATA, v različnih intonacijah in po tem veva kaj hoče povedat user posted image , drugače pa veliko čeblja in poje po svoje...

be back... enkrat... user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 18.11.2009 14:35:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 4380
18.11.2009 14:37:05   
Inigo
3jeMi, jst sm ta vprašalnik dobila že ohoho časa nazaj. user posted image

morm povedat, da masaža pomaga in mali ful manj kašlja! user posted image

mamo težave s hranjenjem. mali nobi nič drugega jedu kot sranje s hladilnika a la jogurti in puding. popizdla bom!

mam se fuuuuuuuuuul za učit. seminarske, kolokviji... ludnica!

brez redbulla ne preživim dneva.

a sm še kj pozabla...? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
18.11.2009 14:39:06   
Inigo
aja, Brin je pa počas začel s primitivnimi stavki...
- babi, dudo! (ta je najpogostejši)
- uca aja (muca aja)

a si vaši tut komplicirajo besede... naš tu zihr zmaga, ker mačku, ki mu je ime Timo, reče Tipiti. in se dere za njim Tipiti. ko je miljavžnkrat teži rečt kot Timo... user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 15:01:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4383
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 15:02:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4384
18.11.2009 15:09:44   
glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

glugica..maš kako idejo kak bi rešla kazalo da mi nebi dvojnih številk kazalo, ker ročno že lahko zbrišem ampak ko dam v pdf so pa spet tam....tole se vleče za popenit...

mi pošlješ ali imam jaz že zadnjo varianto?

sem ti poslala, sam se ti nikamor ne mudi, sem zdej enga računalničarja fehtala da pregleda... mogoč mu bo celo ratalo

ok, sporoči, če mu bo uspelo

Neposredna povezava do sporočila: 4385
18.11.2009 15:15:20   
glugluglu
mojcek, vzela sem recept za medico, dodala notri limone, malo žajbla , potem pa še kanček cimeta in klinčkov v prahu in pogrela tako, da sem sedaj naredila nek pitni zdravilni zvarek - mešanico med tvojim receptom in receptom medice.user posted image Kakšnega bo okusa in kakšen bo učinek pa povem čez nekaj dni user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4386
18.11.2009 15:19:42   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

aja, Brin je pa počas začel s primitivnimi stavki...
- babi, dudo! (ta je najpogostejši)
- uca aja (muca aja)

a si vaši tut komplicirajo besede... naš tu zihr zmaga, ker mačku, ki mu je ime Timo, reče Tipiti. in se dere za njim Tipiti. ko je miljavžnkrat teži rečt kot Timo... user posted image

poscala sm se skor od smeha user posted image user posted image user posted image  ja, naša si tud zmišljuje besede, kaj je  pa zanjo lažje ali težje, pa ne vem user posted image  
takele ukaze pa mi že kr neki cajta dobivamo -  v stilu - mami, dudo user posted image  komandantka. ampak vidm, da tud vaši se najhitrej naučijo komandirat user posted image  

čak čak, ti bom probala posnet to. kr to tk na hitro reče... tipiti... a jooooj! user posted image user posted image user posted image  pol boš šele lulala... hahhahauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4387
18.11.2009 16:59:35   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

zaspati zvečer... jah, moram potrkat, da nam kar lepo gre že od 4. meseca dalje... obvezni večerni ritual, flaška v posteljici, ko ima dovolj, jo odrine, se obrne na stran, vzame svojo muco, jaz ga poljubčkam, pobožam, povem,

user posted image user posted image user posted image ta prav dec...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
18.11.2009 17:11:26   
neboglasnica
http://contest.tikka2.com/photo.php?id=5499a6ccda56e65337f5bab3a82f658a&page=12

Punce, en kolega me je prosil za pomoč - če se vam da. Odprite link, na fotki sta dve buči, poleg piše, da je avtor Kacnje..., pod VOTE so narisane zvezdice. Prosim, prosim, kliknite na skrajno desno (se mi zdi). So fotke s celega sveta.

Hvala, zlate ste. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4389
18.11.2009 17:42:44   
nanka
dan, dan, evo končno malo miru doma, sicer sem sama s puncama, pa vseeno. Moja mini operacija uspela, sem bila ob 10 že nazaj v službi. Dobila sem 4 šive, zdaj me čaka pa previjanje in čez 14 dni odstranitev šivov. Me kar sklei, tako da grem po Lekadol.

Zdaj pa grem nekaj pojest, ker že cel dan po malem stradam ( hladilnik pa prazen BV)

Neposredna povezava do sporočila: 4390
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 19:33:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4391
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 19:44:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4392
18.11.2009 20:05:16   
neboglasnica
No, v Sarini šoli je potrjen primer pandemske gripe. Jupi, jupi! Sicer v 4. razredu, Sara je v petem, ampak Sarin sošolec je brat deklice, ki je skupaj z obolelim v razredu. Sem jo mislila jutri poslat v šolo, pa je rajši ne bom. Staš še ni čisto dober, ostaja doma, le Ano pošljemo jutri na tlako. Eden mora zaslužiti, kajne?user posted image user posted image

Zdaj pa babe žabe NAVIJAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čez slabo uro bo tekma. Jaz si že nabiram moči - buttonsi in mleko. Pa še Maratonci so... 

Neposredna povezava do sporočila: 4393
18.11.2009 20:06:14   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Majuška - kdaj pa ti začneš delat, da tako zgodaj vstajaš?

nekje med 7.20 - 7.50. Odvisno kako hitro nam uspe priti v LJ - danes je bilo recimo gužva, ker je bila na tomačevskem rondoju nesreča.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4394
18.11.2009 20:10:12   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

zaspati zvečer... jah, moram potrkat, da nam kar lepo gre že od 4. meseca dalje... obvezni večerni ritual, flaška v posteljici, ko ima dovolj, jo odrine, se obrne na stran, vzame svojo muco, jaz ga poljubčkam, pobožam, povem, da ga imam rada in rečem lahko noč, grem ven... ne bu ne mu... sem pa zadnjič doživela šok, ko sem pol ure po tistem, ko sem mislila, da je zaspal, šla v njegovo sobo nekaj iskat in slišim cingljanje mačka, potem pa njega, ko vstaja in začne pihat... gledam, rečem: Lovro, še ne spiš? Lej koliko je ura, spat je treba.... mali se smeji, ga lepo pobožam, poležem nazaj, pokrijem, še enkrat poljubčkam, pobožam in grem ven... pojma nimam kdaj je potem zaspal user posted image

Aleksandru se občasno zvečer ful dogaja. Dobi svojo flašo mleka v postelji, po flaški duda, ga pobožam, dam lupčka in voščim lahko noč. Zapustim spalnico in se mali sam uspava ... nakar je mir ene 15 minut, si rečem super, je že naspal. Kar naenkrat pa zavriska, prične gruliti in ponavlja vse zloge, ki se jih spomni. Nalašč grem bolj naglas do vrat, ko naenkrat vse utihne. Pridem do postelje, se usede in se mi smeji. Tako da moramo ponoviti vajo, povem da je treba pančkat. še enkrat lupčka ...  no potlej se ponavadi res umiri, ampak da zaspi, pa lahko včasih traja tudi do 21h.

Včasih pa zaspi v 10 minutah user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
18.11.2009 20:10:39   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

dan, dan, evo končno malo miru doma, sicer sem sama s puncama, pa vseeno. Moja mini operacija uspela, sem bila ob 10 že nazaj v službi. Dobila sem 4 šive, zdaj me čaka pa previjanje in čez 14 dni odstranitev šivov. Me kar sklei, tako da grem po Lekadol.

Zdaj pa grem nekaj pojest, ker že cel dan po malem stradam ( hladilnik pa prazen BV)

Nanka, upam da boš čimprej v redu in da je bolečina že rekla pa-pa ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
18.11.2009 20:33:43   
glugluglu
No tako, smo peljali otroke k zdravniku (zadolžen Mitja), Nina ima vneto levo uho, je dobila kapljice za ušesa in, ker ima malo driske je dobila en prospekt za kupit probiotični prašek WAYA (prvič slišimuser posted image ),
Mark pa, če mu vročina ne pade do petka (pa itak mu je od včeraj na danes že malo padla in se je tudi prepotil), moramo v petek dati kri (je dobil že napotnico za kri), kjer bo tudi pregled za novo gripo. user posted image   No tako, sem vedela, da če Mitja pošljem z otroki bo to bolj resno izpadlo.

So pa ravnokar pred 10 minutami prišli domov, je bila tam taka gužva tako, da je Mitja takoj že naprej na gledanje nogometa odšel.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
18.11.2009 20:43:34   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Majuška - kdaj pa ti začneš delat, da tako zgodaj vstajaš?

nekje med 7.20 - 7.50. Odvisno kako hitro nam uspe priti v LJ - danes je bilo recimo gužva, ker je bila na tomačevskem rondoju nesreča.

se pa dolgo časa peljete v službouser posted image Jaz vstanem ob 6.00 -6.05, v službi pa sem okoli 7.30 - če greva skupaj z Mitjem, (skupaj z dostavo Tiana v vrtec, Marka in Nino pred šolo in Mitja do službe), no, če sem pa sama z otroki pa komaj do 8.00 uspem prilesti v službo pa tudi, če enako vstanemuser posted image .

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
18.11.2009 20:57:18   
Majuska
No, pri meni je delovno jutro tako - ob 5.20 vstanem, v kopalnici porabim ene 20 minut, sploh če je treba ukrotit lase ... potlej pripravim torbo za malega in včasih mojo malico, če imam doma žemlje in podobno pecivo. Zajtrkujem, pripravim zajtrk dragemu, pogrejem mleko in ko dam malemu flaško, zbudim dragega. Potlej mulčkua umijem in oblečem. Ko se poskusim obleči jaz, mali čaka v stajici in se igra. Pošljem oba fanta v avto, šele potem se oblečem do konca in odidem z vsemi torbami za njima. Ja, kar traja vse skupaj, sploh če kakšno stvar še iščem!

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4399
18.11.2009 21:05:14   
neboglasnica
Populis: upam, da te je tatko zaprl v kopalnico in da tam grizeš nohte za naše... user posted image .

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......