sjmm
|
fuzbal že laufa......pri nas sploh ni mogoče dons enga miru vzpostavit, pa glih dons k je mali zgodi mrknil.ah, sem bla zdele že mal huda mislim, da je vsak vsaj 5x še prišel ven iz sobe, ko smo se že na dolgo in široko poslovili...ko da grem v Avstralijo no, zdej upam, da bo mal miru, sem hotla met zmenk s pegleznam...odpadlo...sm čist cunjasta...bo zdej zdej prlaufala... , sicer pa sem imela popoldne delovni napad, se kuhna svet k 100 , sem še po tleh zapodila močota, tko da bo Majči lahk jutri tud po tleh lupčkal potem je pa moj nekam tekel, smo pa na sredo dnevne duplo stresli, pa smo se vsi igrali k otročki...je bil Maj čist happy, smo skor na večerjo pozabli...smo eno družinsko hišo sestavl z vso opremo in prebivalci, pa sem jz ta malo punčko igrala, pa smo se took nasmejal, sej ni čudn, da se nemorjo umirit,no, zdej zgleda, da bo...počas... no, mi2 imava pregled v petek....dobr, da veva kaj naju čaka , bi pa zdej res bli lahk mal bol preudarni in ločili bolne in sistematske...no, mi imamo zgodaj zjutraj, takrat P drugih ne sprejema...sam laboratorij je pa druga pesem ,no, grem mal navijat!! AJD!! se še tipkamo!!!