|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
18.11.2009 14:35:17   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mihailo vidiš da se je vse poštimalo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy a tvojidve se pa smejita user posted image user posted image user posted image user posted image

Men oba spančkata, jaz se grem pa potrudit mal likat. Morm mal kup zmanjšatuser posted image user posted image user posted image

ja user posted image ,upam,da tko tudi ostane

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
18.11.2009 14:37:33   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

ajvy upam da tvojidve zaspita in se jima še ti pridružišuser posted image

a ha....grem pogledat kaj se tolk smejeta...ja seveda...ko pa Tarja zganja norčije okol Tisine pojstelje in se smejita...Tisa se je čist razbudila...tko da ...no go...pa drugič

a si jih dala obe spat in je Tarja vstala in zabavala Tiso?to bi pa rada vidla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
18.11.2009 14:38:24   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

TOLE JE PA ZA HANO Z MALO ZAMUDO(sem vceraj pozabilauser posted image )

user posted image
hvala,hvalauser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
18.11.2009 14:39:32   
Čebel@
midve sva bili na sprehodu,zdej se je pa itak sonček skril.....Hana pančka jaz ji bom pa počasi naštimala malico:marelica+jabolko+ananasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
18.11.2009 14:44:10   
sunny24
Dan!
Nočka kar OK, jedla ob 3h in pol spala do 6:30, jedla in spala do 8h. Pol smo pa šibnle do P...Vse OK.

Gaja ma pa pri 9.mesecih 8550g in 73,5 cm (katjusa dej popravi pr 8 mesecih cm na ene 72cm-tisto 75cm je blo tko na hitro doma zmerjeno in smo malo falili očitno). Naslednji pregled 17.2.2010.

Zdej popoldne gremo pa še v laboratorij da ji kri vzamejo. Aja, pa za zobarja mi je dala cifro za Gajo naročit.

Prej sm šla na firmo da se zmenim glede dela in vsega, pa je biu tip na dopustu čeprov je reku, da naj pridem mimo...Kar neki!

Zarja vse najboljše za obmesečnico!!! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
18.11.2009 14:51:13   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Dan!
Nočka kar OK, jedla ob 3h in pol spala do 6:30, jedla in spala do 8h. Pol smo pa šibnle do P...Vse OK.

Gaja ma pa pri 9.mesecih 8550g in 73,5 cm (katjusa dej popravi pr 8 mesecih cm na ene 72cm-tisto 75cm je blo tko na hitro doma zmerjeno in smo malo falili očitno). Naslednji pregled 17.2.2010.

Zdej popoldne gremo pa še v laboratorij da ji kri vzamejo. Aja, pa za zobarja mi je dala cifro za Gajo naročit.

Prej sm šla na firmo da se zmenim glede dela in vsega, pa je biu tip na dopustu čeprov je reku, da naj pridem mimo...Kar neki!

Zarja vse najboljše za obmesečnico!!! user posted image user posted image user posted image

A ni Gaja prej prespala nocko brez hranjenja?Men je Mihailo zadnje case iskal ponoc jest kot novorojencek odkar je pa vse na zlico in zvecer tudi z mlekom kaj na zlicko(kaksna kasica)pa ne je do 7h zjutraj...lepe mere mate...mi mamo tut okrog 8kg

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
18.11.2009 14:51:56   
MIHAILO
SUNY kaj pa se kontrolira na pregledu pri 9m?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
18.11.2009 14:54:38   
Maksi1
Živijo.

Najprej hvala lepa za čestitke za 9. rojstni dan od Zarje. Vse dobro in lepo želim tudi jaz vsem vašim ptičkom in čebelicam (jaz ponavadi nisem preveč vestna v teh čestitkah in se vam za zamude v čestitkah opravičujem).

Vsi bubančki, imate moje pestke, da preženete vse vruse, bacilčke in bakterije stran od vaših hiš. Ššššššccccc.

Cepljenje proti gripi - Onasiss, jaz se sploh ne bi obremenjevala in bi Vida cepla. Če je pljučni bolnik, bi ga gripa močno zmartrala.

Dojenje - najprej se strinjam z Bomo in s tisto izjavo, da glede tega je čisto preveč cirkusa. Jaz sem dojila samo 4 mesece in si želim, da bi mi ratalo še kak mesec, a to samo iz sebičnih razlogov (dokler sem dojila so šle kile kljub čokoladi dol in v denarnici je ostal kak evro), ker po enih 6.h mesecih otroček vse kar rabi, dobi z drugo (gosto) hrano in če ga dovolj crkljaš, se tista vez glih tako ohranja.

Ajvy, Katjuša - meni so tudi močno všeč debate. user posted image

Čebela - pr nas pa je megla! Grrrr. Pošlji mal sončka na Goriško.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
18.11.2009 14:56:41   
Maksi1
Čebela - sem glih prebrala, da se vam je sonček skril. No boš poslala pa drugič.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
18.11.2009 14:59:50   
Maksi1
Sunny - bravo za kile od Gaje. Samo meni se zdi Gaja precej večja od Zarje, ki so ji na pregledu zmerili 72,5 cm. A se vidimo jutri? Namakala se bosta sicer Zarja in moj mož, jaz bom tokrat za gledalko. Sporoči, če boš rabla prevoz.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
18.11.2009 15:01:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Čebela - sem glih prebrala, da se vam je sonček skril. No boš poslala pa drugič.
danes je konec z njim,bo jutri spet posijaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
18.11.2009 15:02:21   
Čebel@
danes pa spet matematikauser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 18.11.2009 15:03:06 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
18.11.2009 15:02:48   
MIHAILO
DOJENJE ,da se ja odg...od prvega dne ,ko sem ga zacela dojiti sem rekla da ga bom 6m ,ker mislim da je to cisto dovolj..potem sem mu zacela dajati flasko 1x na dan,potem 2x,potem 3x potem sva se dojila se ponoci in nato nic vec...tako sem ga zacela pocasi odstvaljati ,ker je tudi meni cist mimo da mi vlece majco vsepovsod itd..mam pa sosedo ,ki je dojila in sam dojila otroka in ji je pri 13m majco vlekel,ce ni dala je cvilil ,to sem vsak dan poslusala in si rekla,ne mi bomo prej nehali ,me je blo kr strah tega...drugega bom tudi tako ,ce se bo dalo ,a vem da se bo saj se bom potrudila...user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
18.11.2009 15:03:25   
Maksi1
Čebela - še en kueščn: kako ji narediš ananas?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
18.11.2009 15:07:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Čebela - še en kueščn: kako ji narediš ananas?
1. ga je jedla od hippa,danes sem pa kupila svežega in ji ga bom čisto malo dala -sem ga mislila le zmiksatuser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
18.11.2009 15:23:42   
MIHAILO
nekaj o ananasu
http://med.over.net/forum5/read.php?46,5793891,5795968

A GA LAHKO damo?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
18.11.2009 15:26:29   
MIHAILO
a drugace lahko jejo vso sadje razen mandarin in pomaranc?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
18.11.2009 15:29:40   
simonakr
Dan dober! Da se še midve malo javiva; zadnje čase se mi sploh ne da brat in komentirat in pisat - se rajš igram z tamalo ko imam mal več časa. Mojga še vedno ni doma baje pride iz čet na pet ponoč enkrat. user posted image

Včerej sva imele posvetovalnico in imava 8030 g in 70,5 cm. Nasledna posvetovalnica bo v februarju - datum dobim naknadno. Aja pa kri sva dale vodo bova pa jutri lovile ko sm dopoldne doma.

Ajvy - ja ponedeljke imam maraton, ampak sej bo!

Vsem bubanim in zaspanim in bolanim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej bolš!

Vsem ki ste praznovali obmesečnice in RDje in ste dosegli kakršno koli napredovanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Zdej grem pa na sprehod dokler je še kej sončka

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
18.11.2009 15:33:37   
Čebel@

nekaj o ananasu

A GA LAHKO damo?
sta 2 čisto kontra stvari pisani povsod:eni pišejo da je full alergen,drugi pa da ga malčki jejood 6.meseca......jaz ji bom dala čisto malo poiskusit,ker je jedla že hippovo kašicos ananasom  na kateri piše 4m

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
18.11.2009 15:35:31   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

nekaj o ananasu

A GA LAHKO damo?
sta 2 čisto kontra stvari pisani povsod:eni pišejo da je full alergen,drugi pa da ga malčki jejood 6.meseca......jaz ji bom dala čisto malo poiskusit,ker je jedla že hippovo kašicos ananasom  na kateri piše 4m

ja sej pomje tudi lahko jejo zdaj ,ko so ze 9m stari...a mi lahko napises katero sadje vse ponujas Hani ,da vidim,ce nisem katerega spustila user posted image ...zdaj je bolj malo izbire...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
18.11.2009 15:52:46   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

nekaj o ananasu

A GA LAHKO damo?

ja sej pomje tudi lahko jejo zdaj ,ko so ze 9m stari...a mi lahko napises katero sadje vse ponujas Hani ,da vidim,ce nisem katerega spustila user posted image ...zdaj je bolj malo izbire...
hruška,jabolko(sveže ali kuhano),breskva,mareleca,banana,rozine,grozdje(no ko je bilo),borovnice,češnje,slive,ananas,v kratkem bo jedla tudi mango in avokado

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
18.11.2009 15:59:58   
Maksi1
Čebela, Mihajlo-tenks. Jaz ji bom tudi hmali dala probat ananas, samo, da se navadi na agrume. Včeri je probala namreč mal sokca od mandarine. Pa ji nč ni blo. Sej sem tudi patronažno vprašala, pa je rekla, da je za poahtat, sploh če so v neki familji alergije. Če pa jih ni in da otroček nima kakih težav z drugo hrano, pa da ni razloga, da se mu ne bi počasi uvedlo tudi agrumov. Seveda počasi in po malo ter otroka opazovat.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
18.11.2009 16:05:30   
SURF
POZDRAVLJENEuser posted image
Evo pa sem se malo oglasila...nekaj časa sem bila odstotna,vmes sem naredila zelo uspešno še en izpituser posted image  in katetranje smo prav tako dali čezuser posted image in hvala bogu je vse ok in Patricija nima prirojenega refluksa(97%)...naj še povem,da me je bilo strah k cucka,sem čisto bleda pršla noter,a naša čmrla je bila preveč radovedna od vseh teh novih igračk,da ni imela časa jokatuser posted image le malo je zastokala,takrat sem jo pa stisnala in polubčkala po čelu in že se je umirila,miška moja malauser posted image ....

Nekaj berem..in vidim da še kar tema o dojenju...in nekam čudno se razvijauser posted image user posted image user posted image user posted image Mah,dajte nehite no...Tiste,ki dojimo prav tako vprašamo,se posvetujemo,predlagamo..kako dolgo dojiti in vse kar spada zraven tako kot tiste ki ne in se pogovarjate recimo koliko mleka spijejo,katerega itd....In sedaj zato ker nimamo enotnega mnenja,ker nimamo enakega mišljenja ali znanja,slabo vest...naj bo to tabu temauser posted image Lepo vas prosim.
Js osebno zelo rada slišim tudi druge izkušnje,druge misli,druge zgodbe,drugačne misli...in prav vsaka je nekaj posebnega,ima neko ozadje,sporočilo...

Drugače pa...sem prijavljena od časa ko sem kosilo pripravljala in šele sedaj mi je uspelo zares se usesti pred tole "kištico"user posted image

Grem še malo brat za nazaj...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
18.11.2009 16:10:25   
SURF

hoj, hoj

Tudi mi smo se malce naužili svežega zraka pa sončkauser posted image Pojedli smo kosilo, sedaj pa Nejc pančka, Žiga se pa s pojočo knjigico igra - jo ma ful rad. Meni je celo uspelo posesat kuhinjo in dnevno, posoda se tudi že pere, skratka danes je en čist drugačen dan kot včeraj user posted image

sjmm kok si ti ena pridna, skrbna mamica, dolgčas ti pa nikoli niuser posted image

tamika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da čimprej odženete bolezni stran user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo je super ne ko otrok pridno je in ni treba za vsako žlico prosit user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Ursa zelo je to lepo...ko sem zacela z uvajanjem ni hotel nic domacega ,samo kak slivov frutek meni je pa bilo hudo ,ker ni hotel domace pripravljene kasice...zda,ko to lepo je odpre usta kolikor jih lahk odpre in rece mmmmm,mmmm,mmmm mi je veselje delati mu vse doma...pa sej sem se tudi prej ,ko ni jedel govorila -SLEJ KO PREJ BOS ZACEL JESTI VSE ,KER V TEJ HISI SE KUHA VSAK DAN SVEZE KOSILO IN SE GA BOS NAUCIL JESTI IN VSE DOBRE IN ZDRAVE STVARI...to sem stalno govorila ,ko sem devala frutek user posted image user posted image

In res jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
18.11.2009 16:26:22   
sjmm
helov na hitro

naš user posted image drugo rundo, se je pri prvi odločil, da je 45 minut dost in bo pol rajš po mojih živčkih skakal, no sej bi kr šlo, a je treba z drugimi nalogo zrihtat in skuhat,no, pa smo sfolgal, čeprav je včasih vmes kak moment za do 10 preštet...še posebej k se je mali na tleh med igračam sred kuhinje kr tja v tri dni drl...že ful zna zaglumit, pa naš Miha je tulu v sobi, da teh not dons pa sploh ne pozna, kva je zdej to učitl napisu, hja, ni takoj prvi dan povadil, pa je pol pozabil, a na konc je po dobrem kosilu kr vse steklouser posted image user posted image user posted image

ga je celo moj odpelu v glasbeno, tak da zdej laufam kuhno v red spravtuser posted image sicer sta se ta velka dva neki matrala, a sta sam z mize na pulte zmetalauser posted image ....

ja, ajvy...glih dolcajta pa ne poznamouser posted image user posted image user posted image

Urša ...hvala, ful lepo, da sta tvoja2 tok pridkana donsuser posted image user posted image user posted image

SURF...čestitke za izpituser posted image user posted image user posted image

MIHAILO...bravo za papcanjeuser posted image user posted image user posted image

no, tok za zdele, se opravičujem, če sem kej pomembnega spustila...lp vsem!!!

vas pol še mal preberem......user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 18.11.2009 16:28:17 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?