Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 16:32:09
|
|
|
|
Katjusa
|
Mi smo tud mel kosilo in zdej beni spi...... Florjan se je pa mal umiril in se lepo igra.... jst pa berem nekaj o akvarijih.... da ne bomo kej narobe nardil komi čakam, da moj pride... sem lena dons k še kuhinje se mi ne da pospravit sej bo vse počakalo.... in lušta se mi sladoleda .... pa lušta se mi it mal ven ker se mi bo zrolal smo not že od nedelje sem se kr razvadla svak dan hodit po gričkih zdej pa kr nikamor upam, da ne bo kondicija pošla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 16:50:06
|
|
|
|
SURF
|
Vse naj Hani za včeraj in Zarji ter Gaji za danes .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 16:51:27
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Mi smo tud mel kosilo in zdej beni spi...... Florjan se je pa mal umiril in se lepo igra.... jst pa berem nekaj o akvarijih.... da ne bomo kej narobe nardil komi čakam, da moj pride... sem lena dons k še kuhinje se mi ne da pospravit sej bo vse počakalo.... in lušta se mi sladoleda .... pa lušta se mi it mal ven ker se mi bo zrolal smo not že od nedelje sem se kr razvadla svak dan hodit po gričkih zdej pa kr nikamor upam, da ne bo kondicija pošla Full dobr za akvarij Mene voda,v kakršni koli stanju(razen mogoče led ) tako pomirja.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 16:56:18
|
|
|
|
SURF
|
Ajvy-Ja to sem že slišala za C vitamin ki omogoča absorbiranje železa,pa tudi za mleko...samo js zdej kompliciram...mah pojma nimam Ali je važno da ko ima obrok rečmo teletino,ki vsebuje železo mora hkrati potem za sladico npr. imeti kej sadnega da je učinek?Ali lohka kasneje?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 16:58:50
|
|
|
|
SURF
|
Sjmm- pri vas gotovo drži,da ljubezen gre skozi želodec dobesedno sicer imate pa tako vsak dan nekaj njami .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 17:00:49
|
|
|
|
SURF
|
Dajte mi nekaj povedat,ali vam tudi vaše polovice pravijo,da ste obsedene z rr?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 17:01:35
|
|
|
|
SURF
|
Moj mi pravi da sem huda odvisnica .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 17:06:31
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Moj mi pravi da sem huda odvisnica . tud mene je moj s tem moril...pred casom...ko sm bla res precej gor...sploh v nosecnosti k smo mele nocne maratone ... mah ne sekiraj se...zihr je tud on s cim obseden
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 17:14:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Dajte mi nekaj povedat,ali vam tudi vaše polovice pravijo,da ste obsedene z rr? nimam težav.... je sam tud rad na računalniku/netu in ve kako je? mu pa večkrat povem kaj smo se kej menli (če se mi zdi, zanimivo)..... sem pa ponavadi gor takrat ko ni njega doma oz. ko ima kako delo, tako da najin čas ni nikoli prikrajšan....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 17:20:20
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: SURF Dajte mi nekaj povedat,ali vam tudi vaše polovice pravijo,da ste obsedene z rr? nimam težav.... je sam tud rad na računalniku/netu in ve kako je? mu pa večkrat povem kaj smo se kej menli (če se mi zdi, zanimivo)..... sem pa ponavadi gor takrat ko ni njega doma oz. ko ima kako delo, tako da najin čas ni nikoli prikrajšan.... Ali pa tudi sam pride gor..... sicer ga že dolgo ni bilo....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 17:56:49
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: SURF Dajte mi nekaj povedat,ali vam tudi vaše polovice pravijo,da ste obsedene z rr? nimam težav.... je sam tud rad na računalniku/netu in ve kako je? mu pa večkrat povem kaj smo se kej menli (če se mi zdi, zanimivo)..... sem pa ponavadi gor takrat ko ni njega doma oz. ko ima kako delo, tako da najin čas ni nikoli prikrajšan.... Mah ni take panike - še posebej takrat ko njega ni in imam računalnik samo zase! Drugač se pa mal kregava kdo bo gor
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 18:19:40
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Dajte mi nekaj povedat,ali vam tudi vaše polovice pravijo,da ste obsedene z rr? vsak dan posebej, še bol zato, ker sploh ne mara elektronke, pred tv itak sam zaspi, kompjutera se ne prtakne, PS in PSP...španska vas, jaz pa to vsem špilam z mojimi mulčki
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 18:26:58
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Sjmm- pri vas gotovo drži,da ljubezen gre skozi želodec dobesedno sicer imate pa tako vsak dan nekaj njami . o, hvala, se trudim, sem zelo samokritična kuharca, če men neki ni dobr k skuham, tud drugim težko ponudim, a moji kr radi popapcajo no, dans je blo res dobro...tko je skoz mrmral Maj ko je jedu, sem mu juhco še z greskom zakuhala, je bil čist happy, pa koščke kuhanga korenčka je zravn grickal, pol smo pa mi krompirjevo zloženko s porom in sirčkom jedl, pa je bil kuj zravn in je še tega mal probal...zadnje dni je Hb vse njami
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 18:50:16
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Popoldne smo pol šle z Gajo v laboratorij da so ji kri vzeli in ni niti pisnla ko so jo piknli. Pridna moja punca!!! Pol sm šla pa v šoping-Gaja je bogatejša za 2 majci, pa še sadje in jogurte, skutke, kašice sm ji kupla, plenice...Malo sm dala možgane na off za 2 urci! Zdej sm ji nardila pašto z puranom in parmezanom-pojedla neki žličk, pol pa še mlečno kašico z bananami-to je pa po čudežu zmazala (do zdej namreč ni marala teh mlečnih kašic). OK, zdej grem, Gaja me če plešasto nardit!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 20:08:12
|
|
|
|
piskot
|
cer. otroci spijo, ati je sel fuzbal gledat s kolegi. mama pa pred masino, pa vecerja. luxus. martin pravi da ga uho ne boli vec. pojma nimam, upam da ne bo ponoci spet panika. moram vam pa se malo pojamrat glede tega kako na ZD skrbijo za mulcke. podn. vsaj v kranju. sistematski pregled, torej je otrok zdrav. potem moras pa v laboratorij, kjer stoji v vrsti 25 odraslih, od katerih jih je po moji logiki tam ene 20 ki se bojijo da imajo ta novo gripo. in pol pridem tja, vprasam ce moram cakat vrsto, pa mi recejo da naj se kar vrinem. okej, to smo dali skoz. pol mi da tisto vatko, pa rece, drzte ji na prstku 5 minut. ekskjuz mi!? a se ji zdi da bo otrok 5 minut pri miru drzal prst!? okej, pol se prebijeva na hodnik, ze vse krvave, je tam ena previjalna (sem ji morala se vrecko odmontirat), pa razmaze kri tudi po previjalni (sicer sem imela se tetra plenicko gor), vzamem robcke da pobrisem. obrnem robcek okrog. rjav. tako svinjska previjalna da ... mislim res ful super no. upam da imate drugje boljse. jutri ima sistematskega martin. prednost v vrsti imajo samo otroci do 2 leta. se ze vidim kako bom
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 20:32:17
|
|
|
|
simonakr
|
Čer! No sm našo preveč hvalila da je pridna in pridno zaspi, pa imam zdele že 2 dni dretje!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 20:37:39
|
|
|
|
Onasiss
|
jutta.... ti se šefu kar nenajavljena prikaži..ga boš s tem najbolj šokirana in kar takoj z besedo na plan... Vida pa lahko k meni pripelješ... Sunny.... za šoping, upam, da res nisi plešasta in fajn se mejte jutri na plavanju...pa Maksi pozdravi.... piskot... pri nas je isto.....s temi laboratoriji in organizacijo tud men ni jasno...zdravi in bolani skupaj v čakalnici..pol se pa pejt...pa bod vesela..mi niti previjalne nimamo v laboratoriju..... bi jo morala it dol med bolane previjat..... NIČ ZDAJ JE FUZBAL IN GREM NAVIJAT....UPAM, DA TO ŽE VE POČNETE..........
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 20:37:49
|
|
|
|
Maksi1
|
Piskot - jsz sem zadnjič v našem lab. prosila, če mi dajo malo mikroporja, da zalepim gazo, pa je rekla, da mi ga ne more dat. Mi je pa dala eno gazo brez alkohola, da nej bi se hitreje zacelilo. Ma ker smo bli potem pri moji p hitro na vrsti in je za tisti test morala prijemat kocke, se ji je nazaj odprlo in so ble vse kocke in miza od dr vsi krvavi in mi je potem tam zalepla z mikorporjem, ampak potem pa kock ni mogla prijemat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 20:39:15
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny - reči Onasiss hvala za pozdrave in jo pozdravi nazaj.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 20:44:26
|
|
|
|
piskot
|
ah pol je povsod priblizno isto. menda da zato ne zalepijo, ker je bolje ce drzis, da ni modrice.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 20:46:52
|
|
|
|
Jutta
|
Onasiss - hvala za prijaznost Sem ga cel dan klicala, poslala dva maila, pa nič. Tole ni dober znak Saj bi šla kar k njemu, ampak vem da je ful leteč, ga pogosto ni v pisarni in potem bi bilo škoda, da grem zastonj... Upam, da bom imela jutri več sreče. Ga moram ta teden nujno dobit, ker drug teden pa ga spet ne bo v SLO. Piskot - ja tudi pri nas je bilo v laboratoriju polno odraslih, ko sva šla dat kri... Kriza...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 20:58:40
|
|
|
|
sunny24
|
Evo, Gaja spi (zenkrat), moj je šou gledat tekmo (čeprav je na bolovanju ), jst pa nimam kej druzga za delat kot tuki bit! Jst sem šla z Gajo v laboratorij popoldne, nobene gužve...Zjutri bi itak tam čakale ko zmešane! Sm pa ji tudi jst mogla držat gazico gor naki cajta in je kar pustila. Previjalna miza pred laboratorijem...Mi tega luksuza nimamo se mi zdi, vsaj vidla je nism nikjer. Naša P pa ni nč storla Gaji delat-kocke in to...Sam navaden pregled je nardila. ME je uprašala če kej kobaca pa ji je Gaja hitro pokazala da zna ustat-se je primla za haljo od P in se ji začela režat. onassis, bom pozdravla maksi, te tudi on pozadravlja nazaj! Kako kej drugače? maksi, si prebrala k sm napisala da sm dobila cifro za zobarja za u Gorici? Ti dam jutri na plavanju al pa te pokličem zjutri če se češ naročit! Je v ta novem ZD v 2. štuku. A jutri bo pa tvoj dragi čofotal...Vem zakaj si njega poslala na plavanje...Ker bo treba 11 dolžin preplavat, ne? jutta, kaj pa rabiš šefa? Nism zasledila...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 21:00:23
|
|
|
|
piskot
|
sunny pri nas je tudi ni nic testirala kaj zna. vprasala je ce se ze plazi, to je bilo vse. pol se je pa tamala tud na noge postavla, pa je rekla da je okej. mah ... te dohtarji.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 21:10:07
|
|
|
|
Ajvy
|
čer...kr v redu je bilo... SUnny...lepe mere ima Gaja Maksi...zelo lepo si napisala....res... Simonakr...ti si pa res zaposlena...jah..sej bo tudi za nas vse drugače ko bomo šle v službo... Lepe mere Surf....čestitke za izpit in uspešno katetranje...še večje veselje ker je vse ok sjmm...moram ti povedat...se te kr predstavljam kako globoko dihaš in šteješ do deset...ampak ko pa napišeš se pa tko u easy zdi...tko ...sproti...faca...res jutta...upam,da se ti uspe nekak dogovorit s šefom MIhailo...res sem vesela ,da vama je zalaufalo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 21:10:11
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot cer. otroci spijo, ati je sel fuzbal gledat s kolegi. mama pa pred masino, pa vecerja. luxus. martin pravi da ga uho ne boli vec. pojma nimam, upam da ne bo ponoci spet panika. moram vam pa se malo pojamrat glede tega kako na ZD skrbijo za mulcke. podn. vsaj v kranju. sistematski pregled, torej je otrok zdrav. potem moras pa v laboratorij, kjer stoji v vrsti 25 odraslih, od katerih jih je po moji logiki tam ene 20 ki se bojijo da imajo ta novo gripo. in pol pridem tja, vprasam ce moram cakat vrsto, pa mi recejo da naj se kar vrinem. okej, to smo dali skoz. pol mi da tisto vatko, pa rece, drzte ji na prstku 5 minut. ekskjuz mi!? a se ji zdi da bo otrok 5 minut pri miru drzal prst!? okej, pol se prebijeva na hodnik, ze vse krvave, je tam ena previjalna (sem ji morala se vrecko odmontirat), pa razmaze kri tudi po previjalni (sicer sem imela se tetra plenicko gor), vzamem robcke da pobrisem. obrnem robcek okrog. rjav. tako svinjska previjalna da ... mislim res ful super no. upam da imate drugje boljse. jutri ima sistematskega martin. prednost v vrsti imajo samo otroci do 2 leta. se ze vidim kako bom Piskot mi mamo to malce boljše poštimano. Vrečko namontira sestra in jo tudi ko se otrok polula odnese, tako da nimaš nobenega stika z laboratorijem. Kri gremo pa en teden prej dat. So pa otročki ki imajo posvetovalnico itak ločeni od bolnih.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?