|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
18.11.2009 20:15:50   
dacy
Kepica83 no lepo da si imela dragega doma skoz in da sta imela cas za sebe, tak je tud prav user posted image
Me veseli tud za tvoje izvide za tokso, jaz tud upam da bodo moji v ponedeljek se kar negativni ... za sladkorno pa sploh ne dvomim, ker je mama sladkorna bolnica in si v MB pri njej vec krat merim sladkor in ga nikol ni lih kaj dost... prej ga je premalo kot prevec user posted image (hvala bogu)
Pri hematologu pa le fajn porihtaj user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
18.11.2009 20:18:29   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

Kepica83 no lepo da si imela dragega doma skoz in da sta imela cas za sebe, tak je tud prav user posted image
Me veseli tud za tvoje izvide za tokso, jaz tud upam da bodo moji v ponedeljek se kar negativni ... za sladkorno pa sploh ne dvomim, ker je mama sladkorna bolnica in si v MB pri njej vec krat merim sladkor in ga nikol ni lih kaj dost... prej ga je premalo kot prevec user posted image (hvala bogu)
Pri hematologu pa le fajn porihtaj user posted image

Hvala miška. Daj povej kak pa si mi ti kaj?? Nosečkica moja?

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
18.11.2009 20:25:38   
dacy
Ej danes sem prav fajn ... otrok cel dan razgraja in prav fajn se mi zdi user posted image ... tud sitnaa danes nisem nic in prav vredu se pocutim user posted image Zdaj cakam na tekmo, da bom malo navijala na sihtu in da mi cas hitreje mine.
Vglavnem komaj cakam naslednji teden ko imam kontrolo spet in morfologijo user posted image , ko vidim kje kakega dojencka me ze kr zamika da bi jaz tud kr takoj rodila in vozickala okrog itd... user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
18.11.2009 20:39:51   
mp13
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

user posted image

naročila za majice sprejemam do jutri zvečer.u petek zjutraj dam naročilo naprej tako da bodo drugi teden majičke že narejeneuser posted image .

bela buča-modra in rdeča št 40.
chi_pita-modra št. 40
cojka-modra št. 40
memole-rdeča št. 42
nataša35-rdeča št.42
nincy29-modra št. 40
di_di-rdeča št. 38
aprilčica10-rdeča št 40
Wannabemommy-rdeča in modra št. 42

Ojla,

sedajle sem zajadrala na tale forum, kjer vidim, da je cel kup aprilčic. Noooo, med vami sem tudi jaz user posted image . Moj PDP je 16.4.2010.
Ke se mi vseeno ne zdi brati vseh 135 strani za nazaj, bi prosila za kratek povzetek o tehle majčkah. Jaz si zelo zelo želim imeti majčko, na kateri piše "PRIDEM APRILA". Pa me zanima - je to to, ali nincy29 slučajno zbiraš naročila za "PRIDEM MARCA" kot piše na slikici? Za vsak slučaj, se moram prepričat, se opravičujem, če je vprašanje malo blond user posted image
Potem me zanima, kakšne velikosti so to, ker jaz imam običajno velikost 38, oz. M.
Naj si malo z rezervo naročim velikost 40?
Jah, pa zanima me, če si jo sploh lahko naročim, ker sem čisto "frišna", ter kako jo bom plačala in dobila?
Smem vprašat, od kje so te majčke, oziroma kdo jih dela?
Hvala user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
18.11.2009 20:56:31   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: mp13

IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

user posted image

naročila za majice sprejemam do jutri zvečer.u petek zjutraj dam naročilo naprej tako da bodo drugi teden majičke že narejeneuser posted image .

bela buča-modra in rdeča št 40.
chi_pita-modra št. 40
cojka-modra št. 40
memole-rdeča št. 42
nataša35-rdeča št.42
nincy29-modra št. 40
di_di-rdeča št. 38
aprilčica10-rdeča št 40
Wannabemommy-rdeča in modra št. 42

Ojla,

sedajle sem zajadrala na tale forum, kjer vidim, da je cel kup aprilčic. Noooo, med vami sem tudi jaz user posted image . Moj PDP je 16.4.2010.
Ke se mi vseeno ne zdi brati vseh 135 strani za nazaj, bi prosila za kratek povzetek o tehle majčkah. Jaz si zelo zelo želim imeti majčko, na kateri piše "PRIDEM APRILA". Pa me zanima - je to to, ali nincy29 slučajno zbiraš naročila za "PRIDEM MARCA" kot piše na slikici? Za vsak slučaj, se moram prepričat, se opravičujem, če je vprašanje malo blond user posted image
Potem me zanima, kakšne velikosti so to, ker jaz imam običajno velikost 38, oz. M.
Naj si malo z rezervo naročim velikost 40?
Jah, pa zanima me, če si jo sploh lahko naročim, ker sem čisto "frišna", ter kako jo bom plačala in dobila?
Smem vprašat, od kje so te majčke, oziroma kdo jih dela?
Hvala user posted image

A pol meni ni potrebno več delat tistega drugega seznama  več. 

(odgovor članu mp13)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
18.11.2009 21:06:49   
memole
Čer!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Jaz sem pojedla večerjo!
Moji gledajo tekmo!user posted image user posted image
Meni mi pa prav ne paše mi gre na živce ta nogomet!

Glede majčk meni št.40 ker 42 bo prevelika!
user posted image

Jaz sem drugače ok in tu pa tam začutim kako brciko čez dan lih tok čutim da me zmoti in se umirim in čakam če bo še kej pa ni nič sem pa sigurna da so to brcike in ne prebava!user posted image user posted image

mp13 dobrodošla in čestitke!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
18.11.2009 21:25:44   
Di_Di
ooo kepica se nam je javila kako lepo! Nč ti ne zamerimo, sam da si ok! Ti kr uživaj z lubijem če je doma user posted image

evo jaz tud vsake tolko na tv pogledam tekmo, mal pa tu po netu šara, zgubljam čas user posted image user posted image drugače sva šla z user posted image na plavanje user posted image sem si drznila it mal iz hiše in mi niti malo ni žal... tko fajn se počutim, kot prerojena sem user posted image

ammm katera je že spraševala za bazene na obali? tolko si pišemo, da sem pozabla.... brez zamere. Skratka ja sem šla danes prvič v Adrijo v Ankaran in moram povedat, da mi je dosti bolje v Termah Palace. Voda se mi zdi da je tud za kako stopinjo dve toplejša v Palasu kot pa  v Adriji.... predvsem imaš pa dosti več prostora za plavat v Palacu,ker imaš 2 bazena in še enega za malčke, v Adriji pa je en malo manjši in en čisto mali bazenček za malčke. Kar se tiče cene mislim da je Palace nekoliko cenejši. Tko da jaz predlagam Palace... jaz bom definitivno sam še tja hodila.

mp13 dobrodošla med nami user posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
18.11.2009 21:38:12   
Kepica83
Hvala DI_DIuser posted image

Punce mene črtajte z seznama za majčke. Sem si jih pravkar sama naročla. Ker hočem še imet majčki za mojega možega. 3 majčke 33eur, to pa ni veliko. Se mi zdi da se tako dolgo pajcamo da nebo nič iz teh majčk na koncu. Jaz bi pa jo že rada nosla. Upam da nebote jezne?

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
18.11.2009 21:49:19   
Chi_Pita
Hei ... lih polčas trenutno najpomembnejšega dogodka je pa sem rekla, da moram pokukat kaj se tukaj dogaja user posted image
A gledate tudi ve tekmo? Bravo naši! user posted image user posted image user posted image

Ma vidi vidi ... kepica se je prikazala user posted image ... sem vedela, da ne more biti nič hujšega. No lepo, da si si vzela malo več časa za dragega. Seveda pa drugič najavi ko misliš poniknit za par dni, da ne bomo punce v skrbeh user posted image

nincy ... nisi me spregledala ne ... prej se nisem javila za te majčke, ker mi napis nekako ni odgovarjal - zdaj pa ker gre čas tako hitro je treba nekaj naročit. In ker sem videla, da si ti zagreta sem se javila tebi. user posted image Aja, medtem pa mi je še napis postal full simpatičen user posted image ... tako da ja ... računaj name user posted image

cojka ... tudi meni se je zdelo da si ti, zato sem ti kr predlog poslala ... saj nisi huda a?

mp13 dobrodošla ... glede majčk pa je tako - seveda bo napis pridem aprila (tista slikica je ukradena pri sosednji temi, da smo si lahko predstavljale kaj sploh naročamo) user posted image Številke pa hja ... tako kot vse smo nekako vzele srednjo varjanto. Jaz sem nosila majčke S - kratke oz 38 dole rokave ... naročila sem pa 40 - ker se mi nekako zdi najprimernejše za rastoči trebušček. user posted image Le hitro javi naši nincy da te doda na seznamček - zakaj pa ne bi smela biti zraven?  user posted image tako smo tudi me prišle na temo user posted image user posted image user posted image

Uh sem se razpisala, pokomentirala pa nisem še niti pol. Zdaj bo začel drugi polčas in bom počasi zaključila s pisanjem. Se vam javim ju3 in vas v celoti pokomentiram.
Lepo navijajte - če spremljate tekmo ... mariborčanke vam pa želim čimbolj mirno noč.  user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 22:15:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Chi_Pita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3385
18.11.2009 22:22:39   
tropical
sej lohk delam tisti seznam še naprej men ni problema ma kot didim se dela drugi

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 22:31:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 3387
18.11.2009 22:34:57   
Anonimen
Pozdravljene punce!

Se ena aprilcica se javlja. Spremljam vas v bistvu ze od septembra (ko sem v 8 tednu koncno pogruntala, da ze nekam dolgo ni bilo menstruacije in da to nekaj ne stima), ampak do nuhalne nisem hotela nic napisati, potem sem imela ful probleme v sluzbi (zato sem zdaj na bolniski, ceprav mi cisto nic ni) zdaj pa sem koncno nasla malo casa, da se vam tudi uradno pridruzim. Sem pa skoz spremljala debate, tako da vem priblizno o cem je ze tekla beseda.

Za seznam od tropical: 27 let, prva nosecnost, nic otrok od prej, PDP 21.4.2010, naslednji pregled (in s tem tudi morfologija) 8.12.
Spol pa zaenkrat kaze na puncko. Jeej!! Nama je to ze na nuhalni rekla dr. Strah in zadnjic mi je ginekolog naredil UZ in je preveril, ce je kaj zraslo pa ni, torej zaenkrat velja, da bo puncka. No, ce smo ze pri tem, nasa na vseh UZ noge drzi razkrecene kot da je na plazi, tako da ne vem koliko to drzi, da puncke skup tiscijo.

Aja se za seznam, sem iz Ljubljane in bi se z veseljem kaj dobila z vami. Zaenkrat lahko tudi dopoldan, ker sem na bolniski.
Midva z mozem tudi gledava tekmo in sem ravno rekla, da ce bi bla v osmem mesecu bi ziher zdaj rodila, ker sem cist zivcna zraven televizije user posted image

Lepo se imejte pa se se kaj javim.

Neposredna povezava do sporočila: 3388
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 22:40:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3389
18.11.2009 22:44:44   
memole
No pa so naši zmagali!
Tega ni težko spregledat!user posted image user posted image user posted image

Aglaia dobrodošla in čestitke!

Neposredna povezava do sporočila: 3390
18.11.2009 22:46:10   
tropical
Aglaia dobrodošla čestitke.

Sej jaz od samega začetka sem vedela da jih ne bo toliko.
Jaz majčke ne bom naročila, tako da pohitite tiste ki boste saj mesec marec/april bo kmalu tu.
Zelo lepo da so zmagali , čestitke.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tropical -- 18.11.2009 22:47:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 3391
18.11.2009 22:46:58   
Anonimen
Hej Cojka. Ja no, ne morem verjeti, zmagali smo, umrla bom!! Aaaaaa, nadhudo!! Mojemu mozu se je cisto utrgalo. Je rekel, da komaj caka, da bo s pikico v narocju gledal svetovno. Ta ni normalen, ce misli, da mu bom dala otroka v narocje, ko skace po dnevni, se dere in je cist zivcen. Cudak user posted image

Iz Bezigrada sem. No, v bistvu sem priseljena v LJ iz Stajerske pred 15 leti in sem bila do zdaj skoz za Bezigradom (pri stadionu), zdaj pa z mozem kupujeva stanovanje in zaenkrat izgleda, da se bova selila v Sentvid. Iz katerega konca si pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 3392
18.11.2009 22:54:08   
dacy
Aglaia dobrodosla user posted image

... vglavnem jaz sem celo tekmo ugotavljala da bi se znalo zgodit da je moj otrok fantek, saj je celo tekmo z mano navijal in divjal po meni user posted image , vglavnem tekma je bla zakon in imela sem najboljsega navijaca z mano (v trebuhu) user posted image ... pri meni pa ne bo dragi tisti ki bo drugo leto skakal z otrokom v narocju, ko bo SP, ampak bom ziher jaz tista user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dacy -- 18.11.2009 22:56:16 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
18.11.2009 22:54:21   
Anonimen
Oj Memole, tebe se pa spomnim iz foruma Poroka 2009 al nekaj taksnega je bil naslov. A ne? Al sem te zamesala? Midva sva se porocila letos 30.5. ampak nisem tam nic sodelovala, sem sla samo parkrat pogledat ce bi mogla kaj vedeti, ker pri nama je slo vse to bolj na hitro. 30.12.2008 me je zaprosil, maja pa sva se ze porocila. Sva imela wedding plannerja pa se jaz sem se v bivsi sluzbi ukvarjala z organizacijo dogodkov in podobnih stvari. tako da ful ljudi poznam in je slo vse bolj na hitro. Je blo pa noro lepo. Jaz bi se kar se enkratporocila, ce bi slo user posted image

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 3394
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 23:00:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3395
18.11.2009 23:07:10   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Oj Memole, tebe se pa spomnim iz foruma Poroka 2009 al nekaj taksnega je bil naslov. A ne? Al sem te zamesala? Midva sva se porocila letos 30.5. ampak nisem tam nic sodelovala, sem sla samo parkrat pogledat ce bi mogla kaj vedeti, ker pri nama je slo vse to bolj na hitro. 30.12.2008 me je zaprosil, maja pa sva se ze porocila. Sva imela wedding plannerja pa se jaz sem se v bivsi sluzbi ukvarjala z organizacijo dogodkov in podobnih stvari. tako da ful ljudi poznam in je slo vse bolj na hitro. Je blo pa noro lepo. Jaz bi se kar se enkratporocila, ce bi slo user posted image

Ja sem sodelovala ja!user posted image user posted image
Potem pa čestitke!
Ja jaz bi se tudi šeenkrat!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
18.11.2009 23:08:01   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Hej Cojka. Ja no, ne morem verjeti, zmagali smo, umrla bom!! Aaaaaa, nadhudo!! Mojemu mozu se je cisto utrgalo. Je rekel, da komaj caka, da bo s pikico v narocju gledal svetovno. Ta ni normalen, ce misli, da mu bom dala otroka v narocje, ko skace po dnevni, se dere in je cist zivcen. Cudak user posted image

Iz Bezigrada sem. No, v bistvu sem priseljena v LJ iz Stajerske pred 15 leti in sem bila do zdaj skoz za Bezigradom (pri stadionu), zdaj pa z mozem kupujeva stanovanje in zaenkrat izgleda, da se bova selila v Sentvid. Iz katerega konca si pa ti?

Lepo, jaz sem pa iz Črnuč. Javi se še kaj k Ljubljanskim nosečkam, smo se tudi nekaj menile, da se dobimo. Sicer upam, da se nam bo tudi aprilčicam ratalo dobit.
Moj otrok, če bo imel kaj genov po stricu, bo itak na vsaki tekmi user posted image .

Dacy - moj bo tud po moje fantek - je tud navijaluser posted image

memole - ti si se tud na FB prijavil, a ne? Si Petra?

Ja sem se ja!
Sem Petra ja!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3397
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 23:10:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 3398
18.11.2009 23:15:20   
dacy
cojka bova pa drugo leto med SP namesto vozickale okrog, bova pa z otroci navijale user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3399
18.11.2009 23:15:31   
Di_Di
Aglaia dobrodošla user posted image user posted image user posted image

hehe tole je blo pa kr napeto, sem skakala po luftu in se drla k pr norcih user posted image user posted image user posted image no važno, da smo zmagal. svaka čast našim fantom, res so se dobro odrezali! Drugače pa tle pr nas furajo z avti gor pa dol po Kopru, trobijo in se derejo k pr norcih ... celo musko slišim k jo nek nabijajo. user posted image user posted image

nč čas je za horizontalo... če bomo lahko spoloh spali od veselja user posted image

nočko vsem skupaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?