katy83
|
pozdravček punce. Nisem pozabla na vas, vsak dan vas berem, ampak za pisanje mi pa zmanjka časa. to pa zato ker sem radovedna, pa berem aprilčice, pa marčevke, pa... Kaj naj rečem? moje počutje je hvala bogu ok, in srčno upam, da tako tudi ostane. vsak večer pridno brca, tu pa tam se kakšna brcika tudi vidi. Porodniška oz. prihodki - ja, o tem bi se dalo razpravljat. Sem bila kar šokirana nad vsem tem kar ste se pogovarjale, da moraš bit do konca zaposlen, drugače samo 55%. No, jaz sem sicer študentka, tako da s tem ni težav, so pa težave drugje. Skratka dobim starševski dodatek in je to to. No, da se pohvalim, odobrili so mi tudi štipendijo do septembra 2010. No, in potem se začnejo moje težave. Do aprila 2011 imam starševskega, potem pa Če z dragim živimo skupaj, mi ne pripada nič, ker ima on dovolj veliko plačo za vse 3. (500€) No, da se malo potožim. Bova že kako. imava srečo, da imava malo hiško in ni najemnine in tako dalje. dacy - ja, take smo Mariborčanke. Nogomet je zakon. Saj smo vendar zrastli v tem, ne? srčno upam, da naši danes zmagajo. tekme pa ne bom gledala, ker imam občutek, da vedno ko jaz gledam tako pomembno tekmo, se obrne v tisto stran, ki mi ne paše. Kepica83 - ma kje si ti? te punce pogrešamo, veš? No, tudi jaz upam, da je vse ok, pa da si pozabla na nas, zato ker uživaš. nič, punce uživajte, pa fajn čvekajte, da bom imela kaj za brat čao, Katy
|