|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
18.11.2009 14:33:24   
NATAŠA35
da vas pozdravim...

eh s to porodniško so same težave...ne vem katera je že spraševala, samo če si delala 6 mesecev se ti upošteva plača teh 6 mesecev, nato zavod, kar ti pa manjka pa csd mesečno obravnava 55%povprečne plače in ti potem nekako dajo povprečje teh 12-ih nakazil...

jaz sem tud zaposlena za nedoločen čas in me ne more ven vržt, ker sem zaščitena po zakonu, pa tudi po novem vas ne morejo odpustit prvi dan, ko pridete v službo, če še dojite...to je zdaj po novem...

user posted image prej nikoli nisem imela problemov, še bruhanje je hitro minilo, bila sem polna energije, vse sem delala, zdaj sem pa ravno nasprotje...spi se mi, ne bruham, me špika, krče imam, malo mi spet noge zatekajo, nič se mi ne da...

majčke jaz bi rdečo z črnimi rokavi št. 42

včeraj sem si privoščila bigmaca in sem mislila na vas....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
18.11.2009 14:34:24   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

Wannabemommy: Midva sva bila takoj po službah 17.20! Ampak če me ubiješ, se ne spomnim nobene nosečke tam (itak sem vedno ko fijakarski konj user posted image ). Sicer sem pa jaz v mb od pon-pet vsak dan. V Mb delam živim pa zadnjih 6 let na Ptuju z mojim user posted image . Tak da meni kava po 16.30 načeloma sploh ni problem, če se dogovoriva par dni vnaprej (ker se sicer voziva z dragim skupaj v službo, v takih primerih pa greva vsak s svojim avtom). Z veseljem torej!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Memole: kaj sem že hotla napisat? Aja - nisem mislila, da bi se cepila proti novi gripi (pa še to ni proti, ampak kao ublaži simptome ko jo že fašešuser posted image ), mislial sem naj si raje prioba zrihtat bolniško ker ima v šoli (ali vrtcu, nisem več prepričana) večji riziko. Sploh če se je gripa tam že pojavila. Ampak konec konce je to odločitev vsakega posameznika. Če pomislim, tudi jaz delam z ljuzdmi, in mi lahko prinesejo v pisarno svašta!:(

Sicer pa mene še vedno nakaj tišči navzdol in več nisem prepričana da je samo prebava. Čisto odespodja, ko se trebušček v bistvu že splošči. Ima katera podobne težave?

Aha pol sm slabo prebrala!
No problema!user posted image user posted image
Jaz tudi delam z ljudmi pa še dom ostarelih je zraven pa kajtkrat pridejo pa kaj čmo bo že!
Sej bo zima pomrznla bacile!user posted image user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
18.11.2009 14:44:03   
memole
Ejla!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Jaz sem pred malo manj kot urco prišla domov iz službe!
Tok srfam po netu da si še zdej nisem šla čaja naredit!user posted image user posted image
Potem morem pa še kosilo no za to je še nekaj časa,bo pa golaž od včeraj in pa rižek bom skuhala in fliknila zraven!
Še malo pa bom mogla po tamalo v vrtec!

Jah te porodniške so kr za se zjokat!
Jaz sem tudi bla pri prvi brezposelna in dobivala borih mislim da je blo 39tisoč tolarjev,so bli še tolarji!
Zdej pa ne vem koliko bo!
A kera mogoče ve kako je to z sp-jem koliko dobivajo tiste ki imajo sp?

Imamo pa še zmeraj meglo in rosi iz megle je vse mokro kot da bi deževalo pa samo tko na fino rosi,če gledaš zvečer v luč misliš da na drobno sneži,ko bi vsaj snežilo bi blo dosti lepše!user posted image user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
18.11.2009 15:17:49   
Di_Di
Dan.

Kako kej? Evo jaz se kljub slabemu vremenu ne dam. Danes sem klicala osebno zdravnico če bi lahko za vikend  zapustila obalo in šla na koroško zaradi krsta nečaka in nečakinje od mojga. Menda ti lahko to po zakonu dovoli.. no ampak men je kr rekla, da če grem grem na svojo odgovornost... user posted image zdej pa sploh ne vem kaj nardit.. it al ne user posted image user posted image user posted image user posted image
full me mika, ma se bojim da mi ravno takrat ne pridejo v kontrolo. skratka kr neki..

Glede na to kako vreme imamo me full mika, da bi šla plavat.. sam spet me skrbi ta kontrola.. ta  house arrest mi prav nič ne diši!! user posted image user posted image

Drugače sem se pa tudi jaz pridružila skupini Naši malčki 2010 na fb user posted image

A katera ve kje je kepica83? Že dolgo ni kej napisala... upam da je vse ok z njo!

Lepo se mejte in pridno božajte bušije

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
18.11.2009 15:41:41   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: Di_Di

Drugače sem se pa tudi jaz pridružila skupini Naši malčki 2010 na fb user posted image   - no fajn ... bomo še tam kakšno rekle user posted image

A katera ve kje je kepica83? Že dolgo ni kej napisala... upam da je vse ok z njo!

Lepo se mejte in pridno božajte bušije

sam kepica je pa res izginila ... sem prav šla gledat za nazaj kdaj se je nazadnje javila (5 strani nazaj) - takrat, ko je zbirala glasove za mikenega od sonček ...

Ma ni panike, po moje ima preveč dela user posted image

Pupe uživajte ... dovolj neta za danes user posted image ... zdaj samo še do stranke 2 zavarovanja naredit pol pa domov ... sam kaj ko je spet megla tle pri nas, da se ne vidi 2 metra okoli - dan za spat user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
18.11.2009 15:45:49   
nincy29
chi_pita morda sem te spregledala.namreč to niso tisto majice ko smo se na začetku menile veš.
majice bodo v kombinaciji rdeče s črnimi rokavi in svetlo modre s temno modrimi rokavi.
napis pa bo ta

user posted image

naročila za majice sprejemam do jutri zvečer.u petek zjutraj dam naročilo naprej tako da bodo drugi teden majičke že narejeneuser posted image .

bela buča-modra in rdeča št 40.
chi_pita-modra št. 40
cojka-modra št. 40
memole-rdeča št. 42
nataša35-rdeča št.42
nincy29-modra št. 40

nax05 in aprilčica 10..vama kakšno barvo in številko???

lp,nina

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
18.11.2009 16:06:41   
dacy
levinjica  jaz se v 20. tednu dala kri za toksoplazmozo na novo in za sladkorno ... tak da v ponedeljek mi bo moja G povedala kaki so rezultati :)

tropical  res je , ne smejo te vrect iz sluzbe, ce ti pa potece pogodba pa imajo baje vso pravico da ti je ne podaljsajo ... zato sem pa jaz prav srecna da sem dobila dost hitro pogodbo za nedolocen cas.

...no na FB sem se tudi jaz pridruzila skupini :D

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 16:15:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Chi_Pita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3358
18.11.2009 16:24:17   
Di_Di
nincy še mene dodaj na seznamček prosim .. bi mela pa rdečo s črnimi rokavi št pa user posted image hmm naj bo 38 user posted image

cojka sončka mate? srečkoti! joj pri nas je pa taka megla.. tko zamorjeno vreme.. upam da burja zapiha in odnese to meglo proč in to čim prej!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
18.11.2009 16:39:25   
lija34
Zdravo!
Čestitke vsem za preglede in tistim, ki ste zvedele spol otroka za user posted image ali user posted image . Jaz bom morala počakati še tri tedne na pregled in morfologijo, upam da se bo tokrat vidlo, kaj bo.
Kar se tiče pa brcik imamo mi lenuščka ali pa glede na to da sem ves čas delavna ne polagam pozornosti na to.

Kar se tiče porodniške nisem nič informatirana tako, da žal ne znam pomagat.
Tudi men se počasi izteka pogodba o zaposlitvi (konec decembra), delam pa že 16let neprekinjeno, tako da mi pripada še borza, v primeru, da mi ne podaljša, upam da ne bom zaradi zadnjih 2,5 mesecev na borzi prikrajšana za polno porodniško. 

Tudi mi še nismo nič nabavili zauser posted image bova šla v akcijo po novem letu, glede na finančno stanje bo pa treba kar malo premislit, kaj vse res  potrebujemo, da mi potem ne bo po nepotrebnem stalo v omari, pa še zadnji bo.

vsem user posted image en novemberski pozdravček.

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
18.11.2009 16:46:28   
Anonimen
Nincy: rdečo s črnimi rokavi št. 40, prosimuser posted image

Moram povedat, da je včeraj, točno na rok rodila moja sošolka in prijateljica in odprla sezono dojenčkov RP-jauser posted image user posted image

Samo še daneeees, jutri šibam domov, ne morem bit tukaj do petka, ne gre.... Že tako se mi meša brez mojega user posted image

BELA BUČA kakšno ceno ima pa Kejžarjeva (upam, da sem prav napisala) v Litiji? Kaj veš? Jaz sem dala pri njej za nuhalno 60€, pa še ogromno slikc in filmčkov sem dobila kar na USB.

Čestitke tistim, ki ste izvedele spoluser posted image Mene že tako firbca, da bi se kar požrla... Bo še dolga do takrat, ko bom lahko vprašala.

Lep miren večer, tu v Mariboru je norišnicauser posted image

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 18.11.2009 16:48:00 >

(odgovor članu Di_Di)
  Neposredna povezava do sporočila: 3361
18.11.2009 16:47:58   
dacy
cvekice lepo tipkajte se naprej ... jaz grem spet malo na siht v nocno pogledat pa se verjetno javim kaj od tam :)
... po nogometu seveda user posted image ... bo treba navijat za nase user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu lija34)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 16:56:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Di_Di)
  Neposredna povezava do sporočila: 3363
18.11.2009 17:09:39   
nincy29

user posted image

naročila za majice sprejemam do jutri zvečer.u petek zjutraj dam naročilo naprej tako da bodo drugi teden majičke že narejeneuser posted image .

chi_pita-modra št. 40
cojka-modra št. 40
memole-rdeča št. 42
nataša35-rdeča št.42
nincy29-modra št. 40
di_di-rdeča št. 38
aprilčica10-rdeča št 40

nax05 ..tebi kakšno barvo in številko???

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
18.11.2009 17:15:41   
Wannabemommy
Pozdravljene souser posted image

didi5 - sej me nisi mogla videt , ker sva midva z mojim šla šele ob 21.30. Najina kavica pa tak javi ko boš imela čas, glede na to da jaz ne delam se boma po tebi ravnaliuser posted image

tatly - torej nima 3D UZ? Zaj mi pa ni več nič jasno, iz česa pa pol naredi filmček?

nincy29- A boš naročla tud zame dve majčki rdeča in modra št.42, prosim

lep večer še naprej

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
18.11.2009 17:40:45   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Pozdravljene souser posted image

didi5 - sej me nisi mogla videt , ker sva midva z mojim šla šele ob 21.30. Najina kavica pa tak javi ko boš imela čas, glede na to da jaz ne delam se boma po tebi ravnaliuser posted image

tatly - torej nima 3D UZ? Zaj mi pa ni več nič jasno, iz česa pa pol naredi filmček?

nincy29- A boš naročla tud zame dve majčki rdeča in modra št.42, prosim

lep večer še naprej
tako mi je napisal da dela 2d ultrazvok 4d pa delajo v avstriji 3d bi pa naj delali v bolnisnici v mb samo ni napisal ce on ali gdo

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
18.11.2009 17:41:29   
natasaxy
lija34 pri teh izračunih bodi previdna. Jaz sem bila danes pri svetovalki in vse to drži. Če na dan nastopa porodniškega dopusta nisi zavarovan (lahko prej delaš 10 let),, seveda če v tem času prejemaš še nadomestilo ni panike. Če pa ostaneš za en dan v mes brez, pomeni da si brezposelna in brez dohodkov, potem je že sranje. Meni je svetovala, da naj si res najdem enega, da me zaposli za en mesec magari, predno oddam vlogo moram biti zaposlena. Meni se to pozna za 400€ in mi gre na kozlanje, ker sem prej delala 2,5 let in zdej ker za par mesecev padem ven se mi ne upošteva povprečje zadnjih 12 plač ampak samo 55% minimalne plače. Je rekla, da sem lahko upravičeno jezna, so pa hvalabogu luknje v zakonu in če mi le rata nekoga najdet bom zelo vesela. Kdo mi bo šel na roko pa je druga zgodba.

Samo v opozorilo, če ima katera pogodbo za določen čas in je brezposlena in ne prejema nobenega nadomestila več na dan nastopa porodniškega dopusta.

Drugače pa se je tale naš ortoček kar malo potuhnil nič kaj dosti ne brca danes,.......očitno sem preveč jezna, da bi:):):)

Majčka je pa super.......vas še malo preberem

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
18.11.2009 17:43:00   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

user posted image

chi_pita-modra št. 40
cojka-modra št. 40
memole-rdeča št. 42
nataša35-rdeča št.42
nincy29-modra št. 40
di_di-rdeča št. 38
aprilčica10-rdeča št 40

nax05 ..tebi kakšno barvo in številko???

klko mate kaj te majcke?jaz sem si narocla dvoje hlace m in samo visijo iz meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
18.11.2009 17:47:10   
Anonimen
nincy29- joj škoda, kaj res samo te dve barvi sta možni al kaj. Potem mene lahko daš dol, ne bom vzela nobene, hvala ti vseeno. Ker niti modra niti rdeča nista moji barvi, mi je pa res ful žal, ker sem hotla met to majčko v črni barvi.

cojka- tebi sem pa poslala kar na ZS. Sem šele zdele prišla na forum, zjutraj nisem bila nič na rač. Grem pa takoj nazaj v pojstlco.

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3369
18.11.2009 17:58:38   
nincy29

user posted image

chi_pita-modra št. 40
cojka-modra št. 40
memole-rdeča št. 42
nataša35-rdeča št.42
nincy29-modra št. 40
di_di-rdeča št. 38
aprilčica10-rdeča št 40
Wannabemommy-rdeča in modra št. 42

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
18.11.2009 17:59:52   
nincy29
tatly kaj si mislna št kolk mamo al cena al kaj?user posted image user posted image
nax05 ja trenutno so samo še te barve ostale druge so vse šle.in zdaj čakat na nove bo uuf..jaz pa ne mislim zadnji mesec nosečnosti nosituser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
18.11.2009 19:29:13   
dacy
Lepp pozdravcek iz sihta :)

Prav dolgocasno je danes ... mogoce se bolj zato ker prav nestrpno cakam na tekmo danasnjo ... sej sem vecji fanatik za nogomet od mojga dragega user posted image to pa je ziher posledica tega ker jaz sem iz Maribora (nogometno mesto) on pa je bolj iz podrocja kjer se pac gleda hokej user posted image

... vglavnem malo prej se mi je otrok zbudil in praav veselo razgrajal po meni user posted image Se zdaj ko pisem kr skoz nekaj skace user posted image , ta sigurno ne bo po ateju ker ata je bolj len user posted image ...komaj cakam naslednji cetrtek da grem na UZ da spet dobim kako novo slikico in da vidim to moje malo bitjece , pa upam da bo takrat tud tak zivahen kot je zdaj user posted image

...in kaj ve kaj pocnete ?

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
18.11.2009 19:48:55   
Anonimen
Jaz sem bila ravno na čaju, ko me je mali oz. mala tako brcnil/a kot še nikoli doslejuser posted image

Center Maribora je ponorel... Mi kar paše, da sem se umaknila v sobo. Mislim, da bom pogledala eno dobro komedijo, potem pa user posted image .

Lepo bodite, brcajte seuser posted image , božajte bušije,...

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3373
18.11.2009 20:00:36   
katy83
pozdravček punce.

Nisem pozabla na vas, vsak dan vas berem, ampak za pisanje mi pa zmanjka časa. user posted image  to pa zato ker sem radovedna, pa berem aprilčice, pa marčevke, pa...

Kaj naj rečem? moje počutje je hvala bogu ok, in srčno upam, da tako tudi ostane.  user posted image  vsak večer pridno brca, tu pa tam se kakšna brcika tudi vidi. user posted image

Porodniška oz. prihodki - ja, o tem bi se dalo razpravljat. Sem bila kar šokirana nad vsem tem kar ste se pogovarjale, da moraš bit do konca zaposlen, drugače samo 55%.  No, jaz sem sicer študentka, tako da s tem ni težav, so pa težave drugje. Skratka dobim starševski dodatek in je to to. No, da se pohvalim, odobrili so mi tudi štipendijo do septembra 2010. user posted image   No, in potem se začnejo moje težave. Do aprila 2011 imam starševskega, potem pa user posted image  Če z dragim živimo skupaj, mi ne pripada nič, ker ima on dovolj veliko plačo za vse 3. (500€) user posted image   No, da se malo potožim. Bova že kako. imava srečo, da imava malo hiško in ni najemnine in tako dalje.

dacy - ja, take smo Mariborčanke. Nogomet je zakon. Saj smo vendar zrastli v tem, ne? srčno upam, da naši danes zmagajo. tekme pa ne bom gledala, ker imam občutek, da vedno ko jaz gledam tako pomembno tekmo, se obrne v tisto stran, ki mi ne paše. user posted image

Kepica83 - ma kje si ti? te punce pogrešamo, veš? No, tudi jaz upam, da je vse ok, pa da si pozabla na nas, zato ker uživaš. user posted image

nič, punce uživajte, pa fajn čvekajte, da bom imela kaj za brat user posted image

čao, Katy

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
18.11.2009 20:03:14   
Kepica83
Joj kako je lepo ko vidim da me nehče pogreša. Chi_pita, Di_Di, cojka zlate ste tudi jaz sem vas pogrešala in vse ostaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem vredu, ampak mam dragega doma, ker je prost par dni in se res bolj malo javljam. Ne biti hude. Moj malček/ malčica veselo brca. Včeraj sem na oko preštela okrog 30 brcik. Bilo jih je še več, ampak nemorem sleditiuser posted image .

Kako ste punce moje zlate??

Jaz sem se zadnjič pri G tako razjezila da groza. Sem zelo slabokrvna, nizek HB, ker imam pač eno krvno bolezen. Svoji G vedno tupim da pri meni ni pomanjkanje železa ampak , je krivo prehitro odmiranje eritrocitov. In ona meni druga ne predpisuje kot retafer- železo. Kličem v LJ svojega specialista za kri.In je rekel naj mi preveri železo, in će je železa dovolj niti pod razno jemat teh tablet. No jaz zaženem paniko in grem dat kri . In evo. Na lestvici od 10.6-23.6 železa imam jaz 23,3 železa v krvi a ona meni predpisuje retafer???user posted image user posted image user posted image user posted image  Sedaj sem dobila od svoje zdravnice napotnico z pripisom nujno in grem ju3 k hematologu da preveri kri tako kot treba. Je moj hematolog rekel da bi bilo dobro da sem pod kontrolo in da se nosečnost izpelje kar se da dobro. On me žal nemore sprejeti ker je on pediater. Jaz pa sem malo prestarauser posted image . Ženske to je najboljši zdravnik na svetu. Dr. Janez Jazbec. Mi je dal njegovo številko da ga naj zdravnica pokliče kdaj koli in da ni problema in da bo vse tak kot treba biti. Je edini zdravnik ki mu 10000% zaupam. To je človek z pravim srcem. Ni mi dolžan pomagat, svetovat ali kar koli, ampak še mi nikoli ni odrekel pomoči. Torej kapa dol pred njim. Malo me nostalgija daje user posted image . Tak da ju3 me moj pelje v bolnico . Aja punce izvid toksoplazmoze. Je še vedno negativen, nisem se okužlauser posted image . Jupi. Še en test naj bo tak pol pa bebi lahko pride.user posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?