|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
19.11.2009 0:00:38   
Anonimen
Jaz sem se vedno tu. Cakam, da se pridejo fuzbalerji ven. Mi gre kar malo na jok user posted image

Sem vidla skupinico na FB, ceprav ne stekam glih kaj bi tam delale, saj smo iz celega leta 2010 in se nic ne menite med sabo. Tako, da se tja verjetno ne bom vclanila. Sem pa vas nasla ;)

Cojka, to je pa fajn, da boste na tekme hodili pa da bo mali navijac. No, al bo pa kar fuzbaler user posted image

Dacy a ti pa se ne ves kaj boste imeli? Pa boste sploh vprasali ali bo presenecenje?

Punce, nasa pupika pa mene se nic ne brca. Ne vem no, vsaj meni se tako zdi. Saj sem komaj vstopila v 18 teden in vem, da je se cas, ampak vseeno. Ceprav je pri meni tako, da cim karkoli zacutim v trebuhu grem jest. Potem pa ni cudno, da nic ne cutim user posted image

Aja, kdaj se boste pa kaj ljubljanske nosecke dobivale? Meni je vseeno, daj me malo prosim obvescaj Cojka, ok?

Se to, a hodi katera (sploh te iz LJ) na pilates za nosecnice mogoce? Jaz hodim v Zupancicevo jamo (v center Tanergija) in je ful ful dobro. Se lahko s kaksno se tam dobimo, ce hodi katera.

No, zdaj grem pa tudi jaz pocasi spat. Grem jutri koncno k frizerju user posted image

(odgovor članu Di_Di)
  Neposredna povezava do sporočila: 3401
19.11.2009 0:12:56   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

zaenkrat izgleda, da se bova selila v Sentvid.

Potem se pa javi, jaz sem blizu user posted image .

Punce, moja kolegica ima pa katastrofalen rezultat z NS. Zanima me, ali je katera od vas ob AC plačala še FISH in koliko je njegova cena in kje ste preiskavo opravile. Ker dva meseca čakat od NS do rezultatov AC se meni zdi muka na n-to potenco ...

Lp,

živa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
19.11.2009 0:21:50   
dacy
Aglaia mi se ne vemo kaj bomo imeli , sva se z mojim odlocla da bova raje presenecena user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
19.11.2009 5:20:40   
dacy
Se malo pa  bo konec sihta ... jeiiiiiuser posted image , pol me pride pa  moj menjat, zvecer pa jaz spet njega menjam ... se vcasih ze sama sprasujem kdaj sva sploh uspela otroka nardit ko oba delava na istem objektu pa sva prav malo skupaj doma, al pa eden spi pol dneva ker je iz nocne itd... user posted image Me je sefe enkrat celo zajebaval ce sma uspela na sihtu nardit otroka user posted image
Vglavnem ... treba bo pocasi domov spat, zvecer me caka spet se ena nocna, pol sem pa zasluzena dva dni fraj user posted image user posted image user posted image , pol me se samo nedelja caka cel dan siht in sledi teden dni dopusta user posted image user posted image user posted image

... no za mene bo lahko noc, za vas pa dobro jutro user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
19.11.2009 8:33:42   
Anonimen
Jutroooo bejbike mojeuser posted image

Aglaia, dobrodošlauser posted image user posted image

mp13, dobrodošlauser posted image user posted image Čedalje več nas jeuser posted image

Danes sem dobre volje, grem domovuser posted image Čakata me sicer še 2 uri vaj, pa še vožnja z vlakom, ampak sem pripravljena potrpeti vse, samo, da lahko skočim (jah, no... zdaj že bolj težko) v user posted image objemuser posted image

Na majčko že komaj čakam, ker moj vampek ni več samo vampek, ampak je že ornk vampeljcuser posted image

Lepo odite in se oglasim kaj zvečer!

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3405
19.11.2009 9:05:43   
Wannabemommy
Dobro jutro

Evo en nenaspan pozdrav iz Maribora, tu je bla včeraj norišnica. Midva sva bila v mestu na obisku pri mojih starših in smo seveda gledali tekmouser posted image user posted image user posted image  zelo zadovoljni z rezultatom smo se nato odpravili domov in nato naleteli na totalni kaos. user posted image Da smo prišli iz mesta smo potrebovali kr nekaj časa. Pol pa še muzika in mislim da so se zadeve šele pozno v noč umirile Slovenija gre na Sp.

Pa še ena stvar jaz sem se tud prijavla na FB med Naše malčke, toda na zid ne morem nič naoisat a lahk kera pomaga.

Di_Di - Jaz sem spraševala za bazene Palace torej, pa ni pretopla voda? Morm kr na netu pogledat kolk majo kaj vikend pakete?

Aglaia , mp13 - Dobrodošle med namiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
19.11.2009 9:20:47   
Anonimen
Aglaia in mp13 dobrodošle!user posted image mp13 sej tebe pa "poznam" z drugega foruma.

cojka danes že kaže bolje, upam, da bo no. Tako, da če imaš naslenji teden kaj časa za tortico, se ne branim. Sem pa zdej vidla, da si iz Črnuč. Iz kje pa? Pol si pa ful ful bliz mene.

Kepica a takole se maš ti luštno s svojim domauser posted image Blagorček. Jaz pa še vedno odštevam dneve, da moj pride.

Jaz sem pa včeraj naročila 2 majčki za mojega možeka in eno že kar za mojega očita, za mami pa še čakam na to če bo punčka, ker samo če bo punčka bo ustrezal tisti napis na majčki.

(odgovor članu Wannabemommy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3407
19.11.2009 9:39:07   
Chi_Pita
Hei ... evo zdaj sem prišla pred komp. user posted image  user posted image  user posted image naši grejo naprej ... waw, sej ne morem verjeti - ah škoda ker nisem igrala stave, ker bi dobila user posted image

No lepo, da so vaši malčki navijali z vami ... moja pupa pa je bila zelo zelo aktivna pred samo tekmo, med tekmo pa se je umirila ... sem jo mogoče malo prestrašila z mojim bitjem srca, ker je tako močno razbijalo user posted image

user posted image Še ena aprilčila - Aglaia dobrodošla - pa sej ne morem verjeti ... bravo punce user posted image user posted image

Bazen in plavanje ... aha, hvala za info ... mislim, da se bom tudi jaz odpravila malo plavat in kot kaže bom šla tudi jaz v Palace ... samo najprej se moram pozdravit - imam občutek da je vsak dan huje. user posted image

živa ... user posted image za tvojo kolegico ... upam, da je test pokazal lažne rezultate ... več ti pa ne bi vedela pomagati.

dacy sam ti si pa res pridna ... non stop te nočne šopat ni lih mačji kašelj. user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
19.11.2009 9:39:11   
nincy29

user posted image

naročila za majice sprejemam do danes zvečer.u petek zjutraj dam naročilo naprej tako da bodo drugi teden majičke že narejeneuser posted image .

bela buča-modra in rdeča št 40.
chi_pita-modra št. 40
cojka-modra št. 40
memole-rdeča št. 40
nataša35-rdeča št.42
nincy29-modra št. 40
di_di-rdeča št. 38
aprilčica10-rdeča št 40
Wannabemommy-rdeča in modra št. 42
nejanejc-modra št.38

mp3 ti je chi_pita vse lepo razložila glede majčk tako da je nebom ponavljala.user posted image .glede dostave in plačila.dogovarjam se da bi ta ki bo majičke naredila vsaki na dom poslala in bi se plačalo ob prejemu blaga.v najslabšem primeru bom jaz na svoj dom naročila pa vsaki na svoj dom poslala.
tropical glede unega starega seznama pa nevem.jaz sem se odločila da pospešim s temi majčkami ker se že fuul vlečejouser posted image .

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
19.11.2009 10:05:39   
NATAŠA35
naši gredo naprej user posted image user posted image user posted image user posted image mi gre malo na živce ta nogometna evforija povsod, ampak bom že nekako zgurala do konca šihta...

včeraj sem morala mojga najmlajšega odpeljat na pižama party v vrtec in je bil tak ponosen, kot še nikoli...lepo ga je bilo videti...

danes imam kar pestro, prvo po malega v vrtec, potem pa na sestanek v šolo, ker gre srednji na tabor, potem govorilne ure za oba šolarja...ko pridem domov, kosilo in pakiranje, ker gre starejši na pevski tabor in nato po mojega nazaj v službo, ker je pač na terenu...upam, da ne bom zaspala, ko bodo moje serije na tv - forenziki...

dobrodošle vse noveuser posted image user posted image user posted image user posted image

danes delam bolj počasi, ker sem samauser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
19.11.2009 10:18:37   
mp13
Hvala vsem za dobrodošlico in čestitke, tebi chi_pita pa za pojasnilo, ...

Nincy,
naročam majčko št. 40, v modri barvi.

nax05, imaš na tistem "drugem" forumu vzdevek Petty? Sklepam glede na PDP, nisem pa glih ziher.

Noooo, js sem pa včeraj zvečer začutila brcike user posted image user posted image ...prvič. Ful mi je všeč user posted image

Hm, še tole sem našla, pa bom kr tud js napisala:
Za seznam od tropical: 34 let, druga nosecnost, prvi otrok punčka (stara je 17 let), PDP 16.4.2010, naslednji pregled (in s tem tudi mislim da morfologija) 2.12.
Spola ne vemo in ne bomo vprašali. Naj bo presenečenjeuser posted image

Sicer sem pa iz dolenjskega konca, okolica Trebnjega. Je še katera dolenjka tukaj???

< Sporočilo je popravil mp13 -- 19.11.2009 10:20:24 >

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
19.11.2009 10:41:59   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29P

tropical glede unega starega seznama pa nevem.jaz sem se odločila da pospešim s temi majčkami ker se že fuul vlečejouser posted image .

mene je samo ena prosila naj naredim tisti seznam, drgače jaz nimam nič z tem. Ker mene majčke ne zanimajo.
Če pa maste zdaj drugi seznam je zame toliko bolše ker, meni ga ni treba več pisati. Pa iter noročite majčke ker jih boste čene mal nosile.

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
19.11.2009 10:45:15   
pupa*81
ooo, dobrodošle nove user posted image !

kako ste mi kaj punce? vreme se je porihtalo za vn it, dela je pa zmeri več, tko da ni časa user posted image k bo dež zihr ne bo kej delat user posted image

bravo naši fuzbalerji, pa vse k ste navijale... jst sm navijala ''pod kožo'' user posted image ma je zgleda tudi pomagalo user posted image

ja mp13, dolenk je pa res bol malo, tako da fajn da dvigaš povprečje user posted image

no pupe, fajn se mejte!

(odgovor članu mp13)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
19.11.2009 11:01:13   
nincy29

user posted image

naročila za majice sprejemam do danes zvečer.u petek zjutraj dam naročilo naprej tako da bodo drugi teden majičke že narejeneuser posted image .

bela buča-modra in rdeča št. 40
chi_pita-modra št. 40
cojka-modra št. 40
memole-rdeča št. 40
nataša35-rdeča št.42
nincy29-modra št. 40
di_di-rdeča št. 38
aprilčica10-rdeča št. 40
nejanejc-modra št.38
mp13-modra št.40

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
19.11.2009 11:03:19   
nincy29
waw mp13..vidim da si bila 1. zelo mlada mamica.user posted image user posted image jaz bom tudi in mi je tkoo fanjuser posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
19.11.2009 11:05:15   
nincy29
ravnokar sem dobila odgovor da bodo vsaki poslali na svoj dom in boste tudi plačale ob prejemu majčke!zdaj pa punce pod osebno sporočilo naj mi vsaka svoj naslov pošlje kam naj ji majičko pošljemo.

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
19.11.2009 11:34:37   
mp13
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

waw mp13..vidim da si bila 1. zelo mlada mamica.user posted image user posted image jaz bom tudi in mi je tkoo fanjuser posted image

Oooo, super da si mlada. Smem vprašat, kolko mlada?
Ja, js sem bila prvič zeeeloo mlada, pa mi je sedaj super, ko imam že skoraj odraslo hčerko. Pa tudi - nisem se obremenjevala kaj vse je lahko nerobe, saj niti nisem bila seznanjena. HvalaBogu - vse je bilo super OK.
Tko da - računam da bo tudi sedaj tako user posted image

Na OS sem ti poslala svoj naslov za majčko. Mi poveš (lahko samo okvirno), od kje bodo prišle? Slovenski proizvod??
Sem gledala v Baby centru majčke z napisom "pridem aprila", so bile 30€ user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 11:42:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3418
19.11.2009 11:46:58   
nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: mp13

IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

Oooo, super da si mlada. Smem vprašat, kolko mlada?
Ja, js sem bila prvič zeeeloo mlada, pa mi je sedaj super, ko imam že skoraj odraslo hčerko. Pa tudi - nisem se obremenjevala kaj vse je lahko nerobe, saj niti nisem bila seznanjena. HvalaBogu - vse je bilo super OK.
Tko da - računam da bo tudi sedaj tako user posted image

Na OS sem ti poslala svoj naslov za majčko. Mi poveš (lahko samo okvirno), od kje bodo prišle? Slovenski proizvod??
Sem gledala v Baby centru majčke z napisom "pridem aprila", so bile 30€ user posted image

jaz bom jih imela 19 ko se bo dete rodilouser posted image
vsaki bom tudi odpisala osebno spročilo da sem prejela da bote vedele da sem si zapisala nasloveuser posted image .
majice pa bomo iz tuki naročile
www.majcke.net

(odgovor članu mp13)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
19.11.2009 11:49:33   
katy83
ojla punce!

Nincy29 - sem se tudi jaz odločila za majčko in sicer rdečo št.40. user posted image

ti pošljem naslov na ZS.

Uživjte punce v lepem vremenu.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 11:49:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nincy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3421
19.11.2009 11:52:16   
nincy29

user posted image

bela buča-modra in rdeča št. 40
chi_pita-modra št. 40
cojka-modra št. 40
memole-rdeča št. 40
nataša35-rdeča št.42
nincy29-modra št. 40
di_di-rdeča št. 38
aprilčica10-rdeča št. 40
nejanejc-modra št.38
mp13-modra št.40
katy83-rdeča št.40

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
19.11.2009 12:21:49   
Anonimen
mp13- ja prav imaš, sem taprava. No vidiš, pa si dočakala brcikeuser posted image , ker sem ravno včeraj brala, da jih še ne čutiš.

cojka- a ni tisto že Nadgorica, ko je bil Rugelj? Midva sva se sicer par mesecev nazaj preselila v Domžale, prej sva bila pa v Šentjakobu pri mojih (še zdej sem veliko tam na obisku in tako). Tako, da to je pa čist čisto blizu. Ja jaz sem naslednji teden še itak frej, ker moj je še dol do naslednje sobote, tako da se bom nažalost še vedno ukvarjala z diplomo. Meni ponedeljek okoli 12h odgovarja. Lahko se dobiva tud tukaj v bližini če ti je bolje kot v Lj?

nincy super da boš tako mlada mamiuser posted image

(odgovor članu nincy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3423
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 13:15:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3424
19.11.2009 13:25:33   
Di_Di
Dan, no pa smo se le malo naspali, glede na to da je blo včeraj pozno v noč veselo tu pri nas... user posted image

Wannabemommy
oprosti sem čist pozabla, da si ti spraševala... ne, ne ni pretopla ... komot se lahko kopaš edin v masažna (jacuzzija) ti ne priporaočam da greš, ker tam mislim da ima voda okorg 36 stopinj in je pretopla. Se pa lahko masiraš v prvem bazenu kjer imajo za sedet in pa v drugem bazenu kjer lahko ležiš... lej men je full dobro v palasu...

Upam da najdeš kak ugoden vikend paket, ker se mi zdi da je tu pri nas vse tko drago.. user posted image A bi bla vi dva prav v Portorožu al pride tudi kak Strunjan v poštev? No mal poglej upam da najdeš kako pametno ponudbo.

Mi dva sva šla lani sicer v moravske in se mela full svetovno. Sva šla pa za 2 dni, kr med tednom in sva dala 240eur če se ne motim ... sva imela neko varjanto romantični paket al neki takega. Letos bi tud full šla, sam se mi zdi da so tam vsi bazeni full preveč topli user posted image no bomo vidli... če ne gremo letos gremo pa naslednje leto z user posted image 100%.

Chi_Pita
hvala za povabilo na prijateljevanje na fb. Sem bla mal firbčna in sem pogledala par tvojih slikic.. je tvoj dragi morda hodil na pomorsko in bil elektronik? user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?