|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
17.11.2009 20:01:30   
flora1983
IZVIRNO SPOROČILO: natasaxy

punce prosim pomoč!!

ravno sem postavila sledeče vprašanje na družinski zakonodaji. Mi katera zna pomagat, da ne bom v zmoti koliko mi dejansko pripada porodniškega nadomestila oz. ali je katera v podoni situaciji.

pozdravljene,

ravno me je kolegica, ki je bila sicer na porodniški pred 7 leti opozorila na izračun starševskega nadomestila. Zdej sem pa čisto zbegana.

Skratka trenutno sem brezposelna in noseča v 5 mesecu. V zadnjih treh letih sem bila zaposlena in zavarovana za starševsko varstvo 2,6 let. Na strani centra za socialno delo piše, da mi pripada starševsko nadomestilo brez dopusta (v kolikor sem bila v zadnjih treh letih zavarovanja za starševsko varstvo 12 mesecev). Zdej pa ne vem.........ona je rekla, da v kolikor ne bom na dan nastopa porodniškega dopusta zaposlena, da mi bodo šteli samo 55% minimalne plače in tista povečanja za vsak mesec 2%. Naj povem še to, da sem si za uredila, da si plačujem prispevke za te tri mesece sama (osnovno zavarovanje ter pokojninsko zavarovanje) urejeno preko ZZZZ

MENI TO NI LOGIČNO KAJTI po mojem se mi bodo dohodki šteli za zadnjih 12 mesecev. Marca nastopim porodniško in dohodki se štejejo od februarja 2009 do janurja 2010. V tem času sem 6 mesecev prejemala plačo in 3 mesece nadomestila z zavoda. Zadnje tri mesece sem brez dohodka?

JOJ PUNCE PROSIM POMAGAJTE. Po mojih izračunih bi morala dobiti vsaj neko povprečno porodniško, ne morejo mi sedaj vzeti 55% plače če sem bila zaposlena!!!!!!!!!!!!

ČE JE BILA KATERA V PODOBNI SITUACIJI NAJ ME POMIRI OZ. MI POVE KAKO SE VSE SKUPAJ IZRAČUNA.

ZELO BOM HVALEŽNA.

Jaz imam podoben primer samo, da nisem še delala tri leta, ker sem se letos aprila prvič zaposlila. Po mojih informacijah pa je tako, da če si na dan nastopa porodniškega dopusta brezposelna, dobiš samo starševsko nadomestilo v višini okrog 190 evrov, če pa si takrat še zaposlena pa ti za manjkajoče mesece pripada 55% minimalne plače. Saj v mojem primeru mi je tako povedala na centru za socialno delo, ki te zadeve ureja in mi svetovala naj bom vsaj formalno zaposlena na dan, ko nastopim porodniško. Meni se je namreč pogodba iztekla 30.9 in mi je niso podaljšali, do nadomestila zavoda pa nisem upravičena, zato me je potem formalno zaposlil tast in sem mu jaz plačala dajatve, ker pa sem sedaj že več kot 30 delovnih dni v bolniški, mi tega verjetno ne bo več treba plačevati dokler bom v staležu. Tako, da jaz ti svetujem, če imaš koga poznanega, ki te lahko zaposli magari samo za en teden pred porodniško se zaposli vsaj formalno pri njemu pa mu sama plačaj tiste dajatve, saj bi potem pripada porodniška, če ne pa je samo starševski dodatek. Se pa še vseeno dodatno pozanimaj na svojem centru za socialno delo. Upam, da boš zadevo lahko uspešno rešila.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
17.11.2009 20:20:19   
tropical
natasa jaz menim da najbolje da greš na socialno tam ti bodo dobesedno vse izračunali in povedali kako in kaj. Vsaj meni so.

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
17.11.2009 20:22:18   
tropical
Ma ko si noseč saj te ne morejo fliknt ven iz dela, sej jih lahko tožiš. Tak mi je rekla ena frendica.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
17.11.2009 20:24:34   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: memole

hey
še jaz se malo oglašamuser posted image .buši pridno raste..nemorem nobene majice več zapet kmaluuser posted image .tudi mi čakamo taprave brcike.sem pa učiri moj avtek prodala,tako da danes po delu me samo rihtanje papirjev čakauser posted image .
sem dobila odgovor od dr. strah..pride 3d/4d ultrazvok 110€ Z CDJEM.je pa napisala da mi priporoča od 24-26 tedna.bomo vidli kako bodo finance glede na to da januarja greva na svoje pa morava še stanovanje poštimat.
drugače glede majčk..nekam fuul se vlečejo te majčke.do številke 50 bomo fuul težko prišle,tako da priporočam da se pač jih naroči ane.
glede une majčke k sem pa jaz rekla
smo samo v 5.
nax05-črna dolg rokav
Aprilčica10
cojka-črna dolg rokav št 40
memole
nincy29

tako da pomojem nebomo nič cenej dobile.bom pa zdaj email poslala.

Meni pa rdeča z črnimi rokavi dolgimi in ne na V izrez!Velikost pa L/XLuser posted image

hm pomojem bo treba kar enake naročit več..enake barve

Kako to misliš enake barve?
Jaz nočem celo črno!
Če ne bo šlo bom pa sama naročila ker celo črno pa ne mislim imet saj nisem vdova al kej podobnega!
Mal prehuda da je cela črna!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
17.11.2009 20:37:40   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

Cojka: je že res, da sem mnenja, da se za tole prašičjo gripo dela prevelika panika AMPAK ko nosič pod srčkom še eno bitje za katerega si odgovoren pa je malček drugačna zgodba.  Jaz se ne bi igrala na tvojem mestu.

Kakšni so pa stranski učinki?
Sem brala da ni lih tko kot pravijo!
Tko da vprašanje na kakšen način prej reskiraš!
Pa tudi koliko je dejansko res ljudi v sloveniji s to gripo!
Jaz sem mnenja da vse skupaj mal napihujejo samo zato da bi prodali da mal zaslužijo in ker smo ljudje naivni in vrjamemo vsemu kar pokažejo po tv oni fajn služijo!
Isto je blo za ptičjo gripo no in koliko ljudi je umrlo?
Pa brez zamere samo moje mnenje!user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
17.11.2009 20:53:12   
memole
Čer čvekulje!
Kok ste napisale v tem popoldnevu!
A niste v službi?
A ste vse na bolniški?user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bla dopoldan pri zobarci in sem čakala eno uro da sem prišla na vrsto potem je pa moja denarnica za 40 eur shujšala,4.12.bo pa še za 27 eur shujšala!Plačujemo zdravstvo in vse pa še moremo ekstra plačat zadeve!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Večerjo sem tudi že pojedla zdej bom si šla pa še čajček skuhat!
Prav paše ob takih vremenih in tem letnem času!

chi_pita čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj bo tudi šel zraven na morfologijo!
Bom pa vrjetno še tamalo vzela sabo da tudi vidi ne pa da ji sam govorim!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
17.11.2009 21:58:52   
country
Čer, user posted image !

Sem obljubila poročilo iz pregleda, pa mi je včeraj dan ušel...

No, tamala dva sta fajn, že kar velika - okoli 14 cm. Jaz pa sem sicer v redu, ampak moje počutje je pa druga zgodba. Kmalu se utrudim in potem mi postane slabo. Poleg slabosti pa se pojavijo še bolečine v nožnici... Nič fletnega. Zato imam sedaj naročeno več počitka in pa oklestit delovne obveznosti. Pregled imam čez 4 tedne, če pa me bo še kaj bolelo, pa moram prej prit. Sem pa pridobila nekaj na kilaži in sem na nuli.

Torej za seznam: naslednji pregled 14. 12., +0kg, pa en srček mi je izginiluser posted image ga lahko dobim nazaj, prosim?

Je pa gripa (tanova) tudi že na naši šoli. Na srečo je šla zaenkrat mimo mene.

No, pa lahko noč!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
18.11.2009 8:21:03   
BELA BUČA
V Zagorju pri dr. Mlinariču stane 3 D skupaj s CD-jem 70 evrov. Poleg filmčkov in slikic otroka tudi izmerijo, ocenijo težo in pregledajo posamezne parametre razvoja in rasti. Pregled priporočajo v 28-30 tednu.
Če bo katero zanimalo, bom napisala še tel. št. in mail.

Kakšna je pa cena pri dr. Miglarju v MB? Že katera ve?

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
18.11.2009 8:27:53   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: natasaxy

Skratka trenutno sem brezposelna in noseča v 5 mesecu. V zadnjih treh letih sem bila zaposlena in zavarovana za starševsko varstvo 2,6 let. - bi mogla biti 3 leta, če bi želela, da ti pripada porodniška v višini tvoje plače v teh 3. letih. Na strani centra za socialno delo piše, da mi pripada starševsko nadomestilo brez dopusta (v kolikor sem bila v zadnjih treh letih zavarovanja za starševsko varstvo 12 mesecev). Zdej pa ne vem.........ona je rekla, da v kolikor ne bom na dan nastopa porodniškega dopusta zaposlena, da mi bodo šteli samo 55% minimalne plače in tista povečanja za vsak mesec 2%. Naj povem še to, da sem si za uredila, da si plačujem prispevke za te tri mesece sama (osnovno zavarovanje ter pokojninsko zavarovanje) urejeno preko ZZZZ

MENI TO NI LOGIČNO KAJTI po mojem se mi bodo dohodki šteli za zadnjih 12 mesecev. Marca nastopim porodniško in dohodki se štejejo od februarja 2009 do janurja 2010. V tem času sem 6 mesecev prejemala plačo in 3 mesece nadomestila z zavoda. Zadnje tri mesece sem brez dohodka? - problem je, ker nisi bila zaposlena skupaj 3 leta! Verjemi, da ima tvoja kolegica prav, ker so tudi meni isto povedali.

JOJ PUNCE PROSIM POMAGAJTE. Po mojih izračunih bi morala dobiti vsaj neko povprečno porodniško, ne morejo mi sedaj vzeti 55% plače če sem bila zaposlena!!!!!!!!!!!!

ČE JE BILA KATERA V PODOBNI SITUACIJI NAJ ME POMIRI OZ. MI POVE KAKO SE VSE SKUPAJ IZRAČUNA. - žal te pomirit ne morem, ker je tako ... jaz sem pisala na mail od CSD Šiška in so mi tam vse razložili, na žalost ne tako kot sem jaz pričakovala. In mislim, da niti tebi ne bojo tako kot pričakuješ. user posted image

ZELO BOM HVALEŽNA.

Oddebelila sem ti moj odgovor na tvoje vprašanje ... zdaj ti pa povem še moj primer: Študentka, po poteku statusa sem se zaposlila v firmi v kateri sem že prej delala preko študenta (že 5let firma od očeta) ... računovodkinja mi je rekla, da mi pripada polna porodniška (kot je moja plača) - na CSD pa je problem, ker nisem zaposlena 1 leto ... na dan nastopa bom samo 6mesecev, kar pomeni, mi na koncu pripada 6mesecev 55% min. plače in 6 mesecev moje plače ... niti meni to ni logično oz če bi bila zaposlena več časa ne bi bil poblem. Tako je tudi pri tebi, vendar malo drugače ... ker na dan nastopa porodniške ne boš zaposlena, poleg tega pa nisi bila zaposlena za več kot 3 leta - ti žal ne bo pripadala polna porodniška.

Upam, da sem ti razumljivo razložila.

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
18.11.2009 8:59:13   
Wannabemommy
Dobro jutro souser posted image

Nekatere pa so res zgodnje. Jaz sem dans tak slabo spala me je tak kašelj mantral da je jojuser posted image , zaj pa grem direkt v lekarno po nekaj za umiritev kašlja.

Bela buča - Jaz sem ga na zadnjem pregledu vprašala za ceno 3D UZ ,pa je reko 40 eur s tem da dobiš slikice in dvd ti naredi. Sama mam pregled 3.12. pa bom takrat vidla če bo res tak. Trenutno ti lahk sam to povem.

Country - super ua uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
18.11.2009 9:05:19   
pupa*81
hej pupe, kako kaj?

mi smo ok, brcamo vse po vrsti user posted image

sem imela pa zadnja dva dni težave z močno bolečino po ustajanju in sicer spodaj desno, tam okoli jajčnika. sm vstajala k en star ata z lesenim križem user posted image no sej počasi mineva, se tolažim da je bilo sam širjenje maternice, več bo pa povedla g na pregledu v pondelk

grozno res s temi problemi okoli zaposlitve pa porodniške... se mi zdi da nosečnost ni lih primeren cajt k bi se mogu sekirat zaradi tega, tako da bi lahko mal bolš porihtali. no upam da se vse uredi user posted image

uživejte z bušiji!

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
18.11.2009 9:06:05   
pupa*81
pa seveda bravo vsem za preglede in user posted image /user posted imageuser posted image  user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
18.11.2009 9:07:38   
nincy29
hey!
evo sporočam kaj so mi odgovori glede majčk

Pozdravljeni!

Žal v črni barvi z dolgimi rokavi nimamo več majčk.

Na voljo so: 
rdeče s črnimi rokavi in svetlo modre s temno modrimi rokavi.
Upam, da bi vam prišle v poštev tudi te.

Cena bi bila 15€ za kos.

LEp dan

katere barve bi izbrale?cena pa je enaka 15€ tako da nebo nič cenej.zdej prosim da mi vsaka še 1x napiše katera bi jo vzela pa katere barve in št. majice.hvala

danes pa se jaz na revmatološki pregled odpravljam.držite pesti da kaj pametnega izvem.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3338
18.11.2009 9:30:34   
none85
Natasaxy: Glede na to, da si bila v zadnjih 3 letih zaposlena 2,6 leti ti pripada porodniška in sicer takole: šteje se ti povprečna plača od februarja 2009 do januarja 2010 (v tvojem primeru 6 mesecev plače in 3 mesece nadomestilo zavoda). Tisti trije meseci ko pa nisi bila zaposlena se ti šteje pa 55% minimalne plače. Koliko boš dobila porodniške si lahko izračunaš na spletni strani CSD Šiška pod rubriko - izračun starševskega nadomestila. Jaz mislim, da je tako prav, ker sem tudi sama veliko brala na to temo. Bolj bi bil problem če v zadnjih treh letih ne bi bila zaposlena vsaj eno leto. V tem primeru pa bi dobivala tisto starševsko nadomestilo 193€.

Neposredna povezava do sporočila: 3339
18.11.2009 10:01:43   
didi5

Wannabemommy: Midva sva bila takoj po službah 17.20! Ampak če me ubiješ, se ne spomnim nobene nosečke tam (itak sem vedno ko fijakarski konj user posted image ). Sicer sem pa jaz v mb od pon-pet vsak dan. V Mb delam živim pa zadnjih 6 let na Ptuju z mojim user posted image . Tak da meni kava po 16.30 načeloma sploh ni problem, če se dogovoriva par dni vnaprej (ker se sicer voziva z dragim skupaj v službo, v takih primerih pa greva vsak s svojim avtom). Z veseljem torej!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Memole: kaj sem že hotla napisat? Aja - nisem mislila, da bi se cepila proti novi gripi (pa še to ni proti, ampak kao ublaži simptome ko jo že fašešuser posted image ), mislial sem naj si raje prioba zrihtat bolniško ker ima v šoli (ali vrtcu, nisem več prepričana) večji riziko. Sploh če se je gripa tam že pojavila. Ampak konec konce je to odločitev vsakega posameznika. Če pomislim, tudi jaz delam z ljuzdmi, in mi lahko prinesejo v pisarno svašta!:(

Sicer pa mene še vedno nakaj tišči navzdol in več nisem prepričana da je samo prebava. Čisto odespodja, ko se trebušček v bistvu že splošči. Ima katera podobne težave?

Ustvarjamo našo malo družinico

Neposredna povezava do sporočila: 3340
18.11.2009 10:06:51   
didi5

Jaz se res opravičuje, KAK PA MENI ZMANJKUJE ČRK ALI SE PA ZAMNEJAJO (same od sebe se razume user posted image ). Pri hitrem tipkanju se pač zgodi, pol pa nimam časa preverjat. Še malo pa boste me znale dekodiratuser posted image .

Lep dan

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
18.11.2009 11:54:59   
mamika25
Pozdravljene! Da se mal oglasim... pač to s to porodniško je eno sranje, jaz ne morem rečt drugače. Imam občutek, da ko smo zanosile bi mogle ne vem kje in ne vem komu reči :"OPROSTITE." Jaz sem bila v 1. nosečnosti v del. razmerju samo 10 mesecev. Še sreča. Takrat mi je delodajalec šel na roko in me "provizoriš" zaposlil do datuma porodniške, potem pa mi prekinil. To se dogaja. Dobivala sem eno majhno pordniško (ker sem imela tudi plačo minimalno...najnižjo). Zdaj bo s porodniško bolje (bom imela mal večjo), zaposlena sem 18 mesecev... samo... v začetku marca nastopim porodniško. Pogodba pa mi poteče konec marca. Že ko bom na porodniški bodo oni mene dali vn, oz. da se izrazim kot se oni - ne bodo mi pač podaljšali. To delajo, čeprav ne smejo, ker se nočem bockat bom najbrž tiho. Taka sem. Ne vem kako je to po zakonu? Najbrž me nebi smeli...user posted image  Žal mi je edin za tiste ki ne boste dobivale "spodobnega" porodniškega nadomestila. To je res mal kriza.

Za našega prihajajočega člana nismo kupili še popolnoma nič, čeprav me velikokrat mika, da bi kupila kaj plavega, zelenega...user posted image  Je še čas, a ne?user posted image
Me pa že pošteno brca, čutiti ga je tudi na ven (na koži).
Jutri grem spulit zob (user posted image ), je rekla, da je nujno, da bo sam lokalno dala inekcijo (itak!?), mal me je strah. Mam kr dost problemov z zdravjem v tej nosečnosti. Zgleda bo res fantekuser posted image .

Čas nosečnosti naj bi bil eden od najlepših trenutkov v življenju, pa si ga včasih res težko predstavljam tako lepega... bruhanje, špikanje, premal/preveč apetita, dvigovat ne preveč, delat ne preveč, ne to ne ono, omejit kaj se sme jest, porodniške, zaposlitve, en kup papirologije, pol še misel na porod... in pol... uuuuuaaaaaaaauser posted image . Sej je prav smešnouser posted image , vse se bo dobro izteklo, za vse ki imate težave take in drugačne držim pestiuser posted image , lepo preživite dan, kej dobrga skuhajteuser posted image (jst bom palačinke s skuto in rozincami...mljask), pa mislte na svoje otročke. Čaw

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
18.11.2009 12:07:55   
BELA BUČA
Nincy29, jaz bi potem namesto tistih "prejšnjih" majčk eno modro in eno rdečo št. 40, če bodo res hitro. A kratkih rokavov pa ni? Nisem zasledilauser posted image

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
18.11.2009 12:10:10   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: mamika25

Pozdravljene! Da se mal oglasim... pač to s to porodniško je eno sranje, jaz ne morem rečt drugače. Imam občutek, da ko smo zanosile bi mogle ne vem kje in ne vem komu reči :"OPROSTITE." Jaz sem bila v 1. nosečnosti v del. razmerju samo 10 mesecev. Še sreča. Takrat mi je delodajalec šel na roko in me "provizoriš" zaposlil do datuma porodniške, potem pa mi prekinil. To se dogaja. Dobivala sem eno majhno pordniško (ker sem imela tudi plačo minimalno...najnižjo). Zdaj bo s porodniško bolje (bom imela mal večjo), zaposlena sem 18 mesecev... samo... v začetku marca nastopim porodniško. Pogodba pa mi poteče konec marca. Že ko bom na porodniški bodo oni mene dali vn, oz. da se izrazim kot se oni - ne bodo mi pač podaljšali. To delajo, čeprav ne smejo, ker se nočem bockat bom najbrž tiho. Taka sem. Ne vem kako je to po zakonu? Najbrž me nebi smeli...user posted image  Žal mi je edin za tiste ki ne boste dobivale "spodobnega" porodniškega nadomestila. To je res mal kriza.

Za našega prihajajočega člana nismo kupili še popolnoma nič, čeprav me velikokrat mika, da bi kupila kaj plavega, zelenega...user posted image  Je še čas, a ne?user posted image
Me pa že pošteno brca, čutiti ga je tudi na ven (na koži).
Jutri grem spulit zob (user posted image ), je rekla, da je nujno, da bo sam lokalno dala inekcijo (itak!?), mal me je strah. Mam kr dost problemov z zdravjem v tej nosečnosti. Zgleda bo res fantekuser posted image .

Čas nosečnosti naj bi bil eden od najlepših trenutkov v življenju, pa si ga včasih res težko predstavljam tako lepega... bruhanje, špikanje, premal/preveč apetita, dvigovat ne preveč, delat ne preveč, ne to ne ono, omejit kaj se sme jest, porodniške, zaposlitve, en kup papirologije, pol še misel na porod... in pol... uuuuuaaaaaaaauser posted image . Sej je prav smešnouser posted image , vse se bo dobro izteklo, za vse ki imate težave take in drugačne držim pestiuser posted image , lepo preživite dan, kej dobrga skuhajteuser posted image (jst bom palačinke s skuto in rozincami...mljask), pa mislte na svoje otročke. Čaw

Te popolnoma razumem. Končno ena, ki ne trdi kako je nosečnost nekaj najlepšega v življenju. vse kar je meni lepo je tisto malo bitjece pod kožo trebuščka zaradi katerega potrpim pri vseh težavah napetega srednjega dela. user posted image Glede porodniških pa - ne ne smejo te odpustit, če ti nastopiš porodniško pred potekom pogodbe.

Hvala bogu sem zaposlena za nedločen čas že 4 leta (pa tudi to sicer nič ne pomeni, če se te hočejo znebit se te bojo) in imam res super šefa. Razume, da sem mlada in še brez otrok pa še glede porodniške se je dalo vse dogovorit. Tudi jaz imam nakazano manj kot sicer dobivam (se pač zavije v službene potne stroške, ipd.) ampak ko sva začela planirat otroka sem se z njim vsedla in se zmenila (čeprav takrat nisem vedela da sem že pa 1 mesec noseča) Šla sva v kompromis, povišal mi je prikazano plačo na plačilni listi ostanek pa dobim od njega na roko. Glede na to, da do sedaj še ni požrl niti ene obljube, mislim da tudi te ne bo (glede na to da se res trudi, da ostanem v firmi in me temu primerno motivira).

Ko poslušam vas, se mi zdi da sem med redkimi srečnicami.

Probajte pa na vse možne načine si izborit kake dogovore v službi. Saj, kaj pa imate za zgubit.

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
18.11.2009 13:15:01   
Chi_Pita

hey!

Pozdravljeni!

Na voljo so: 

Cena bi bila 15€ za kos.

LEp dan

katere barve bi izbrale?cena pa je enaka 15€ tako da nebo nič cenej.zdej prosim da mi vsaka še 1x napiše katera bi jo vzela pa katere barve in št. majice.hvala

danes pa se jaz na revmatološki pregled odpravljam.držite pesti da kaj pametnega izvem.

lp

Jaz če se ne motim sem izbrala svetlo modre s temno modrimi rokavi št. 40 ... a to še vedno velja? ... meni ni več nič jasno glede majčk ... naročam to, kar si mislim da ti nincy predlagala ... pa svoje podatke komu povem?

držim pesti za pregled ... upam, da ni nič resnejšega. user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
18.11.2009 13:33:39   
tatly
oj.mi je dr.miglar odgovoril in dela samo 2d

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
18.11.2009 13:45:18   
Chi_Pita
hei ... jaz nimam kaj delat, pa malo brskam po netu ... sem pa našla tole in sem se pridružila ...
http://www.facebook.com/group.php?gid=174926976959&ref=ts 
... pa same marčevke so gor user posted image - zaenkrat user posted image

Če katero zanima user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 14:20:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Chi_Pita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3348
18.11.2009 14:28:39   
Chi_Pita
hei ... jap

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
18.11.2009 14:29:55   
memole

hey!

Pozdravljeni!

Na voljo so: 

Cena bi bila 15€ za kos.

LEp dan

lp

Jaz bi rdečo z črnimi dolgimi rokavi velikost pa L/XL

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?