|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
17.11.2009 14:05:24   
NATAŠA35
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

nax05-črna dolg rokav
Aprilčica10
cojka-črna dolg rokav št 40
memole
nincy29

tako da pomojem nebomo nič cenej dobile.bom pa zdaj email poslala.

nincy29 jaz sem tud za majčko, prosim ...ne vem, za katere majčke ste se menile, pa bom vzela tako kot ve, samo kolebam 40 ali 42user posted image , nosim 40, pa vseeno bom 42 vzela, če se bo malo skrčla v sušilcu user posted image user posted image

chi_pita user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image , sem vesela zate, pa upam, da nosim tudi jazuser posted image ...si me malo razočarala, ker je ena napisala, da pupe držijo nogice bolj skupi, sem bla prov veselauser posted image user posted image , tvoja pa je lepo dala nogice narazen...ja moram reči pri mojih fantih je to držalouser posted image user posted image , sploh pri zadnjemu se je lepo videla pištolcauser posted image user posted image ...

molim boga, da je spet ne vidimuser posted image user posted image user posted image

danes se mi ful smeje...pa še v kino grem po dolgem času, grem gledat 2012, samo ne vem kako bom zdržala tako dolgo ne da grem na wc...pol pa na kakega bigmacauser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
17.11.2009 14:30:33   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35
...pol pa na kakega bigmacauser posted image user posted image

... zdaj sem pa lacna postala ... grem kuhat user posted image

pridne bodite in lep pozdravcek vsem ...

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
17.11.2009 14:43:00   
NATAŠA35
jaz sem tud danes kar lačnauser posted image user posted image mogoče je kaj v zrakuuser posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
17.11.2009 14:55:30   
flora1983
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

IZVIRNO SPOROČILO: BELA BUČA

Zjutraj sem bila v laboratoriju, ker je danes 20 tednov. Naslednji teden pa morfologija. Jaz bi mojega vzela sabo. Je to navada al ne?

Seveda gre ogromno ockov zraven na UZ... moj bo na morfologijo tudi sel zraven ... do zdaj je bil na UZ z mano samo enkrat, vse ostalo pa je z mano bila moja mama, ker je moj dragi pac delal in nisva uspela nikakor it skupaj user posted image
Kar vzemi ga zraven, ne bo mu zal ... vsaj mojemu ni bilo user posted image

Tud moj bo šel zraven, vzela pa boma tudi sineka.

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
17.11.2009 15:01:22   
dacy
flora1983  prav mas ... za otroke je pa to sploh zanimivo... moja sestra je vzela svojo tamalo zraven in je bla cisto navdusena... se zdaj po 8 letih veselo razlaga kak je ona svojga brateca vidla ze takrat ko je bil se v trebuscku user posted image

NATAŠA35 jaz danes nisem sploh se jedla nic tak da pri meni v zraku je cisto z razlogom lakota user posted image Sem pa vceraj skuhala govejo juhco iz fajn mesnate goveje kosti in sem si zdaj zaenkrat zakuhala kasico ribano v juhi in bom to jedla ... moj dragi danes dela do 18:00 , tak da ko pride on domov bova pa jedla prebranac s panceto (njam njam) ... potem bodo pac malo vetrovi svigali okrog ampak nima veze user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
17.11.2009 15:56:14   
tatly
babike-kje je kepica?
midva sma pa v soboto hodla v koloseja in mi je blo noter tak vroce da sem skoro znorela user posted image
nasa stella je tud vidla brateca-sestrico sam ji ni slo v glavo kaj mi stric dela in me je tak nemilo pogledla in prvic rekla mamica-drugace je kar mama 10000000xdnevno

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
17.11.2009 15:58:54   
tatly
kateri je to dr.miglar?na ptuju ?kaj je vredu?ker lukman ima 3d 70€ ce čpa lahko 30€ prisparam zakaj pa ne

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
17.11.2009 16:06:54   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

hei ... evo mene iz pregleda - MF ... naša pupa pa ni držala nogic skupaj, tako da to ne drži user posted image ... se je lepo videla sramna kost, čisto nič ni bingljalo vmes user posted image user posted image user posted image

Čestitke za pupiko iiiiiiiii kok sem vesela.

Jaz mam tud tak občtek da tokrat nosim pupiko ne pa fantka. Upam, da ni samo občutek. Pa vsak mi reče ko me vidi, ma tisti ki me ne pozuna, pravi pupo boste imeli.
Jaz bom zvedela šele aprila, če me ne bo drug mesec firbec mantraluser posted image
Ulla la ma se sej se nisem samo jaz zredila tolk. se žže tolažimuser posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
17.11.2009 16:18:56   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

kateri je to dr.miglar?na ptuju ?kaj je vredu?ker lukman ima 3d 70€ ce čpa lahko 30€ prisparam zakaj pa ne

Tatly: Migler je v mb. Ampak samo ob določenih dnevih, ker drugače je v porodnišnici v Avstriji (tam kamor gre veliko Štajerk rodit - Feldbach).

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
17.11.2009 16:39:24   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

Tatly: Migler je v mb. Ampak samo ob določenih dnevih, ker drugače je v porodnišnici v Avstriji (tam kamor gre veliko Štajerk rodit - Feldbach).

o najlepsa hvala sem nasla njegov email in sem mu ze pisala

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
17.11.2009 17:38:24   
Wannabemommy
Pozdravljene

Venera - ja jaz sem bla zdaj v novembru na pregledu pa sem ga vprašala za 3D UZ + morfologija pa seveda filmček pa je rekel do 40 eur , mam pa to 3.12. tak da takrat pa ti lahk fiksno javim kolk stane.

Tatly - Dr. Miglar ima ordinacijo v MB pa če to sam v pon. in četrtek popoldan

Memole - Jaz sem iz Maribora, ja pa sem mislila za na obali, hvala za informacije mislim da bomo kr za vikend pičli na morjeuser posted image , komaj čakam.

Didi5- ja mariborčanka, kdaj si bla v Koloseju ob kateri uri? ti je bil dober film? Če boš še kaj po Mb hodla bi lahk šle na kavo,...?Kar se pa Miglerja tiče pa same pohvale, res zelo zadovoljna, sama hodim drugač k njemu gor v avstrijo v Feldbach in bom tud gori rodila, tak da res čista 10.

Dacy - jaz tud uživam v vodi ko riba in vedno pozabim na čas , sam če ti odkrito povem bi mi bilo sedaj dost že to da se zmočim in eno dolžino odplavam,....hmm

(odgovor članu Venera)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
17.11.2009 17:42:06   
Wannabemommy
Nič lepo se mejte pa se če kaj slišimo

lep večer in pridno božajte svoje bušijeuser posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
17.11.2009 18:28:44   
Anonimen
aprilčice zdravo,upam da ste spočite in da ne delate preveč...cojka...res sem že napol bolana,čaje pijem.sadje jem...zgleda da imam premal počitka,še vedno delam...a ti še delaš....lp...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3313
17.11.2009 18:32:43   
Anonimen
nosečke,povejte mi ste že bile na pregledu sladkorjain v keremu tednu ga delajo...lp...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3314
17.11.2009 18:34:19   
natasaxy
punce prosim pomoč!!

ravno sem postavila sledeče vprašanje na družinski zakonodaji. Mi katera zna pomagat, da ne bom v zmoti koliko mi dejansko pripada porodniškega nadomestila oz. ali je katera v podoni situaciji.

pozdravljene,

ravno me je kolegica, ki je bila sicer na porodniški pred 7 leti opozorila na izračun starševskega nadomestila. Zdej sem pa čisto zbegana.

Skratka trenutno sem brezposelna in noseča v 5 mesecu. V zadnjih treh letih sem bila zaposlena in zavarovana za starševsko varstvo 2,6 let. Na strani centra za socialno delo piše, da mi pripada starševsko nadomestilo brez dopusta (v kolikor sem bila v zadnjih treh letih zavarovanja za starševsko varstvo 12 mesecev). Zdej pa ne vem.........ona je rekla, da v kolikor ne bom na dan nastopa porodniškega dopusta zaposlena, da mi bodo šteli samo 55% minimalne plače in tista povečanja za vsak mesec 2%. Naj povem še to, da sem si za uredila, da si plačujem prispevke za te tri mesece sama (osnovno zavarovanje ter pokojninsko zavarovanje) urejeno preko ZZZZ

MENI TO NI LOGIČNO KAJTI po mojem se mi bodo dohodki šteli za zadnjih 12 mesecev. Marca nastopim porodniško in dohodki se štejejo od februarja 2009 do janurja 2010. V tem času sem 6 mesecev prejemala plačo in 3 mesece nadomestila z zavoda. Zadnje tri mesece sem brez dohodka?

JOJ PUNCE PROSIM POMAGAJTE. Po mojih izračunih bi morala dobiti vsaj neko povprečno porodniško, ne morejo mi sedaj vzeti 55% plače če sem bila zaposlena!!!!!!!!!!!!

ČE JE BILA KATERA V PODOBNI SITUACIJI NAJ ME POMIRI OZ. MI POVE KAKO SE VSE SKUPAJ IZRAČUNA.

ZELO BOM HVALEŽNA.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
17.11.2009 18:36:29   
natasaxy
vas nisem nič za nazaj brala. Me je tole čisto iz tira vrglo.

Skratka danes sem bila na ZUP-u predavanje v LJ, pa še jutri imamo. Potem pa naslednji teden izpit, joj.

drugače sem o.k. Veselo počasi brcamo, vikend sem sicer preležala z eno virozico. Jo je očka prinesel in sva oba bruhala celo nedeljo. No hvalabogu je bilo v ponedeljek že vse o.k.

grem vas še malo prebrat za nazaj.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
17.11.2009 18:37:37   
natasaxy
levinjica za sladkorno se dela v 20 tednu. Vsaj meni bo zdej delala na naslednjem pregledu, ker je bil moj prvi otrok konkretne teže:):)

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
17.11.2009 18:39:32   
Anonimen
venera zdravo,ja lepo da nas je veliko skupaj...a si imela ultrazvok,ko si bila na pregledu,spol že veš...lp...

(odgovor članu Venera)
  Neposredna povezava do sporočila: 3318
17.11.2009 18:40:49   
Venera

IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

nosečke,povejte mi ste že bile na pregledu sladkorjain v keremu tednu ga delajo...lp...

jaz sem ravno danes bila na pregledu in ker sem za zajtrk pojedla kruh z marmelado, se mi je na urinu pokazal malo povišan sladkor. Tako, da je moja panična Dr. dala poleg pregleda krvi in urina čez tri tedne še pregled za sladkorno. Rekla je, da bova zaradi tega naredili test malo prej. Jaz bom čez tri tedne v 22. tednu. Tako, da očitno se to mogoče dela po 25. tednu! Je pa to samo moj mnenje in moje izkušnje!
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
17.11.2009 18:42:27   
Anonimen
natašaxy..jaz imam v četrtek pregled,točno 20 tednov,verjetno me bo dala za sladkorno,a pri prvemu otroku ti je dala meritev sladkorne...lp...

(odgovor članu natasaxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3320
17.11.2009 18:42:56   
Venera

IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

venera zdravo,ja lepo da nas je veliko skupaj...a si imela ultrazvok,ko si bila na pregledu,spol že veš...lp...

Levinjica, žal ni delala UZ, samo srček sva poslušali! Imam pa na naslednjem pregledu UZ - morfologijo! Pri nuhalni pa je Dr videla, da bi naj bil user posted image . Čeprav, je rekla, da je to še vedno 50:50! tak lahko jaz tudi ugotavljam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mogoče bo se več videlo čez en mesec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
17.11.2009 18:50:08   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: natasaxy

punce prosim pomoč!!

ravno sem postavila sledeče vprašanje na družinski zakonodaji. Mi katera zna pomagat, da ne bom v zmoti koliko mi dejansko pripada porodniškega nadomestila oz. ali je katera v podoni situaciji.

pozdravljene,

ravno me je kolegica, ki je bila sicer na porodniški pred 7 leti opozorila na izračun starševskega nadomestila. Zdej sem pa čisto zbegana.

Skratka trenutno sem brezposelna in noseča v 5 mesecu. V zadnjih treh letih sem bila zaposlena in zavarovana za starševsko varstvo 2,6 let. Na strani centra za socialno delo piše, da mi pripada starševsko nadomestilo brez dopusta (v kolikor sem bila v zadnjih treh letih zavarovanja za starševsko varstvo 12 mesecev). Zdej pa ne vem.........ona je rekla, da v kolikor ne bom na dan nastopa porodniškega dopusta zaposlena, da mi bodo šteli samo 55% minimalne plače in tista povečanja za vsak mesec 2%. Naj povem še to, da sem si za uredila, da si plačujem prispevke za te tri mesece sama (osnovno zavarovanje ter pokojninsko zavarovanje) urejeno preko ZZZZ

MENI TO NI LOGIČNO KAJTI po mojem se mi bodo dohodki šteli za zadnjih 12 mesecev. Marca nastopim porodniško in dohodki se štejejo od februarja 2009 do janurja 2010. V tem času sem 6 mesecev prejemala plačo in 3 mesece nadomestila z zavoda. Zadnje tri mesece sem brez dohodka?

JOJ PUNCE PROSIM POMAGAJTE. Po mojih izračunih bi morala dobiti vsaj neko povprečno porodniško, ne morejo mi sedaj vzeti 55% plače če sem bila zaposlena!!!!!!!!!!!!

ČE JE BILA KATERA V PODOBNI SITUACIJI NAJ ME POMIRI OZ. MI POVE KAKO SE VSE SKUPAJ IZRAČUNA.

ZELO BOM HVALEŽNA.

nevem ne me za besedo drzat mislim da te bo pripadal sam starsevski dodatek,meni je majnkalo 7dni do enega leta delovne dobe in dobim samo starsevski dodatek,ce bi pa ti bla zdaj zaposlena in bi sla pol direktno na porodnisko bi pa dobla 50°%porodniske,poklici na csd sam mislim da so meni tako takrat povedali

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
17.11.2009 18:54:14   
tatly
natasaxy-slabo sem prebrala zdaj vidim da je tvoj primer mal drugacni,no upam da dobis 

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
17.11.2009 19:40:51   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

živa men G na vsakem pregledu reče, da ne smem nič težkega nosit, tako da se ne bi glih strinjala, da je ok da dviguješ težke stvari.

Ti si prvič noseča, ne? Ko boš drugič, boš zagotovo dvigovala svojega prvorojenca user posted image . Moj 2-letnik ima blizu 15 kg, 4-letnik 17 kg. Seveda plezata po meni in kdaj pa kdaj je treba kakšnega dvignit v avtosedež ali dati v banjo ipd. Seveda pa ne bi recimo nosila ceglov ali česa podobnega. Dvigovanje živega bitja je pa čisto nekaj drugega.

chi_pita, user posted image  za user posted image !

Meni se zdi, da sem tudi jaz v nedeljo začutila prve brce, torej pri 16 tednih user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
17.11.2009 19:57:52   
živa
Natašaxy, tole sem našla:

Če boste brezposelni (brez nadomestila) in ste bili v zadnjih treh letih zavarovani za starševsko varstvo vsaj eno leto, boste upravičeni do starševskega nadomestila brez dopusta. V tem času vam teče pokojninska doba.
Osnova se upošteva 55% minimalne plače. Tako določena osnova se za vsak mesec zavarovanja za starševsko varstvo, ki ga je imel v zadnjih treh pred uveljavljanjem pravice do starševskega nadomestila, poveča za 2% minimalne plače, vendar največ za 50% minimalne plače.
Vlogo vložite v roku 30 dni pred nastopom porodniškega nadomestila brez dopusta.

Sklepam, da je to potem tista varianta, ki se jo ti bojiš. Močno ti svetujem, da najdeš kakega s. p., ki bi te zaposlil mesec ali dva pred porodniško, mogoče dobi še subvencijo zavoda, in mu ti pač povrneš vse stroške za tvojo plačo. Ker je res škoda, da bi imela tako majhno porodniško. Za vsak slučaj bi pa jaz šla na CSD ali vsaj poklicala in naj ti povejo, kako bo, da boš potem vedela, če lahko kaj ukreneš.

Vso srečo!

živa

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?