rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,polnih 5 mesecev je bil star.Ker če tak pogledaš:če je nagnjen otrok k alergijam,jo bo dobil v vsakem primeru,pa če daš prej neko stvar za jest ali pit ali pa kasneje.Iz tega vidika je meni osebno boljše,da prej vem,kaj mu odgovarja in kaj ne. To se čist strinjam, samo glede na to, da mi je P rekla, da naj ne začnem tak zgodaj z GH, me je strah, če bo dobla kako alergijo, pa bo P rekla, da mi je tak svetovala, da naj počakam Jaz pa sem mnenja, da je bolje čim prej začet dajat HG. Moja prijateljica je 1. hčerki začla kar pozno dajat GH in zdaj full malo je, 2. je pa dala takoj po doplonjenem 4. mesecu, in je čist drugačna. Pa nasploh opažam to pri otrocih, katerim so začele mamice hitro dajat GH. No, mogoče se motim, ampak takšna so moja opažanja... Pa zakaj se vse mamice,ko imajo 1-ga otroka tako oklepate tega,kaj P reče?Glej,ne mislim ti pameti solit,sem samo povedala,kako sem jaz delala.Izogibaj se edino sadju,ki je že nasploh alergeno,to so jagode,borovnice,maline..pa od zelenjave pazi,da ne daš tega kar napenja,grah,zelje,fižola,itd...Je pa tak,da je od otroka do otroka različno.Moji vsi vse jejo in tudi z užitkom so začeli jest GH.Začneš pa vedno dajat po par žličk,ne vse ga,da se na okus privadi. matcar, jaz sem res vesela vsake izkušnje in vsakega mnenja, zato sem vas tudi vprašala po tem In res si mi zelo pomagala, hvala ti Ja, veš kak je, ko maš prvega otroka in če vsaj pol tak kompliciraš kot jaz, potem to ni dobra kombinacija Ne, res - rada bi po 4. mesecu začela s kašicami, pa me je zanimalo, kak so vam svetovali P vaših otrok. Ker me je danes moja oz. Timejina P kar malo zmedla s tem.. Saj normalno, vsak P ima o tem svoje mnenje, prav tako kot vsaka mamica. Zato me zanimajo vaše izkušnje in nobene ne bom vzela za slabo, tudi če mi katera reče, da sem butasta Še nekaj sem hotla napisat, pa mi je šibnilo z glave
|