|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
18.11.2009 15:42:24   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: koala

rina ni blema, sem vse čisto resno mislila.

Hvalauser posted image user posted image

Nogometuser posted image user posted image , ko smo že pri nogometu, a katera ve kaj tako groznega je Bor danes zjutraj rekel?

Jaz sem zjutraj poslušala v avtu, ampak ne vem, kaj je rekeluser posted image Ali sem zamidila, ali pa nisem bila pozorna, tak da ne vem.. Sem pa slišala pozneje, da so se nekaj norčevali z njega. Ne vem pa, kaj so meli. Mogoče se pa spomnim, pa potem napišemuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
18.11.2009 15:45:02   
vitabella
bravo rina za cepljenje! naša ga je prejšnji teden tudi pogumno prestala. se je je pa lotilo ubožice male predvčerajšnjim in včeraj: driska, črvičenje, potna je bila, utrujena - ni da ni. in sem šla gledat, da so to vsi stranski znaki cepiva za rotavirus, tako da jo je kar orng zagrablo, še ponoči mi je jokala.

Ampak danes je že bolje, kakec se je normaliziral nazaj, zjutraj jo je še črvičlo da je bil neutolažljiv jok, zdaj pa lubica mala spi. V glavnem gre na bolje, spet tudi pridno je, tako da je njena mama presrečna!

pa timeja nas tut šiša za pol centimetra in za celih 700 g! orng babika je!

kje ste pa kaj danes spet vse, ko mam jaz cajt. Zunaj je oblačno, kaj taj vlačite svoje otroke okrog? ko pa je sonček pa vse na kompjuterjih. Mame pa take! ti Saraya pa si itak brez primerjave user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
18.11.2009 15:46:38   
vitabella
rina ti nimaš pediatra v mb? oziroma Timeja, ti si verjetno že prestara user posted image

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
18.11.2009 15:49:36   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

bravo rina za cepljenje! naša ga je prejšnji teden tudi pogumno prestala. se je je pa lotilo ubožice male predvčerajšnjim in včeraj: driska, črvičenje, potna je bila, utrujena - ni da ni. in sem šla gledat, da so to vsi stranski znaki cepiva za rotavirus, tako da jo je kar orng zagrablo, še ponoči mi je jokala.

Ampak danes je že bolje, kakec se je normaliziral nazaj, zjutraj jo je še črvičlo da je bil neutolažljiv jok, zdaj pa lubica mala spi. V glavnem gre na bolje, spet tudi pridno je, tako da je njena mama presrečna!

Ojoj, bogica malauser posted image user posted image Upam, da bo hitro boljeuser posted image user posted image user posted image Me je strah, da bo tudi s Timejo kaj takega delalouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4054
18.11.2009 15:51:10   
rina22

rina ti nimaš pediatra v mb? oziroma Timeja, ti si verjetno že prestara user posted image

Mah, tako bedarijo sem naredla, pa sem študirala, da bi v MB mela P, pa sem jo dala doma (beri v Prlekiji) k eni. Zdaj čakam, da bo tale cepljenje mimo (ali pa vsaj tam do 1 leta), pol jo bom pa prepisala v MB. Mi je zdaj full žal da nima v MB Puser posted image

Ja, jaz sem že P preraslauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4055
18.11.2009 15:51:38   
rina22

Glavno, da sta obe zdravi in zadovoljni user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4056
18.11.2009 15:53:01   
rina22
Zdaj pa šibam nekaj jest, dokler Timeja še spi - ne vem, kak bo kaj zvečeruser posted image Upam, da ne dobi kake vročineuser posted image

Aja, vitabella, upam, da se čimprej vidimo na kofetkanju, da se punci spoznata, ko sta skoraj isto stariuser posted image user posted image user posted image

Uživajte, mamiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
18.11.2009 15:59:13   
vitabella

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Ojoj, bogica malauser posted image user posted image Upam, da bo hitro boljeuser posted image user posted image user posted image Me je strah, da bo tudi s Timejo kaj takega delalouser posted image

rina nič skrbet, mogoče ji pa nič ne bo! držimo pesti!!!! upam, da te nisem zdaj prestrašila! v vsakem primeru pa je bolje kak tak stranski učinek kot da res dobi rotavirus, ker so zanki in bolečine tega virusa dosti hujši kot pa ti stranski učinki cepljenja. zato pa smo jo tudi cepili!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
18.11.2009 16:00:52   
vitabella
ja mi smo jo dali kar v mb, mamo super pediatrinjo, vsaj do zdaj je bilo vse kot je treba!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
18.11.2009 16:02:20   
vitabella

Glavno, da sta obe zdravi in zadovoljni user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pa vsi otročki na tej temi, mamice še posebej user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
18.11.2009 16:03:26   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

V GA pa sem šla pogledat za hladilnik pa sušilec in dobim oba za 798,98 eur-seveda na trajnik,s tem,da mi stare odpeljejo.user posted image user posted image user posted image

kaj ti si na lotu zadela, da si lahko to privoščiš?

matcar, si že probala kaj kupovat preko spletnih strani? tam imajo običajno nižje cene kot v trgovinah, pa imaš tut ob takih cenah zagotovljeno dobavo do doma zastonj, pa še ceneje. mi v zadnjih treh letih vse tako kupujemo skoraj! no samo nasvet sem ti hotla dat seveda user posted image

Ja,vem,sma z mojim vse prečekirala,samo ker boma na trajnik vzela,sma mogla it v trgovino.Imajo pa akcijo v GA,tak da sma se za tam odločla.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 4061
18.11.2009 16:05:48   
matcar

ja mi smo jo dali kar v mb, mamo super pediatrinjo, vsaj do zdaj je bilo vse kot je treba!

Koga pa imata,če smem vprašat?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 4062
18.11.2009 16:06:43   
matcar

V GA pa sem šla pogledat za hladilnik pa sušilec in dobim oba za 798,98 eur-seveda na trajnik,s tem,da mi stare odpeljejo.user posted image user posted image user posted image

Sem ja!user posted image user posted image user posted image Si mi fauš?user posted image Preberi si post dobro.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
18.11.2009 16:28:53   
vitabella

matcar, si že probala kaj kupovat preko spletnih strani? tam imajo običajno nižje cene kot v trgovinah, pa imaš tut ob takih cenah zagotovljeno dobavo do doma zastonj, pa še ceneje. mi v zadnjih treh letih vse tako kupujemo skoraj! no samo nasvet sem ti hotla dat seveda user posted image

Ja,vem,sma z mojim vse prečekirala,samo ker boma na trajnik vzela,sma mogla it v trgovino.Imajo pa akcijo v GA,tak da sma se za tam odločla.

no super! vidim, da si natančne glede svojega denarja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
18.11.2009 16:29:48   
matcar

Aja, še tole sem vas hotla vprašat. Sem P vprašala glede kašic, pa je rekla, da šele po 6. mesecu oz. da lahko mogoče dam kakšno jabolčno kašico po 5. mesecu in da se bova na naslednjem pregledu bolj natančno pogovorili o tem. Naslednji pregled pa ma 6. 1., ko bo stara 5 mesecev.

Zanima me, kaj so vam P rekli oz. svetovali o uvajanju GH - kdaj naj bi začele? In kdaj ste začele uvajat GH?

Jaz sem razmišljala, da bi ji po 4. mesecu dala probat kakšno mlečno kašico, zdaj pa ne vem, ko mi je tak rekla... Aja, pa še rekla je, da prej kot po 5. mesecu naj ne bi nič dajala zaradi alergij.

Prosim za vaša mnenja oz. izkušnje in hvala že vnaprejuser posted image user posted image

Jaz sem vsem začela dajat pri 3-h mesecih.Dajat pa sem začela sadje:jabolko,banano,breskev,marelico,pa korenček.Pri 6-h mesecih pa vse ostalo,tudi zelenjavo,razen fižole,pa zelja,od mesa vse razen svinjskega in beljaka,tudi ribe samo z belim mesom,pa seveda vsa žita.Pravijo pa vsi drugače,eni da bi se naj z zelenjavo začelo,ker kao sadje da je sladko,pol pa zelenjave nočejo itd...Saš-u sem že tudi začela KM dajat pred 2-ma mesecema,ker če bo dobil alergijo jo bo takoj.Moje mnenje!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
18.11.2009 16:34:02   
vitabella

Koga pa imata,če smem vprašat?

smeš smeš, Andrejo Krebs. Jo ima še kera pa kaj mislite o njej?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
18.11.2009 16:37:52   
vitabella

Aja, še tole sem vas hotla vprašat. Sem P vprašala glede kašic, pa je rekla, da šele po 6. mesecu oz. da lahko mogoče dam kakšno jabolčno kašico po 5. mesecu in da se bova na naslednjem pregledu bolj natančno pogovorili o tem. Naslednji pregled pa ma 6. 1., ko bo stara 5 mesecev.

Zanima me, kaj so vam P rekli oz. svetovali o uvajanju GH - kdaj naj bi začele? In kdaj ste začele uvajat GH?

Jaz sem razmišljala, da bi ji po 4. mesecu dala probat kakšno mlečno kašico, zdaj pa ne vem, ko mi je tak rekla... Aja, pa še rekla je, da prej kot po 5. mesecu naj ne bi nič dajala zaradi alergij.

Prosim za vaša mnenja oz. izkušnje in hvala že vnaprejuser posted image user posted image

Jaz sem vsem začela dajat pri 3-h mesecih.Dajat pa sem začela sadje:jabolko,banano,breskev,marelico,pa korenček.Pri 6-h mesecih pa vse ostalo,tudi zelenjavo,razen fižole,pa zelja,od mesa vse razen svinjskega in beljaka,tudi ribe samo z belim mesom,pa seveda vsa žita.Pravijo pa vsi drugače,eni da bi se naj z zelenjavo začelo,ker kao sadje da je sladko,pol pa zelenjave nočejo itd...Saš-u sem že tudi začela KM dajat pred 2-ma mesecema,ker če bo dobil alergijo jo bo takoj.Moje mnenje!

glede tega se tudi jaz priporočam! mama mi je sicer rekla naj ne čakam do 5 ali 6 meseca, zato me zanima še vaše mnenje, matcar ti pa si že odgovorila pridna! kdaj si mu začela pol dajat kravje mleko pri 5 mesecih? sem prav zračunala?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
18.11.2009 16:41:16   
rina22
matcar in vitabella, hvala za odgovoreuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
18.11.2009 16:43:10   
rina22

user posted image user posted image user posted image pa vsi otročki na tej temi, mamice še posebej user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda je glavno, da so vsi naši otročki in mamice zadovoljne pa zdrave. To itak želim. Za Timejo in tvojo punčko sem pa zato napisala, ker si ti napisala, da je 700 g težja pa sta 10 dni narazen.
Tak da, ostale mamice, brez zamere (da ne bo katera kaj narobe razumela...). saj veste, da želim, da so vsi otročki in ve zdrave in veseleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4069
18.11.2009 16:51:06   
vitabella

Seveda je glavno, da so vsi naši otročki in mamice zadovoljne pa zdrave. To itak želim. Za Timejo in tvojo punčko sem pa zato napisala, ker si ti napisala, da je 700 g težja pa sta 10 dni narazen.
Tak da, ostale mamice, brez zamere (da ne bo katera kaj narobe razumela...). saj veste, da želim, da so vsi otročki in ve zdrave in veseleuser posted image user posted image user posted image user posted image

rina, rina, ti si ena pojava user posted image user posted image user posted image sem sigurna, da te ne bi nobena narobe razumela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v redu si babika!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
18.11.2009 16:54:59   
rina22

rina, rina, ti si ena pojava user posted image user posted image user posted image sem sigurna, da te ne bi nobena narobe razumela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v redu si babika!

Hvalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4071
18.11.2009 16:55:07   
matcar

glede tega se tudi jaz priporočam! mama mi je sicer rekla naj ne čakam do 5 ali 6 meseca, zato me zanima še vaše mnenje, matcar ti pa si že odgovorila pridna! kdaj si mu začela pol dajat kravje mleko pri 5 mesecih? sem prav zračunala?

Ja,polnih 5 mesecev je bil star.Ker če tak pogledaš:če je nagnjen otrok k alergijam,jo bo dobil v vsakem primeru,pa če daš prej neko stvar za jest ali pit ali pa kasneje.Iz tega vidika je meni osebno boljše,da prej vem,kaj mu odgovarja in kaj ne.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 4072
18.11.2009 16:56:38   
rina22
matcar in vitabella, vi2 sta že odgovorili na vprašanje, pa me še nekaj zanima - kaj pa so vama P svetovale?? Da začnita dajat po 4. mesecu ali kasneje?

Joj, sem radovedna. Če bi pa rada ko dopolni 4 mesece dala kakšno kašico, pa si mislim, da če bo kaj narobe, bo P tak znorela, ko pa mi je rekla, da naj počakamuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
18.11.2009 16:57:38   
matcar
Boljše,da jaz ne povem,kolko je bil Saš težek pri treh mesecih,čeprav je fantek.user posted image user posted image user posted image Bote mislile,da ga z Galofaxom futram.user posted image user posted image user posted image
Aja,to sem še mislila.Meni je P od Lee dal taka navodila glede GH,čeprav je tega že skoraj 9 let,ampak se še tega zdaj držim,tako da meni moja P,oz.Maksova in Saš-eva sploh nič ne reče,ker itak ve,da imam izkušnje.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
18.11.2009 16:59:42   
rina22

Ja,polnih 5 mesecev je bil star.Ker če tak pogledaš:če je nagnjen otrok k alergijam,jo bo dobil v vsakem primeru,pa če daš prej neko stvar za jest ali pit ali pa kasneje.Iz tega vidika je meni osebno boljše,da prej vem,kaj mu odgovarja in kaj ne.

To se čist strinjam, samo glede na to, da mi je P rekla, da naj ne začnem tak zgodaj z GH, me je strah, če bo dobla kako alergijo, pa bo P rekla, da mi je tak svetovala, da naj počakamuser posted image user posted image Jaz pa sem mnenja, da je bolje čim prej začet dajat HG. Moja prijateljica je 1. hčerki začla kar pozno dajat GH in zdaj full malo je, 2. je pa dala takoj po doplonjenem 4. mesecu, in je čist drugačna. Pa nasploh opažam to pri otrocih, katerim so začele mamice hitro dajat GH. No, mogoče se motim, ampak takšna so moja opažanja...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.