|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
17.11.2009 22:57:30   
matcar
Nočko,Ly!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
17.11.2009 22:58:02   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Hvala,hvala,zelo ste prijazni,gspa!user posted image

Vem ja. Povej nekaj novega. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
17.11.2009 22:58:34   
ly117

Nočko,Ly!

Tebi tudi.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
18.11.2009 7:09:52   
matcar
Jutro!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
18.11.2009 8:18:09   
matcar
Kaj še vse spite?user posted image
Mi pa smo se naspali in smo polni energije.Zdaj pa se porihtamo,pa gremo v KIK pogledat malo,pa v GA.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
18.11.2009 8:19:41   
arabela*
jutro...

naspana sem edino kri se mi je proti jutro z nosu vlila,pa sploh vedla nisem,pa še sedajuser posted image ...

zdaj pa kofe pijem,potem pa moram it za šolo dalje pisat...,pa mi niuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
18.11.2009 8:20:20   
arabela*

Kaj še vse spite?user posted image
Mi pa smo se naspali in smo polni energije.Zdaj pa se porihtamo,pa gremo v KIK pogledat malo,pa v GA.

džekicauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
18.11.2009 8:53:07   
tasa_m
Jutro.
Saraya a kr tak na lepem se ti je vlila? user posted image user posted image
matcar nea preveč zapravljaj user posted image

Jaz pa grem zdaj k zajtrku, pol pa greva malo ven. Ne dolgo ker mi je Lija začela nekaj šmrkat. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
18.11.2009 9:07:40   
botrca
Jutro in to zelo dobrouser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
18.11.2009 9:08:49   
botrca
Midva pa greva zdaj v mesto, Jana pustim pri teti jaz pa grem iskat božičkovo kapico, jo rabi za jutri za slikanje v vrtcu. Ima katera predlog ki bi jo našla, da ne hodim po vseh trgovinah ker mi ni.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
18.11.2009 10:04:52   
rina22
jutro, jutro

Kak ste kaj?

Za vse bubančke user posted image user posted image user posted image user posted image

Midve pa čakava, da greve na cepjenje....

Včeraj sem se htela koali zahvaliti,da je tak lepo napisala. Koala, hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes se je že začel kaos v MBuser posted image Sem rabila skoraj pol ure, da sem prišla na ACuser posted image VSe zaprto, gneča,... Pozneje sploh nem mogla pred blokom parkiratuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
18.11.2009 10:05:26   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Midva pa greva zdaj v mesto, Jana pustim pri teti jaz pa grem iskat božičkovo kapico, jo rabi za jutri za slikanje v vrtcu. Ima katera predlog ki bi jo našla, da ne hodim po vseh trgovinah ker mi ni.

Mogoče v H&M ai C&A... Ali pa Alladin

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
18.11.2009 12:12:58   
nebo
Pozdravček, še smo tu se držimo, razen tega da smo imeli pet dni 39,5 vročine...in danes je prvič padla...Rok pa se drži in je rekel, da ne bo nič dobiluser posted image , jaz pa tudi ne, ker nimam časa...user posted image
Vidim, da  ste pridne, ampak meni ne znese, da se priključim pri čveku...sedaj pa še aktvino učenje, ker imam 25.1. IZPIT!!!! BRAVO MAMI!! Naslednji rok pa KOMAJ 2.6....za p*******.user posted image

Kuham špinačo..čao bao...

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
18.11.2009 12:52:30   
matcar
Evo mene!
Smo bli v obeh KIK-ih.Sem mogla zokne Lei kupit,pa spodnje perilo,pa Maks je dobil kavbojke(tiste,ko imate pupe-imajo fuuul izbiro,cena 3,19 eur),pa zokne,mama ni nič dobilauser posted image user posted image user posted image .
V GA pa sem šla pogledat za hladilnik pa sušilec in dobim oba za 798,98 eur-seveda na trajnik,s tem,da mi stare odpeljejo.user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa smo se najedli,sem kr jetrca z jajco spražla pa solato zraven.Otroci spijo,jaz pa grem počasi zraven.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
18.11.2009 12:53:54   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Pozdravček, še smo tu se držimo, razen tega da smo imeli pet dni 39,5 vročine...in danes je prvič padla...Rok pa se drži in je rekel, da ne bo nič dobiluser posted image , jaz pa tudi ne, ker nimam časa...user posted image
Vidim, da  ste pridne, ampak meni ne znese, da se priključim pri čveku...sedaj pa še aktvino učenje, ker imam 25.1. IZPIT!!!! BRAVO MAMI!! Naslednji rok pa KOMAJ 2.6....za p*******.user posted image

Kuham špinačo..čao bao...

user posted image user posted image user posted image za padec vročine.Saj se bo porihtalo,boš vidla.Pa fajn se uči,da bomo pol pili lahko,ko boš naredla izpit!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
18.11.2009 12:55:47   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

naspana sem edino kri se mi je proti jutro z nosu vlila,pa sploh vedla nisem,pa še sedajuser posted image ...

Te pritisk jezi? Ponavadi se takrat to zgodi,samo nisem ziher al te,ko je višji al ko je nižji.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate,da bo boljše čimprej.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
18.11.2009 12:59:33   
ly117
Dan!

Jaz sem tudi že pol MB prehodla. Pred pol ure pa sma prišla pa domov.
Rina pri nas pa tolko prostora za parkirat. user posted image Smo tak zadelani da je kuj joj. Pa naj me pride kera oropat če me lahko. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
18.11.2009 13:13:05   
koala
rina ni blema, sem vse čisto resno mislila.

Saraya pa se ti večkrat tako kri vlije? Upam da se nebo ponavljalo.

Nogometuser posted image user posted image , ko smo že pri nogometu, a katera ve kaj tako groznega je Bor danes zjutraj rekel?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
18.11.2009 14:34:23   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Nogometuser posted image user posted image , ko smo že pri nogometu, a katera ve kaj tako groznega je Bor danes zjutraj rekel?

Ne , kaj pauser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
18.11.2009 14:35:44   
botrca

Smo bli v obeh KIK-ih.

Jaz sem tudi bila...user posted image . Kdaj si bila v tistem na Tržaški? Jaz med 10:30-11:00.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
18.11.2009 14:36:23   
botrca

V GA pa sem šla pogledat za hladilnik pa sušilec in dobim oba za 798,98 eur-seveda na trajnik,s tem,da mi stare odpeljejo.user posted image user posted image user posted image

kaj ti si na lotu zadela, da si lahko to privoščiš?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
18.11.2009 14:50:38   
tasa_m
matcar super za nakupe user posted image  user posted image

Jaz ne upam v KIKa ker bom ji spet kaj kupla, čeprav ne potrebuje. Itak ima cot tolk da se lahko vsi pokrijemo z njimi.

Sem pa skuhala kosilo za naju s saro, Lija pa je že auf (glih eno uro je spala)user posted image . Ma ful nos zadelan in ne more spat. Mater ej, pa stalno ji toto FR not šricam.

koala.. kaj je rekel Bor zjutraj? Jaz City poslušam sam v avtu, doma pa net preko spleta, ker nimamo radia doma user posted image

Zdaj pa grem puding kuhat.
Se tipkamo še kaj..

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
18.11.2009 15:18:47   
vitabella

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

kaj ti si na lotu zadela, da si lahko to privoščiš?

matcar, si že probala kaj kupovat preko spletnih strani? tam imajo običajno nižje cene kot v trgovinah, pa imaš tut ob takih cenah zagotovljeno dobavo do doma zastonj, pa še ceneje. mi v zadnjih treh letih vse tako kupujemo skoraj! no samo nasvet sem ti hotla dat seveda user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
18.11.2009 15:34:28   
rina22
Cepljenje je za namauser posted image Uspešno opravljenouser posted image user posted image Timeja ni niti trznila, ko jo je cepila, niti malo ni zajokala. Prava korenjakinjauser posted image Samo sem čakala, ko bo navrla sireno, ampak ona lepo mirno, kot da ni ničuser posted image No, ko pa sem jo začela oblačit, pa jokuser posted image Ampak ne zaradi cepljenja (kar sem se bala), ampak zato, ker se pač ne mara oblačituser posted image

No, ko sem jo prinesla v avto, je takoj zaspala in je spala vse do MB, potem sem jo slekla in je spala daljeuser posted image Bomo vidli, kak bo kaj naprej. Maličko je že ratala prej sitna, ampak ne vem, če od tega, da je bla zaspana pa utrujena ali pa kaj od cepljenja... No, bomo vidli.

Aja, še teža pa višinauser posted image Velika je 62 cm, težka pa 6030guser posted image user posted image

Aja, kot sem napisala - res ni blo placa pred blokom za parkirat. Pol je pa še ena soseda z drugega vhoda začela nekaj modrovatuser posted image Sem bla tak jezna. Saj če bi mela smarta bi ga komot postavila pri kontejnerih - tam je še bil placuser posted image Bova si mogla omislit smarta al pa onega minijauser posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
18.11.2009 15:40:12   
rina22
Aja, še tole sem vas hotla vprašat. Sem P vprašala glede kašic, pa je rekla, da šele po 6. mesecu oz. da lahko mogoče dam kakšno jabolčno kašico po 5. mesecu in da se bova na naslednjem pregledu bolj natančno pogovorili o tem. Naslednji pregled pa ma 6. 1., ko bo stara 5 mesecev.

Zanima me, kaj so vam P rekli oz. svetovali o uvajanju GH - kdaj naj bi začele? In kdaj ste začele uvajat GH?

Jaz sem razmišljala, da bi ji po 4. mesecu dala probat kakšno mlečno kašico, zdaj pa ne vem, ko mi je tak rekla... Aja, pa še rekla je, da prej kot po 5. mesecu naj ne bi nič dajala zaradi alergij.

Prosim za vaša mnenja oz. izkušnje in hvala že vnaprejuser posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.