Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 22:57:30
|
|
|
|
matcar
|
Nočko,Ly!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 22:58:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Hvala,hvala,zelo ste prijazni,gspa! Vem ja. Povej nekaj novega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 22:58:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nočko,Ly! Tebi tudi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 18.11.2009 7:09:52
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 18.11.2009 8:18:09
|
|
|
|
matcar
|
Kaj še vse spite? Mi pa smo se naspali in smo polni energije.Zdaj pa se porihtamo,pa gremo v KIK pogledat malo,pa v GA.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 18.11.2009 8:19:41
|
|
|
|
arabela*
|
jutro... naspana sem edino kri se mi je proti jutro z nosu vlila,pa sploh vedla nisem,pa še sedaj ... zdaj pa kofe pijem,potem pa moram it za šolo dalje pisat...,pa mi ni
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 18.11.2009 8:20:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj še vse spite? Mi pa smo se naspali in smo polni energije.Zdaj pa se porihtamo,pa gremo v KIK pogledat malo,pa v GA. džekica
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 18.11.2009 8:53:07
|
|
|
|
tasa_m
|
Jutro. Saraya a kr tak na lepem se ti je vlila? matcar nea preveč zapravljaj Jaz pa grem zdaj k zajtrku, pol pa greva malo ven. Ne dolgo ker mi je Lija začela nekaj šmrkat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 18.11.2009 9:07:40
|
|
|
|
botrca
|
Jutro in to zelo dobro
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 18.11.2009 9:08:49
|
|
|
|
botrca
|
Midva pa greva zdaj v mesto, Jana pustim pri teti jaz pa grem iskat božičkovo kapico, jo rabi za jutri za slikanje v vrtcu. Ima katera predlog ki bi jo našla, da ne hodim po vseh trgovinah ker mi ni.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 18.11.2009 10:04:52
|
|
|
|
rina22
|
jutro, jutro Kak ste kaj? Za vse bubančke Midve pa čakava, da greve na cepjenje.... Včeraj sem se htela koali zahvaliti,da je tak lepo napisala. Koala, hvala Danes se je že začel kaos v MB Sem rabila skoraj pol ure, da sem prišla na AC VSe zaprto, gneča,... Pozneje sploh nem mogla pred blokom parkirat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 18.11.2009 10:05:26
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Midva pa greva zdaj v mesto, Jana pustim pri teti jaz pa grem iskat božičkovo kapico, jo rabi za jutri za slikanje v vrtcu. Ima katera predlog ki bi jo našla, da ne hodim po vseh trgovinah ker mi ni. Mogoče v H&M ai C&A... Ali pa Alladin
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 18.11.2009 12:12:58
|
|
|
|
nebo
|
Pozdravček, še smo tu se držimo, razen tega da smo imeli pet dni 39,5 vročine...in danes je prvič padla...Rok pa se drži in je rekel, da ne bo nič dobil , jaz pa tudi ne, ker nimam časa... Vidim, da ste pridne, ampak meni ne znese, da se priključim pri čveku...sedaj pa še aktvino učenje, ker imam 25.1. IZPIT!!!! BRAVO MAMI!! Naslednji rok pa KOMAJ 2.6....za p*******. Kuham špinačo..čao bao...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 18.11.2009 12:52:30
|
|
|
|
matcar
|
Evo mene! Smo bli v obeh KIK-ih.Sem mogla zokne Lei kupit,pa spodnje perilo,pa Maks je dobil kavbojke(tiste,ko imate pupe-imajo fuuul izbiro,cena 3,19 eur),pa zokne,mama ni nič dobila . V GA pa sem šla pogledat za hladilnik pa sušilec in dobim oba za 798,98 eur-seveda na trajnik,s tem,da mi stare odpeljejo. Zdaj pa smo se najedli,sem kr jetrca z jajco spražla pa solato zraven.Otroci spijo,jaz pa grem počasi zraven.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 18.11.2009 12:53:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Pozdravček, še smo tu se držimo, razen tega da smo imeli pet dni 39,5 vročine...in danes je prvič padla...Rok pa se drži in je rekel, da ne bo nič dobil , jaz pa tudi ne, ker nimam časa... Vidim, da ste pridne, ampak meni ne znese, da se priključim pri čveku...sedaj pa še aktvino učenje, ker imam 25.1. IZPIT!!!! BRAVO MAMI!! Naslednji rok pa KOMAJ 2.6....za p*******. Kuham špinačo..čao bao... za padec vročine.Saj se bo porihtalo,boš vidla.Pa fajn se uči,da bomo pol pili lahko,ko boš naredla izpit!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 18.11.2009 12:55:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naspana sem edino kri se mi je proti jutro z nosu vlila,pa sploh vedla nisem,pa še sedaj ... Te pritisk jezi? Ponavadi se takrat to zgodi,samo nisem ziher al te,ko je višji al ko je nižji. zate,da bo boljše čimprej.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 18.11.2009 12:59:33
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Jaz sem tudi že pol MB prehodla. Pred pol ure pa sma prišla pa domov. Rina pri nas pa tolko prostora za parkirat. Smo tak zadelani da je kuj joj. Pa naj me pride kera oropat če me lahko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 18.11.2009 13:13:05
|
|
|
|
koala
|
rina ni blema, sem vse čisto resno mislila. Saraya pa se ti večkrat tako kri vlije? Upam da se nebo ponavljalo. Nogomet , ko smo že pri nogometu, a katera ve kaj tako groznega je Bor danes zjutraj rekel?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 18.11.2009 14:34:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Nogomet , ko smo že pri nogometu, a katera ve kaj tako groznega je Bor danes zjutraj rekel? Ne , kaj pa
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 18.11.2009 14:35:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Smo bli v obeh KIK-ih. Jaz sem tudi bila... . Kdaj si bila v tistem na Tržaški? Jaz med 10:30-11:00.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 18.11.2009 14:36:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar V GA pa sem šla pogledat za hladilnik pa sušilec in dobim oba za 798,98 eur-seveda na trajnik,s tem,da mi stare odpeljejo. kaj ti si na lotu zadela, da si lahko to privoščiš?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 18.11.2009 14:50:38
|
|
|
|
tasa_m
|
matcar super za nakupe Jaz ne upam v KIKa ker bom ji spet kaj kupla, čeprav ne potrebuje. Itak ima cot tolk da se lahko vsi pokrijemo z njimi. Sem pa skuhala kosilo za naju s saro, Lija pa je že auf (glih eno uro je spala) . Ma ful nos zadelan in ne more spat. Mater ej, pa stalno ji toto FR not šricam. koala.. kaj je rekel Bor zjutraj? Jaz City poslušam sam v avtu, doma pa net preko spleta, ker nimamo radia doma Zdaj pa grem puding kuhat. Se tipkamo še kaj..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 18.11.2009 15:18:47
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar V GA pa sem šla pogledat za hladilnik pa sušilec in dobim oba za 798,98 eur-seveda na trajnik,s tem,da mi stare odpeljejo. kaj ti si na lotu zadela, da si lahko to privoščiš? matcar, si že probala kaj kupovat preko spletnih strani? tam imajo običajno nižje cene kot v trgovinah, pa imaš tut ob takih cenah zagotovljeno dobavo do doma zastonj, pa še ceneje. mi v zadnjih treh letih vse tako kupujemo skoraj! no samo nasvet sem ti hotla dat seveda
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 18.11.2009 15:34:28
|
|
|
|
rina22
|
Cepljenje je za nama Uspešno opravljeno Timeja ni niti trznila, ko jo je cepila, niti malo ni zajokala. Prava korenjakinja Samo sem čakala, ko bo navrla sireno, ampak ona lepo mirno, kot da ni nič No, ko pa sem jo začela oblačit, pa jok Ampak ne zaradi cepljenja (kar sem se bala), ampak zato, ker se pač ne mara oblačit No, ko sem jo prinesla v avto, je takoj zaspala in je spala vse do MB, potem sem jo slekla in je spala dalje Bomo vidli, kak bo kaj naprej. Maličko je že ratala prej sitna, ampak ne vem, če od tega, da je bla zaspana pa utrujena ali pa kaj od cepljenja... No, bomo vidli. Aja, še teža pa višina Velika je 62 cm, težka pa 6030g Aja, kot sem napisala - res ni blo placa pred blokom za parkirat. Pol je pa še ena soseda z drugega vhoda začela nekaj modrovat Sem bla tak jezna. Saj če bi mela smarta bi ga komot postavila pri kontejnerih - tam je še bil plac Bova si mogla omislit smarta al pa onega minija
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 18.11.2009 15:40:12
|
|
|
|
rina22
|
Aja, še tole sem vas hotla vprašat. Sem P vprašala glede kašic, pa je rekla, da šele po 6. mesecu oz. da lahko mogoče dam kakšno jabolčno kašico po 5. mesecu in da se bova na naslednjem pregledu bolj natančno pogovorili o tem. Naslednji pregled pa ma 6. 1., ko bo stara 5 mesecev. Zanima me, kaj so vam P rekli oz. svetovali o uvajanju GH - kdaj naj bi začele? In kdaj ste začele uvajat GH? Jaz sem razmišljala, da bi ji po 4. mesecu dala probat kakšno mlečno kašico, zdaj pa ne vem, ko mi je tak rekla... Aja, pa še rekla je, da prej kot po 5. mesecu naj ne bi nič dajala zaradi alergij. Prosim za vaša mnenja oz. izkušnje in hvala že vnaprej
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.