Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 9:52:43
|
|
|
|
eelyy
|
dudi; lepo te prosim,ko prideš iz dermatolške če mi lahko javiš(če bodo to odstranili al kaj.....da grem pol z mojmu in,da bom pelala domov.)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 9:52:55
|
|
|
|
Tanja_
|
Ej punce- a če sem dala voz popravit, mi pripada nadomestni?Ker sem čist izgubljena brez njega. k.tja mogoče imaš pa virozo, ker je zanč Strle govoril, da so znaki vrtoglavica in glavobol.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 9:57:01
|
|
|
|
eelyy
|
Ja pomoje ti pripada nadomestni voziček tako kot avto,ko daš na popravilo Mi smo razmišljali,da bi šli za praznike,kam v toplice...ker je Tian še majhen,da bi potovali kam daleč...si kar neupam,ko bo vsaj shodil. grem pospravljat dokler T. spančka dudi; dobro opravi!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 10:04:52
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy dudi; lepo te prosim,ko prideš iz dermatolške če mi lahko javiš(če bodo to odstranili al kaj.....da grem pol z mojmu in,da bom pelala domov.) hmm ne vem če bom dost hitro doma...ker gremo pol še v btc...lahko pa mi daš številko pa ti pošljem sms?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 10:09:13
|
|
|
|
eelyy
|
no ti bom poslala na zs!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 10:09:30
|
|
|
|
petrazg
|
Tanja... sicer ti ne pripada več, ker so ti voziček enkart že popravljali, ampak jaz bi jim zagrozila s stvarno napako - imaš možnost menjave vozička, vračila denarja. Ampak to bi morala že v prvo naredit, preden ga daš popravljat. Z nadomestnim je pa tako, da ni nujno da ti ga dajo, razen če je v garancijski izjavi drugače napisano. Jaz bi jim zagrozila vseeno s STVARNO NAPAKO in s pritožbo trženemu inšpektorju... ker na to cviknejo, ker so dokaj velike kazni... Tako sva midva naredila za najino pipo za tuš, ko so nama prišli jo 2x popravljat, pa je delala nekaj dni potem je pa spet bilo po starem... Sva poslala dopis (na dopis ti morajo odgovoriti v 8 dneh, drugače so v prekršku) in se sklicevala na stvarno napako... in so nama vrnili denar...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 10:11:25
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy no ti bom poslala na zs! ok
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 10:11:27
|
|
|
|
majuška10
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy majuška; dej če bo lepo vreme bi se za rajš jutri zmenila,ker bi potem morala skos gledat na uro kdaj domov(ker bo moj že ob 14 doma in mu moram kosilo priravit,ker gre k dermatologu,trenutno pa Tian spančka in tud če ustane bi mogla ful hitet......mislim,da bo ceu teden lepo vreme! ja sej ni panike, jst sem itak skoraj vsak dan zunaj, tko da kadarkoli če boš imela čas in voljo se lahko dobimo. Jutri pa jst ne bom mogla, ker imava midva posvetovalnico, pa še v knjižnici je spet srečanje mamic Začetnic. Tko da če hočeš se nam lahko tam pridružiš (od 11h - 13h traja)...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 10:14:14
|
|
|
|
majuška10
|
tko, zdej sva popapcala in se bova napokala za ven. a je že katera dala piškotek za jest? jst sem kupila od plazme, pa sem ga zamešala med korenček in jabolko, upam da bo ok. tko da zdej pa ven na zrak! lepo se imejte pa se kej še beremo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 10:18:07
|
|
|
|
eelyy
|
aha sej res srečanje mamic je v knjižnici(koliko pa vas je tam....)nevem lahko bi se prej zmenile in dobile tako,da bi šle skupaj?? sej sem tud vsak dan zunaj,ampak danes res nevem kako bo,zaradi te dermatološke.....a bom šla z mojim al kako! imaš,kakšno slikico v albumu..mogoče se pa poznava vsaj na videz
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 10:18:08
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Tanja... sicer ti ne pripada več, ker so ti voziček enkart že popravljali, ampak jaz bi jim zagrozila s stvarno napako - imaš možnost menjave vozička, vračila denarja. Ampak to bi morala že v prvo naredit, preden ga daš popravljat. Z nadomestnim je pa tako, da ni nujno da ti ga dajo, razen če je v garancijski izjavi drugače napisano. Jaz bi jim zagrozila vseeno s STVARNO NAPAKO in s pritožbo trženemu inšpektorju... ker na to cviknejo, ker so dokaj velike kazni... Tako sva midva naredila za najino pipo za tuš, ko so nama prišli jo 2x popravljat, pa je delala nekaj dni potem je pa spet bilo po starem... Sva poslala dopis (na dopis ti morajo odgovoriti v 8 dneh, drugače so v prekršku) in se sklicevala na stvarno napako... in so nama vrnili denar... Petra včeraj so mi na Uradu za varstvo potrošnikov rekli, da lahko zahtevam odgovornost za stvarno napako. Fora je v tem, da nisem hotla takoj ostro nastopit in grozit, ker bojo mogoče brez tega ugodno rešili. Mi pa voziček fali in glede na to, da ne vem, kdaj mi mislijo odgovorit, bi rada nadomestnega.Sem se odločila, da če do jutri ne bojo nič klicali, bom šla po plavanju tja in zatežila. Mislim, ful se mi bedasto zdi, da mi rečejo, da vsi vozički začnejo škripat?!Sem lepo povedala, da mi je to čist jasno, ampak ne po 3 mesecih.Pa ročaj mu razpada, pa zatika se, ko ga hočem zložit.Očitno je treba res vse z grožnjo nardit, če hočeš, da se kaj reši?Pa hvala za nasvet!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 10:18:51
|
|
|
|
christiana21
|
Dudi, katmat, dobro zrihtajta . Mi mamo pa spet celo štalo. Gloria že spet ne je, ne spi, tako je že nekaj dni, pa še kašljat je včeraj začela. Nikakor ne pridemo na več, kot 4080g, mal dol, pa mal gor, čez pa ne. Že 14 dni se sučemo tu okoli. Eh...saj bo. Strah me je samo, da se bodo na koncu dr. spomnili da nekaj ni ok s črevesjem, ker ne je, pa ne bodo hoteli odstranit stomice. Upam pa, da ne bo tako, glede na to, da jih že več kot 1. mesec opozarjam, da mala nekako ne je normalno pa ni panike. Nič...lepo bodite, grem js delat, v bajti je, ko da bi atomska vsekala , mala zahteva toliko pozornosti, da sploh ne morem naredit vse kar bi morala.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 10:22:19
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, ne vem, nisem pri volji... Očitno sem malo vremenska spet
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 10:23:29
|
|
|
|
petrazg
|
Ja, sej itak v prvo vrjameš, da ti bodo uredili stvari. Samo, ko se napaka ponovi še dvakrat ,mi pa prekipi. In pri nas je bilo še tako, da se mi je temparatura sama od sebe menjavala... jaz pa Anžeta pod tušem... Ma sej boš videla kaj bo jutri, mogoče bo že popravljen... :)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 10:26:40
|
|
|
|
petrazg
|
Majana...sej bo bolje... Christiana... še zate objemki in pikepoke, da Gloria začne jest...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 10:27:33
|
|
|
|
ledenka
|
christiana dudi in katmat mogoče ne bi bilo slabo, če se grem stuširat
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 10:28:20
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Tanja, ne vem, nisem pri volji... Očitno sem malo vremenska spet prideš na vozičkanje?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 10:29:50
|
|
|
|
majuška10
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy aha sej res srečanje mamic je v knjižnici(koliko pa vas je tam....)nevem lahko bi se prej zmenile in dobile tako,da bi šle skupaj?? sej sem tud vsak dan zunaj,ampak danes res nevem kako bo,zaradi te dermatološke.....a bom šla z mojim al kako! imaš,kakšno slikico v albumu..mogoče se pa poznava vsaj na videz ja glej, če bi rada šla, se lahko jutri kaj pred 11 uro dobiva pred knjižnico, drugače pa nimam nič slikic v albumu, a si ti na fb??? drgač pa imam modrega chiccotovega vozička 3 kolesnika (jst se najbolj po vozičkih znajdem)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 10:31:31
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Tanja, ne vem, nisem pri volji... Očitno sem malo vremenska spet prideš na vozičkanje? Ja to pa, morva it ven, če ne pridemo v fazo 'kdo bo letel prej čez balkon'. Hvala punce, sej se bom pobrala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 10:40:11
|
|
|
|
Dudica1
|
majana
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 10:41:48
|
|
|
|
Dudica1
|
Hvala ,hvala...sej ne bo tko hudo...upam no,ker si sploh ne predstavljam kaj ,kako to delajo,v glavnem ne vem nič. Mi bo tam kaj več jasno. Se beremo zvečer! By-by
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 10:42:20
|
|
|
|
Tanja_
|
majana
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 10:43:34
|
|
|
|
majana79
|
Mogoče mi pa manjka en šoping?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 10:45:13
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Mogoče mi pa manjka en šoping?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 10:46:36
|
|
|
|
Leela
|
christiana za Glorio, za pospravljanje je pa tako da je tudi pri meni vse razmetano. tanja pa res nimaš sreče s tem vozičkom. Če ne bo popravljeno pa res zateži, saj rabiš voziček zdaj in ne čez pol leta celga popravljenga. Naj ti dajo pa nadomestnega. majana F. ko je udihoval je tako piskal kot, da ima astmo. Sem mislila, da je kaj narobe potem je pa kar nehal. Če se ti zdi čudno ga pelji k P. na Dunaj bomo tudi mi šli, enkrat spomlad ali naslednjo jesen. ZOO je fenomenalen. Z avtom si pa tiktak gor, hostlov pa tudi polno. ta Korotan kar pohvalijo. Moj bi šel na Elbo, menda je tam zelo lepo, drago sicer. Pa kakšno križarjenje po Karibih bi tudi sedlo. Ampak trenutno ni dinarčkov, bo treba malo našparat. jaz sem danes že ful stvari opravla, bila pri dohtarci (kontrola krvi), upravna, CSD. Včeraj sem pa tavelkmu spodnji del kombinezona kupla v Intersportu, je na piko 30% znižano in je zelo lep.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.