Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 13:08:56
|
|
|
|
Leela
|
pa recaro je menda fajn, za besafe pa ne vem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 13:10:32
|
|
|
|
zoja10
|
leela si me prepričala,... prou prou bom kupla besafe-ta ....(pršparala 100 eur ) morm it v pikapolonco pa še prenosno postlo kupit,,.. Kje hudiča je pa za nas sonceeeee!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 13:12:06
|
|
|
|
zoja10
|
tista hud... pikapolonca nima druzga kot maxi cosi in besafe... če ne bi jaz tud kej druzga vzela... (bone imam pa samo za pikapolonco)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 13:20:57
|
|
|
|
Leela
|
Da ne bom potem jaz kaj kriva . Ti pejd v pikapolonco, zraven parkirej in naj ti pokažejo kako se tisto obrne in še tadrug sedež, da dobiš predstavo kako zgleda. Jaz ga SAMO na podlagi tega da se obrača ne bi kupila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 13:27:05
|
|
|
|
eelyy
|
majuška; ja itak velja za jutr....živim pa blizu gostilne volk,če veš kje je.....ene 10min stran!lahko se dobiva neki pred 11h pa greva......a kr 8 vas je bilo veliko ane?dej mi tko povzetek kaj sploh počnete tam(se pogovarjate pa igrate z malčki)a tudi,kakšen od nadzornih je tam...kakšna voditeljica?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 13:42:53
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 maja ,... boljš da prestavmo na drug tedn, bo mogoče kaj več obiska .. mi gremo v petek h T ( ),.... tako da petek zame odpade... žurka...lepo se imej zojči in max uživej IZVIRNO SPOROČILO: meduzica maja 1488 sem že gledala tobi pa mi je všeč in še neke akcije imajo v bc .. kako pa ločim dobro in slabo blago ?? pojma nimam. Mi imamo črnega, pri straneh na srebrno potegne, Mal pošlatej vse barve, če boš čutla razliko. Aja, zarja je zbujena jst se pa počutim ko pijana.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 14:11:16
|
|
|
|
lake
|
www.pramworld.co.uk Baje da se da tuki tud naročit avtosedeže, in pride velik ceneje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 14:14:38
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 1... od kadaj je v kamniku svetilnik?? 2... tako vreme kot je te dni zahodno od lj je ponavadi vzhodno tko da ...VZEMTE GA NAZAJ! ja kr imejte ga!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 14:25:56
|
|
|
|
Anonimen
|
oooo, kakšen sonček zunaj! ga nisem mogla izpustiti in sem si zavezala trak, Urbana vanj... pa sem šla. sprva sem mislila samo za pol urce, da se malo predihava in da ne bo mulček samo v stanovanju,... potem pa sem kar hodila in hodila... in prišla do k. bajerja! brez vsega... s seboj sem vzela samo ključe. kako prijetno je bilo tam! ... nos imam še vedno zabasan,... sem pojedla 3 stroke česna, mogoče bo bolje. jutri definitivno ne bom šla v Atlantis... sem kar jezna nase,... grem počasi po Oskarja... bo verjetno želel biti zunaj,... dokler bo prijetno, bomo izkoristili. upam, da moj danes hitro pride iz službe. za vse, ki jih potrebujete!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 14:36:32
|
|
|
|
majuška10
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy majuška; ja itak velja za jutr....živim pa blizu gostilne volk,če veš kje je.....ene 10min stran!lahko se dobiva neki pred 11h pa greva......a kr 8 vas je bilo veliko ane?dej mi tko povzetek kaj sploh počnete tam(se pogovarjate pa igrate z malčki)a tudi,kakšen od nadzornih je tam...kakšna voditeljica? a no, pol pa čist blizu živiš. če ti je ok, se lahko dobiva ene 10 min pred 11 pred knjižnico, oz. meni je vseeno... gre pa v bistvu za druženje, ena gospa vse to povezuje, razna vprašanja, delitev izkušenj, igra z malčki,... meni je blo ful luštno, sej boš vidla...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 14:53:18
|
|
|
|
eelyy
|
evo sem imela obiske tast in tašča,zdej pa Tian spi z mojmu je šel kar tast v lj. k dermatologu,da mi nebi bilo treba še malega sabo vlačit ali pa pustit v varstvu grem malo pred tv majuška;zmenjeno potem 10:50 pred knjižnico..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 15:30:21
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja oooo, kakšen sonček zunaj! ga nisem mogla izpustiti in sem si zavezala trak, Urbana vanj... pa sem šla. sprva sem mislila samo za pol urce, da se malo predihava in da ne bo mulček samo v stanovanju,... potem pa sem kar hodila in hodila... in prišla do k. bajerja! brez vsega... s seboj sem vzela samo ključe. kako prijetno je bilo tam! ... nos imam še vedno zabasan,... sem pojedla 3 stroke česna, mogoče bo bolje. jutri definitivno ne bom šla v Atlantis... sem kar jezna nase,... grem počasi po Oskarja... bo verjetno želel biti zunaj,... dokler bo prijetno, bomo izkoristili. upam, da moj danes hitro pride iz službe. za vse, ki jih potrebujete! Pozdravljene kako ste???? K.tja midva sva bla tud zunaj, ja bla še tašča z mano kar 2 uri smo se potepali. zelo je prijetno res. Kar spotila sm se! Pol sem mela pa še čistilno akcijo dma. posesala in pomila po tleh, pa še kopalnico in wc očistla. pa se počutim odlično. sem mogla pa pod tuš seveda. lačna sm kot volk, čakam da M zaspi pa grem narest polpetke... o čem teče debata? avtosedeži?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 17:09:34
|
|
|
|
Blueeyes
|
vidim da vse neki na velko govorite o sončku... pr nas ga ni blo... že cel dan tko nagravžn piha... tud listja ne morm pograbt... dragč pa evo jutr gremo v atlantisa, da vržemo mal našo žabo plavat.. upam da ne bo preveč rjovenja.. po plavanju grem pa k šefici na kosilo pa na čvek
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 17:17:47
|
|
|
|
meduzica
|
hm čist zanimivost sem se spomnila ker blue omenja plavanje .. ko sem odhajala od fizioterapevtke sem opazila da ima na vratih listek z napisom "FREDOV OBROČ NE PRIPOROČAM" žal ni bilo časa da bi jo zaslišala zakaj ne in kaj je potem alternativa .. bom naslednjič če ne pozabim jo pobarala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 17:18:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla pr nas tud ni blo nič sončka no smo bli pa cel dan od doma,dopoldne sm bila z mami v LJ. popoldne pa z sinkom mal naokol, tako da zdele še mal poštimat pol pa spat jutr je pa že četrtek in samo še en dan pol bo pa kmal petek
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 17:19:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ena je spraševala za avtosedež od 9-18kg, naš otrok taprvi je bil do mal pred 3 leti smo ga dal vn ker je bil prevelik
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 17:21:35
|
|
|
|
lake
|
Fredovga obroča ne priporočajo, ker so otroci preveč v prisiljeni drži naprej, pa še prvezani. Moja FTH je rekla da če že, pol je najboljš da sploh niso v obročih.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 17:29:39
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica hm čist zanimivost sem se spomnila ker blue omenja plavanje .. ko sem odhajala od fizioterapevtke sem opazila da ima na vratih listek z napisom "FREDOV OBROČ NE PRIPOROČAM" žal ni bilo časa da bi jo zaslišala zakaj ne in kaj je potem alternativa .. bom naslednjič če ne pozabim jo pobarala a zdej že to.. a jim je dolgčas al kaj da se vsak dan neki novga spomnejo in prepovejo... kmal bojo rekl da boljš da nimamo otrok sedež tud mi bomo pomojm mogl našo počas premknit.. noge ji že pošteno vn gledajo, glava ji bo pa tud zdej zdej IZVIRNO SPOROČILO: lake Fredovga obroča ne priporočajo, ker so otroci preveč v prisiljeni drži naprej, pa še prvezani. Moja FTH je rekla da če že, pol je najboljš da sploh niso v obročih. mislm, to je the point plavanja da greš tja z otrokom pa da se sam mal sprosti. pa da uživa.. pa nam zdej na plavanje hodila pa jo še takrat mogla v rokah držat... budale,.. mene njihovi komentarji več ne ganejo.. mi gremo plavat s fredovim obročom
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 17:47:05
|
|
|
|
Dudica1
|
Evo mi smo nazaj...vse ok so odsranili brez težav ...sm zadovoljna z vsemi tam in hitro smo bili frej.T...nič jokal in nič je bil zelo priden...tudi Maj... Pol smo šli pa v massa in kupili T. čeveljčke ...zelo lepe...pa še jest smo šli da ni blo treba zdej še kuhat Nasplošno je bil dan zelo lep...pa še konec meseca bova POKRILA LIMIT
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 17:48:37
|
|
|
|
Dudica1
|
EELYY ful oprosti ampak sem pozabila doma telefon ...upam da ste vredu zrihtali mi smo bili takoj na vrsti in so nam odstranili. Poročaj!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 17:53:15
|
|
|
|
Leela
|
dudi no fajn da ste poštimal, Še katmat se mora javit kako je šlo. Če ni šla že spat. Otrok je pa v tistem obroču ene dvajset minut, pa plavat tud ne greš vsak dan. Tako, da hude škode sigurno ne more naredit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 17:55:34
|
|
|
|
PapuaNG
|
ja, so nam tut v atlantisu rekli, da fizioterapevti in pediatri ne priporočajo fredovega obroča, zato imajo oni drugačne obroče, kjer otrok ubistvu napol sedi-je nagnjen nazaj in mu ni potrebno glavice nazaj držat, ampak je lepo nagnjen. Ne vem pa, če se jih da kje nabavit? Mogoče v tisti njihovi štacuni... Midva sva se pa najedla pečenga krompirčka mmm...zdej pa čakam malega, da se zbudi, pa da kašico poje. Ni nič kaj dosti spal danes, pa zdej že eno urco drnjoha
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 17:57:49
|
|
|
|
mani2
|
Dober večer. Danes smo imeli sistematskega in vam sporočam nove podatke za seznam teža 6880 dolžina 66; jemo pa že gosto hrano. Nasledni pregled 16.02.2010. Sem pa bila malo kregana da se je Maria premalo zredila in pa baje da je tudi zaostala v rasti. Je malo pod spodnjo mejo normativa ki bi ga mogla doseči. Sem kar malo zaskrbljena kako zdaj naprej. Sploh mi ni jasno kako to da se ne zredi več kot za 500-600 g na mesec. Drugače pa smo pri nas kar pretežno zdravi in se vsakodnevno ogromno sprehajamo tukaj ob naši dragi Savinji. Izkoriščamo še zadnje lepe dneve pred zimo ko nas bo zeblo. No, vsaj mene bo ker sem bolj zmrzljiva. Vsem, ki ste bolančkani Pokica bravo za korajžo in da ste uspešno prestali operacijo. Ponavadi je kaj takega še hujše za starše kot za samega otročka. Pogumni ste. Kar tako naprej.
< Sporočilo je popravil mani2 -- 18.11.2009 17:58:52 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 18:03:49
|
|
|
|
KatMat
|
hello....bli pr kardiologu...pa pravi da ma mocno zdravo srce,pa ce ma P šum v glavi?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 18:04:04
|
|
|
|
Dudica1
|
mani super za pregled...za mere pa ne skrbi,jaz mislim da eni so pač večji otroci eni pa malo manjši in pod normativi....to so samo neke standardne mere ki naj bi veljale ampak če mene vprašate ni to nič.Vse bo ok. Hmm savinja ...se je blo lepo ob njej sprehajat ...sem hodila v vrtnarsko šolo
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.