|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
18.11.2009 10:47:12   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Mogoče mi pa manjka en šoping? user posted image

ma to vsakemu manjka user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
18.11.2009 10:51:27   
eelyy
evo tian je popacal bano in piškotekuser posted image

majuška;na fb sem,ampak pod fantovo ime......lahko mi pošlješ na zs pa te dodam.
lahko se dobiva pred 11h pred knjižnico.....mi imamo svetlo modrega(hauck track jaguar...tud trikolesnika)

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
18.11.2009 10:52:48   
PapuaNG
Mi smo tut spali zanič. Se je na eno uro zbujal. Sumim, da ga je prebava matrala, ker se včeraj popoldne ni pokakal, mu je šele prejle uspelo, čeprav vedno kaka zvečer pa zjutraj okoli sedmih. Pa še malenkost ima povišano temperaturo, no, ob petih zjutraj je bila 38, prejle pa sam še 37.3, kar ubistvu ni več povišana temp. Je bilo zadnjič isto tako, da ko se je pokakal, mu je padla temperatura. Zgleda tko reagira, ker sicer je fino razpoložen pa poln energije user posted image Bom videla, če jutri ne bo temperature oz. če bo še naprej padala, prideva na plavanje, sicer pa ne.

Imam pa jst čudno bulico med pazduho pa joško  user posted image Me je včeraj začela bolet, ko sem mela čist polne joške, pa me še danes malo boli. Bom počakala še kak dan, če bo kaj razlike, sicer bo treba dohtarju. Upam, da ni nič hujšega...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
18.11.2009 10:58:19   
PapuaNG
aja, sem končno poklicala ginekologinjo glede rezultatov brisa, pa je bil ok user posted image Vsaj to je v redu.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
18.11.2009 10:58:47   
AKP
Mi smo pa po dolgem času super spali, celo celo noč. Je pa ponavadi tako, da par dni spi celo noč, ravno tolko da se jaz navadim na ta luksuz, potem pa kontra udarec in se zopet zbujamo vsaki dve ali pa tri ure. Nike se igra na tleh in moram vsake tolko časa pogledat kje je. Ponavadi jo najdem pod kavčem ali pa pod mizo. Nam pridejo ta mesec naredit na ograjo dodaten steber, da bomo lahko namontirali varnostno ograjico. 

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
18.11.2009 11:04:14   
AKP
Papua eni otroci so ful občutljivi če ne kakajo. Večji otroci imajo lahko hude bolečine če so zaprti. Mojega tavečjega je enkrat tako zgrabilo, da smo mislili, da ga slepič boli. So mu dali v bolnici dve svečki, da ja lahko šel kakat.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
18.11.2009 11:55:38   
PapuaNG
AKP-verjamem, da zna nekakanje težave povzročit. Naš ima tako redno kakanje (tm nekje 4x na dan), da lahko skoraj na minuto natančno rečem, kdaj bo plenica polna, vsaj za to jutranje in večerno kakanje. Sej, pri nekomu zaprtje pomeni, če ne kaka dan ali dva, pri nas je čudno že,če ni vsaj dvakrat na dan konkretno.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
18.11.2009 12:16:57   
maja1488
Jutro!
Spali za en K, vreme za še večji K...imam pa novo frizuro user posted image
Zarja končno spi, upam da bo še kr neki časa, ker imam že poln kufr sitnarjenja. Celo noč je trajalo.

Jem kosilo, ker grem popoldan s tavečjo mal pohajat in na uro pravljic.

Majuška...vidla tvojo mamo zjutrej user posted image

Pozdravte se vsi bolani!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
18.11.2009 12:33:51   
zoja10
dobro jutro,...
mi smo spali rečmo sam za pol k. user posted image  Se zbuja vsako noč med 1 in 2 zjutri, jo ne dojim ker vem da ni lačna,.. pol jo morm pa nazaj uspavat, sm ji začela dajat čaj..user posted image  nevem če je to glih najbl pametno ... spimo pa pol vsak dan do 9.30 HB sicer bi se mi zmešalo user posted image

Maja,leela,dudica, flaška.... vi k že mate enga mulca, kolk časa je bil v sedežu od 9- 18 kg?
Maja un maxi cosi je kao nov model sedež rotira za 90 stopinj da ko ga v avto nameščaš ga lohk obrneš h sebi, baje je to ful fajn, in tudi dragouser posted image

tle je grozno vreme, megla in vse neki vlažno,...za bruhat... smo šle vseeno malček ven da je taja zaspala

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
18.11.2009 12:39:35   
Leela
Men se zdi, da je bil do treh let notri. Podloga se je malo znucala ampak bo za F. čist OK. Mal bo za pošit. Tisto, da rotira pa jaz nisem čisto nič pogrešala. Še ena stvar več za štimat user posted image . ma vreme je čudovito depresivno.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
18.11.2009 12:41:37   
majuška10
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Jutro!
Spali za en K, vreme za še večji K...imam pa novo frizuro user posted image
Zarja končno spi, upam da bo še kr neki časa, ker imam že poln kufr sitnarjenja. Celo noč je trajalo.

Jem kosilo, ker grem popoldan s tavečjo mal pohajat in na uro pravljic.

Majuška...vidla tvojo mamo zjutrej user posted image

Pozdravte se vsi bolani!

ja pa kaj je tam v tej bistrci!!!! "magla svuda oko vas" sem prej  glih z mami govorila, se je pritoževala nad vremenom. a tle pr ns je tak sonček in toplo, kot sredi aprila!!!
drgač pa so pri nas tudi nočne žurke, ampak sem se že navadla - sej ni drugeuser posted image user posted image
no pa lepo se mej!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
18.11.2009 12:42:41   
majuška10
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

evo tian je popacal bano in piškotekuser posted image

majuška;na fb sem,ampak pod fantovo ime......lahko mi pošlješ na zs pa te dodam.
lahko se dobiva pred 11h pred knjižnico.....mi imamo svetlo modrega(hauck track jaguar...tud trikolesnika)

ej mogoče pa sem te  vidla danesuser posted image user posted image user posted image , tam pr svetilniku????
ja ti bom poslala zs

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
18.11.2009 12:47:09   
zoja10
1... od kadaj je v kamniku svetilnik?? user posted image user posted image

2... tako vreme kot je te dni zahodno od lj je ponavadi vzhodno tko da ...VZEMTE GA NAZAJ!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1913
18.11.2009 12:47:09   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

dobro jutro,...
mi smo spali rečmo sam za pol k. user posted image  Se zbuja vsako noč med 1 in 2 zjutri, jo ne dojim ker vem da ni lačna,.. pol jo morm pa nazaj uspavat, sm ji začela dajat čaj..user posted image  nevem če je to glih najbl pametno ... spimo pa pol vsak dan do 9.30 HB sicer bi se mi zmešalo user posted image

Maja,leela,dudica, flaška.... vi k že mate enga mulca, kolk časa je bil v sedežu od 9- 18 kg?
Maja un maxi cosi je kao nov model sedež rotira za 90 stopinj da ko ga v avto nameščaš ga lohk obrneš h sebi, baje je to ful fajn, in tudi dragouser posted image

tle je grozno vreme, megla in vse neki vlažno,...za bruhat... smo šle vseeno malček ven da je taja zaspala

Jst sm mašo dala noter pri 11 mesecih in je bla do 14 dni nazaj v tobiju. Torej mal čez 3 leta oziroma, ko je imela 18kg je romala v nov sedež in zdej tale tobi prah pobira v garaži. Pri tobiju pazi, ker imaš 2 vrsti materiala. En se ful zmucka in para (ga ima kolegica), naš je pa OK. Eno leto smo ga imeli brez prevleke, potem sem kupla tisto za oblečt. Sem ga pa oprala ene 10x ziher, ker je skoz jedla in packala.
Za obrnit tudi jst nisem nič pogrešala. Zdaj zadnje leto sem ji pa spodej pručko dala in je sama zlezla noter. So mi pa pri tobiju fanj tile traki za privezat, ker stojijo gor.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
18.11.2009 12:48:08   
maja1488

2... tako vreme kot je te dni zahodno od lj je ponavadi vzhodno tko da ...VZEMTE GA NAZAJ!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kr imejte ga!

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
18.11.2009 12:50:05   
maja1488
Morem it mal kuhinjo spucat, ker pride serviser ob treh (če verjameš v palčke). Je pol aparatov v čudnem delovanju user posted image
Morda pa kaj seva tle okoli nas. Smo vsi čudni.

Kaj je zdaj za Postojno? Jst jutri nebi mogla, ker imam ene obiske napovedane dopoldan. HB, bodo mal Zarjo pestvali.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
18.11.2009 12:50:18   
zoja10
ma si mislim da bi blo fajn uno za rotirat ker mamo nizek avto in se morš pole čez sklanjat,...
ah kaj pa vem ... al pa nov avto kupit user posted image

ma tobija ne bom uzela bom uzela unga besafe (če ne uzamem tanovga maxija) je ene 190eur in zgleda fajn,... sploh pa nevem na kaj morš bit pr sedežih pazljiv...če se na f.... se pač bom...user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
18.11.2009 12:52:45   
Anonimen
dan,

vreme - pri nas je krasno in jasno. itak smo zunaj.

zobje so pošlihtani - baje sem bom zdaj še ponoči svetla. ampak me pa cela goflja boli - prej me niuser posted image

ampak res komaj čakam, da bo konec leta - tole je od hudiča. user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 1918
18.11.2009 12:53:06   
zoja10
maja ,... boljš da prestavmo na drug tedn, bo mogoče kaj več obiska user posted image ..
mi gremo v petek h  T (user posted image ),.... tako da petek zame odpade...

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
18.11.2009 12:54:40   
Anonimen
aja, sedeži - še nimam pojma katerega, ker glih te vmesne variante nimamo, ker ga nismo potrebovali. pač nismo imeli avtomobila. verjetno pa bo eden, ki bo ENOSTAVEN, brez kakšnih obračanj levo in desno, tam do 200 eur, pa varen seveda. itak pa nobeden ne nudi 100% varnosti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1920
18.11.2009 12:54:47   
majuška10

a vidiš, vse to imamo tle pr nsuser posted image user posted image user posted image
(tko se reče)

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
18.11.2009 13:00:34   
eelyy
hehehe sej jst sem pa ful gledala voziček tvoj(temno moder)...sem šla s prijateljco v pekarno po kruh pa domov pol,si se pogovarjala po mob.
zakaj me nisi ustavla....sem že hotla rečt...a si ti una z ringaraje...sam me je blo sramuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1922
18.11.2009 13:05:20   
meduzica
maja 1488 sem že gledala tobi pa mi je všeč in še neke akcije imajo v bc .. kako pa ločim dobro in slabo blago ??

tanja groza tole z vozičkom si kar predstavljam .. saj nikamor ne moreš če imaš dojenčka in si brez vozička.. kateri voziček pa imaš to, da je tolko težav ?? imam kup kolegic z dojenčki na poti pa jim rada kak nasvet dam kaj ni ok, če vem iz druge roke user posted image

smo bili že ob 7.45 na fizioterapiji (no ja 10 minut smo zamudili ker niti pod razno nisva vedela z dragijem da so tako grozne gužve tam po črnučah)

je delala vaje za usedanje, mi jih zaenkrat še ne smemo delat je rekla da naj se še malo okrepi v trupu (je še zelo nesiguren če ga damo pokonci in se prav pukelček na hrbtu vidi .. to mora še odpravit) in da če te vaje narobe izvajaš se jim pol zameri to delat in raje še malo počakamo. je pa prav zanimiv način usedanja .. si sploh nisem tako predstavljala user posted image

tudi bojler nam je prišel popravit yeey oz. saj ni nič naredil .. izmeril je izpuhe rekel da so v mejah normala in to je to .. račun dobim po pošti user posted image user posted image

korenček in krompirček se kuhata, po kosilu pa gremo na sonček !!!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
18.11.2009 13:05:36   
majuška10
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

hehehe sej jst sem pa ful gledala voziček tvoj(temno moder)...sem šla s prijateljco v pekarno po kruh pa domov pol,si se pogovarjala po mob.
zakaj me nisi ustavla....sem že hotla rečt...a si ti una z ringaraje...sam me je blo sramuser posted image

hehehe, no vidiš, ti iz pekarne, jst pa v pekarno...user posted image user posted image  no zdej vsaj vemo kdo smo, ampak se pa ne spomnim ali sem te kdaj srečalauser posted image user posted image
sem ti poslala ZS, tko da se pol za jutri lahko zmenimo, če bi šla, jst sem bila do zdaj samo 1x, takrat nas je bilo ene 8 se mi zdi. kje pa živiš?jaz sem nasproti knjižnice domauser posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
18.11.2009 13:06:58   
Leela

ma si mislim da bi blo fajn uno za rotirat ker mamo nizek avto in se morš pole čez sklanjat,...
ah kaj pa vem ... al pa nov avto kupit user posted image

ma tobija ne bom uzela bom uzela unga besafe (če ne uzamem tanovga maxija) je ene 190eur in zgleda fajn,... sploh pa nevem na kaj morš bit pr sedežih pazljiv...če se na f.... se pač bom...user posted image

Ma saj imamo mi tud nizek avto pa če nimaš glih 200kg se ni problem tolk sklont. je pri lupinci veliko bolj smotan. jaz imam romerja in je ok. Edino kar je slabo je to da če imaš okna na avtu bolj visoko (če imaš cliota to itak ni problem) potem otrok ven ne vidi. Kolikor sem brala na testih je tobi bolj visok in je zaradi tega fajn. Če pa pasove gor drži je pa še boljš. takrat je ta tobi glih ven prišel in sem imela že nabavljen sedež.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.