|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
18.11.2009 9:12:58   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Ja Dermatološka je nasprot glvanega vhoda.

no da vsaj približno vem kam moram it...

eelyy mi imamo uro 12.30

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
18.11.2009 9:13:00   
majuška10
jutro!
po enem tednu se vam spet javljam! vse enako, ponoči so spet burke (pa so se že nehale-ampak samo za 2 tedna) bli smo mal na oddihu v Čatežu-za 4 dni, napakirano smo pa imeli tolko, kot da se za zmerej selimouser posted image user posted image
Teo je užival v vodici, je bil kot ena račka, je ubral kar svojo pot, ful je bil smešen v tem obroču...user posted image user posted image
drgač pa nič novega.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
18.11.2009 9:23:31   
KatMat
kdaj naj grem...mislite da bo guzva???ob enajstih mamo

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
18.11.2009 9:23:58   
majuška10
o pokica, vidim, da je že za vami! bravo!user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
18.11.2009 9:24:32   
majuška10
eelyy a greš kej vozičkat danes?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1855
18.11.2009 9:27:38   
šivilja
Dogajanje na bojnem polju - Helena je po neprespani noči pobruhala še cel kavč, verjetno zaradi visoke vročine in šalce čaja na prazen želodec. Ob enajstih ima pregled.

Hana se zbuja celo noč in mi visi na joškah, tako da so bradavice že kot dve stop lampi. Nekaj jo napenja, pa še nosek se ji maši.

Počitnice - mi smo pa Dunaj že obdelali letos, je tako enostavno ker imam teto gor, da bomo res mogli večkrat it, pa zdej si tudi tako hitro gor. ZOO je super, sam bomo mogli še it - zdaj imajo tudi pande- Ta mali, ki spoh ni več majhen, se je na Dunaju skotil.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
18.11.2009 9:28:36   
lake
Garažna hiša ni nikol čist zasedena, po cesti pa tud ni gneče, pomoje če greš ene 15 čez 10 od doma maš čist dost časa. 

Neposredna povezava do sporočila: 1857
18.11.2009 9:32:17   
petrazg
Samo tista parkirna hiša je pa res draga, midva sva zadnjič ko smo bili na rentgenu plačali 5 eur... da te dolj vrže. Je pa res blizu in nimaš daleč za nosit... Lahko se pa zapelješ mimo ginek.leonišča,mogoče bo pa kaj frej... je pa malo dlje...

Kati... jih bom dala na fb, ti bom povedala kdaj, ker bo zakljenjeno... Zvečer enkrat... ok

Lake... a Lukec je kriv za štumfke... user posted image mi smo se zdaj celo malo umirili...user posted image

Plavanje... ne vem še kako bo jutri... vročine itak nima, nos je ok, samo pokašljuje mi še pa vedno... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1858
18.11.2009 9:34:36   
majana79
Jutro!

Kati
, posebne gužve ob tej uri ni. Ne vem kolk maš drgač do LJ. Neseš jo pa samo ene 50m, ker gor prideš iz GH z liftom.

Spali tako tako, imam občutek da sem celo noč vstajala....

Vas bom samo brala, danes nisem za debate

J. nekaj piska, ko diha 'notr' in ne vem a klicat pediatra al je to samo kaka faza.

Ah ja...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
18.11.2009 9:35:10   
Anonimen
d.jutro.

še vedno sem bolj "vrtoglavična"... in samo spala bi. otroka pa nočna žurerjauser posted image . moja postelja je še vedno kot kakšno avtobusno postajališče...
in potem so mi včeraj še v Urbanov cucelj naredili večjo luknjo, da mu ne morem dati flaške za "tolažbo", ker mu preveč teče... (kot da nimamo dovolj drugih flašk z večjimi luknjami v cucljihuser posted image )...

jutri... plavanje. ne vem. bom videla, kako se bom počutila (sicer sem ena tistih, ki se hitro pozdravijo,... upam, da tudi tokrat).

KatMat kaj pa imaš ti na Metelkovi?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1860
18.11.2009 9:35:18   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Garažna hiša ni nikol čist zasedena, po cesti pa tud ni gneče, pomoje če greš ene 15 čez 10 od doma maš čist dost časa. 
tnx

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
18.11.2009 9:36:03   
petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Dogajanje na bojnem polju - Helena je po neprespani noči pobruhala še cel kavč, verjetno zaradi visoke vročine in šalce čaja na prazen želodec. Ob enajstih ima pregled.

Hana se zbuja celo noč in mi visi na joškah, tako da so bradavice že kot dve stop lampi. Nekaj jo napenja, pa še nosek se ji maši.

Počitnice - mi smo pa Dunaj že obdelali letos, je tako enostavno ker imam teto gor, da bomo res mogli večkrat it, pa zdej si tudi tako hitro gor. ZOO je super, sam bomo mogli še it - zdaj imajo tudi pande- Ta mali, ki spoh ni več majhen, se je na Dunaju skotil.

user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite...
A dava Hano in Lukca skupaj... jima vsaj dolgčas ne bo, medve se bova pa naspali...

Tanja... dubaj je dobra ideja, toplo in še blizu je...dokaj blizu..user posted image Midva tja ne smeva 10 let, ker sva bila v Izraelu...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
18.11.2009 9:38:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Tanja... dubaj je dobra ideja, toplo in še blizu je...dokaj blizu..user posted image Midva tja ne smeva 10 let, ker sva bila v Izraelu...

joj,..to mi je pa malo smešno. kaj vse se spomnijouser posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1863
18.11.2009 9:40:23   
Tanja_
Jutrouser posted image

Po mojem sem ene 17x vstala in ji dudo dala.Ob treh je jedla, ob pol šestih ponovno in potem ni več hotla spat ampak čvekat.Sem jo kar nesla v postlo, pa je okol sedmih nazaj zaspala za slabo uro.

kasija H. poje zvečer kašico, tko da zihr ni lačna,pa se vseen zbudi-jaz mislim,da se samo crklja.Najraj bi ji čaj dala ponoči,da vidim če se bo nehala zbujat.Pa nimam srca...

petrazg bi zelo toplo.Enkrat januarja, februarja.Zdej sm našla za december eno kar ugodno ponudbo za križarjenje po Arabskih emiratih.Sam moj ni prepričan,da bi mu blo na ladji kul.Al pa Florida?

majana zakaj nisi za govort dons?Je lažje,če se človek potoži...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
18.11.2009 9:40:48   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

kardiologa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
18.11.2009 9:41:23   
petrazg

joj,..to mi je pa malo smešno. kaj vse se spomnijouser posted image

Kar smej se... user posted image user posted image user posted image neke brezvezne politične fore. Samo tam je toplo pozimi, a veš kako mora bit fajn... pa šoping mora biti tudi fajn...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
18.11.2009 9:42:25   
KatMat
no...se slismo pop....lep dan vam zelim!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
18.11.2009 9:44:09   
petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

no...se slismo pop....lep dan vam zelim!

Kati držim pesti za pregled user posted image user posted image user posted image Dobro opravita...

Tisto s parkirno hišo sem narobe napisala, sem mislila da gresta v kc... sorry

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
18.11.2009 9:44:14   
Tanja_
petra v Dubaju sva že bla.Pa je blo februarja ful mrzlo,od moža sodelavka se je pa lani za novo leto kopala.Ne vem, kako sva imela midva tak mraz.Čeprav v šoping centrih je blo fino toplouser posted image Sva pa bla ravno v času tega shopping festivala in je blo vse 50% scontouser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
18.11.2009 9:47:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kardiologa
user posted image !

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1870
18.11.2009 9:47:27   
petrazg
Tanja... joj, kolko si pa potem zapravila...user posted image user posted image user posted image Meni je Dubaj tako po slikcah in po pripovedovanju full všeč samo kaj , ko ne moreva it... Drugače pa Florida... smo bili decembra v Miamiju 3 tedne, pa ni bilo ne vem kaj toplo. Smo bili sicer v kratkih rokavih večinoma, ampak pretirane vročine pa ni bilo. Na plaži smo bili tudi 2x , ampak smo se kopali ker smo bili glih tam, drugače mi je bilo premrzlo...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
18.11.2009 9:47:59   
Dudica1
Majček je še mal zaspal...midva s T. se bova pa umila pa zrihtala vse za pregled da pol samo šibamo.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
18.11.2009 9:49:03   
eelyy
aha...dobro nasproti glavnega vhoda kliničnega centra je dermatol. klinika če sem prav prebrala.

sej nevem,kaj je stemi zmajčki,prej so tok lepo spali zdej ga pa lomjouser posted image ......jst sem iz nedelje na ponedeljek spala nič  se na vsake pou ure zbujala,bila sem kot da me je traktor povozil.

majuška; dej če bo lepo vreme bi se za rajš jutri zmenila,ker bi potem morala skos gledat na uro kdaj domov(ker bo moj že ob 14 doma in mu moram kosilo priravit,ker gre k dermatologu,trenutno pa Tian spančka in tud če ustane bi mogla ful hitet......mislim,da bo ceu teden lepo vreme!user posted image

šivilja:user posted image user posted image za bolančke

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
18.11.2009 9:51:15   
Anonimen
grem Urbanu delat družbo v mižalčke...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1874
18.11.2009 9:51:15   
Tanja_

Tanja... joj, kolko si pa potem zapravila...user posted image user posted image user posted image Meni je Dubaj tako po slikcah in po pripovedovanju full všeč samo kaj , ko ne moreva it... Drugače pa Florida... smo bili decembra v Miamiju 3 tedne, pa ni bilo ne vem kaj toplo. Smo bili sicer v kratkih rokavih večinoma, ampak pretirane vročine pa ni bilo. Na plaži smo bili tudi 2x , ampak smo se kopali ker smo bili glih tam, drugače mi je bilo premrzlo...

Moraš mojga vprašatuser posted image Sej nisem tok velik, ker je blo tok stvari, da se mi je kr mal mešalo-se nisem mogla organizirano lotit nakupovanjauser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.