Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:13:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem ja, ker sem P vprašala! dobro te, te pa midve pridema (moram te jezit, zdaj te že dolgo nisem videla, in ko se vidima bo bolj lušno ). Res je! Jaz tudi komaj čakam.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:16:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A za božička? Hmmmm???? Kje si vse gledala? Sem okej! Danes mogoče celo SUPER! Pa sedaj bom dva dni samohranilka, ker gre moj službeno v NE! Ja, za božička, da nebo vsa rdeča. Ma saj če nebova dobili, bo pa imela bele štrample pa bo tud OK. Gledala sem v Zari, C&A, H&M, Spar (vse v Celju),
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:17:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Res je! Jaz tudi komaj čakam. tak se govori.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:18:43
|
|
|
|
mmmc
|
Nočka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:18:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A za božička? Hmmmm???? Kje si vse gledala? Sem okej! Danes mogoče celo SUPER! Pa sedaj bom dva dni samohranilka, ker gre moj službeno v NE! Ja, za božička, da nebo vsa rdeča. Ma saj če nebova dobili, bo pa imela bele štrample pa bo tud OK. Gledala sem v Zari, C&A, H&M, Spar (vse v Celju), Uffff, te pa si tak dosti pregledala...Pa ja, saj štrampli bodo okej, če nič drugega ne dobiš. Poglej še v KIK, NKD. Če bom še jaz kje hodila, bom še jaz pogledala...Kakšno št. pa? Pa do kake cene?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:19:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Nočka Ua, ta je pa hitra. A že? Nočka nazaj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:19:45
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m mama_m .. treba bo slikico v seznamu menjat pr tebi, poletja je že konec..daj eno jesensko ne dam nove slikice, pa me kr s seznama briši jaz ne brišem dol, nisem za to pristojna a ti niso dali pooblastila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:20:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Res je! Jaz tudi komaj čakam. tak se govori. Kje pa je Persida?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:20:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m mama_m .. treba bo slikico v seznamu menjat pr tebi, poletja je že konec..daj eno jesensko ne dam nove slikice, pa me kr s seznama briši jaz ne brišem dol, nisem za to pristojna a ti niso dali pooblastila Ooooo, MM, kako?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:22:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A za božička? Hmmmm???? Kje si vse gledala? Sem okej! Danes mogoče celo SUPER! Pa sedaj bom dva dni samohranilka, ker gre moj službeno v NE! Ja, za božička, da nebo vsa rdeča. Ma saj če nebova dobili, bo pa imela bele štrample pa bo tud OK. Gledala sem v Zari, C&A, H&M, Spar (vse v Celju), Uffff, te pa si tak dosti pregledala...Pa ja, saj štrampli bodo okej, če nič drugega ne dobiš. Poglej še v KIK, NKD. Če bom še jaz kje hodila, bom še jaz pogledala...Kakšno št. pa? Pa do kake cene? Ma jutri grem v Zaro v EP pogledat, ker sem v CE. našla bele legice ampak so imeli samo 74.cifro to pa je Liji premalo. Ker sva imeli enake hlače samo vijoala barve in sem ji še komaj gor nataknila.. Drugače pa ima itak komaj št.74 pa tak neki normalna cena
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:22:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Nočka a se nam neboš pridružla na čveku? Nočka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:23:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kje pa je Persida? Persida moli danes. Kaj si pozabla da je ona verna dušica
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:23:23
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika Da vam povem kaj je Maruša danes zvečer naredla.... babico je pokakala brez pleničke je bla na postelji, v nizkem štartu za kopanje, ko jo je prišla babica še za lahko noč pocarkljat, Maruši pa je sila prišla...ampak ne samo enkrat....v razmaku 5 minut 2X trezika,a to taščo? jap
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:23:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy a ti niso dali pooblastila nič, nič. Baje sem premalo aktivna na RR
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:24:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika Da vam povem kaj je Maruša danes zvečer naredla.... babico je pokakala brez pleničke je bla na postelji, v nizkem štartu za kopanje, ko jo je prišla babica še za lahko noč pocarkljat, Maruši pa je sila prišla...ampak ne samo enkrat....v razmaku 5 minut 2X trezika,a to taščo? jap
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:25:24
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica trezika natančneje iz Ljutomera kokica HB da je začelo upadati,..... pol pa res nisva tako daleč narazen se lahk kdaj zmeniva za pijačo...midve z Marušo sva kr mobilni in se brez blema do Ljutomera zapeljeva.... ravno jutri greva tam mimo....greva kolegico v Banovce obiskat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:25:44
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy a ti niso dali pooblastila nič, nič. Baje sem premalo aktivna na RR bo treba več čvekat, ni ti druge; pa dej se mal FB-ju odpovej, sam tudi tam so začele pupe čistko delat tko da ne vem kako bo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:25:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A za božička? Hmmmm???? Kje si vse gledala? Sem okej! Danes mogoče celo SUPER! Pa sedaj bom dva dni samohranilka, ker gre moj službeno v NE! Ja, za božička, da nebo vsa rdeča. Ma saj če nebova dobili, bo pa imela bele štrample pa bo tud OK. Gledala sem v Zari, C&A, H&M, Spar (vse v Celju), Uffff, te pa si tak dosti pregledala...Pa ja, saj štrampli bodo okej, če nič drugega ne dobiš. Poglej še v KIK, NKD. Če bom še jaz kje hodila, bom še jaz pogledala...Kakšno št. pa? Pa do kake cene? Ma jutri grem v Zaro v EP pogledat, ker sem v CE. našla bele legice ampak so imeli samo 74.cifro to pa je Liji premalo. Ker sva imeli enake hlače samo vijoala barve in sem ji še komaj gor nataknila.. Drugače pa ima itak komaj št.74 pa tak neki normalna cena A greš v EP?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:26:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kje pa je Persida? Persida moli danes. Kaj si pozabla da je ona verna dušica Aja, točno ja. No, saj javila pa se bo menda, da ne bo neupravičenih.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:26:57
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m mama_m .. treba bo slikico v seznamu menjat pr tebi, poletja je že konec..daj eno jesensko ne dam nove slikice, pa me kr s seznama briši jaz ne brišem dol, nisem za to pristojna a ti niso dali pooblastila Ooooo, MM, kako? kr gre, hvala, če ne štejem moja dva bubančka doma; pa ti in tvoj skokec?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:28:21
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A za božička? Hmmmm???? Kje si vse gledala? Sem okej! Danes mogoče celo SUPER! Pa sedaj bom dva dni samohranilka, ker gre moj službeno v NE! Ja, za božička, da nebo vsa rdeča. Ma saj če nebova dobili, bo pa imela bele štrample pa bo tud OK. Gledala sem v Zari, C&A, H&M, Spar (vse v Celju), Uffff, te pa si tak dosti pregledala...Pa ja, saj štrampli bodo okej, če nič drugega ne dobiš. Poglej še v KIK, NKD. Če bom še jaz kje hodila, bom še jaz pogledala...Kakšno št. pa? Pa do kake cene? Ma jutri grem v Zaro v EP pogledat, ker sem v CE. našla bele legice ampak so imeli samo 74.cifro to pa je Liji premalo. Ker sva imeli enake hlače samo vijoala barve in sem ji še komaj gor nataknila.. Drugače pa ima itak komaj št.74 pa tak neki normalna cena A greš v EP? samo res si sigurna da hočeš tja?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:28:53
|
|
|
|
zorica
|
punce bi ful čvekala z vami, pa mi internet dela za pop..... počasi.Pa komaj kaj napišem, mi vse vrže ven. Bo jutri boljše,..... Pa prosim za navodila kako naj dam gor slikico nočko oz. grem raje na mojega ( dete tak pridno spi )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:29:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m mama_m .. treba bo slikico v seznamu menjat pr tebi, poletja je že konec..daj eno jesensko ne dam nove slikice, pa me kr s seznama briši jaz ne brišem dol, nisem za to pristojna a ti niso dali pooblastila Ooooo, MM, kako? kr gre, hvala, če ne štejem moja dva bubančka doma; pa ti in tvoj skokec? Okej, ker nama gre stanje na bolje. Kaj pa je pri vas? Nisem na tekočem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:30:01
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica punce bi ful čvekala z vami, pa mi internet dela za pop..... počasi.Pa komaj kaj napišem, mi vse vrže ven. Bo jutri boljše,..... Pa prosim za navodila kako naj dam gor slikico nočko oz. grem raje na mojega ( dete tak pridno spi ) zorica, prijeten lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:30:32
|
|
|
|
mama_milchy
|
Drage moje, grem se jaz k stisnit , jutri ga namreč skor cel dane ne bo, ga pošljem mal na štajersko tak da štajerke, če ga katera ujame, ji ga dam mal v najem seveda pošljem svoj TRR za kak €€€ ..... drugače otročka spita že dobro uro, popoldan pa sta bila sitna za znoret; Lea je sedaj imela 37,9 vorčine, Žiga pa 37,8 tko da bomo vidli kaj bo noč prinesla, ju3 pa ima oba zobarja samo ne vem če bosta šla odvisno od noči in jutra grem; lahko noč in lepe sanje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......