Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 20:18:00
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pocka piruri sporoča,da je samo viroza in gresta jutri lahko domov
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 20:20:09
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica Hvala punce za dobrodošlico! Mam pa srečo da vedno tak naletim ko nobene ni Mojemu sončeku je ime Jan, sem pa iz Štajerske - Prlekija.Drugače pa preživiva dan tako da smo zunaj na sončku, se igramo in norimo,....Na žalost je tako, da sva ko je moj v službi večinoma sama.Večina prijateljic je v službi ali pa so iz drugih krajev. Mam pa super moža, ki vsako prosto minuto ko ni v službi preživlja z nama.Tako da nam nikoli ni dolgcajt,.... bolj natančna nočeš bit... mogoče se poznava??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 20:22:07
|
|
|
|
trezika
|
Da vam povem kaj je Maruša danes zvečer naredla.... babico je pokakala brez pleničke je bla na postelji, v nizkem štartu za kopanje, ko jo je prišla babica še za lahko noč pocarkljat, Maruši pa je sila prišla...ampak ne samo enkrat....v razmaku 5 minut 2X
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 20:35:32
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aja, moram še to slikico pokazat.. Naj se vidi kdo je šef .. (edina punca med baucema) ful dobra slikca, kak so lušni vsi trije
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 20:35:51
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Da vam povem kaj je Maruša danes zvečer naredla.... babico je pokakala brez pleničke je bla na postelji, v nizkem štartu za kopanje, ko jo je prišla babica še za lahko noč pocarkljat, Maruši pa je sila prišla...ampak ne samo enkrat....v razmaku 5 minut 2X
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 20:37:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka piruri sporoča,da je samo viroza in gresta jutri lahko domov Uffff! SUPER!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 20:37:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m mama_m .. treba bo slikico v seznamu menjat pr tebi, poletja je že konec..daj eno jesensko ne dam nove slikice, pa me kr s seznama briši
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 20:37:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aja, moram še to slikico pokazat.. Naj se vidi kdo je šef .. (edina punca med baucema) super so se podpišem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 20:40:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer! Nam pike in fleki ter izbokline upadajo. Upam, da čimprej popolnoma izginejo. Mariborčanke- načeloma midva v četrtek prideva , MČ pa bi prosila, da mi še enkrat pošlje pot do nje, ker sem pozabila. Pa prosim, da naj bo pot načrtovana, kot da se pripelje iz Bistrice in ne iz MB. Hvala! Aja, pa brez bojazni, NISVA kužna.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 20:40:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Da vam povem kaj je Maruša danes zvečer naredla.... babico je pokakala brez pleničke je bla na postelji, v nizkem štartu za kopanje, ko jo je prišla babica še za lahko noč pocarkljat, Maruši pa je sila prišla...ampak ne samo enkrat....v razmaku 5 minut 2X Ma, je bila vesela babi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 20:48:10
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! Nam pike in fleki ter izbokline upadajo. Upam, da čimprej popolnoma izginejo. Mariborčanke- načeloma midva v četrtek prideva , MČ pa bi prosila, da mi še enkrat pošlje pot do nje, ker sem pozabila. Pa prosim, da naj bo pot načrtovana, kot da se pripelje iz Bistrice in ne iz MB. Hvala! Aja, pa brez bojazni, NISVA kužna. bravo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 20:50:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kje ste? A sem prehitra?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 20:53:24
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kje ste? A sem prehitra? jaz sem tu ampak grem zdaj pod tuš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 20:54:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kje ste? A sem prehitra? jaz sem tu ampak grem zdaj pod tuš okej, pa vrni se, ker drugače bom še jaz šla...film gledati.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 20:56:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kje ste? A sem prehitra? jaz sem tu ampak grem zdaj pod tuš okej, pa vrni se, ker drugače bom še jaz šla...film gledati. kaki film gledaš, no ga misliš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 20:57:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Da vam povem kaj je Maruša danes zvečer naredla.... babico je pokakala brez pleničke je bla na postelji, v nizkem štartu za kopanje, ko jo je prišla babica še za lahko noč pocarkljat, Maruši pa je sila prišla...ampak ne samo enkrat....v razmaku 5 minut 2X trezika,a to taščo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 20:59:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! Nam pike in fleki ter izbokline upadajo. Upam, da čimprej popolnoma izginejo. Mariborčanke- načeloma midva v četrtek prideva , MČ pa bi prosila, da mi še enkrat pošlje pot do nje, ker sem pozabila. Pa prosim, da naj bo pot načrtovana, kot da se pripelje iz Bistrice in ne iz MB. Hvala! Aja, pa brez bojazni, NISVA kužna. a nista kužna, si ziher ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:02:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kje ste? A sem prehitra? jaz sem tu ampak grem zdaj pod tuš okej, pa vrni se, ker drugače bom še jaz šla...film gledati. kaki film gledaš, no ga misliš? ne vem še...nekaj iz računalnika..komedijo mogoče.. Kak si, Tasa?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:03:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! Nam pike in fleki ter izbokline upadajo. Upam, da čimprej popolnoma izginejo. Mariborčanke- načeloma midva v četrtek prideva , MČ pa bi prosila, da mi še enkrat pošlje pot do nje, ker sem pozabila. Pa prosim, da naj bo pot načrtovana, kot da se pripelje iz Bistrice in ne iz MB. Hvala! Aja, pa brez bojazni, NISVA kužna. a nista kužna, si ziher ? Sem ja, ker sem P vprašala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:08:02
|
|
|
|
zorica
|
trezika natančneje iz Ljutomera kokica HB da je začelo upadati,.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:09:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ne vem še...nekaj iz računalnika..komedijo mogoče.. Kak si, Tasa? Ma bo za silo. Premišljujem, kje naj najdem bele hlače za Lijo? jIH NIKJER NIMAJO Ups, črke. ni mi za popravljat Kako si ti?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:10:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica trezika natančneje iz Ljutomera kokica HB da je začelo upadati,..... Oooo, ljutomerčanka ..mi dva sva mizo in stole pri vas naročila, pa naju že cel mesec nategujejo z dobavo blaga. Jutri jih spet pokličem. Ja, ful sem srečna, da je začelo upadati in ne bo treba ponucati napotnice.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:10:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem ja, ker sem P vprašala! dobro te, te pa midve pridema (moram te jezit, zdaj te že dolgo nisem videla, in ko se vidima bo bolj lušno ).
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:11:23
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika Da vam povem kaj je Maruša danes zvečer naredla.... babico je pokakala brez pleničke je bla na postelji, v nizkem štartu za kopanje, ko jo je prišla babica še za lahko noč pocarkljat, Maruši pa je sila prišla...ampak ne samo enkrat....v razmaku 5 minut 2X trezika,a to taščo? Hahahahahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:12:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ne vem še...nekaj iz računalnika..komedijo mogoče.. Kak si, Tasa? Ma bo za silo. Premišljujem, kje naj najdem bele hlače za Lijo? jIH NIKJER NIMAJO Ups, črke. ni mi za popravljat Kako si ti? A za božička? Hmmmm???? Kje si vse gledala? Sem okej! Danes mogoče celo SUPER! Pa sedaj bom dva dni samohranilka, ker gre moj službeno v NE!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......