Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 21:57:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m mama_m za Leo in Žiga. Glede tvojega pa..a ga čakam kar pred stadionom? Lepo bodi in prijetno telovadbo , sam ne ga preveč zmučit, da nebodo jutri navijači slabo varovani.. NOČKO. Aja, točno ja! Spet ne bo nikogar na RR! ja mene res nebo, ker imam 2m v višino cot za likat pa si ne bi ti likalne deske k računalniku namontirala, pa bi lahko vseeno klepetala. hmmm, bom jutri mal preštudirala, če bi to šlo. A s tipkovnico pa likam al kako? ja, normalno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 22:00:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ja, normalno. miško pa imam verjetno za tiste tamale stvari-bodye pa to
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 22:05:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ja, normalno. miško pa imam verjetno za tiste tamale stvari-bodye pa to Ja, al pa tisto izpustiš, pa kaki stavek več napišeš. Pa kje so danes vse?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 22:07:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ja, normalno. miško pa imam verjetno za tiste tamale stvari-bodye pa to Ja, al pa tisto izpustiš, pa kaki stavek več napišeš. Pa kje so danes vse? hehe, bomo enkrat poizkusili. Ne vem kje so, niti na FB jih ni Grem jaz spat, ker me trebušček boli, ker sem lačna, jest pa ne smem in če grem spat, nebom na hrano mislila NOČKO, se slišimo in tipkamo jutriii
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 22:10:57
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober večer.Da se najprej izkašljam kako je svet pokvarjen.Prejšnji teden celemu svetu razlagam kje dobijo bolj poceni avtosedež in jaz na koncu ostanem brez njega.Si veselo rezerviram do danes jo petkrat vprašam ,če to lahko ,da naj mi jih ne odda ,ker ziher pridem ,sveto obljubi ,da me bodo počakali ,če bo zanimanje veliko me pokličejo pustim telefonsko ja in danes sveto obljubljeno pade v vodo.Tak da ,če jutri berete v cajtngah ,da se je eni spelalo v mbju v trgovini sem to jaz.Res skor se mi je spipalo in še tisti obe prodajalki sta bili tam ena ki mi je rezervirala in druga tista ,ki jo je prva vprašala ,če mi lahko rezervira.Gre ženska gledat ,če je kje zadaj še kakšna škatla.In ne ni je .Nekdo je original škatlo z dvema sedežema noter označeno z mojim priimkom veselo prodal.Kaj se pol lepi delajo in mi nekaj obljubljajo da lahko pridem kao danes.Pa kdo še danes hodi po dva sedeža naenkrat.No toliko o poštenosti ljudi.Ženski sta bli bledi ,pa še moj brat je bil zraven ker je šel zmano ,da ne trogam dveh sedežev po celem mariboru ,pa jaz cela popizdena ,pa mi on reče ti si še tak mila ko bi se meni to zgodilo te bi čuli.Pa mu rečem ja sedežev pa glih tak nebi mel.On ,pa meni res ne samo skašlo ,pa se bi ,duška si bi dal.Ja sej res ma prav.Upam ,da se ohladim do naslednjega tedna ker moram po plenice in da ne zavijem v trgovino ponovno in ji gurgl zavijem. No in na jezo sem šla naročit v najbolj drago trgovino .Da tasa mi kupujemo samo v .. ,kot praviš.Tak ,da me neboš slučajno vprašala kje sem ju kupla ti naprej povem.Kokica evo si vidla kak hitro sem nazaj dobila v šusu in na koncu me bo še več prišlo kot tebe . Tak zaj sem ,pa vredi ko sem skašlala kak je pokvarjen ta naš svet.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 22:11:47
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ja, normalno. miško pa imam verjetno za tiste tamale stvari-bodye pa to Ja, al pa tisto izpustiš, pa kaki stavek več napišeš. Pa kje so danes vse? Evo kokič mene reknima kero jaz sem za.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 22:14:37
|
|
|
|
tasa_m
|
Persida draga moja..čutla sem te da si prišla na RR in sem še preden računalnik vgasnila, prisla pogledat. Pošiljam ti , da pa kupujete v ... pa tak vem ja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 22:14:41
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kaj pa čvekulje ljubljanske ,kaj nebote nič napisale razen tega ,da yania dobro kuha .Jaz skozi strašim na slikah fbjevih kaj pa ve se niste ble nage al kak
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 22:14:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
Persida Pa jaz bi popizdila, meni bi se zrolalo tam. Samo, kaj ko samo sebi škodiš, sedežev tak ni več.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 22:17:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa- lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 22:17:47
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Persida Pa jaz bi popizdila, meni bi se zrolalo tam. Samo, kaj ko samo sebi škodiš, sedežev tak ni več. saj meni se je tudi samo sedežev pa itak nimam .Ne gre se za to bom že skrampala gre za odnos do strank.Zaradi mene ,če kaj za šenk delijo mene tam ne vidijo nikoli več.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 22:19:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ja, normalno. miško pa imam verjetno za tiste tamale stvari-bodye pa to Ja, al pa tisto izpustiš, pa kaki stavek več napišeš. Pa kje so danes vse? Evo kokič mene reknima kero jaz sem za. Ful se mi smiliš veš. Pa si še kje drugje to razlagala razen tu gor o tej akciji?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 22:19:34
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Persida draga moja..čutla sem te da si prišla na RR in sem še preden računalnik vgasnila, prisla pogledat. Pošiljam ti , da pa kupujete v ... pa tak vem ja.. Kaj boš zaj spala ko jaz pridem pridi nazaj .Si se ,pa včeri preveč naplavala ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 22:20:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Persida Pa jaz bi popizdila, meni bi se zrolalo tam. Samo, kaj ko samo sebi škodiš, sedežev tak ni več. saj meni se je tudi samo sedežev pa itak nimam .Ne gre se za to bom že skrampala gre za odnos do strank.Zaradi mene ,če kaj za šenk delijo mene tam ne vidijo nikoli več. Tak je to, če kupuješ pri Hrvatu. Jaz bi isto zaključila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 22:20:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj boš zaj spala ko jaz pridem pridi nazaj .Si se ,pa včeri preveč naplavala ne nisem neke dosti plavala..moja mami se je tunkala. A ti je povedala kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 22:21:08
|
|
|
|
Nina00
|
Dober večer! Pri nas smo spet vsi trije doma. Na srečo je Brin že malo boljše. Včeraj ponoči pa je starejšega začelo boleti uho in to pošteno. Sem celo noč spala le 2 uri (pa ne v kosu). Sem mu že takoj dala Calpol, a kaj, ko je ta bolečina tako huda. Sedaj je na antibiotiku in je že boljše. Trenutno čakam dragega, da pride domov, pa ne vem, če ne bom šla že prej spat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 22:21:32
|
|
|
|
PERSIDA
|
Ful se mi smiliš veš. Pa si še kje drugje to razlagala razen tu gor o tej akciji? [/quote] Ne nisem saj še majo nekaj komadov pa nebota menda mela rožice gor
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 22:21:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Persida Pa jaz bi popizdila, meni bi se zrolalo tam. Samo, kaj ko samo sebi škodiš, sedežev tak ni več. saj meni se je tudi samo sedežev pa itak nimam .Ne gre se za to bom že skrampala gre za odnos do strank.Zaradi mene ,če kaj za šenk delijo mene tam ne vidijo nikoli več. Tak je to, če kupuješ pri Hrvatu. Jaz bi isto zaključila. men se to res ful grdo zdi. Jaz bi jih 100% poslala nekam pa šla ven. Saj res AS nebi imela, bi pa se izkašljala, tak kot je David reko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 22:22:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ful se mi smiliš veš. Pa si še kje drugje to razlagala razen tu gor o tej akciji? Ne nisem saj še majo nekaj komadov pa nebota menda mela rožice gor kaj pa je z rožicami narobe ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 22:23:02
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj boš zaj spala ko jaz pridem pridi nazaj .Si se ,pa včeri preveč naplavala ne nisem neke dosti plavala..moja mami se je tunkala. A ti je povedala kaj? Tak sem se smejala ,da sem komaj do Lenarta prpelala se vem ,da ni smešno samo se nisem mogla zadržat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 22:23:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer! Pri nas smo spet vsi trije doma. Na srečo je Brin že malo boljše. Včeraj ponoči pa je starejšega začelo boleti uho in to pošteno. Sem celo noč spala le 2 uri (pa ne v kosu). Sem mu že takoj dala Calpol, a kaj, ko je ta bolečina tako huda. Sedaj je na antibiotiku in je že boljše. Trenutno čakam dragega, da pride domov, pa ne vem, če ne bom šla že prej spat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 22:23:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ful se mi smiliš veš. Pa si še kje drugje to razlagala razen tu gor o tej akciji? Ne nisem saj še majo nekaj komadov pa nebota menda mela rožice gor kaj pa je z rožicami narobe ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 22:23:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ful se mi smiliš veš. Pa si še kje drugje to razlagala razen tu gor o tej akciji? Ne nisem saj še majo nekaj komadov pa nebota menda mela rožice gor kaj pa je z rožicami narobe ? Kaj bi še ti kako čudno oko rada mela?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 22:24:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Tak sem se smejala ,da sem komaj do Lenarta prpelala se vem ,da ni smešno samo se nisem mogla zadržat. jaz se še zdaj smejim, ko se spomnim. Sem ji prej sliko kita poslala, da bo ga imela za spomin
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 17.11.2009 22:24:56
|
|
|
|
tasa_m
|
Persida, jaz te imam tud rada, pa čeprav bi imela moje lepe očke druge barve-bolj pisane
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......