|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
17.11.2009 20:18:00   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

piruri sporoča,da je samo viroza in gresta jutri lahko domovuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
17.11.2009 20:20:09   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Hvala punce za dobrodošlico!
Mam pa srečo da vedno tak naletim ko nobene ni user posted image
Mojemu sončeku je ime Jan, sem pa iz Štajerske - Prlekija.Drugače pa preživiva dan tako da smo zunaj na sončku, se igramo in norimo,....Na žalost je tako, da sva ko je moj v službi večinoma sama.Večina prijateljic je v službi ali pa so iz drugih krajev.
Mam pa super moža, ki vsako prosto minuto ko ni v službi preživlja z nama.Tako da nam nikoli ni dolgcajt,....

user posted image user posted image user posted image user posted image bolj natančna nočeš bit... mogoče se poznava?? user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
17.11.2009 20:22:07   
trezika
Da vam povem kaj je Maruša danes zvečer naredla.... babico je pokakala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image brez pleničke je bla na postelji, v nizkem štartu za kopanje, ko jo je prišla babica še za lahko noč pocarkljat, Maruši pa je sila prišla...ampak ne samo enkrat....v razmaku 5 minut 2X user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
17.11.2009 20:35:32   
trinity22

aja, moram še to slikico pokazat.. user posted image

Naj se vidi kdo je šef user posted image user posted image .. (edina punca med baucema)

user posted image

ful dobra slikca, kak so lušni vsi trijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
17.11.2009 20:35:51   
trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Da vam povem kaj je Maruša danes zvečer naredla.... babico je pokakala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image brez pleničke je bla na postelji, v nizkem štartu za kopanje, ko jo je prišla babica še za lahko noč pocarkljat, Maruši pa je sila prišla...ampak ne samo enkrat....v razmaku 5 minut 2X user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
17.11.2009 20:37:03   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

piruri sporoča,da je samo viroza in gresta jutri lahko domovuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Uffff! SUPER!!!

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
17.11.2009 20:37:06   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

mama_m .. treba bo slikico v seznamu menjat pr tebi, poletja je že konec..daj eno jesensko user posted image user posted image

ne dam nove slikice, pa me kr s seznama briši user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
17.11.2009 20:37:08   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

aja, moram še to slikico pokazat.. user posted image

Naj se vidi kdo je šef user posted image user posted image .. (edina punca med baucema)

user posted image

super so user posted image user posted image user posted image

se podpišem! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
17.11.2009 20:40:09   
KOKICA32
Čer!user posted image

Nam pike in fleki ter izbokline upadajo. user posted image user posted image user posted image Upam, da čimprej popolnoma izginejo. user posted image

Mariborčanke-
načeloma midva v četrtek prideva user posted image , pa bi prosila, da mi še enkrat pošlje pot do nje, ker sem pozabila. Pa prosim, da naj bo pot načrtovana, kot da se pripelje iz Bistrice in ne iz MB. Hvala!

Aja, pa brez bojazni, NISVA kužna. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
17.11.2009 20:40:31   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

user posted image user posted image user posted image Ma, je bila vesela babi.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
17.11.2009 20:48:10   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Čer!user posted image

Nam pike in fleki ter izbokline upadajo. user posted image user posted image user posted image Upam, da čimprej popolnoma izginejo. user posted image

Mariborčanke-
načeloma midva v četrtek prideva user posted image , pa bi prosila, da mi še enkrat pošlje pot do nje, ker sem pozabila. Pa prosim, da naj bo pot načrtovana, kot da se pripelje iz Bistrice in ne iz MB. Hvala!

Aja, pa brez bojazni, NISVA kužna. user posted image user posted image user posted image

bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
17.11.2009 20:50:41   
KOKICA32
Kje ste? A sem prehitra? user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
17.11.2009 20:53:24   
trezika

jaz sem tu user posted image ampak grem zdaj pod tuš user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
17.11.2009 20:54:23   
KOKICA32

okej, pa vrni se, ker drugače bom še jaz šla...film gledati. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
17.11.2009 20:56:55   
tasa_m

kaki film gledaš, no ga misliš?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
17.11.2009 20:57:57   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image
trezika,a to taščo?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
17.11.2009 20:59:03   
tasa_m

Čer!user posted image

Mariborčanke-

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a nista kužna, si ziher ? user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
17.11.2009 21:02:42   
KOKICA32

kaki film gledaš, no ga misliš?

ne vem še...nekaj iz računalnika..komedijo mogoče..

Kak si, Tasa?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
17.11.2009 21:03:19   
KOKICA32

Čer!user posted image

Mariborčanke-

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a nista kužna, si ziher ? user posted image user posted image

Sem ja, ker sem P vprašala! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
17.11.2009 21:08:02   
zorica

trezika natančneje iz Ljutomera

kokica HB da je začelo upadati,.....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
17.11.2009 21:09:24   
tasa_m

Kak si, Tasa?

Ma bo za silo. Premišljujem, kje naj najdem bele hlače za Lijo? jIH NIKJER NIMAJO Ups, črke. ni mi za popravljat user posted image user posted image
Kako si ti?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
17.11.2009 21:10:11   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

trezika natančneje iz Ljutomera

kokica HB da je začelo upadati,.....

Oooo, ljutomerčanka user posted image user posted image user posted image ..mi dva sva mizo in stole pri vas naročila, pa naju že cel mesec nategujejo z dobavo blaga. Jutri jih spet pokličem.

Ja, ful sem srečna, da je začelo upadati in ne bo treba ponucati napotnice. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
17.11.2009 21:10:32   
tasa_m
Sem ja, ker sem P vprašala! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro te, te pa midve pridema user posted image user posted image user posted image user posted image (moram te jezit, zdaj te že dolgo nisem videla, in ko se vidima bo bolj lušno user posted image ).

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
17.11.2009 21:11:23   
mmmc

user posted image user posted image user posted image user posted image
trezika,a to taščo?

Hahahahahahaha

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
17.11.2009 21:12:45   
KOKICA32

Kak si, Tasa?

Ma bo za silo. Premišljujem, kje naj najdem bele hlače za Lijo? jIH NIKJER NIMAJO Ups, črke. ni mi za popravljat user posted image user posted image
Kako si ti?

A za božička? Hmmmm???? user posted image user posted image user posted image Kje si vse gledala?

Sem okej! Danes mogoče celo SUPER! Pa sedaj bom dva dni samohranilka, ker gre moj službeno v NE!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......