|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
17.11.2009 8:47:28   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

majana sem se včlanila in klicala, pa sem dobila enga tok čudnga tipa, k sploh ni vedu točno kako se zadeve lotituser posted image Pa dober tek.

Kaaaj?! Pa sej to ni noben kompliciran problem (sam žal zakona ne poznam tolk, da bi ti pomagala). user posted image Dej ti še enkrat pokliči al pa napiši mail na njihov naslov...

Ja,res hecno.Ampak sem zdej dobila še cifro od UVP-za brezplačno pomoč potrošnikom in bom pol poklicala,da vidim, če si bom z njimi kej bolj lahko pomagala.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
17.11.2009 8:50:03   
Dudica1
flaska,katmat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Povejte kdaj da se pripravim in najdem recept za dobro pecivo!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
17.11.2009 8:55:51   
šivilja
Obležala je žrtev št. 2 - Helena (drugorojenka stara 4 leta). So me iz vrtca klical, če imamo potrjrno gripo - ja nimamo, sej sploh ne testirajo k šparajo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
17.11.2009 8:56:25   
Dudica1
katera na fb je Mateja Z.user posted image
In Vesna P.user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
17.11.2009 8:57:11   
Tanja_
šivilja kako se pa držite?Starejši je prvi zbolel, a ne?Kako je?Upam, da boste čimprej zdravi.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
17.11.2009 8:57:33   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Obležala je žrtev št. 2 - Helena (drugorojenka stara 4 leta). So me iz vrtca klical, če imamo potrjrno gripo - ja nimamo, sej sploh ne testirajo k šparajo.

ooo revčki,in kakšni so kaj ti znaki te gripe...da vem na kaj moram bit pozorna če bo kej??

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
17.11.2009 8:59:10   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

nimam ne ene ne druge

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
17.11.2009 9:01:58   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

nimam ne ene ne druge

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
17.11.2009 9:02:07   
KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
17.11.2009 9:03:08   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
17.11.2009 9:06:51   
majana79

nimam ne ene ne druge

Jaz tudi ne...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
17.11.2009 9:12:58   
Dudica1
No za Vesno P. vem kdo je za drugo pa še ne.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
17.11.2009 9:13:14   
maja1488
Ojoj šivilja.....čimprej se pozdravite in čimmanj zapletov vam želim.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
17.11.2009 9:15:56   
šivilja
Znaki naše bolezni (ki je lahko tudi gripa so zaenkrat taki): visoka vročina, tudi preko 39, bolečine v grlu, boleč kašelj, Klemen je tudi težko govoril, ponoči pa se je zbudil čisto paničen, da ne more dihat in sem ga dala v kopalnico, ker se na maksimum odprla vročo vodo in se je popravilo. Helena pa je jokala, da jo boli nos- ne vem sicer kaj bi to bilo, vendar predvidevam, da jo je bolela glava. Smrkava pa nista nič več kot običajo pozimi.

Ker je ostal oči doma, bomo vseeno poskusili dobiti bolniško (čeprav ne pripada, ker sem jaz doma popolnoma brez dela), zato bo verejtno potrebno iti v ZD, pa bom prosila, če mogoče vsaj Heleno testirajo, da bodo vedeli v vrtcu. V šoli imajo en potrjen primer nove gripe in ne bodo več testirali.

Hana je tudi že smrkava, samo upam da ne dobi te grozne vročine, ker so res božčki. Klemen (6 let) ni bil sposoben niti hodit, sem ga mogla nest na stranišče.

Telefonski nasvet iz ZD - velik pit in vročino zbijat. Za to ti pa še ni treba bit zdravnik.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
17.11.2009 9:18:17   
petrazg
Dobro jutro...

Imam nekaj pokvarjen računalnik in v mozzili ne morem pisat odgovorov, berem vas pa sproti, da vidim kaj se dogaja...

Poki... sem zelo vesela za vas da se je tako dobro izšlo vse skupaj in da je Anej tako zelo pogumen fantek. Pošiljam mu še user posted image , da bo okrevanje čim lažje in čim krajše...

Šivilja... user posted image user posted image user posted image tudi za vas, da se čimprej pozdravite. Je bil prejšnji teden moj bratranec bolan , visoka vročina in bolečine v mišicah, so klicali v zd, pa so rekli, da je trenutno 10 različnih grip v Sloveniji... da je te pandemske iz katere delajo takšen halo še najmanj...

KatMat...
si dobra, da zdržiš. Jaz bi šla že 3x na pregled user posted image

Christina... tudi jaz nimam menstruacije po teh tabletkah, že 4 mesece jih pa jemljem...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
17.11.2009 9:21:07   
maja1488
Aja, DOBRO JUTRO! Spali za en K! Zarja že spi, jst kopiram risanke iz knjižnice...vreme je pa za bruhat.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
17.11.2009 9:22:39   
majana79
maja, ti vedno tako simpatično poveš tisto kar je, nikol ne rečeš, da je treba gledat iz druge strani in podobne traparije user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
17.11.2009 9:24:56   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

maja, ti vedno tako simpatično poveš tisto kar je, nikol ne rečeš, da je treba gledat iz druge strani in podobne traparije user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
17.11.2009 9:26:22   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Aja, DOBRO JUTRO! Spali za en K! Zarja že spi, jst kopiram risanke iz knjižnice...vreme je pa za bruhat.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
17.11.2009 9:29:29   
Dudica1
Maj bo pa tud šel kmal v postlo ker je že rahlo zaspan.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
17.11.2009 9:29:38   
maja1488
KatMat kaj se pa ti režiš? Zarja se skoz zbuja, pa mal okoli pogleda, pa potem nazaj zaspi za 15 minut, pol spet isto in tko celo noč. Mene pa ful nervozno dela, ker šumi s kovtrom in neki gruli in vzdihuje. Ne morem spat poleg. Sem študirala, da bi jo v dnevno zapeljala, pa nimam srca.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
17.11.2009 9:32:53   
petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

KatMat kaj se pa ti režiš? Zarja se skoz zbuja, pa mal okoli pogleda, pa potem nazaj zaspi za 15 minut, pol spet isto in tko celo noč. Mene pa ful nervozno dela, ker šumi s kovtrom in neki gruli in vzdihuje. Ne morem spat poleg. Sem študirala, da bi jo v dnevno zapeljala, pa nimam srca.

Maja tvoja saj gruli, moj se pa na eno uro zbuja in joka... user posted image Mu dam zito, 5 potegne in že spi in tako celo noč... Ko mu poskusim dudo dati, dobi skoraj histerični napad...user posted image user posted image user posted image In tako nič ne spimo tudi mi....

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
17.11.2009 9:39:59   
Anonimen
pri nas bo pa zdaj zdaj en tak lep sonček posijal - bo izgleda dan fajn za izkoristit. sicer sva že eno uro zunaj, ampak če je pa sonček potem pa sploh.

gripa - upam, da jo ne fašemo. če pa že, pa naj čimprej pride, da bomo imeli potem mir in lahko spet v miru šopingirali. ampak zdej pa res delajo cel halo iz tega, pa sej ne more bit kar vsak prehlad gripa no.

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1648
17.11.2009 9:42:36   
KatMat
grem setkat-....j e kr toplo pr nas...papa babnce

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
17.11.2009 9:45:14   
Leela
šivilja  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

snaha s pigi gripo-potrjeno je imela vročino največ 37,5 stopinj

Maja v resnici je najboljš, da dojenček spi v drugi sobi, drug druzga motimo. Jaz imam neprespane noči zarad tavelzga, ker ima dermatitis in ga ponoči blazno srbi.

christiana super da ste dobili telovadne pripomočke.

katmat kaj če narediš test s prvim jutranjim urinom ti tudi nič ne pokaže? jaz mislim, da si noseča. Flaska a bo hitro kuhinja narejena, potem kati ne bo imela več časa.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.