|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
16.11.2009 22:23:05   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Pokica Sliši se grozno, revček. Verjamem da ga boli. Paracetamol ne povzroča stranskih učinkov, tko da jih komot dajeta. Če pa ne bo boljš pa lahko kombinirata z Voltaren svečkami, ki pa se jih dobi na recept.

Grem v pojstlo pogledat en del Grey Anatomy. Sm bla dons pridna, praznila pol omare ( vrgla v smeti), uredila vse račune za tri mesece nazaj, Taja je bla pa tok sitna, da spi že od osmih. Jutri mava pa že navsezgodej fizioterapijo.

super, hvala za nasvet, bom kr dajala skos zdaj en cajt.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
16.11.2009 22:24:15   
Leela
poki, mislim da bo bolš glede bolečine. Pri operaciji je najhujš prve dni. Mora se še navadit na novo obliko ust, pa najbrž ga bo potem bolj srbelo bi jaz rekla. Daj piši kakšni na ZS, ki so dali to skozi, da boš vsaj približno vedela. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
16.11.2009 22:25:03   
lake
Pomoje ga več kot 10 dni nebi smel bolet, zdej je najhujš ko se je vse razbolel, včasih mi je babica govorila, da ko rana srbi, pomeni da se zdravi. Mislm da neki je na tem.

Majana Zmenjeno user posted image Lahko noč!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
16.11.2009 22:25:11   
meduzica
pokica & anej čestitke za uspešno opravljeno operacijo !!! in da ste tako pogumni .. tudi mene so kar oči zaščemele (pa ne od monoksida hvalabogu user posted image )

malčka sem dala spančkat upam da bo danes uspel zaspat ker včeraj kar ni in ni ratal zaspan... šele ob 23 user posted image smo ga končno spokali

še eno vprašanje. Dojenje: ali dojite še vedno na eno joško ali na obedve?? Jaz že cel čas dojim na eno joško (razen če je res še lačen mu ponudim še drugo ampak to se je vsegaskup 5x zgodilo) .. zdej pa študiram če nebi počasi ko se GH začne morala tudi dojit začet na obe joški .. a kera kaj ve ??

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
16.11.2009 22:25:22   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

lake, prjatlca, sem te pogrešala!

dej, baje bo konc tedna sonce, gremo spet mal vozičkat... ti že kr zdej povem, da si rezerviraš termin user posted image

grem jst tut v mižale, J. se itak skoz neki zbuja user posted image

nočko vsem!

poki, mirno noč vam želim user posted image aja, sej zadnjič nisem misla pridet do vaju, ampak pri vratarici pustit, pa je kar rekla da grem gor. Upam da vaju nisem preveč zmotila.

Nisi nič motilauser posted image . Hvala ko si prnesla. Sam sma pa bla boga, kajne?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
16.11.2009 22:26:03   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

ja ona in župan imata ustni dogovor o tem. Halooo. Proti tistemu grosupeljskemu županu je pa menda sprožen ustavni spor (ali nekaj takega), ker je na televiziji izjavil, da kaj se starši bunijo, ker ne dobijo vrtca, da naj stari starši čuvajo otroke, ker je to njihova biološka dolžnost. Mislim user posted image . Kaj nismo vsi pred ustavo in zakonom enaki?
Treba je mal demografska gibanja spremljat ane, ne pa vse preložit na župane, ki so jim vrtci zadnja briga. sploh kakšnim primitivcem.

Grrrr, kaj bi take ven nesla iz pisarne, pa mal nabunkala.

Ma dej, men ni jasno ob vsej birokraciji, da ne morejo vedet kolk otrok se bo rodilo... Če gre pa spet za varovanje osebnih podatkov, se da pa to čist lepo uredit brez imen, samo vsak G naj konc meseca sporoči število nosečnic in se bo čist lepo dalo planirat. Sploh pa, še jst vem katere generacije so bile najbolj številčne, oni pa ne? Pliz...

Drugo leto ga bom junija odpelala na magistrat in ga naj župan čuva. Otroci rojeni med 1. aprilom in 1. septembrom po njihovem itak ne obstajajo oziroma nimajo pravice it v vrtec z dopolnjenimi 11 meseci, ker jih takrat itak nihče ne vzame user posted image

Butasto.

Hrem spat user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
16.11.2009 22:28:58   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

lake, prjatlca, sem te pogrešala!

dej, baje bo konc tedna sonce, gremo spet mal vozičkat... ti že kr zdej povem, da si rezerviraš termin user posted image

grem jst tut v mižale, J. se itak skoz neki zbuja user posted image

nočko vsem!

poki, mirno noč vam želim user posted image aja, sej zadnjič nisem misla pridet do vaju, ampak pri vratarici pustit, pa je kar rekla da grem gor. Upam da vaju nisem preveč zmotila.

Nisi nič motilauser posted image . Hvala ko si prnesla. Sam sma pa bla boga, kajne?

Ni panike, mi je bilo v veselje, oni delček je šel pa danes na pošto.

Sem že puncam napisala, da sta izgledala oba utrujena, ampak glede na težko operacijo, ki jo je Anej prestal, je izgledal čudovito! Res, pogumnega fantiča imate.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
16.11.2009 22:29:42   
majana79
No zdej pa res odpujsam!

Zaželite mi samo 2x vstajanje user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
16.11.2009 22:30:22   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, kako lepo si tole napisala. Brez besed si me pustila... Samo rada bi vama čestitala, saj sta čudovita starša, vajin Anej pa grozno pogumen fantekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem pod tole .....

Pokica user posted image user posted image user posted image

za Aneja pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
16.11.2009 22:33:13   
maja1488
Pokica, Maša je enkrat Voltaren svečke dobila. So močnejše od paracetamola. Dej vpraši, če jih lahko dobiva. Se spomnim, da maša še ni imela eno leto. Ne vem pa kolko kil je imela.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
16.11.2009 22:37:08   
pokica_
za zdaj bomo kr na paracetamolu ostali, ker le nima dost kg. Sploh pa nevem če je kaj shujšal. Nimam pojma. Sj zdaj sem mu spet začela devat keks, kosmiče zravn mleka.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
16.11.2009 22:37:35   
Anonimen
pokica_ Anej...

user posted image

vedno znova dokazujete, da ste močni!!! še posebej Anej!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bolečine izginejo in da se rane čimprej zacelijo!!!

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 1587
16.11.2009 22:41:06   
pokica_
Hvala punce za vse lepe izrečene besede in lepe želje in vso vašo podporo, ki ste jo izkazovale ves čas! Za vse pike poke in pestke!!! Vidte, da je vse pomagalo! Op je uspela, hitro okrevamo in ranice se lepo celijo.

Zdaj pa gremo pančkat, Anej pa že pančka od 19h, sicer ima vmes nočne more,..ni čudno, ima malo moten spanec od vsega tega, je zlo občutljiv na vse. Ampak tudi to bo minilo, ko bo malo pozabil na bolnišnico in vse prestano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
16.11.2009 22:43:08   
PapuaNG
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

še eno vprašanje. Dojenje: ali dojite še vedno na eno joško ali na obedve?? Jaz že cel čas dojim na eno joško (razen če je res še lačen mu ponudim še drugo ampak to se je vsegaskup 5x zgodilo) .. zdej pa študiram če nebi počasi ko se GH začne morala tudi dojit začet na obe joški .. a kera kaj ve ??

Jst že zihr ene dva mesca na obe dojim pri vsakem dojenju. Se je kar naenkrat zgodilo, da je hotel obe. Sklepam, da zaradi žeje, ker na začetku priteče bolj 'redko' mleko kot na koncu. Mu pa nič drugih tekočin ne dajem, ker ne mara flaške, pa tut patronažna je rekla, da dokler dojim, ni potrebe po tem. Itak je pa vsa hrana tok z vodo zmešana, da dobi dovolj tekočine (očitno). Drugače pa pomoje, če otrok sam ne izrazi potrebe po tem, ni treba spreminjat načina dojenja. Itak pa tut ko iz obeh pije, ne spije enako iz obeh, ampak iz prve vedno več kot iz druge.
Je pa bolj luštno, ker se bolj poredko zgodi, da bi mi ponoči kej ven teklo, če slučajno kdaj kakšno uro ali dve več spiuser posted image

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
16.11.2009 22:48:10   
Anonimen
v našem stanovanju se vonja čebula... razrezana v spalnici (diha se odlično!) za vsak slučaj sem vzela še nalgesin... upam, da bom jutri že ok... živci terjajo svoje, kaj č'mo...

Dudica, si prav luštno dodala slikicam...

ena je spraševala (meduzica?) glede dojenja... Urban se več ali manj doji samo še na levi dojki... občasno (če čutim, da se mi je nabralo) ga dam na desno stran... tudi sicer je imel (tako kot Oskar) levo rajši (mogoče zaradi bitja srca vsekakor pa zaradi večje količine mleka)

FLASK_A bi bila prec v takšnem stanovanju kot ga imate! predvsem zaradi vrta. zdaj boš pa še večkrat v Supernovi, ne?

Oskar se je pa danes odločil prespati noč brez plenice... bomo videli, kako bo.
sem mu zvečer dala eno gor pa se je polulal vanjo in je hotel da jo zamenjam za svežo. mu jo zamenjam in greva spat, se spet polula vanjo in ponovno zahteva drugo. sem mu rekla, da je vseeno, če kar to obdrži, ker bo čez eno uro spet lulal vanjo meni pa ni do tega, da bi mu stalno menjavala in kupovala plenice... pa je rekel, da bo brez spal in si jo je dal dol... kahlico sem dala zraven posteljice, če jo bo slučajno potreboval...

to je to... grem še naprej tipkat... imejte se skrajno lepo,...
vsak dan je nov izziv za nas!

lahko noč! prijetno spite.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1590
16.11.2009 23:10:11   
eelyy
evo bom šla počasi ajčkat,ampak sem vam mogla zaželet lahko noč!

preberam tuki gor da se naši zmajčki zbujajo večkrat na noč....tud men se to dogaja(kaj a so tok lačni,ko so večji.....kaj bo potem ko bodo stari 10 mesecevuser posted image )

pokica; a si me res mogla razjokat ob teli uri pozni....si kar predstavljam kako ti je bilo....važno je,da je vse mimo in da sta z anejom doma.....se vidi naš zmajček majskiuser posted image user posted image

ktja;upam da oskar nebo polulal postelje in da se bo brez plenice navadil.....koliko pa je star?

nočko..lepo spančkajte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
17.11.2009 6:49:28   
Anonimen

No, sem že mislila, da ste čist pozable name! user posted image

Končno doma!!! Predčasno sicer, ker imam super moč in mi je uspelo pregovorit kiruginjo, drugače bi morala ostat v bolnišnici do srede, četrtka.

Anej je superca, igriv in živahen kot ponavadi, vam povem, tako kot sem rekla...POGUMNEŽ JE TAKŠEN, da ga ni. Jst ne morem verjet kolk ene moči je blo treba, da se je boril, in da je šlo vse to mimo.

Da opišem; sprejem je bil v sredo, nato sledil pregled pri P, anastezistu, kirurginji Koželjevi, posvet z zdravniško delegacijo. Je dan kar hitro minil, ampak ponoči smo nazadnje jedli ob polnoči, ker je moral bit Anej tešč bit za OP. Ob 9.07 min zjutraj sem ga oddala v operacijski v njihove roke, do zadnjega sem bila z njim, ga držala, ko so ga uspavali v narkozo. Hitro zbežala iz operacijske in tekla do svoje sobe z solzami, ki so kar lile po hodniku. Nikoli nebom tega pozabila. user posted image  Sledilo je dolgo čakanje, da ga spet zagledam...debele 3 ure je trajalo, da sem ga spet zagledala v posteljki na hodniku in tekla do njega, da smo ga peljali nazaj v našo sobo. Pančkal je, zatečen, gol, pokrit z rjuhco, prikloplen na infuzijo in ostale aparate, kri mu je pocejala iz noska, ustk...cel je bil še krvav. Brisala sem ga...ga lupčkala, božala...kar 4h. Vmes se je zbudil, me pogledal če sem zraven, sem ga lupčkala in nazaj uspavala v sladke sanje. Po dobrih 4h sma se prvič bolj konkretno zagledala in ga prijela v naročje, pocartala in mu dala flaško mlekca, je spil 200ml mlekca, z novo žnablčko, novim noskom, dlesnijo....pravi borec je!!! user posted image user posted image user posted image
Noč je minila v soju bedenja ob njem, celo noč sem ga gledala in lupčkala. Božčki so tile micen dojenčki tam, ves je bil pod zdravili, čist zadet, krvave učke, zaspan skos. Naslednji dan je dobil temperaturo, ki se je vlekla kar 3 dni, nakar sem kirginjo prosila za CRP preiskave in se je vidlo, da gre za prehlad, in smo dobli antib. Hiconcil. Včeraj več ni imel temperature in je bil super dobre volje, tako kot običajno.

Bilo je hudega, bilo je joka, bile so vse budne noči, AMPAK VSE ZA MOJEGA NAJLEPŠEGA ZLATEGA SONČKA, KI MI POMENI VSE V ŽIVLJENJU!!! user posted image user posted image user posted image  Ne morem se ločiti od njega, ko vem kaj vse sma dala skos, tako kot on, ki sem mu tam in tudi zdaj pomenila vse...oklepa se me kot mali klopek. user posted image

Sj bom še kaj napisala...to so prvi stavki...

pokica: kar na jok mi je šlo ko sem tole prebrala, pravi borci ste, ni kejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imaš pa prav da nam BOG daje vsaki dan eno preiskušnjo, nekaterim težjo, nekaterim pa lažjo, sam na koncu se vse pogliha, mi smo tri leta trepetali za sinkom, vendar tud zdaj še vedno trepetam ko začne ponoči kašlat, tako da TO SO NAŠI SONČKI V DOBREM IN SLABEM IMAMO JIH ZATO DA JIH IMAMO RADI ID DA SMO JIM V OPOROuser posted image

pokica čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

aja dobro jutro

zdej grem pa v laboratorij oddat kri in vodouser posted image uživajte

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1592
17.11.2009 6:58:18   
KatMat
poki....super super in se enkrat super za vas tri.....mislimo na vas in upamo da bo anej vse skupaj kaj kmalu pozabil!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
17.11.2009 7:23:27   
majana79
Jutro!

kati, kako si?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
17.11.2009 7:54:56   
Anonimen

Pa še to nisem napisala...prej je bil najlepši zame,...ampak zdaj si pa tud čist nič ni podoben, da ga ne poznam od prej, ga nebi spoznala. Tko je luštkan in simpatičen s tole žnablčko. Ko se pa šivčki docela zacelijo,...cca 3 mes bo pa spet drugače!!! user posted image user posted image

pokica imam enega prijatelja, ki se je tudi rodil z zajčjo ustnico. Ma da ti vidiš tega tipa danes, sicer je star skoraj 30 let, ampak s tistimi žnabeljčki osvaja cel ženski svet. res, tako mu simpatično pristoji.

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1595
17.11.2009 7:55:25   
KatMat

Jutro!

kati, kako si?

ja uredu....spocita...no ja...se kaksna urca nebi bila odvec...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
17.11.2009 7:57:08   
Dudica1
MORNING

Maj se ravno prebuja tko da se greva zrihtat...T. pa je že v vrtcu user posted image

Aerobika včeraj pa ubitačna,tok utrujena kot sm bla pa včeraj pa ne vem če sm že kdaj bila...se je kar poznalo in danes me bolijo noge malo.

kati

user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
17.11.2009 7:57:54   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Pa še to nisem napisala...prej je bil najlepši zame,...ampak zdaj si pa tud čist nič ni podoben, da ga ne poznam od prej, ga nebi spoznala. Tko je luštkan in simpatičen s tole žnablčko. Ko se pa šivčki docela zacelijo,...cca 3 mes bo pa spet drugače!!! user posted image user posted image

pokica imam enega prijatelja, ki se je tudi rodil z zajčjo ustnico. Ma da ti vidiš tega tipa danes, sicer je star skoraj 30 let, ampak s tistimi žnabeljčki osvaja cel ženski svet. res, tako mu simpatično pristoji.

a ni bil nič operiran??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
17.11.2009 8:00:10   
PapuaNG
jutro,

spali super. Ko bi bilo vsako noč tako, bi bilo super. A sem se že tako navadila skos zbujat, da sem bolj zaspana, če dlje spim user posted image Danes sem spet do večera sama, je moral moj že navsezgodaj delat. Ah te službe....user posted image
No, še danes pa jutri potrpim, potem bo pa spet malo več doma. Sicer pa pride frendica na kavico opoldne, tako da mi ne bo dolgčas. Sem se odločila, da grem malo na orbitrek, ko gre tamal spat...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
17.11.2009 8:01:55   
majana79
dudi, bolečina daje rezutate user posted image

kati, boš čez dan, če bo Tija spala... upam da ti danes uspe dobit G

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.